February 26, 201016 yr comment_23205 La multi ani, Denise! Sa cresti mare, sa fi tu fericita ca sa iti bucuri parintii! Report
February 26, 201016 yr comment_23206 [size=3]Denise, noi nu ne cunoastem, dar de la mamica ta am auzit numai lucruri bune despre tine (si sper ca si reciproca o sa fie valabila! ). Stiu ca azi e ziua ta si-ti doresc sa ai parte numai de zile senine, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie! Iar daca norii vor mai aparea uneori, la fel vor si trece pentru ca soarele mereu va gasi un locsor sa-si trimita razele optimiste si pline de energie. Sa fii mereu tanara, vesela, optimista si sa ai noroc in tot ceea ce intreprinzi! [i]O viata lunga sa traiesti cu multa demnitatemereu sa ai folos si succes in toatenorocul si fericirea sa nu te paraseascadragostea si iubirea mereu sa te-nsoteascace pot sa-ti mai doresc in asta viata zbuciumatadecat un trai imparatescSi multa, multa sanatate![/i] Alles Gute zum Geburtstag wünschen! Pentru o iubitoare de pisici, visine (ori cirese) si ciocolata (la fel ca si mine, de altfel ), o dedicatie speciala: Maya, sa va traiasca fetita si sa va inveseleasca zilele mereu! Si sa traim si noi, cu totii, pe langa voi! [/size] Report
February 26, 201016 yr comment_23221 Miha, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si fericita si sa va umple sufletul cu bucurii! Report
February 26, 201016 yr comment_23227 Denise, la multi ani si happy 13!! Sa cresti mare si la fel de frumoasa, cu acelasi suflet bun si dragoste de animalute - si sa te vad la campionatul mondial de handbal! La multi ani frumusete draga! Report
February 26, 201016 yr comment_23231 [center]LA MULTI ANI frumoasei domnisoare! [color=#000080]M-am tot gandit ce-as putea eu sa-i dedic, macar asa, virtual. Flori? Flori va primi destule. Un tort? Nuuu, mama sigur i-a facut pregatit ceva superb. Nu-mi mai ramane decat asta:[/color][/center] Report
February 26, 201016 yr comment_23232 La multi ani, Denise! Sa fii fericita (si sa zambesti tot timpul, asa cum spune mamica ta), sa traiesti viata din plin si sa te bucuri cat mai mult de parintii tai! Report
February 26, 201016 yr comment_23237 La multi ani Denise. wow deja teenager...sa ai numai bucurii si satisfactii in viata. Maya , si la noi a fost mare eveniment sa devina teenager, si apoi zboara anii ca firele de papadie in vant, a mea devineadulata in mai . Report
February 26, 201016 yr comment_23238 La multi ani Denise si sa ai o viata plina numai de bucurii si lucruri frumoase!Sper ca ai primit un tort ciocolatos Si ca dedicatie o poza cu Puffy la soare de acum citeva minute, ca pisici aveti voi destule Report
February 26, 201016 yr comment_23240 La multi ani Denise sa cresti mare, sa fii fericita si iubita Report
February 26, 201016 yr comment_23242 Hey liebe Denise! Iti doresc mai intai sa treci cu bine peste aceasta perioada plina de incercari, suisuri si coborasuri, numita pubertate. Uneori s-ar putea sa treci prin momente de neinteles, prin stari triste, s-ar putea sa gandesti ca toata lumea este contra ta si tu la randul tau sa fii impotriva tuturor. Este o varsta grea, dar in acelasi timp cea mai frumoasa posibil. Nu te cunosc, dar imi permit sa iti dau un mic sfat: orice ar fi, nu uita ca mama te iubeste si ca va fi mereu acolo pentru tine. Ori de cate ori ai nevoie de ajutor si sfat, intreab-o pe mama, pentru ca -desi probabil e enervant de cate ori ai auzit deja- mama stie cel mai bine ce e mai bun si mai bine pentru tine Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Denise! Multa soare si lumina sa iti bata pe drumul vietii! Ah da si inca ceva: asculta doar de profesorii cool Report
February 26, 201016 yr Author comment_23247 La multi ani, Denise! Sa cresti mare, sa fi tu fericita ca sa iti bucuri parintii!Simo,merci mult Report
February 26, 201016 yr Author comment_23248 [size=3]Denise, noi nu ne cunoastem, dar de la mamica ta am auzit numai lucruri bune despre tine (si sper ca si reciproca o sa fie valabila! ). Stiu ca azi e ziua ta si-ti doresc sa ai parte numai de zile senine, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie! Iar daca norii vor mai aparea uneori, la fel vor si trece pentru ca soarele mereu va gasi un locsor sa-si trimita razele optimiste si pline de energie. Sa fii mereu tanara, vesela, optimista si sa ai noroc in tot ceea ce intreprinzi! [i]O viata lunga sa traiesti cu multa demnitatemereu sa ai folos si succes in toatenorocul si fericirea sa nu te paraseascadragostea si iubirea mereu sa te-nsoteascace pot sa-ti mai doresc in asta viata zbuciumatadecat un trai imparatescSi multa, multa sanatate![/i] Alles Gute zum Geburtstag wünschen! Pentru o iubitoare de pisici, visine (ori cirese) si ciocolata (la fel ca si mine, de altfel ), o dedicatie speciala: Maya, sa va traiasca fetita si sa va inveseleasca zilele mereu! Si sa traim si noi, cu totii, pe langa voi! [/size]Merci,Foxyy C-o fi lamîie,visina sau ciucalata...parca-i sora-ta! Report
February 26, 201016 yr Author comment_23249 Miha, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si fericita si sa va umple sufletul cu bucurii!Ralu,merci! Report
February 26, 201016 yr Author comment_23250 Denise, la multi ani si happy 13!! Sa cresti mare si la fel de frumoasa, cu acelasi suflet bun si dragoste de animalute - si sa te vad la campionatul mondial de handbal! La multi ani frumusete draga! Uma,a zis ca promite ca o sa creasca tot asa frumoasa ,o sa iubeasca animalele la fel ca si pîna cum,dar la campionat n-ai s-o vezi ca a zis ca de azi s-a transformat într-un Teenager lenes! Merci Report
February 26, 201016 yr Author comment_23251 [center]LA MULTI ANI frumoasei domnisoare! [color=#000080]M-am tot gandit ce-as putea eu sa-i dedic, macar asa, virtual. Flori? Flori va primi destule. Un tort? Nuuu, mama sigur i-a facut pregatit ceva superb. Nu-mi mai ramane decat asta:[/color][/center]Laura,merci pentru catel! Chiar zicea Denise ca ar vrea exact asa unu!La 3 motani,mai catelul asta îmi trebuie..si sa vezi schelaituri Report
February 26, 201016 yr Author comment_23252 La multi ani, Denise! Sa fii fericita (si sa zambesti tot timpul, asa cum spune mamica ta), sa traiesti viata din plin si sa te bucuri cat mai mult de parintii tai!Merci,Bunny! Da,e foarte zîmbareata..de fapt rîde într-una Report
February 26, 201016 yr Author comment_23253 La multi ani Denise. wow deja teenager...sa ai numai bucurii si satisfactii in viata. Maya , si la noi a fost mare eveniment sa devina teenager, si apoi zboara anii ca firele de papadie in vant, a mea devineadulata in mai .Daaa,cîta agitatie!De ieri tot ne chinuie,si ne spune ca nu mai este copil!!! Merci,Stella Report
February 26, 201016 yr Author comment_23254 La multi ani Denise si sa ai o viata plina numai de bucurii si lucruri frumoase!Sper ca ai primit un tort ciocolatos Si ca dedicatie o poza cu Puffy la soare de acum citeva minute, ca pisici aveti voi destule Grazie,sorella Asa,dati ca noi primim si cîini...no problem! Report
February 26, 201016 yr Author comment_23255 La multi ani Denise sa cresti mare, sa fii fericita si iubita Merci,Oana Report
February 26, 201016 yr Author comment_23257 Hey liebe Denise! Iti doresc mai intai sa treci cu bine peste aceasta perioada plina de incercari, suisuri si coborasuri, numita pubertate. Uneori s-ar putea sa treci prin momente de neinteles, prin stari triste, s-ar putea sa gandesti ca toata lumea este contra ta si tu la randul tau sa fii impotriva tuturor. Este o varsta grea, dar in acelasi timp cea mai frumoasa posibil. Nu te cunosc, dar imi permit sa iti dau un mic sfat: orice ar fi, nu uita ca mama te iubeste si ca va fi mereu acolo pentru tine. Ori de cate ori ai nevoie de ajutor si sfat, intreab-o pe mama, pentru ca -desi probabil e enervant de cate ori ai auzit deja- mama stie cel mai bine ce e mai bun si mai bine pentru tine Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Denise! Multa soare si lumina sa iti bata pe drumul vietii! Ah da si inca ceva: asculta doar de profesorii cool Merci,Lori! Da..pubertatea... Report