February 10, 20251 yr comment_270581 Mmm, delicios arata! Zilele trecute ma pregateam sa fac lasagna, am si scos cutia de paste din dulap dar nu mai tin minte de ce nu s-a concretizat "proiectul". Acum nu am toate ingredientele dar mai fac o tentativa cat de curand. Report
January 26Jan 26 Author comment_271500 Mi-a venit pofta de lasagna ca n-am mai facut demult asa ca am cumparat foileDupa care ieri am facut un bechamel in care am pus gorgonzola si 2 scamorza incepute pe care le-am gasit in frigider, bechamel-ul l-am facut in Thermomix si cind a fost gata am adaugat brinza taiata bucati si am mai amestecat citeva secunde.Apoi am pus-o intr-o oala in care prajisem putin bucatele de gusa (guanciale) peste care am adaugat dovleac taiat cuburi (am folosit feliile de la un butternut pe care le-am copt in microunde) si am amalgamat bine totul si nu mi-a ramas decit sa pun foile in tava si sa le alternez cu aceasta compozitiecoapta, eu o pun de regula in cuptor la 200°C jumatate de ora acoperita cu staniol si urmatoarea jumatate descoperitafoarte foarte buna Report
January 27Jan 27 comment_271503 Nu știu de ce dar eu nu rezonez deloc cu dovleacul! Raaar îl folosesc și niciodată nu îmi este poftă de el. Poate ar trebui să îl mănânc mai des să îmi treacă poftele de altceva? :violent1: Report
January 27Jan 27 Author comment_271504 nu stiu mino, tu esti la fel si cu crevetii nu?pe de o parte e posibil chiar sa nu-ti placa nici unul nici altul ca fiecare avem chestii care nu ne placpe de alta parte existind multe tipuri de dovleac cu gusturi diferite, si multe feluri de a gati crevetii, poate inca n-ai gasit felul de a fi gatiti care sa-ti placa Report
August 2Aug 2 Author comment_271688 azi am zis ca daca tot erau 30° in bucatarie si 34 afara nu se simte daca aprind cuptorul pentru ca aveam niste dovleci mari si un pachet de foi in frigder, am facut sosul bechamel si taiat un cascaval mic afumat, dovleceii i-am taiat felii pe lungime si copt 10 minute in crisp Mo apoi am asamblat adaugind si parmigiano si copt, a iesit foarte bine si foarte buna Report