Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podoaba noastra capilara

Featured Replies

Multumesc de sfaturi! Mai sap pe aici sa vad preturi si culori, pana ma hotarasca!

Cu placere! Te poti documenta, dar eu zic ca trebuie sa incerci, la fiecare iese altfel. Poti incerca mai intii pe o suvita daca vrei.

Multumesc de sfaturi! Mai sap pe aici sa vad preturi si culori, pana ma hotarasca!

Cu placere! Te poti documenta, dar eu zic ca trebuie sa incerci, la fiecare iese altfel. Poti incerca mai intii pe o suvita daca vrei.

Exact asta planuiesc si eu sa fac. O sa iau niste rosu si incerc doar pe o suvita intai. Daca nu imi place ce iese o sa combin cate putin rosu cu castaniul pe care l-am folosit prima data.

Puteti sa faceti cum a facut tipa din video-ul de mai sus, a adunat parul din perie si l-a vopsit.

Urmariti tutorialul :) Man...I begin to sound like a teacher laugh.gif

Puteti sa faceti cum a facut tipa din video-ul de mai sus, a adunat parul din perie si l-a vopsit.

Urmariti tutorialul ;) Man...I begin to sound like a teacher laugh.gif

... daca ai par lung poti, la parul scurt banuiesc ca nu prea ai ce aduna (eu nici nu folosesc perie). Asta ca sa stii ca am urmarit video-ul :P . Nu ca n-as sti cum sa fac, dar nu stii niciodata ce smecherii mai gasesti.

Azi musai sa ma vopsesc si eu, incerc cam la 2 saptamani ca am multe fire albe.

Urmariti tutorialul ;) Man...I begin to sound like a teacher laugh.gif

... daca ai par lung poti, la parul scurt banuiesc ca nu prea ai ce aduna (eu nici nu folosesc perie). Asta ca sa stii ca am urmarit video-ul :P . Nu ca n-as sti cum sa fac, dar nu stii niciodata ce smecherii mai gasesti.

Azi musai sa ma vopsesc si eu, incerc cam la 2 saptamani ca am multe fire albe.

Premiuuuu domnisoricaaaaa! smilie_sp_149.gifO sa iasa bine , ai sa vezi!

Mergand la vanatoare de henna insotita de domnu C, nu am rezistat tentației si am achizitionat doua vopsele rosii binenteles. Vopseaua Live este de vapt o vopsea nuantatoare nu rezista ca o vopsea permanenta, dar am facut pasiune pentru ea anul trecut, iar omului îi place grozav cand ma vede vopsita cu ea. Este o nuanta frumoasa, de vara.

Asta nu am mai avut-o pana acum dar imi place nuanta pe cutie, merge bine dupa ce trece Live-ul. Intre timp pana la toamna, mai caut henna :rolleyes:

post-343-0-92105100-1558517481_thumb.jpg

post-343-0-41647400-1558517685_thumb.png

Misto de tot nuantele si nici nu ma mir de Dl. C. 71.gif

M-am tot tinut sa iti spun si mereu uitam: si eu am fost vopsita asa in tineretile alea mici. Intr-o zi vine tata la Bucuresti si zice ma tata, da' nu e prea strident? Zic nu , tata, pai cand ies cu pretenarii la petrecanii tre' sa ma repereze de departe in multime. Pai ori avem grija unii de altii ori nu 71.gif

Prima data m-am facut cu nuanta asta anul trecut cand am fost in vacanta, iar lui C i-a placut mult si chiar radea ca atunci cand intram in bazinul cu apa termala ma vedea de la distanță :toothy9;. Unele, adica io, innebunesc la bătrânețe si testeaza culori tari.

Am văzut în seara asta o vopsea cu henna și la Kaufland, dar nimic blond, doar roșu, șaten de multe feluri și negru. Dar există.

Mersi de info. Nu am Kaufland in targ, dar o sa opresc la primul care imi iese in drum, cand o sa ies din oras.

Faci si tu o excursie pana la VS :blackeye:

Pentru Carmella, vroiam sa ii arat nuantele de blond de la Khadi. Am fost azi pe la plafar.

Si si pentru Fragola: Vezi ca difera preturile in functie de nuanta?

60746841_693615981100378_8858239760167075840_n.jpg

De data asta am citit prospectul :hug: zice că nu, că să ții juma de oră vopseaua, că altfel se face spre roșu. Ca să iasă bine îl faci mai des, dar ținînd puțin maglavaisul în păr. Și nu se pune zeamă de lămîie. Și apă la 50 de grade, laborator fac în baie în seara asta :)

Faci si tu o excursie pana la VS :)

Pentru Carmella, vroiam sa ii arat nuantele de blond de la Khadi. Am fost azi pe la plafar.

Si si pentru Fragola: Vezi ca difera preturile in functie de nuanta?

post-12-0-64321200-1558706740_thumb.jpg

Am vazut, da. Si la mine e la fel, ma intreb de ce.

Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre :hug:

Frumoase mutre :)

A iesit frumos! :)

Si probabil la lumina zilei culoarea arata si mai bine.

Asta am vrut sa zic si eu cu firele albe. Desi nu acopera ca o vopsea chimica, rezultatul e foarte natural. Am o luna de cand m-am vopsit si abia se observa diferenta intre parul alb crescut si cel alb/blond vopsit cu henna. Inainte dupa 3 saptamani simteam nevoia sa ma revopsesc. Si nu ma vopseam cu o culoare mai inchisa decat a mea, ci cu un dark blond .

Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre :hug:

De paru' alb, acoperit sau descoperit :) , tre' sa te credem pe cuvant, ca nu se vede-n poze.

Ce marfa aratati, si tu si culoarea!

Am si io la fire albeeeee... o multime! Oare sa ma vopsesc? Nu ca nu mi-ar sta bine cu fire albe...Soif10.gif

Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre :)

Arati minunat! Asa in poza nici nu se vad firele albe!

Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre :D

IMAG9275-380x512.jpg

IMAG9281-380x512.jpg

IMAG9280-380x512.jpg

Super faina culoarea, super supeeeer! icon_thumleft.gif

Ma bucur ca esti incantata!

De data asta am citit prospectul :71: zice că nu, că să ții juma de oră vopseaua, că altfel se face spre roșu. Ca să iasă bine îl faci mai des, dar ținînd puțin maglavaisul în păr. Și nu se pune zeamă de lămîie. Și apă la 50 de grade, laborator fac în baie în seara asta =))

Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre =))

post-233-0-21568200-1558819763_thumb.jpg

post-233-0-24964900-1558819845_thumb.jpg

post-233-0-82954500-1558819892_thumb.jpg

Foarte fain ti-a iesit.

M-am facut si eu din nou. Marca mea nu are asa instructiuni detaliate, scrie doar sa pui apa fierbinte dar nu zice la ce temperatura, sa tii 30 de min iar daca doresti un tratament sa tii 2 ore. Eu am fiert ceai cu care am facut amestecul, am lasat sa se raceasca pentru ca era chiar fierbinte si am lasat 3 ore pe par. Cand am dat jos eram chiar dezamagita, firele albe erau exact la fel. Chiar ma gandeam sa pun un tub de vopsea normala pe care il aveam in casa :P dar am zis sa strang din dinti si sa astept. Si bine am facut, pana a doua zi a inceput sa-si schimbe culoarea, acum e maro, dar chiar maro putin roscat cum e coaja de castana, imi place. Cand ma uit in oglinda de aproape inca vad fire albe, mai ales la radacina, dar pe ansamblu aspectul e multumitor, cel putin pentru mine. O sa caut si Khadi pentru ca vad ca acolo scrie intensiv hair color.

Aia e trick-ul. Chiar daca se observa clar ca cele albe sunt, exista, si culoarea nu e in nici un caz uniformizata ca dupa vopseaua chimica, sa nu renuntati. Nuanta este cat se poate de naturala, frumoasa, ca sa nu mai spun de ce vitalitate ii confera firului de par. Imi plac maxim toate culorile aratate pe aici de la castaniul lui Blackie la blondul Carmellei. love7.gif Asa de mult imi place ca ma intreb daca mi-ar iesi si mie laugh.gif

Dupa mai multe ture de vopsit o sa vedeti ce tinuta frumoasa capata parul.

Ieri iar am primit compliment de la o colega. rolleyes.gif Eu chiar visez din cand in cand ca mi se deterioreaza iar si am un par de cosmar, frizzy, uscat, fara nici o forma...mai ales ca am reinceput sportul si mersul la sauna si cade ceva mai mult acum...wacko.gif am invatat sa mi-l protejez la sauna, unde temperatura e cam de 90°C si daca fac 3-4 sedinte de cam 15 minute, se desihdrateaza tare. Asa ca am foarte mare grija.

Carmellita, pune-ti una din poze la profil, super simpatice!