Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nominalizari Oscar

Featured Replies

• Author

O tristete de Oscar anu' asta.

N-aveam chef sa ma uit "la comanda" la filme.Asa ca n-am vazut mare lucru.

Am ramas dezamagita si la "The Flight", nu era film de Oscar.

Ce sau mai bine spus cine mi-a placut a fost J.Pheonix in The Master.O interpretare excelenta.

Slab in schimb Seymour.Sau l-a eclipsat Pheonix in viziunea mea.

Restul le-oi vedea cand oi avea chef.

Dar am chef sa dau cu presupusul: mi-e frica ca o sa castige "Argo".La mai multe categorii.

:sad3:

Ce sau mai bine spus cine mi-a placut a fost J.Pheonix in The Master.O interpretare excelenta.

Slab in schimb Seymour.Sau l-a eclipsat Pheonix in viziunea mea.

Nu am vazut filmul pîna la capat, o sa-l continui însa chiar daca tema nu m-a prins prea bine. Joaquín a fost fantastic!!!

mie mi-a plăcut lincoln foarte tare, argo din pricină de ben affleck dar filmul în sine a fost mult mai slab ca lincoln. părerea mea. pe celelalte nu le-am văzut.

daniel day lewis sigur cîştigă, poate şi spielberg, christoph walz aş vrea să câştige cu toate că nu am văzut filmul. tipul este excepţional, a fost host la saturday night live săptămîna trecută şi m-am tăvălit pe jos de rîs la toate scenetele cu el.

ia de vedeţi aci, DJesus Uncrossed :sad3:

Eu ma rog la toti zeii din cer sa nu-l mai vad pe Daniel Day Lewis cu inca un premiu, filmul nu mi-a placut, iar el,doar pe jumatate, l-am vazut in alte filme mult mai bun!

Deasemenea as vrea sa nu ia premiu Jessica Chastain, ma enerveaza instinctual!

Vreau sa ia Cristoph Waltz.Pentru ca MERITA.

Si as prefera sa ia oricine altcineva in afara de Anne Hathaway.Poate are o sansa Emanuelle Riva, dar nu m-as mira sa vad ca nu-i dau, ca e prea tanara :floare: !

Iar Spielberg este departe de Saving Private Ryan. Deci, nu merci din pdv-ul meu.

In rest, eu tin tot cu Brave la desene animate!

Zerda, mie mi-a placut muuuult DDLewis!!! Si mi-a placut si Lincoln :)

Filmul nu cred ca ia statuia, dar Daniel... poate :unsure:

Zerda, nici pe mine nu m-a încîntat Anne. Eu scriam cam cum cred ca se premiaza, dar nu din punctul meu de vedere, ci asta e prognoza mea in functie de ce-am citit prin presa, vizionat trailere, pentru ca nici eu n-am vazut prea multe de pe lista cu nominalizari. Cine stie, poate Riva chiar are o sansa. Fiind ziua ei de nastere azi, poate o cadoriseste academia :blush:

Dex, cum spuneam, si eu cu Daniel, si îi tinem pumnii sa primeasca omuletul aurit! :)

DJesus, da, vazut, dar drept, nu asa pe diagonala :floare:

Dupa cum observati, Samy si cu io :) , am dormit azi bine, asa ca acum ne plictisim împreuna pe covorul rosu.

Nu am vazut nici o rochie wow.

Cea mai frumoasa si luminoasa aratare mi s-a parut Charlize. Arata super cu frizura aia. Pîna la jumatate mi-a placut si rochia, dar de la jumatate în jos e nashpa.

Baietii, dupa cum se pare vin cu mamele (complexati sau asa o fi moda?... habernam :floare: ) Brad Cooper, Chris Evans...

Jackman, dragutel si modest.

De Niro, a uitat sa se pieptene! :unsure:

Kristin Chenoweth e taaare mititica :blush:

Day-Lewis, cre'ca a fost la acelasi frizer la are fu si De Niro :)

Nu stiam ca Jamie Foxx are copii asa mari. Insotit de fiica-sa Corrine (19 ani).

life of pi - 2 oscaruri pînă acum, cinematografie şi efecte vizuale

ana karenina - oscarul pentru costume

Îmi place seth, a avut glume bune pînă acum: e dumincă, lumea e imbrăcată frumos, e ca la biserică , numai că aici se roagă mai mulţi :floare:

Kristen Steward a inceput sa sarbatoreasca de dimineata? :floare: Sau poate i se trage de la Zmeura de aur :unsure:

Ce simpatic e DD Lewis.

Kristen Steward a inceput sa sarbatoreasca de dimineata? :floare: Sau poate i se trage de la Zmeura de aur :unsure:

Ce simpatic e DD Lewis.

Daaaa! Deci era ciufulita si ametita. O imagine scurta de anul trecut, o arata la fel. Tot la Oscar :blush:

...si o ultima barfa ca ma duc la nani, mi s-a parut mie sau Renee Zellweger abia isi tinea ochii deschisi de la cat botox a bagat in ea.

Mie mi-a placut Argo. Uite recunosc cinstit , am adormit si dimineata primul lucru asta am facut sa-l vad a doua oara!

La Lincoln n-am adormit, dar nici sa-l vad a doua oara in viata nu vreau!

Imi pare bine de Jennifer Lawrence! Si speech-ul ei a fost cel putin sincer, nu si-a consumat cele 45 de secunde sa bata campii si sa linga ....

DD Lewis nu e simpatic nici daca vrea, dar emotionat a fost.

Si gagica de canta a spus o chestie foarte tare," the actors that have Tom Cruise talent.."

Nu ma refer la DDL , dar mi-a placut ca a pus punctul pe I

dd lewis rulz, poanta cu nevastă-sa care trăieşte cu atîtea personaje (se ştie că el nu iese din caracter pe tot timpul filmărilor) mi-a plăcut. apropo, nevastă sa e fata lui arthur miller