December 2, 200916 yr comment_3981 Felicitari, anaiordan ! Si la cat mai putina birocratie de acum incolo! PS: multumesc si celorlalte fete frumoase carele m-au felicitat , dau beri, bomboane, ciunga, cola si seminte la toata lumea!Acu' am citit din urma si, chiar daca mai tirziu, te felicit din tot sufletul, multa bafta! Eu vreau bomboane si seminte! Report
December 2, 200916 yr comment_3993 Multumesc mult fetelor!! Si ca sa zic asa...am avut ceva ajutor sa obtinem mai repede aceasta recunoastere...daca nu avema ajutor cred ca dura si mai mult...eu cum sunt mai bataioasa de felul meu, sotu e calm si are rabdare multa...deja vorbisem cu avocat sa vedem cum ii putem da in judecata pe treaba asta pentru ca nu este normal sa dureze atat de mult...oricate verificari ar face...si cica mai suntem in UE si faculatile sunt recunoscute.....oricum bine ca a trecut. Report
December 2, 200916 yr comment_4144 Azi ziua mea este mai frumoasa ca pot sta la o vorba cu voi . Asa bine ma simt aici, in noua casuta, plina de calsura si prietenie, fara lovituri sub centura Va pup pe toate Report
December 2, 200916 yr comment_4369 Motana, FELICITARI PENTRU POST !!!!! pot sa strig da ?Am sa-ti spun :JOS PALARIA ! Laura, Sa-ti taiasca catifelatul si ochiosul ! E un Beagle nu ?Tu si cu Regina Angliei aveti in suita asa ceva ! Ana, Felcitari sotului si tie ca esti alaturi de el. Doamne ajuta !De acum avem si un preot in parohia greceasca care e atat de... ortodoxa !Sotul tau e roman sau grec ? Report
December 2, 200916 yr Author comment_4379 Si eu ma simt bine aici, in casa noua.Si topicul cu logodna mi-a inveselit ziua dis de dimineata Report
December 2, 200916 yr comment_4470 Ana, Felcitari sotului si tie ca esti alaturi de el. Doamne ajuta !De acum avem si un preot in parohia greceasca care e atat de... ortodoxa !Sotul tau e roman sau grec ? Nu e grec...e roman..da..no comment la felul de a fi al bisericii aici... Report
December 2, 200916 yr Author comment_4485 Ausie, acu ne zici de ce? ca sa ne bucuram si noi cu tine! :oops: Raluca m-ai prins. De ceva vreme toate zilele mele sunt frumoase Se vede o nunta la orizont la anul aici, in Australia si pentru ca ajung si in Romania la sfarsitul anului presimt ca va acolo se va organiza o "engagement party". :oops: acum am spus tot Report
December 2, 200916 yr comment_4494 Bravo Cristina! sa fie intr-un ceas bun! Ia zi, buchetelul il faci din orhidee? Report
December 3, 200916 yr Author comment_4497 Bravo Cristina! sa fie intr-un ceas bun! Ia zi, buchetelul il faci din orhidee? Multumesc mult Cu siguranta orhideele vor fi albe si delicate. Report
December 3, 200916 yr comment_4514 Ausie, acu ne zici de ce? ca sa ne bucuram si noi cu tine! :oops: Raluca m-ai prins. De ceva vreme toate zilele mele sunt frumoase Se vede o nunta la orizont la anul aici, in Australia si pentru ca ajung si in Romania la sfarsitul anului presimt ca va acolo se va organiza o "engagement party". :oops: acum am spus totCasa de piatra si numai zile senine sa aveti! Report
December 3, 200916 yr Author comment_4903 Ausie, acu ne zici de ce? ca sa ne bucuram si noi cu tine! :oops: Raluca m-ai prins. De ceva vreme toate zilele mele sunt frumoase Se vede o nunta la orizont la anul aici, in Australia si pentru ca ajung si in Romania la sfarsitul anului presimt ca va acolo se va organiza o "engagement party". :oops: acum am spus totCasa de piatra si numai zile senine sa aveti! Multumesc Hazel Report
December 3, 200916 yr Author comment_4905 felicitari Cristina. era clar ca buchetul va fi de orchid Multumesc mult Stela! Nu exista nici un dubiu in privinta buchetului 8-) prima pasiune nu moare usor Report
December 3, 200916 yr comment_4932 hei heeei ce faaaain %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Si de acum in colo mai urmeaza o veste buna, numai sa aveti rabdare -toamna se numara bobocii :laughing7: Report
December 4, 200916 yr Author comment_5095 Multumesc frumos Snej Sa dea Domnul sa numaram la toamna Report
December 4, 200916 yr comment_5117 anaiordan, ma bucur ca s-a incheiat stresul vostru. cristina, sa fie intr-un ceas bun! si eu ma bucur ca mi-au iesit niste analize mai bine decat speram. Report
December 4, 200916 yr comment_5121 acum am spus totiar eu abia acum am vazut, ma buuucccccuuurrrr mult pentru tine %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 4, 200916 yr comment_5166 Ma incadrez si eu aici... azi am bucurat doua persoane... Le-am telefonat socrilor si i-am invitat la noi de sarbatori (invitat = bineinteles ca am platit noi drumul).Nu mai puteau de bucurie. Pe Mara au vazut-o ultima oara acum 2 ani, iar pe Giulia au vazut-o doar in poze...Le vorbesc mereu fetelor despre ei, le arat poze, ne mai vedem pe net... dar nu se compara cu 'realitatea', nu-i asa? Sorina Report
December 4, 200916 yr comment_5206 Sorina, ai facut 2 oameni fericiti!O sa aveti niste Sarbatori minunate!Stii cum se spune: parintii isi iubesc copiii, dar bunicii isi divinizeaza nepotii! Report
December 4, 200916 yr comment_5209 Sorina, ai facut 2 oameni fericiti!O sa aveti niste Sarbatori minunate!Stii cum se spune: parintii isi iubesc copiii, dar bunicii isi divinizeaza nepotii! Da, asa este... cu siguranta vor fi niste sarbatori mai 'sarbatori' decat de obicei. In ultimii ani sarbatorile le petrecem intre prieteni.Divinizeaza e putin spus... eu o am pe mama care sta la mine... e dezastru. Mereu ma 'cert' cu ea in aceasta privinta. Report
December 4, 200916 yr comment_5259 Ma bucur ca de dimineata ninge intr-una si deja s-a asezat zapada de cativa centimetri Report