Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nominalizari Oscar

Featured Replies

• Author

Va amintesc ca anul trecut a castigat Remember Bendis.......io! io! io! http://img200.imageshack.us/img200/5750/multumescfloripescena.gif

[color=#FF0000]anul ăsta fac pronosticuri pe ne_văzut niciun film dintre cele nominalizate

deci :D [/color]http://img638.imageshack.us/img638/293/vrajitor2.gif

Cel mai bun film: “The Social Network”

Cel mai bun regizor: “The Social Network” David Fincher

Cel mai bun actor in rol principal: Colin Firth in “The King’s Speech”

Cel mai bun actor in rol secundar: Christian Bale in “The Fighter”

Cea mai buna actrita in rol principal: Natalie Portman in “Black Swan”

Cea mai buna actrita in rol secundar: Helena Bonham Carter in “The King’s Speech”

Curajoasa, eh?!

Nici eu n-am vazut inca nimic, dar cum vreau sa castig... :D vreau sa le vad, dupa care ma pronunt.

• Author

Ok, am vazut The King's speech.Mi-a placut, m-am amuzat chiar.Se confirma teoria ca in spatele unui mare om, sta " a great lady".Dar nu pana la punctul de a primi Oscarul.Mi s-a parut ciudat ca Geoffrey Rush nu a fost macar nominalizat.

Am vazut, pe sarite, ca nu m-a prins True Grit.Eu tot ma asteptam sa iasa Lassie dintr-un tufis si sa salveze situatia.Un Geff Bridges fortat.

Cel mai bun film

Am vazut doar Inception,The Kids Are All Right,The Social Network si True Grit(mi-au placut toate.

La Winter's Bone,am început a ma uita...dar nu stiu de ce am uitat sa ma uit mai departe la el.Ma gîndesc ca nu m-a legat.

Dar parca de anul trecut pîna în prezent,nu am vazut nici un film care m-a dat pe spate.

Din trailerele vazute,Black Swan pare interesant si King's Speech.Daca ajung sa le vad înainte de Oscar,revin =))

Cel mai bun regizor:

Poate...fratii Coen.

Cel mai bun actor in rol principal:

Doar din trailer-ele vazute,mi-a placut Colin.

Cel mai bun actor in rol secundar:

Christian Bale,pentru ca-mi place =))

Cea mai buna actrita in rol principal:

Tot dupa trailer,mi-a placut Natalie Portman.

Cea mai buna actrita in rol secundar:

Helena Bonham Carter,îmi place asa în general =))

Pronosticul meu...din burta,momentan.

Daca reusesc sa vad ceva,pîna în ziua X ,revin cu modificari =))

Sper sa ajung sa vad si Kings Speech,ca Black Swan nu m-a nimerit deloc.

Natalie,e dragutica foc,a jucat rolul bine...dar filmul nu mi-a placut aproape deloc.Probabil m-am asteptat la ceva mai "tare"...dar m-am ales cu un fîs,zic eu =))

Natalie,e dragutica foc,a jucat rolul bine...dar filmul nu mi-a placut aproape deloc.Probabil m-am asteptat la ceva mai "tare"...dar m-am ales cu un fîs,zic eu :D

Ai vazut..si mie mi-a placut foarte mult :headbang: King's Speech alt gen, dar super..Sper ca macar asta sa nu te dezamageasca :D

Natalie,e dragutica foc,a jucat rolul bine...dar filmul nu mi-a placut aproape deloc.Probabil m-am asteptat la ceva mai "tare"...dar m-am ales cu un fîs,zic eu :D

Ai vazut..si mie mi-a placut foarte mult :headbang: King's Speech alt gen, dar super..Sper ca macar asta sa nu te dezamageasca :D

Chestia e,ca m-am asteptat la mai mult,tocmai pentru ca îmi place acest gen de film...un pic de psycho-drama-horror-thriller,si m-a dezamagit total.Mi s-a parut extrem de plictisitor.Un film de genul asta a fost Dorian Gray,care spre deosebire de lebada neagra a avut un rating slab,dar mie mi-a placut foarte mult.Un rol secundar frumos a facut Colin Firth,pe lînga rolul principal interpretat de Ben Barnes(newcomer,dar cu potential...cred) :D

eu zic Colin Firth si maybe Jeff Bridges, ar avea o sansa si James Franco, mi s-a facut parul cret uitandu-ma la 127 de ore, eu nu rezistam nici sa le filmez, darmite sa le mai si interpretez!

la actrita in rol principal, tipa din Winter's bone e de departe cea mai intensa participatie.

desi imi place christian bale, rolul facut de mark wahlberg e mult mai complex, asa ca nu, Geoffrey Rush merita, parerea mea si am vazut filmul cu multa atentie!

si la Inception mi-a placut mult ideea! geniala

o sa-i spun omului sa traga si black swan, dar simt deja ca nu ma atrage, si nici trailerul nu l-am vazut, sunt momente in care chiar nu ai chef de unele povesti!

Am vazut The Fighter,si spre maaarea mea surprindere mi-a placut mult!

Momentan ChBale e în topul meu :occasion14:

Sper sa apuc a vedea toate.Mai am vreo.

Momentan,la cel mai bun film ma împart între The Fighter si Inception(desi credca sta cam merge gol acasa...ca Avataru ;) )

Oricum,sper sa apuc sa vad macar Kings Speech pîna la Oscar ;)

• Author

Vazut si The Social network, mi-a facut sa-mi fie dor de oracolele noastre din generala. :occasion14: Va spune una care nu are cont pe FB.

L-am taiat de pe lista, sper sa nu castige nimic.Adica da, asa ca fapt divers, cum a luat nastere FB si faptul ca nu conteaza cine a avut ideea, ci cine a pus-o in aplicare.Dar nu-i de Oscar.Parerea mea.

Desi m-a amuzat filmul cu facebook,si eu sînt deparerea ca nu prea are ce cauta pe lista de nominalizari :floare:

Am vazut si 127 Hours.One man show...aaaa,movie :pupic:

Cu toate astea,Franco a facut un rol bun.Înca îl prefer pe Bale în rolul secundar.

Sa vedem dupa ce îl vad si pe Geoffrey Rush,care am auzit ca face un rol pe cinste...

Sa vedem dupa ce îl vad si pe Geoffrey Rush,care am auzit ca face un rol pe cinste...

Da, mi-a placut tare mult de el!

Vazut si The Social network, mi-a facut sa-mi fie dor de oracolele noastre din generala. :floare: Va spune una care nu are cont pe FB.

L-am taiat de pe lista, sper sa nu castige nimic.Adica da, asa ca fapt divers, cum a luat nastere FB si faptul ca nu conteaza cine a avut ideea, ci cine a pus-o in aplicare.Dar nu-i de Oscar.Parerea mea.

Si eu am fost cam dezamagita dupa ce am vazut The Social Network.

Mie imi plac filmele lui David Fincher (Fight Club, Benjamin Button, Seven, Panic Room) dar filmul asta nu mi-a “spus” nimic … Replici sacadate, personaje care nu ies in evidenta si de care nu te poti atasa, scene care se deruleaza prea rapid. Cred ca filmul se vrea mai degraba o portretizare a societatii in care traim, o societate egoista, in care regulile bunului simt nu mai sunt respectate, in care nu mai exista loialitate sau prietenie, in care totul se rezuma la a castiga cat mai multi bani si evident putere.

In schimb m-am recompensat vazand The King’s speech.

Dupa parerea mea, un film impresionant. Scenariul e simplu dar inteligent, personajele ies usor in evidenta, Colin Firth, Jeffrey Rush si Helena Bonham Carter interpreteaza magistral. Merita vazut si sper sa castige macar un Oscar.

Am vazut si Inception, in weekendul urmator mergem sa vedem Black Swan. Restul filmelor nominalizate le-om vedea dupa Oscaruri. :occasion14:

Dupa parerea mea, un film impresionant. Scenariul e simplu dar inteligent, personajele ies usor in evidenta, Colin Firth, Jeffrey Rush si Helena Bonham Carter interpreteaza magistral. Merita vazut si sper sa castige macar un Oscar.

Perfect de acord Ria! Si nu pentru ca sunt eu fac Colin Firth! Super realizat!

Perfect de acord Ria! Si nu pentru ca sunt eu fac Colin Firth! Super realizat!

Uma :hug:

Am reusit sa vad aseara Black Swan si mi-am propus sa vad toate nominalizarile inainte de decernari, dar nu am avut inca vreme.

Pentru cei obisnuiti cu stilul regizorului Darren Aronofsky elementul surpriza/incitare/incertitudine este, inca o data, un prim plan al unei actiuni aparent simple, insa incarcate emotional. Tensiunea creste gradat in timp ce observi tentativele tinerei aspirante la rolul vietii ei, sarguinta cu care exerseaza insa totodata incapacitatea de a face o interpetare de exceptie, infranandu-se in mod constant, datorita frustrarilor induse de pretentiile mamei sale ... oare cati copii nu am auzit traind aceasta drama de a transpune in viata visele ratate ale parintilor? Abia astept sa vad si celelalte filme nominalizate, dar pana acum ma declar multumita daca Natalie ia oscarul pt rolul principal.

Tocmai pentru ca,cunosc stilul lui Darren Aronofsky,m-a dezumflat filmul.Ma asteptam sa-mi gîdile putin nervii...dar nu a reusit,din contra,chiar am avut momente în care vroiam sa opresc filmul.Prima jumatate de ora a filmului este extrem de plictisitoare.Îmi da doar niste indicii deloc palpitante despre "nebunia" care urmeaza.Dar pentru ca mi-am propus sa vad toate filmele nominalizate,am facut-o.

Poate vad si prea multe filme,posibil din cauza asta sa vad "asa".

Mi-au placut mult The Fountain,Requiem for a Dream,Pi...chiar si The Wrestler,mi s-a parut mai palpitant...asta vorbind la adresa regizorului.Dar na,filmografia dumnealui este înca scurta,el înca tînar,deci are înca multe sanse de a ne încînta pupila :scratch:

Grija mare la dat copy/paste fara a folosi ghilimelele si a cita sursa...ca e pacat sa ne urecheze altii pentru plagiat.

Dar na,filmografia dumnealui este înca scurta,el înca tînar,deci are înca multe sanse de a ne încînta pupila :)

Absolut! :scratch:

• Author

Am vazut si Biutiful, probabil ca m-am dus cu sacul la pomul laudat.Bardem e Bardem, dar filmul m-a plictisit.Sorry.

Rabbit Hole-N.Kidman :pupic: nu m-a convins in rolul mamei disperate.El da.El fiind Aron Eckhart.Trebuiau sa-l nominalizeze pe el.

Pentru mine, Oscar pentru rol secundar feminin: Jacki Weaver in Animal Kingdom.Mi-a placut enorm cum a jucat.

Mi-au ramas inca vro cateva de vazut.Las la sfarsit Black Swan.Am o presimtire, ca o sa-mi placa. :pupic:

Pronosticul meu dupa ce am reusit sa le vad cam pe toate:

Cel mai bun film

“Inception”

Cel mai bun regizor:

“The Social Network” David Fincher

Cel mai bun actor in rol principal:

Colin Firth in “The King’s Speech”

Cel mai bun actor in rol secundar:

Christian Bale in “The Fighter”

Cea mai buna actrita in rol principal

Natalie Portman in “Black Swan”

Cea mai buna actrita in rol secundar

Helena Bonham Carter in “The King’s Speech”

• Author

Ok, mai avem un pronostic definitiv dupa cel a lui Bendis.

Bineinteles, puteti sa va schimbati ideea pana in 27 febroarie. :floare:

Eu le pun 27 seara. :-* Sper sa mai reusesc sa vad ceva intre timp.