Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Brava, felicitari, si daca-ti place sa devina si cele 6 luni fara numar, fara numar :)

Multam, Stella, Sa dea Dumnezeu!

Super, Motane, %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> :pupic: Felicitari, dai si-o Cola?

Sa ne zici peste 6 luni, ca a devenit definitiv. :D

Asta e si topic de laude?

Daaaa, am fost primita (sa lucrez) intr-un loc in care visam de muuult (Weizmann Institute of Science)!!!

Yupiii! :love7: :D :D

E adevarat ca doar pentru un proiect de 6 luni, dar orisicat! :pupic:

Felicitari si la mai mare! :pupic:

Asta e si topic de laude?

Daaaa, am fost primita (sa lucrez) intr-un loc in care visam de muuult (Weizmann Institute of Science)!!!

Yupiii! ;) :D ;)

E adevarat ca doar pentru un proiect de 6 luni, dar orisicat! ;)

Bravo, Motanel!!

Am avut placerea sa asist la un congres cu multi cercetatori de la Weizmann Institute. Nu in tara :D , ci in Israel...

Foarte tari si greu se ajunge la ei!!

Inca o data: FELICITARI!

[Felicitari si la mai mare! :)

Multumesc frumos :)

Super, Motane, %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:P<" title="arms" /> :) Felicitari, dai si-o Cola?

Sa ne zici peste 6 luni, ca a devenit definitiv. :)

Dau, bre, da' sa stii ca face carii :mrgreen:

Ia !145_bd5a5f85bfa28c2d9572adbf66333cd3_thumb.gif

Bravo, Motanel!!

Am avut placerea sa asist la un congres cu multi cercetatori de la Weizmann Institute. Nu in tara :) , ci in Israel...

Foarte tari si greu se ajunge la ei!!

Inca o data: FELICITARI!

Multam' Bulinuta http://www.websmileys.com/sm/drink/trink02.gif

Io acia sunt, la ei acasa :roll:

Bravo, Motana! Frumos cadou ptr sfarsitul anului!

Daaaa, a venit Mosu' :)

Multam!

Felicitari,Motanco!!!Sa fie intr-un ceas bun!!! :)

SA fie, Maya!

Sa avem toti numai motive de bucurie! http://www.websmileys.com/sm/drink/trink40.gif

Sa va prezint pe cineva foarte special, care mi-afacut ziua de azi muuult mai frumoasa, si cred ca imi va infrumuseta multe alte zile:

89_d1e681f319a9d9fef7a6d225b8cd4740_thumb.jpg

Adica domnisoara Maya :) (Maya, no offence, fi-mea a botezat-o si nu a acceptat rabaturi! :oops: :oops: :oops: )

89_0d4f048eca50ad07c13e38d6da10ca0b_thumb.jpg

Maya mea este un pui de Beagle de 2 luni, care de cum am ajuns acasa s-a instalat foarte confortabil in lada acordeonului lu' barabatu-meu, alaturi de instrument :P :

89_265d13fc65fcc6335061bc3add35ff6b_thumb.jpg

Si in final, dupa multe giumbuslucuri s-a retras la somn, sub un fotoliu:

89_33bff1ba0c255ae3c9d30a87093a9e63_thumb.jpg

N-am fost pregatiti cum trebuie pentru venirea ei, dar ne punem la punct cat de curand! :) :) :)

• Author
Ce ma bucur sa citesc si ce scriu parintii! Stiu ca si mama abia ma asteapta - mai ales ca nu era planificat sa merg anul asta - a fost asa o decizie luata intr-o clipa.

Sa stii ca bucurie mai mare nici ca puteai sa-i faci!

Vizita ta e cel mai frumos dar din toate cite si le putea imagina si dori.

Multumesc Gorgona pentru gandurile frumoase :pupic:

Laura, nu ma pricep eu la rase de catei, dar parca e Patrocle al Lizucai!

Sa va traiasca si sa va bucure multi ani!

Gorgona, ma bucur mult pentru tine! :pupic: Cred ca e cel mai frumos cadou pe care putea sa ti-l faca Mosu' . :D

Motana, felicitari! http://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/respect7.gif Fie sa fii apreciata si sa te simti bine, la randul tau! :)

Laura catelusa este superba :D

Multumeeeeesc! :pupic: %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

Laura,draga!Trebuie s-o duci pe Maya si la topicul cu blanoasele Ham-Ham! :D

Cum sa ma supar!?!?!?!Acu' avem si-o catelusa,si-o pisicoanta Maya!

E o frumoasa,si sa ne mai pui poze cu don'shoara! :)

O duc, o sa o introduc in toate inaltele cercuri ale societatii! :D O sa mai pun, cred ca e tot mai dezinvolta, ieri era cam sfioasa - de! prima zi! - dar azi ii organizez un photoshoot :D !

Laura, nu ma pricep eu la rase de catei, dar parca e Patrocle al Lizucai!

Sa va traiasca si sa va bucure multi ani!

Multumesc mult, Hazel! :D

Te las s-o smotocesti 10 minute incheiate! :(( Multumesc de urari! :(

Aoleooo, gata sa-mi expire timpul! Ma pun pe smotocit! :(

am primit si noi vesti bune:D....de un an de zile, de cand ne-am mutat in Grecia asteptam ca statul grec sa ii recunoasca diploma de studii a sotului meu, a terminat Teologia la Universitatea Bucuresti, si pe 30 Noiembrie am primit mail-ul ca totul a fost recunoscut si ca poate sa isi continue si studiile si acum devine si el calificat in munca pe care o face, pana acum era incadrat la necalificat :D....yupiiii :lol: :lol: ...abia astept sa mergem luni sau marti in Athena sa luam actele :occasion14: :lol: ...a mai trecut un hop...o sa incep si eu cam din vara acelasi periplu cand imi iau diploma de licneta si de master...dar deocamdata suntem happyyyy
am primit si noi vesti bune:D....de un an de zile, de cand ne-am mutat in Grecia asteptam ca statul grec sa ii recunoasca diploma de studii a sotului meu, a terminat Teologia la Universitatea Bucuresti, si pe 30 Noiembrie am primit mail-ul ca totul a fost recunoscut si ca poate sa isi continue si studiile si acum devine si el calificat in munca pe care o face, pana acum era incadrat la necalificat :D....yupiiii :lol: :lol: ...abia astept sa mergem luni sau marti in Athena sa luam actele :occasion14: :lol: ...a mai trecut un hop...o sa incep si eu cam din vara acelasi periplu cand imi iau diploma de licneta si de master...dar deocamdata suntem happyyyy

FELICITARI SI DOAMNE-AJUTA! :D

Felicitari, anaiordan ! :lol: Si la cat mai putina birocratie de acum incolo!

PS: multumesc si celorlalte fete frumoase carele m-au felicitat :occasion14: , dau beri, bomboane, ciunga, cola si seminte la toata lumea!

Motana,felicitari!! mare realizare,mare cadou. :occasion14:

Anaiordan,felicitari sotzului si la cat mai multe realizari.