February 27, 201016 yr Author comment_23362 De la Forrest Gump mi se trage , nu stiu de ce .Am inceput sa-l antipatizez dupa ce am vazut filmul .Refuz categoric sa-l vad in orice alt film.Probabil am nevoie de un psiholog sa-mi explice de ce, macar stiu si eu. Travolta pentru mine e un geniu.E credibil in roluri comice, in roluri negative(uh, ce-mi place), in roluri dramatice.Il ador pur si simplu. M-am bucurat pentru S. Penn in Milk, l-am pus sa-l vad o data , era si mama, si la primul sarut intre ei a trebuit sa-l inchid ca am scandalizat-o pe mama. Il am si eu pe lista. Pentru Avatar , e normal ca parerile sunt impartite, ca in orice juriu care se respecta. Pentru mine, si eu NU l-am vazut in 3d, l-am vazut pe computer, merita premiat. Report
February 27, 201016 yr comment_23413 Am vazut aseara From Paris with Love,cu Travolta si cu baiatul ala simpatic,pe care- îndragesc toate fetele(l-am vazut pe la subiectul ala cu barbati frumosi),dar nu stiu cum îl cheama.E un Action,nimic deosebit ...multa bataie,ka-boommm si pac-pac,si comedie.M-a amuzat,nu a fost rau Report
February 27, 201016 yr Author comment_23414 Si ca sa ramanem in tema, si pentru ca imi place confruntarea acesta.: http://www.youtube.com/watch?v=FvqyxNCzmg8 Randy Neman, "Almost There" per La principessa e il ranocchio Randy Neman, "Down in New Orleans" per La principessa e il ranocchio Reinhardt Wagner e Frank Thomas, "Loin de Paname" per Paris 36 Maury Yeston, "Take It All" per Nine Ryan Bingham e T-Bone Burnett "The Weary Kind (theme from Crazy Heart)" per Crazy Heart Primele doua sunt din Princess and the frog. Revin dupa ce le ascult mai bine. Report
February 27, 201016 yr comment_23451 Dupa cum v-ati prins între timp,îmi plac desenele animate Princess and the Frog însa,m-a dezamagit fantastic...nici macar culorile nu mi-au placut.Denise,a renuntat dupa primele 15 minute.Eu l-am vazut pîna la capat,dar mi s-a parut cel mai slab desen animat pe care l-am vazut în ultimii 10 ani. Report
February 28, 201016 yr Author comment_23516 Ryan Bingham e T-Bone Burnett "The Weary Kind (theme from Crazy Heart)" e superba!Ma bucur ca am descoperit-o.Splendida. Report
March 3, 201016 yr Author comment_24270 Am vazut Precious aseara.Nu pot sa zic ca nu mi-a placut , dar nici ca mi-a placut.Un personaj prea incarcat(si nu ma refer la greutate) emotional daca se poate spune.Voi l-ati vazut? Report
March 7, 201016 yr comment_25008 Am vazut Precious aseara.Nu pot sa zic ca nu mi-a placut , dar nici ca mi-a placut.Un personaj prea incarcat(si nu ma refer la greutate) emotional daca se poate spune.Voi l-ati vazut? eu l-am văzut și faptul că l-am văzut cap-coadă înseamnă, din punctul meu de vedere, că e ceva de capul lui subiectul pare inspirat din Știrile de la ora 5 ale ProTV-uluipe Mariah Carey ai recunoscut-o? io mă uitam la ea și nu știam de unde o cunosc noaptea asta este The Night! acu' tre'să bag somn în mine că să rezist pînă mîine dimineață Report
March 7, 201016 yr Author comment_25015 Parca prea le avea pe toate!Nenorociriile. Mi se pare ca au incarcat personajul numai sa castige.Impresia mea, eh! Da, ne apropiem de covoru rosu.Vedem cine castiga!Fetelor, va urez noroc! Report
March 7, 201016 yr comment_25018 Parca prea le avea pe toate!Nenorociriile. Mi se pare ca au incarcat personajul numai sa castige.Impresia mea, eh! Da, ne apropiem de covoru rosu.Vedem cine castiga!Fetelor, va urez noroc! Le uram lor noroc,alora de-s nominalizati...ca noi n-avem nimic de acolo.Eventual cearcane mîine dimineata Report
March 7, 201016 yr Author comment_25023 Cum maica mi-am batut gura degeaba??Nu spusei ca, castigatoarea va fi incoronata cu titlul oficial de critic de film al forumului?Ha?Aud? Report
March 7, 201016 yr comment_25064 Cum maica mi-am batut gura degeaba??Nu spusei ca, castigatoarea va fi incoronata cu titlul oficial de critic de film al forumului?Ha?Aud?Aaaaaaaaaa,eskiuzmi Bineînteles ca The Winner,primeste titlul! Report
March 7, 201016 yr comment_25080 Cum maica mi-am batut gura degeaba??Nu spusei ca, castigatoarea va fi incoronata cu titlul oficial de critic de film al forumului?Ha?Aud?Aaaaaaaaaa,eskiuzmi Bineînteles ca The Winner,primeste titlul! Si io am sarit peste paragrafu' cu precina... Si nu m-am grabit prea tare sa fac rost de filmele nominalizate, asa ca nu-mi pot da cu parerea. Da' Avatar si Invictus mi-au placut mult de tot!May The Best Win! si winaru' sa ne zica si numerele la loto, de-a nimerit si Oscarizatii! Report
March 8, 201016 yr comment_25142 [center] ...... (( )) ... http://www.youtube.com/watch?v=lHmTsE1M08A[/center] Report
March 8, 201016 yr Author comment_25181 Adica: Best Actor – Jeff Bridges ‘Crazy Heart’ Best ActressSandra Bullock – ‘The Blind Side’ Best Director – Kathryn Bigelow ‘The Hurt Locker” Best Picture – ‘The Hurt Locker’ Best Supporting ActressMo’nique – ‘Precious’ Best Original Song‘The Weary Kind (Theme from Crazy Heart)’ from ‘Crazy Heart’ Best supporting actorChristoph Waltz Cuncluzie: eu am nimerit doar melodia , la best original song. Maya, ai nimerit pe C. Waltz in rol secundar. Declar oficial RememberBendis critic de film al forumului. Si o astept cu detalii si impresii ca eu m-am culcat.Revin dupa ce ma informez. Report
March 8, 201016 yr comment_25228 Eu la 4.22 am adormit!(atunci am vazut ultima data proiectia ceasului pe tavan) Comments a la mine...asa dupa Ma bucur pentru The Hurt Locker,Jeff Bridges,si bineînteles ca ma bucur pentru Christoph Waltz.De animatie n-am pomenit nimic 'nainte,dar ma bucur ca a cîstigat Up. Ma bucur foarte mult ca nu a cîstigat Up in the Air,ca ar fi fost jenant,si va rog nu ma bateti,dar nici George nu trebuia nominalizat.Nu am nimic cu el,e chiar baiat fain(ati vazut ce show a facut pîna la premiere?Cred ca a pupat prea mult Flachmann-ul din jacheta )Nici Vera Farmiga nu a fost mai buna,dar am ales-o asa la plesneala.Daca as fi vazut Precious,as fi ales-o în mod sigur pe Monique.Mi-a placut din clipuri cum a jucat,dar totusi nu cred ca voi vedea filmul,ca nu ma intereseaza. Mi-ar fi placut daca ar fi cîstigat si Jeremy Renner,dar na,nu pot cîstiga toti care-mi plac mie Avatarul..da,au plecat cu coada albastra între picioare,dar ei au facut dolarii...cum ziceam,nu poti sa le ai pe toate Pentru mine,oricum ramîne favoritul.The Hurt Locker m-a prins la fel de mult ca Avatarul,dar în feluri total diferite....iar eu prefer "frumosul" În rest,sînt multumita RememberBendis,felicitari!Esti criticul nostru! Daca vrei îti schimb Advanced Member cu titlul -Critic de Film- Report
March 9, 201016 yr Author comment_25425 Eu asa cum am inceput am spus: pariez pe.... Clooney, chiar nu-l suport.dar eram convinsa ca el castiga.Nu am vazut Up in the air" si Nici Crazy Heart.Crazy Heart chiar vreau sa-l vad, Up in the.... , refuz categoric.Acelasi tratament ca Tom Hanks! Monique, dupa ce am vazut filmul as fi batut-o !Deci a jucat bine.Sunt curioasa de cate ori a spus f..k intr-o singura replica, n-a numarat nimeni?Dar nu credeam ca-i da premiul. Concluzia finala:am noroc in dragoste!La bani nu, mai bine nu pariez niciodata! R.Bendisssss?Uni iesti maica????Vino sa-ti ridici premiul!Si te asteptam cu o frecventa saptamanala pe topicul de filme! Report
March 11, 201016 yr comment_25857 am scris aici aseară o groazăla un moment dat lu' Mozilla i s-a pus o pată pe creier și pentru o fracțiune de secundă s-a întrerupt iar tot ce-am scris s-a dus de sufletmi-a mai afișat și mesajul ăla cretinoid e jenant și ne cerem scuzen-am putut să mai recuperez nik cum pe lumea asta sînt nenorociri mai mari decît niște litere pierdute în neantul virtual, am închis calculatorul și m-am culcaturmează reconstituirea Declar oficial RememberBendis critic de film al forumului. [color=#FF0000]mulțumesc frumos dar mă văd nevoită să refuz politicoasă titlul (și Marlon Brandon a refuzat Oscarul pentru rolul din Nașul, nu-i așa?) pentru simplul motiv că pronosticul meu s-a bazat mai mult pe intuiție și speculație decît pe cultură...cinematograficăam văzut ceva filme la viața mea, le-am cam văzut și pe-alea de Oscar dar, v-am mai spus, pentru a cîștiga, și filmele și actorii și regizorii tre'să prindă o conjunctură favorabilă The Hurt Locker tratează un subiect actual și sensibil pentru americani iar eu pe asta am mizatl-am perceput ca un film inteligent filmat, asemeni unui documentar sau reportaj de televiziune live (mai degrabă) iar pe mine a reușit să mă țină în tensiune din secunda 1 pînă la sfîrșitgîndind la rece, subiectul filmului este simplu și 'fumat' dar diferența o face atenția acordată detaliilor și simbolurilor, datorată probabil faptului că este regizat de o femeie cît despre Avatar... vorba 'ceea, am picat pe spate aflînd cît s-a lucrat la el și, mai ales, cît a costat și mă așteptam să cad pe același spate la vizionarea lui pentru copleșitoarele desene animate însă pixelii ăia generați de un calculator mie nu mi-au transmis niksincer vă spun, eu am așteptat pînă la final ca în filmul ăsta să se întîmple ceva, să mă impresioneze...not a chancee un film extra_super_tehnologizat dar este un film rece (cred că din cauza albastrului folosit )[/color] Si o astept cu detalii si impresii ca eu m-am culcat. [color=#FF0000]păi, în primul rînd, mi-au plăcut rochiile parcă n-au mai fost demult așa frumoase prezentatorii, din umilul meu, punct de vedere, n-au fost compatibili, asta atîta timp cît mi-e ffff drag Steve Martin și nu pot să-l sufăr deloc pe Alec Baldwinn-am înțeles de ce a fost nevoie de doi prezentatori, Steve s-ar fi descurcat excelent de unul singur iar dacă interesele o cereau, putea să facă mult mai bine pereche cu Robin Williams sau Roberto Benigni a fost o festivitatea care, parcă, nu se mai termina, asta și pentru că am zis că fur niște ore de somn înainte de începere dar doar am zis așa că, pe la 2 mi-am făcut o cafea la 3 a început festivitatea și, conform înțelegerii anterioare, mi-am trezit bărbatul, care dormea de la 12, ca orice om normal, deh!offtopic: în următorul sfert de oră a adormit la loc pe la 4 m-am băgat în pat și, nu, n-am adormit în fine se acordă premiile mari: m-am bucurat pentru Jeff Bridges, pe care îl consider un actor foarte bun (m-a enervat nevastă-sa care era toată un rînjet forțat atunci cînd i s-a luat un interviu soțului ei la intrarea în sală), m-am bucurat și pentru Sandra Bullock, care mi-e tare dragă și atît la premiul pentru regie am rămas cu gura căscată!bun, am pariat pe The Hurt Locker dar nu credeam că va cîștiga au apărut acum comentarii de genul 'trebuia să vină vremea să cîștige și femeia...Kathryn Bigelow este noul negru (cu sensul de om de culoare)'și uite-așa ne întoarcem la conjunctura favorabilă pe care a prins-o fătuca asta (știți că are 59!!! de ani?) revenim...neuronii mi-au făcut clanc_clanc și-au zis că e ok, bine că i-au dat pentru regie, o să ia Cameron pentru cel mai bun film și o să fie toată lumea împăcată supriza a fost MAREam închis gura rămasă deschisă, mi-a apărut pe față un zîmbet larg (și tîmp ), nu mi-am dezlipit privirea din televizor și i-am spus bărbatului (evident, adormit) 'am cîștigat!'[/color] Ma bucur foarte mult ca nu a cîstigat Up in the Air,ca ar fi fost jenant,si va rog nu ma bateti,dar nici George nu trebuia nominalizat.Nu am nimic cu el,e chiar baiat faintotal de acord cu tine! Daca as fi vazut Precious,as fi ales-o în mod sigur pe Monique.Mi-a placut din clipuri cum a jucat,dar totusi nu cred ca voi vedea filmul,ca nu ma intereseaza. așa am zis și io și n-am putut să-l opresc pînă la sfîrșit RememberBendis,felicitari! mulțam fain! Esti criticul nostru! sînt doar o ghicitoare Daca vrei îti schimb Advanced Member cu titlul -Critic de Film- [color=#FF0000]eeee, io-aș vrea ceva de genu' <ghicitoare de Oscar. Pixar, mă angajezi?> http://img6.imageshack.us/img6/4618/wannafuck.gif mă mai gîndesc...tre'să fie un slogan mai scurt[/color] Eu asa cum am inceput am spus: pariez pe.... Clooney, chiar nu-l suport.dar eram convinsa ca el castiga. Nu am vazut Up in the air" ce figură ești!!! pe ce-ți bazai convingerea dacă n-ai văzut filmul? R.Bendisssss?Uni iesti maica????Vino sa-ti ridici premiul! http://img362.imageshack.us/img362/8361/nononocusmile.gifSi te asteptam cu o frecventa saptamanala pe topicul de filme! nu mă bag decît la Oscaruri! [center]Eataly, tu uită-te numai în stînga! http://img710.imageshack.us/img710/7201/90613471.jpg[/center] Report
March 11, 201016 yr Author comment_25862 Bleah, bleah, ptiu, ptiu!Glumesc!Sunt schimbatoare, ca vremea si deschisa la schimbari.Tom Hanks merita o sansa, nu se stie niciodata. Pe Clooney, am pariat(pierdut), nu simpatizat sau vazut filmul.Adica daca as fi pariat niste bani, fiind convinsa ca-i dau lui statueta.Si eu, ca castig.;Bine ca n-am facut-o. N-am vazut nici Crazy heart, si am pariat pe Maggie. Hai maaaa, nu refuza, ca-mi place cum "critici"! Eu inca n-am vazut nimic din festivitate!N-am avut timp.N-am mai vazut nici un film. Report
March 11, 201016 yr comment_26075 [center]Hai maaaa, nu refuza, ca-mi place cum "critici"! nope! Eu inca n-am vazut nimic din festivitate!io-te principalu' :[/center] [center]no comment!http://img175.imageshack.us/img175/9536/camerondiazsmall.jpg p-asta am pus-o mai puțin pentru varza din partea de jos a rochiei și mai mult pentru cum arată Demi Moore la 48 de anișorihttp://img62.imageshack.us/img62/8220/demimooresmall.jpg decent și eleganthttp://img694.imageshack.us/img694/4489/helenmirrensmall.jpg dacă n-ar fi fost atît de albă ar fi fost superbă!http://img696.imageshack.us/img696/3508/jenniferlopezsmall.jpg frumos de frumoshttp://img62.imageshack.us/img62/4098/penelopecruzsmall.jpg gingașhttp://img694.imageshack.us/img694/6690/rachelmcadamssmall.jpg Sandra_sclipicioasa!http://img62.imageshack.us/img62/5618/sandrabullocksmall.jpg[/center] Report
January 29, 201115 yr Author comment_74685 Poftiti de le vedeti.Va astept sa le comentam si sa facem pronosticuri.Va amintesc ca anul trecut a castigat Remember Bendis. Cel mai bun film “Black Swan”“The Fighter”“Inception”“The Kids Are All Right”“The King’s Speech”“127 Hours”“The Social Network”“Toy Story 3”“True Grit”“Winter’s Bone” Cel mai bun regizor: “Black Swan” Darren Aronofsky“The Fighter” David O. Russell“The King’s Speech” Tom Hooper“The Social Network” David Fincher“True Grit” Joel Coen and Ethan Coen Cel mai bun actor in rol principal: Javier Bardem in “Biutiful”Jeff Bridges in “True Grit”Jesse Eisenberg in “The Social Network”Colin Firth in “The King’s Speech”James Franco in “127 Hours” Cel mai bun actor in rol secundar: Christian Bale in “The Fighter”John Hawkes in “Winter’s Bone”Jeremy Renner in “The Town”Mark Ruffalo in “The Kids Are All Right”Geoffrey Rush in “The King’s Speech” Cea mai buna actrita in rol principal Annette Bening in “The Kids Are All Right”Nicole Kidman in “Rabbit Hole”Jennifer Lawrence in “Winter’s Bone”Natalie Portman in “Black Swan”Michelle Williams in “Blue Valentine” Cea mai buna actrita in rol secundar Amy Adams in “The Fighter”Helena Bonham Carter in “The King’s Speech”Melissa Leo in “The Fighter”Hailee Steinfeld in “True Grit”Jacki Weaver in “Animal Kingdom” Report
January 30, 201115 yr comment_74788 Va amintesc ca anul trecut a castigat Remember Bendis.......io! io! io! http://img200.imageshack.us/img200/5750/multumescfloripescena.gif [color=#FF0000]anul ăsta fac pronosticuri pe ne_văzut niciun film dintre cele nominalizatedeci [/color]http://img638.imageshack.us/img638/293/vrajitor2.gif Cel mai bun film: “The Social Network” Cel mai bun regizor: “The Social Network” David Fincher Cel mai bun actor in rol principal: Colin Firth in “The King’s Speech” Cel mai bun actor in rol secundar: Christian Bale in “The Fighter” Cea mai buna actrita in rol principal: Natalie Portman in “Black Swan” Cea mai buna actrita in rol secundar: Helena Bonham Carter in “The King’s Speech” Report