Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Petunico,

Sa nu uiti sa ne pui si noua o poza cu el din prima zi de scoala.

Etaly,

Sa traiasca finii si nanasa !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Atat!Sunt inca emotionata, a fost frumos!

Bravo, inseamna ca tin foarte mult la tine daca ti-au cerut lucrul asta si de asta trebuie sa fii mindra :biggrin:

Frumoasa surpriza au facut tuturor :P

Desi termenul de nasa aici nu exista pentru casatorie, si nici "functiei" nu i se acorda atita importanta ca in ritul ortodox, pentru ca e vorba doar de a asista ca martor (testimone) la casatorie.

Desi termenul de nasa aici nu exista pentru casatorie, si nici "functiei" nu i se acorda atita importanta ca in ritul ortodox, pentru ca e vorba doar de a asista ca martor (testimone) la casatorie.

Egal!

La crestini ( indiferent de religie) se spune ca e bine sa cununi si sa botezi macar o data-n viatza!

Felicitari , Eataly si sa-tzi traisca finii ( si nasha pe langa ei :biggrin: )

Cosmina eu acum am citit ca pleci cu Work and Travel. Sper ca esti foarte bine informata si mai sper sa nu pleci cu cine stie ce idei si mai ales iti doresc sa nimeresti bine si sa ai bafta!!

Va multumesc fetelor!

Da, Adriana, asa e!Din 70 de invitati, toti rude apropiate, nu ma asteptam sa ma aleaga pe mine.Ne cunoastem de 10 ani, practic din 18 octombrie '99, prima mea zi de munca in Italia!

Surpriza, ce mai!Sunt onorata!Sunt mandra! Sunt bucuroasa!Si va impartasesc si voua, prietenele mele! :biggrin:

• 1 month later...
  • Author

[b]Nrares :biggrin: , Raluca Elena, Any_Anette, Foxyy, Snej, Cassia, Maya[/b] multumesc mult pentru urari. Acum ca a trecut sper sa reusesc sa gassc timp sa scriu mai des - mi-a lipsit forumul........

Dark Angel - multumesc mult - n-a fost nici un secret parol :biggrin: am fost numai prinsa pana peste cap - cu mutatul intr-un nou oras, nou job, toate noi. Cand ajungi prin Melbourne :hungry:

Adriana felicitari pentru curs si astept retete yummy.

fata draga mi-a stat inima cand am citit. in 2 sapt, pe 14 sant in melbourne pt 3 zile, doar cu soata.el munca si eu shopping la dfo :biggrin:

ne vedem? zi ca da, iesim la cina sau pranz :biggrin:

Cristina ,

Felicitari si multa fericira va doresc !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Adriana,

A fost o demonstratie,sau faci curs ?

Oricum ar fi,eu te astept cu retete .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif

Felicitari Cristina...Eu si acuma-mi amintesc ce jenat si serios era barbat'miu cand mi-o dat inelu' si mo' cerut(desi eram impreuna de vreo 12 ani si stateam la maica'mea)moama ce mutra de tont avea... :)

Adriana parca si vad ce retete ne asteapta...marturisesc ,ca inca nu am incercat aluatul tau de tarta cu vin alb,desi am promis sa-l fac...

• Author

fata draga mi-a stat inima cand am citit. in 2 sapt, pe 14 sant in melbourne pt 3 zile, doar cu soata.el munca si eu shopping la dfo :)

ne vedem? zi ca da, iesim la cina sau pranz :)

:) cool este weekend deci neaparat ne vedem!!

• Author

Piscotel multumesc frumos!

Geany la noi a fost foarte fain - cununie civila si religioasa in aceeasi zi si totul a descurs exact asa cum ne-am dorit. Poate imi fac curaj si mai pun cateva poze :)

Ma simt cea mai meschina fiinta din lume dar azi a fost ziua mea cea mai frumoasa,pt. ca m-am intalnit cu o persoana pe care nu am mai vazut-o de 3 ani,mi-a fost ''prietena'' din copilarie si m-a tradat intr-un mod marsav...azi a avut o reactie atat de patetica'',ca sa-mi arate ca s-a inselat(a mai incercat si pe alte cai..),incat raceala cu care am tratat-o a fost ''un balsam''pt. inima mea :thumleft: ...

2.pt. ca firma pt. care am lucrat si m-a licentiat cand a devenit evident ca sunt insarcinata(lucru ilegal dealtfel,dar nu am avut cu cine ma lupta,pile prea mari si era clar in detrimentul meu...)azi am trecut si scria mare cat china:''lichidare de stoc''vand spatiu :hungry: ....

Imi pare rau sa stric bunatate de topic cu ziua mea cea mai frumoasa :drool: ,dar azi pt. mine a fost ziua mea cea mai frumoasa,chiar daca pana si eu ma simt vinovata, dar am o satisfactie de nedescris :( ...