Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce-ati face si ce decizie ati lua...

Featured Replies

Dora , nu vrei tu sa deschizi un alt topic ca sa se dezbata problema? Nu mi se pare potrivit , aici. Eu , una , intru aici pe topic sa va spun ca l-am vazut pe BB ,sa va mai spun ce face , sa citesc de vreo burtica noua....acum mi-a pierit tot cheful.
  • Author

Dora , nu vrei tu sa deschizi un alt topic ca sa se dezbata problema? Nu mi se pare potrivit , aici. Eu , una , intru aici pe topic sa va spun ca l-am vazut pe BB ,sa va mai spun ce face , sa citesc de vreo burtica noua....acum mi-a pierit tot cheful.

[center][color=#808000][b]Imi pare rau simo...am facut Mayei cererea de a scinda topicul...si ea, draga de ea, a si luat masuri :)

Sper sa nu te fi suparat prea tare cu aceasta trista poveste de viata..

Din pacate exista si ..reversul medaliei :) [/b][/color][/center]

Fara sa ma întind si sa intru în amanunte,cu riscul de a fi stampilata ca "pagîna",tinînd cont de toata situatia,vîrsta...nu as pastra copilul.

+1

[center][color=#808000][b]Imi pare rau simo...am facut Mayei cererea de a scinda topicul...si ea, draga de ea, a si luat masuri :)

Sper sa nu te fi suparat prea tare cu aceasta trista poveste de viata..

Din pacate exista si ..reversul medaliei :D [/b][/color][/center]

nu m-ai suparat deloc , Dora :)

Numai ca nu-si avea locul acolo :D

Da-mi voie sa pun o intrebare: De ce sa ne dam noi totzi cu parerea? Ne-a cerut-o persoana respectiva? Stiu ca n-ai dat nume , dar totusi , e ceva personal...mie , una , nu mi-ar place sa mi se dezbata problemele aici....ca in viatza totzi avem dileme . Si daca nu putem sa ne hotaram singuri , avem familie , priteni...noi suntem total necunoscuti.....

• Author

nu m-ai suparat deloc , Dora :P

Numai ca nu-si avea locul acolo :P

Da-mi voie sa pun o intrebare: De ce sa ne dam noi totzi cu parerea? Ne-a cerut-o persoana respectiva? Stiu ca n-ai dat nume , dar totusi , e ceva personal...mie , una , nu mi-ar place sa mi se dezbata problemele aici....ca in viatza totzi avem dileme . Si daca nu putem sa ne hotaram singuri , avem familie , priteni...noi suntem total necunoscuti.....

[center][color=#808000][b]

Draga mea n-as fi facut cunoscut acest caz trist si disperat de viata daca persoana direct interesata n-ar fi fost de acord...deci fii sigura ca am acceptul sau total... :pupic:

Unul din semenii nostri este intr-un impas groaznic..un caz de viata si de moarte..nu numai o simpla..dilema...e de datoria noastra sa-i alinam durerea, disperarea...

nu s-au cerut bani pt salvarea unei vieti prin deschiderea a nu stiu ce cont la o banca...

s-a cerut doar o parere, un sfat, o idee..nimic mai mult...

Dar nu e o obligatie...intervine numai cine doreste si cine cu adevarat vrea sa dea o mana de ajutor... :P [/b][/color][/center]

Dora , raman la parerea mea, totusi. Eu cred ca NOI nu putem sa-i dam nici o mana de ajutor , hotararea trebuie sa-i apartzina in totalitate! E corpul ei , viata ei , copilul ei.....
  • 2 weeks later...
  • Author

[center][color=#808000][b]Doresc sa va anunt ca doamna care face subiectul acestui topic

a suferit un avort spontan azi dimineata...

Cred ca Dumnezeu s-a indurat de chinul ei psihic si a decis ca e mai bine sa cheme

sufletelul abia infiripat inapoi in imparatia Sa..[/b][/color][/center]

[center][color=#808000][b]Doresc sa va anunt ca doamna care face subiectul acestui topic

a suferit un avort spontan azi dimineata...

Cred ca Dumnezeu s-a indurat de chinul ei psihic si a decis ca e mai bine sa cheme

sufletelul abia infiripat inapoi in imparatia Sa..[/b][/color][/center]

Sper sa-si revina din starea în care se afla,si îi doresc multa sanatate!

Viata isi urmeaza cursul ei, cu sau fara zbaterile noastre.

Refacere rapida si liniste sufleteasca ii doresc doamnei! :D

Dumnezeu se indura intotdeauna de cei care cer ajutor. Doamna nu a mai trebuit sa ia o decizie, a luat El pentru ea. Imi pare nespus de rau pentru acel mic sufletel, dar sunt sigura ca acum este un ingeras, alaturi de Dumnezeu. Ii doresc doamnei tot binele din lume, refacere rapida si pace sufleteasca.
Refacere rapida doamnei respective, si eu ma simt ususrata ca nu a trebuit ea sa ia o decizie. Sa ii transmiti gandurile noastre bune!
Dora nu am scris nimic pana acum pt. ca nu stiam ce sa scriu,dar am urmarit firul''povestii'',imi pare tare rau....
  • Author

Refacere rapida doamnei respective, si eu ma simt ususrata ca nu a trebuit ea sa ia o decizie. Sa ii transmiti gandurile noastre bune!

Dora nu am scris nimic pana acum pt. ca nu stiam ce sa scriu,dar am urmarit firul''povestii'',imi pare tare rau....

[center][color=#808000][b]Va multumesc mult de tot dragele mele :floare: [/b][/color][/center]

• 1 month later...

stiu un caz cand mama diagnosticata cu cancer la stomac a ramas gravida, a dus sarcina la bun sfarsit pe riscul ei.Bebe din pacate a murit,dar in urma nasterii mama s-a vindecat

Si eu am auzit de astfel de cazuri, in care sarcina ajuta la vindecarea mamei...

Voiam sa mai scriu una alta, dar ma abtin, daca tot s-a solutionat situatia...

Ii doresc mamei respective numai bine si sanatate !