March 1, 201016 yr comment_23670 La multi ani Pyt!Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sanatate multa! :( Report
March 1, 201016 yr comment_23677 Neeeh!!! Really, your birthdas today?? Vin la mama sa te tzuce de rechinica mica, blonda, frumoasa si zapacita care ejti!!! Sa ne duci faima speciei mai departe: suntem femeile-feshtoaice , La multi ani puiu!!! Sa imi cresti mare, sa ramai la fel de zapacita, tanara, zambareata, optimista si plina de viata! 'Eppi barzdei sis, te astept sa facem un dans sub ape de ziua ta Report
March 1, 201016 yr comment_23713 hai ca nu-s chiar asa blonda pana la urma. vezi laponico ca m-am prins ce inseamna "dincolo". multumesc pentru urari fetelor! si promit sa raman la fel de zapacita, tanara (spiritual vorbind), zambareata, optimista si plina de viata! I pup u all! Report
March 1, 201016 yr comment_23715 'Eppi barzdei sis, te astept sa facem un dans sub ape de ziua ta la dans sub ape am programare in Mauritius peste 3 saptamiani, un fel de scuba-diving dar cu un fel de "casca" de sticla pe cap. abia astep. o sa pun si poze la fundamentaliste cand o sa am dovada. pana atunci dansez in cada, dar nu pun poze ca ma rusinez. Report
March 1, 201016 yr comment_23826 multam fain fetelor! si pentru urari si pentru flori! va pup pe toate! Report
March 1, 201016 yr comment_23828 [center][size=3][b]Pyt, la multi ani si multa fericire! [/b][/size] [/center] Report
March 2, 201016 yr comment_24033 La multi ani ! Numai bucurii si impliniri alaturi de cei dragi ! Report
March 4, 201016 yr comment_24379 multumesc multumesc multumesc!sa aveti si voi o primavara minunata plina de soare si bucurii! Report