February 26, 201214 yr comment_132361 Lili pe Sky da in direct. M-am Sky. Eu am dar ce folos, am uitat de Oscar ! Report
February 26, 201214 yr comment_132367 Eu am dar ce folos, am uitat de Oscar ! Pai mai ai timp. Începe abia în doua ore.Nici nu am vazut aproape nika din lista. Report
February 27, 201214 yr comment_132399 The Artist a ras cam toate premiile importante pe care putea sa le rada. Cred ca e prima oara cînd Oscarul pentru cel mai bun film e cîstigat de Europeni. Report
February 27, 201214 yr comment_132407 The Artist a ras cam toate premiile importante pe care putea sa le rada. Cred ca e prima oara cînd Oscarul pentru cel mai bun film e cîstigat de Europeni.Eram sigura ca ia ceva....sper sa mai stea putin in F!Pour une fois bravos cinematografiei franceze! Report
February 27, 201214 yr Author comment_132436 Ok: Cel mai bun film: "The Artist" Cea mai buna actrita in rol principal: Meryl Streep ("The Iron Lady") Cel mai bun actor in rol principal: Jean Dujardin ("The Artist") Cel mai bun regizor: Michel Hazanavicius ("The Artist") Cel mai bun scurtmetraj animat: "The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore", de William Joyce si Brandon Oldenburg Cel mai bun scurtmetraj documentar: "Saving Face", de Daniel Junge si Sharmeen Obaid-Chinoy Cel mai bun scurtmetraj de fictiune: "The Shore", de Terry George si Oorlagh George Cel mai bun scenariu original: "Midnight in Paris" (Woody Allen) Cel mai bun scenariu adaptat: "The Descendants" (Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash) Cel mai bun cantec: "Man or Muppet" din "The Muppets" - Bret McKenzie Cea mai buna coloana sonora: "The Artist" - Ludovic Bource Cel mai bun actor in rol secundar: Christopher Plummer ("Beginners") Cele mai bune efecte vizuale: "Hugo" Cel mai bun lungmetraj de animatie: "Rango", de Gore Verbinski Cel mai bun documentar: "Undefeated", de TJ Martin, Dan Lindsay si Richard Middlemas Cel mai bun montaj de sunet: "Hugo" Cea mai buna coloana sonora: "Hugo" - Howard Shore Cel mai bun montaj: "The Girl with the Dragon Tattoo" (Kirk Baxter si Angus Wall) Cea mai buna actrita in rol secundar: Octavia Spencer ("The Help") Cel mai bun film strain: "Nader and Simin, A Separation" (Iran) Cel mai bun machiaj: "The Iron Lady" Cele mai bune costume: "The Artist" (Mark Bridges) Cea mai buna regie artistica: "Hugo" (Dante Ferretti, Francesca Lo Schiavo) Cea mai buna imagine: "Hugo" (Robert Richardson) L-am nimerit pe Plummer, tot e ceva. Report
February 27, 201214 yr comment_132494 Da, le-am nimerit,... ca m-am dat dupa niuzurile din presa. Daca as fi vazut mai multe filme, lista ar fi aratat altfel. Ma lasam condusa de suflet, nu de presa. Atunci poate nimeream si eu un Oscar Cu toate ca mi-a placut Artistul, Hugo mi-a placut mai mult. M-a impresionat din toate punctele de vedere. Dar na, The Artist a fost favoritul peste tot. Au vrut si haliudienii sa faca o exceptie, sa aibe ceva nou în academie. Un film frantuz, cu actori frantuzi, director frantuz... etc... etc... si cîstigator Mai cool e Woddy Allen. Nici macar nu e membru al academiei, nu accepta vreodata invitatiile de participare... si totusi a încasat Oscarul After show comments... Jean Dujardin, nu prea vorbeste engleza, i-a fost greu si cu speech. Desi are o mima cumva aroganta, e simpatic, îmi place. Între timp am vazut si cel mai bun scurt metraj "The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore". Super! http://www.youtube.com/watch?v=Adzywe9xeIU Christopher Plummer, simpatic si fit pentru cei 82 de anisori. A urcat treptele saltînd. Bravo! Per total, actorii din rolurile secundare mi s-au parut mult mai buni decît cei din rolurile principale Parca anul asta nu am vazut nimic spectaculos nici în categoria - robele damelor. Cirque du Soleil... prea scurt show-ul! Report
February 27, 201214 yr comment_132525 M-am uitat insa am adormit inainte sa inceapa in sala, adica am vazut intrarea actorilor.Ma bucur mult pentru Plummer.Deci Nobbs n-a luat nica? Report
February 27, 201214 yr comment_132529 ...Cu toate ca mi-a placut Artistul, Hugo mi-a placut mai mult. M-a impresionat din toate punctele de vedere. Dar na, The Artist a fost favoritul peste tot... Acolo unde Hugo omagiaza cinematografia franceza, The Artist omagiaza cinematografia americana.Probabil juriul american a fost mai sensibil la argumentele filmului francez. Report
February 27, 201214 yr comment_132625 The Artist omagiaza cinematografia americana. Mai, treaba lor. A americanilor Mie mi-a placut Jean. Acum parca am asa o impresie ca l-am mai vazut în trecut alaturi de François Cluzet(care iar îmi place), dar nu stiu în ce film... bun, mie oricum îmi plac filmele frantuzesti. Ultimul vazut a fost Intouchables cu Fransoa, pe care vi-l recomand.Francezu' meu preferat însa va ramîne pentru totdeauna, Gerard Depardieu Ultimul cu el, pe care l-am vazut a fost La tête en friche. Din nou, un film superb! M-am abatut din drum, dar... c'est la vie Report
February 28, 201214 yr comment_132627 Eu personal cred ca a meritat The Artist pentru ca a venit cu ceva "nou" ca sa zicem asa. Nu mi se pare deloc usor sa faci un film mut, alb-negru in anul 2012. Discursul lui Plummer a fost insa de milioane.Uitandu-se la Oscar: [i][i][/i]“You’re only two year older than me darling. Where have you been all my life?....”[/i]I was born already rehearsing my Academy acceptance speech, but it was so long ago mercifully for you I’ve forgotten it." ....ca si finalul de altfel in care i-a multumit sotiei lui: "She deserves the Nobel Peace Prize for coming to my rescue every day of my life." Un actor extraordinar care a meritat din plin Oscarul. La fel si Meryl Streep. Cred ca si pentru ea a fost o surpriza destul de mare, cel putin mie asa mi s-a parut. Citez: (umila) “Her? Again?” (apoi plina de sine): [i]“But whatever”...[/i]Dar partea cea mai tare a fost :“I really understand I’ll never be up here again,” urmat de aproape imperceptibilul “Well, who knows…” 2 actori de mare clasa, ce sa mai, jos clopul si toata admiratia! :sm: Report
February 28, 201214 yr Author comment_132690 Nu mi se pare deloc usor sa faci un film mut, alb-negru in anul 2012. Exact.Mai ales dupa filme ca Avatar, unde au folosit toata tehnologia pe care o aveau la dispozitie in momentul respectiv. Eu cred ca-l vad azi The Artist. Report
February 28, 201214 yr comment_132741 Si mie mi-au placut cei doi actori care au fost la inaltime si in film( sau filme, multe) si pe scena. Pe mine ma uluieste nonstop cum un actor care pare amuzant si talentat in filme, e jale daca-l pui pe canapea la Jay Leno!!De unde se vede geniul scenaristilor!Ii lasi fara script si nu mai stiu ce sa zica! Eu am cam mirosit premiile, imi pare rau de Gary Oldman ca a facut un rol foarte bun, sper sa ajung sa vad si ziua cand o sa ia un premiu bine meritat! Report
February 28, 201214 yr comment_132746 Discursul lui Plummer a fost insa de milioane.Uitandu-se la Oscar: [i][i][/i]“You’re only two year older than me darling. Where have you been all my life?....”[/i]I was born already rehearsing my Academy acceptance speech, but it was so long ago mercifully for you I’ve forgotten it." ....ca si finalul de altfel in care i-a multumit sotiei lui: "She deserves the Nobel Peace Prize for coming to my rescue every day of my life." Un actor extraordinar care a meritat din plin Oscarul. Daaa, si pe mine m-a miscat la inimioara. Dar na, cum spuneam, eu îl ador oricum Report
February 28, 201214 yr comment_132824 Din pacate, Plummer a avut putine roluri principale pe masura talentului sau. Report
February 29, 201214 yr comment_133066 Vazut doar Midnight in Paris si Moneyball, placut Woody Allen, vazut "Oscar-urile" pe jumate... Cauza pentru nevizionare de filme, si anul asta, nici macar Oscar,César, Golden Globes, cele 2 mogaldete ale mele de 5 si 2,5 ani. Va invidiez ca aveti timp pt atatea lucruri, printre care sa vedeti si filme. sper sa mai vad cate un film, ca lista e lunga, tot adaug cate unul cand trec pe aici si va citesc. Report
January 10, 201313 yr comment_179592 Va astept la "dat cu banu" The Oscars 2013 nominations Best Film AmourArgoBeasts Of The Southern WildDjango UnchainedLes MiserablesLincolnLife Of PiSilver Linings PlaybookZero Dark Thirty Best Director David O Russell - Silver Linings PlaybookAng Lee - Life Of PiSteven Spielberg - LincolnMichael Haneke - AmourBenh Zeitlin - Beasts Of The Southern Wild Best Actor Bradley Cooper - Silver Linings PlaybookJoaquin Phoenix - The MasterDaniel Day-Lewis - LincolnDenzel Washington - FlightHugh Jackman - Les Miserable Best Actress Jessica Chastain - Zero Dark ThirtyQuvenzhané Wallis - Beasts of the Southern WildJennifer Lawrence - Silver Linings PlaybookNaomi Watts - The ImpossibleEmmanuelle Riva - Armour Best Supporting Actor Alan Arkin - ArgoRobert De Niro - Silver Linings PlaybookTommy Lee Jones - LincolnChristoph Waltz - Django UnchainedPhilip Seymour Hoffman - The Master Best Supporting Actress Amy Adams - The MasterSally Field - LincolnAnne Hathaway - Les MiserablesHelen Hunt - The SessionsJacki Weaver - Silver Linings Playbook Best Foreign Film AmourNoWar witchA Royal AffairKon-Tiki Best Adapted Screenplay Beasts Of The Southern WildArgoLincolnSilver Linings PlaybookLife Of Pi Best Original Screenplay AmourDjango UnchainedFlightMoonrise KingdomZero Dark Thirty Best Animated Feature Film BraveFrankenweenieParaNormanThe Pirates! Band Of MisfitsWreck-It Ralph Best Original Song Before My Time (Chasing Ice) - Music and Lyric by J. RalphEverybody Needs A Best Friend (Ted) - Music by Walter Murphy; Lyric by Seth MacFarlanePi's Lullaby (Life Of Pi) - Music by Mychael Danna; Lyric by Bombay JayashriSkyfall (Skyfall) - Music and Lyric by Adele Adkins and Paul EpworthSuddenly (Les Misérables) - Music by Claude-Michel Schönberg; Lyric by Herbert Kretzmer and Alain Boublil Music (Original Score) Dario Marianelli - Anna KareninaAlexandre Desplat - ArgoMychael Danna - Life Of PiJohn Williams - LincolnThomas Newman - Skyfall Cinematography Seamus McGarvey - Anna KareninaRobert Richardson - Django UnchainedClaudio Miranda - Life Of PiJanusz Kaminski - LincolnRoger Deakins - Skyfall Costume Design Jacqueline Durran - Anna KareninaPaco Delgado - Les MiserablesJoanna Johnston - LincolnEiko Ishioka - Mirror MirrorColleen Atwood - Snow White And The Huntsman Make-up and Hairstyling Howard Berger, Peter Montagna and Martin Samuel - HitchcockPeter Swords King, Rick Findlater and Tami Lane - The Hobbit: An Unexpected JourneyLisa Westcott and Julie Dartnell - Les Miserables Film Editing William Goldenberg - ArgoTim Squyres - Life Of PiMichael Kahn - LincolnJay Cassidy and Crispin Struthers - Silver Linings PlaybookDylan Tichenor and William Goldenberg - Zero Dark Thirty Production Design Sarah Greenwood and Katie Spencer - Anna KareninaDan Hennah, Ra Vincent and Simon Bright - The Hobbit: An Unexpected JourneyEve Stewart and Anna Lynch-Robinson - Les MiserablesDavid Gropman and Anna Pinnock - Life Of PiRick Carter and Jim Erickson - Lincoln Sound Editing Erik Aadahl and Ethan Van der Ryn - ArgoWylie Stateman - Django UnchainedEugene Gearty and Philip Stockton - Life Of PiPer Hallberg and Karen Baker Landers - SkyfallPaul N.J Ottosson - Zero Dark Thirty Sound Mixing John Reitz, Gregg Rudloff and Jose Antonia Garcia - ArgoAndy Nelson, Mark Paterson and Simon Hayes - Les MiserablesRon Bartlett, D.M. Hemphill and Drew Kunin - Life Of PiAndy Nelson, Gary Rydstrom and Ronald Judkins - LincolnScott Millan, Greg P.Russell and Stuart Wilson - Skyfall Visual Effects Joe Letteri, Eric Saindon, David Clayton and R. Christopher White - The Hobbit: An Unexpected JourneyBill Westenhofer, Guillaume Rocheron, Erik-Jan De Boer and Donald R. Elliott - Life Of PiJanek Sirrs, Jeff White, Guy Williams and Dan Sudick - Marvel's The AvengersRichard Stammers, Trevor Wood, Charley Henley and Martin Hill - PrometheusCedric Nicolas-Troyan, Philip Brennan, Neil Corbould and Michael Dawson - Snow White And The Huntsman Best Animated Short Film Adam And DogFresh GuacamoleHead Over HeelsMaggie Simpson in 'The Longest Daycare'Paperman Best Live Action Short Film AsadBuzkashi BoysCurfewDeath Of A Shadow (Dood van een Schaduw)Henry Documentary Feature 5 Broken CamerasThe GatekeepersHow To Survive A PlagueThe Invisible WarSearching For Sugar Man Documentary Short Subject InocenteKings PointMondays At RacineOpen HeartRedemption Report
January 10, 201313 yr comment_179593 Va astept la "dat cu banu" Tre' sa ma apuc de scos si vizionat filme.... Report
January 10, 201313 yr comment_179594 Moama, eu de fiecare data cand trec pe la topicul asta ma simt ca o repetenta, an de an de an de an...Ultima oara cand am vazut Oscarul a fost cand traiam pisti baltî...Doamne, in ce era era asta? Puneti-ma si pe mine la curent, cand are loc anul acesta festivitatea? Report
January 10, 201313 yr comment_179598 Moama, eu de fiecare data cand trec pe la topicul asta ma simt ca o repetenta, an de an de an de an...Ultima oara cand am vazut Oscarul a fost cand traiam pisti baltî...Doamne, in ce era era asta? Puneti-ma si pe mine la curent, cand are loc anul acesta festivitatea?24 Februarie 85th Report
January 10, 201313 yr comment_179627 V-am zis eu ca Flight e de vazut?? Daaaaa??? Denzel e marfa!Am vazut si Lincoln, dar nu m-a marcat asa! La Flight m-am uitat sa nu zica al meu ca sunt cu fundul pe dos! Si cand ma uitam, m-a prins! Eu votez cu Denzel si Brave. sper sa vad si Silver Linings Playbook sa va zic un pariu si la actrite si la suporting actor! Report