May 18, 20197 yr comment_253034 Va mai pun un tutorial unde o tipa cu o claie de par se vopseste si explica ce si cum Report
May 18, 20197 yr comment_253035 Tipa chiar explica pas cu pas tot ce trebuie stiut cand te vopsesti cu gainatu ))Asa ca, urmariti tutorialul Report
May 18, 20197 yr comment_253043 Multumesc de sfaturi! Mai sap pe aici sa vad preturi si culori, pana ma hotarasca! Cu placere! Te poti documenta, dar eu zic ca trebuie sa incerci, la fiecare iese altfel. Poti incerca mai intii pe o suvita daca vrei. Report
May 20, 20197 yr comment_253096 Multumesc de sfaturi! Mai sap pe aici sa vad preturi si culori, pana ma hotarasca! Cu placere! Te poti documenta, dar eu zic ca trebuie sa incerci, la fiecare iese altfel. Poti incerca mai intii pe o suvita daca vrei.Exact asta planuiesc si eu sa fac. O sa iau niste rosu si incerc doar pe o suvita intai. Daca nu imi place ce iese o sa combin cate putin rosu cu castaniul pe care l-am folosit prima data. Report
May 20, 20197 yr comment_253100 Puteti sa faceti cum a facut tipa din video-ul de mai sus, a adunat parul din perie si l-a vopsit. Urmariti tutorialul Man...I begin to sound like a teacher Report
May 20, 20197 yr comment_253111 Puteti sa faceti cum a facut tipa din video-ul de mai sus, a adunat parul din perie si l-a vopsit. Urmariti tutorialul Man...I begin to sound like a teacher ... daca ai par lung poti, la parul scurt banuiesc ca nu prea ai ce aduna (eu nici nu folosesc perie). Asta ca sa stii ca am urmarit video-ul . Nu ca n-as sti cum sa fac, dar nu stii niciodata ce smecherii mai gasesti.Azi musai sa ma vopsesc si eu, incerc cam la 2 saptamani ca am multe fire albe. Report
May 20, 20197 yr comment_253119 Puteti sa faceti cum a facut tipa din video-ul de mai sus, a adunat parul din perie si l-a vopsit. Urmariti tutorialul Man...I begin to sound like a teacher ... daca ai par lung poti, la parul scurt banuiesc ca nu prea ai ce aduna (eu nici nu folosesc perie). Asta ca sa stii ca am urmarit video-ul . Nu ca n-as sti cum sa fac, dar nu stii niciodata ce smecherii mai gasesti.Azi musai sa ma vopsesc si eu, incerc cam la 2 saptamani ca am multe fire albe. Premiuuuu domnisoricaaaaa! O sa iasa bine , ai sa vezi! Report
May 22, 20197 yr comment_253208 Mergand la vanatoare de henna insotita de domnu C, nu am rezistat tentației si am achizitionat doua vopsele rosii binenteles. Vopseaua Live este de vapt o vopsea nuantatoare nu rezista ca o vopsea permanenta, dar am facut pasiune pentru ea anul trecut, iar omului îi place grozav cand ma vede vopsita cu ea. Este o nuanta frumoasa, de vara. Asta nu am mai avut-o pana acum dar imi place nuanta pe cutie, merge bine dupa ce trece Live-ul. Intre timp pana la toamna, mai caut henna Report
May 22, 20197 yr comment_253221 Misto de tot nuantele si nici nu ma mir de Dl. C. M-am tot tinut sa iti spun si mereu uitam: si eu am fost vopsita asa in tineretile alea mici. Intr-o zi vine tata la Bucuresti si zice ma tata, da' nu e prea strident? Zic nu , tata, pai cand ies cu pretenarii la petrecanii tre' sa ma repereze de departe in multime. Pai ori avem grija unii de altii ori nu Report
May 23, 20197 yr comment_253245 Prima data m-am facut cu nuanta asta anul trecut cand am fost in vacanta, iar lui C i-a placut mult si chiar radea ca atunci cand intram in bazinul cu apa termala ma vedea de la distanță . Unele, adica io, innebunesc la bătrânețe si testeaza culori tari. Report
May 23, 20197 yr comment_253276 Am văzut în seara asta o vopsea cu henna și la Kaufland, dar nimic blond, doar roșu, șaten de multe feluri și negru. Dar există. Report
May 24, 20197 yr comment_253292 Am văzut în seara asta o vopsea cu henna și la Kaufland, dar nimic blond, doar roșu, șaten de multe feluri și negru. Dar există. Mersi de info. Nu am Kaufland in targ, dar o sa opresc la primul care imi iese in drum, cand o sa ies din oras. Report
May 24, 20197 yr comment_253300 Faci si tu o excursie pana la VS Pentru Carmella, vroiam sa ii arat nuantele de blond de la Khadi. Am fost azi pe la plafar. Si si pentru Fragola: Vezi ca difera preturile in functie de nuanta? Report
May 25, 20197 yr comment_253336 Am găsit și eu în magazin lîngă mine, pentru constănțence, dacă sînt, Curtea Brâncovenească. Așa că în seara asta am treabă abia aștept să văd ce iese. Report
May 25, 20197 yr comment_253345 De data asta am citit prospectul zice că nu, că să ții juma de oră vopseaua, că altfel se face spre roșu. Ca să iasă bine îl faci mai des, dar ținînd puțin maglavaisul în păr. Și nu se pune zeamă de lămîie. Și apă la 50 de grade, laborator fac în baie în seara asta Report
May 25, 20197 yr comment_253349 Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre Report
May 26, 20197 yr comment_253350 Faci si tu o excursie pana la VS Pentru Carmella, vroiam sa ii arat nuantele de blond de la Khadi. Am fost azi pe la plafar. Si si pentru Fragola: Vezi ca difera preturile in functie de nuanta? Am vazut, da. Si la mine e la fel, ma intreb de ce. Report
May 26, 20197 yr comment_253351 Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre Frumoase mutre A iesit frumos! Si probabil la lumina zilei culoarea arata si mai bine.Asta am vrut sa zic si eu cu firele albe. Desi nu acopera ca o vopsea chimica, rezultatul e foarte natural. Am o luna de cand m-am vopsit si abia se observa diferenta intre parul alb crescut si cel alb/blond vopsit cu henna. Inainte dupa 3 saptamani simteam nevoia sa ma revopsesc. Si nu ma vopseam cu o culoare mai inchisa decat a mea, ci cu un dark blond . Report
May 26, 20197 yr comment_253352 Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre De paru' alb, acoperit sau descoperit , tre' sa te credem pe cuvant, ca nu se vede-n poze. Ce marfa aratati, si tu si culoarea! Report
May 26, 20197 yr comment_253353 Am si io la fire albeeeee... o multime! Oare sa ma vopsesc? Nu ca nu mi-ar sta bine cu fire albe... Report
May 26, 20197 yr comment_253356 Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre Arati minunat! Asa in poza nici nu se vad firele albe! Report
May 26, 20197 yr comment_253362 Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre Super faina culoarea, super supeeeer! Ma bucur ca esti incantata! Report
May 30, 20197 yr comment_253455 De data asta am citit prospectul zice că nu, că să ții juma de oră vopseaua, că altfel se face spre roșu. Ca să iasă bine îl faci mai des, dar ținînd puțin maglavaisul în păr. Și nu se pune zeamă de lămîie. Și apă la 50 de grade, laborator fac în baie în seara asta Părul alb e tot alb, dar nu știu cum per total efectul e minunat, sînt superîncîntată! de-aia mi-am permis și 2 mutre Foarte fain ti-a iesit. M-am facut si eu din nou. Marca mea nu are asa instructiuni detaliate, scrie doar sa pui apa fierbinte dar nu zice la ce temperatura, sa tii 30 de min iar daca doresti un tratament sa tii 2 ore. Eu am fiert ceai cu care am facut amestecul, am lasat sa se raceasca pentru ca era chiar fierbinte si am lasat 3 ore pe par. Cand am dat jos eram chiar dezamagita, firele albe erau exact la fel. Chiar ma gandeam sa pun un tub de vopsea normala pe care il aveam in casa dar am zis sa strang din dinti si sa astept. Si bine am facut, pana a doua zi a inceput sa-si schimbe culoarea, acum e maro, dar chiar maro putin roscat cum e coaja de castana, imi place. Cand ma uit in oglinda de aproape inca vad fire albe, mai ales la radacina, dar pe ansamblu aspectul e multumitor, cel putin pentru mine. O sa caut si Khadi pentru ca vad ca acolo scrie intensiv hair color. Report
May 31, 20197 yr comment_253466 Aia e trick-ul. Chiar daca se observa clar ca cele albe sunt, exista, si culoarea nu e in nici un caz uniformizata ca dupa vopseaua chimica, sa nu renuntati. Nuanta este cat se poate de naturala, frumoasa, ca sa nu mai spun de ce vitalitate ii confera firului de par. Imi plac maxim toate culorile aratate pe aici de la castaniul lui Blackie la blondul Carmellei. Asa de mult imi place ca ma intreb daca mi-ar iesi si mie Dupa mai multe ture de vopsit o sa vedeti ce tinuta frumoasa capata parul. Ieri iar am primit compliment de la o colega. Eu chiar visez din cand in cand ca mi se deterioreaza iar si am un par de cosmar, frizzy, uscat, fara nici o forma...mai ales ca am reinceput sportul si mersul la sauna si cade ceva mai mult acum... am invatat sa mi-l protejez la sauna, unde temperatura e cam de 90°C si daca fac 3-4 sedinte de cam 15 minute, se desihdrateaza tare. Asa ca am foarte mare grija. Carmellita, pune-ti una din poze la profil, super simpatice! Report