January 15, 201016 yr comment_15446 Azi am scapat de injectii... yupiiiiiiiiiiiii... Chiar daca mi le faceam singura si aveam grija sa nu-mi fac 'buba' tot mi-era sila de ele. Bine ca am scapat. Sper sa nu mai am nevoie de asa ceva. Sorina Report
January 16, 201016 yr comment_15686 Astazi e o zi grea si decisiva pentru mine, va rog sa-mi tineti pumnii si sa va ganditi la mine. Am nevoie de efluviile voastre cu ganduri pozitive. Daca reusesc, ne revedem aici! Daca nu, o sa ma plang pe "Ce ma enervez". :laughing7: Report
January 16, 201016 yr comment_15691 Lauras, tin pumnii! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 16, 201016 yr comment_15698 Laura sunt alaturi de tine si eu , tin pumnii stransi si te astept cu vesti bune cat mai repede Report
January 16, 201016 yr comment_15719 Astazi e o zi grea si decisiva pentru mine, va rog sa-mi tineti pumnii si sa va ganditi la mine. Am nevoie de efluviile voastre cu ganduri pozitive. Daca reusesc, ne revedem aici! Daca nu, o sa ma plang pe "Ce ma enervez". :laughing7: Laura, gandurile mele bune merg la tine. Curaj si bafta multa!!! Report
January 16, 201016 yr comment_15727 laura_lalaAstazi e o zi grea si decisiva pentru mine, va rog sa-mi tineti pumnii si sa va ganditi la mine. Am nevoie de efluviile voastre cu ganduri pozitive. Daca reusesc, ne revedem aici! Daca nu, o sa ma plang pe "Ce ma enervez". :laughing7: DA DOAMNE SA FIE BINE! Laura bafta! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 16, 201016 yr comment_15749 Laura, si de la mine toate gindurile...cele mai pozitive si cele mai bune. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 16, 201016 yr comment_15755 Astazi e o zi grea si decisiva pentru mine, va rog sa-mi tineti pumnii si sa va ganditi la mine. Am nevoie de efluviile voastre cu ganduri pozitive. Daca reusesc, ne revedem aici! Daca nu, o sa ma plang pe "Ce ma enervez". :laughing7:Un gand bun si din zona mea! Bafta! Report
January 18, 201016 yr comment_16086 Multumesc mult pentru sustinere , era vorba de o sedinta extraordinara unde s-au spalat "rufele murdare" la galeria unde lucrez, a decurs totul bine, mai bine decat m-as fi asteptat, gandurile voastre bune au ajuns pana la mine si mi-au dat curaj sa infrunt situatia cu calm si mai ales cu mult umor. In final cu toate rautatile si scarba de dupa sedinta de sambata, ziua a fost mereu una frumoasa, intai fiindca v-ati gandit la mine, apoi am iesit cu sotul la restaurant si ne-am distrat amandoi la o barfa mica. : Am sa revin sa va povestesc mai in detaliu la rubrica "Ma enervez". Report
January 18, 201016 yr comment_16087 Multumesc mult pentru sustinere , era vorba de o sedinta extraordinara unde s-au spalat "rufele murdare" la galeria unde lucrez, a decurs totul bine, mai bine decat m-as fi asteptat, gandurile voastre bune au ajuns pana la mine si mi-au dat curaj sa infrunt situatia cu calm si mai ales cu mult umor. In final cu toate rautatile si scarba de dupa sedinta de sambata, ziua a fost mereu una frumoasa, intai fiindca v-ati gandit la mine, apoi am iesit cu sotul la restaurant si ne-am distrat amandoi la o barfa mica. : Am sa revin sa va povestesc mai in detaliu la rubrica "Ma enervez". Ende gut, alles gut! Report
January 28, 201016 yr comment_17654 Am aflat ca in ianuarie vine fata acasa, o s-o vad dupa doi ani, simt ca explodez de fericire! Mi-e asa dor de ea! Gorgona,ma bucur pentru revedere,ca stiu cît ai asteptat momentul asta! Si ziua mea a fost mai frumoasa,ca am avut o întîlnire virtuala cu 4 fete frumoase , vesele si îmbujorate! Sa va pup! Report
January 28, 201016 yr comment_17659 Din pacate eu m-am bucurat degeaba, sefii i-au anulat concediul, putea sa vina doar daca-si dadea demisia, a fost o frauda in departamentul ei, seful direct si trei colegi impreuna cu multi alti angajati din diferite orase creasera o retea si furau de citiva ani, au fost prinsi si destituiti cu o luna jumate inainte de sarbatori iar fetei mele i-au promis ca vor angaja macar un om si il vor instrui cit mai repede ca sa poata pleca ea in tara, bineinteles ca nu au facut asta asa ca eu am facut Revelionul si saptamina de dupa dopata cu somnifere si antidepresive si cind ma trezeam alternam cu reprize de jelit. Report
January 28, 201016 yr comment_17663 Imi pare tare rau Gorgona. Sper sa vina curand, sau poate mergi tu la ea. Report
January 29, 201016 yr comment_17675 Io ma bucur ca a aparut Stelluta, chiar daca a scris la un mesaj trist. Imi era dor de tine,nu te mai vazusem de mult. Intotdeauna cuvintele tale sunt ca mierea pe suflet. Sa ne fii alaturi multi ani sanatosi, Steluto! La fel si ii doresc si lui Puiu dragu' ca si el o fost cam in lipsa. Haide inapoi ca te iubim tare! Si Pete..altu lipsa la apel. Of of, cum va iert ca va iubesc! Report
January 29, 201016 yr comment_17689 Floricelu' am fost mereu pe aici, postai si dulciuri si altele Report
January 29, 201016 yr comment_17692 Gorgona, Imi pare rau,dar bucura-te ca e sanatoasa !Timpul nu s-a oprit in loc si vor veni si zile senine ! Floricelu, Hai sa strigam impreuna : -Nene Puiuleeeeeeeeee !!!!!!!!!-Peteeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!! Report
January 30, 201016 yr comment_17882 La fel si ii doresc si lui Puiu dragu' ca si el o fost cam in lipsa. Haide inapoi ca te iubim tare! Si Pete..altu lipsa la apel. Of of, cum va iert ca va iubesc! Of of, cum mă zăpăceşti tu pe mine Floricico -Nene Puiuleeeeeeeeee !!!!!!!!! Iacă-mă-s %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 30, 201016 yr comment_18027 Si Pete..altu lipsa la apel. Floricelu, Hai sa strigam impreuna : -Nene Puiuleeeeeeeeee !!!!!!!!!-Peteeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!! Fetele, Peter m-a rugat sa va transmit tuturor calde salutari din partea lui si a Shefei ( ). Deocamdata el are alte prioritati si obligatii de onorat decit cea a pozatului bucatelor. M-a asigurat insa ca in putinul timp liber pe care il are, ne citeste cu placere. Report
February 23, 201016 yr comment_22578 Ieri am avut o zi speciala; ceva un pic mai altceva decat de obicei:am fost cu Patrick sa-i luam ghiozdan pt la scoala.Am fost si bucuroasa,dar si melancolica in acelasi timp cand l-am vazut cat s-a uitat la ele,cat a probat,cum se uita inauntru sa vada ce e in set...nu-mi vine sa cred ca o sa mearga la scoala. Si-a ales asta: Mie nu prea imi place desenul,dar el asta l-a ales.Initial a vrut ceva cu astronaut,ce vazuse in reclama,dar erau vandute. Nu-mi imaginam ca e asa greu l-a ales/probat sa vedem cum ii vine la spate...mai ceva ca noi femeile cu pantofii In fine,bine ca mi-am luat o grija de pe spinare,acum mai astept sedinta unde o sa primim lista cu restul... Report
February 23, 201016 yr comment_22590 Felicitari! Imi inchipui ce emotii... doar ca sunt curioasa, ce scoala incepe acum? Va pregatiti de acum pt septembrie? Sorina Report