April 15, 20206 yr comment_261411 Niiiiice! Are si pigment in ea. O sa te tina mai mult luciul. Am avut si eu o masca cu pigment cupru candva si era foaaarte faina culoarea. Am lasat-o odata in par mai mult si a doua zi la job, jumate din efectivul oamenilor de toate varstele - mai ales ala micii- strigau dupa mine pe holuri : V-ati vopsiiiit? Report
April 16, 20206 yr comment_261414 Daca mie imi place o nuanta, ceilalți nu au decat sa strige, dar daca nu imi place cum iese atunci e problema Report
April 16, 20206 yr comment_261423 A venit iepurașul! Ce fain arata, ai mai folosit masca asta?Musai sa-mi cumpar si eu ceva, ori sa iau ceva vitamine/minerale, ori combinatie... Daca aveti recomandari, a inceput sa-mi cada parul ceva de groaza, nu stiu precis dar cred ca dupa ultima vopsire. Ultima data m-am facut cu Herbatint (extracte naturale, fara amoniac blablabla), ca nu aveau nuanta mea de henna la magazin, si de atunci parca am problema.Deocamdata mi-am comandat henna, trebuie sa vina zilele astea. Report
April 16, 20206 yr comment_261425 A venit iepurașul! Ce fain arata, ai mai folosit masca asta?Musai sa-mi cumpar si eu ceva, ori sa iau ceva vitamine/minerale, ori combinatie... Daca aveti recomandari, a inceput sa-mi cada parul ceva de groaza, nu stiu precis dar cred ca dupa ultima vopsire. Ultima data m-am facut cu Herbatint (extracte naturale, fara amoniac blablabla), ca nu aveau nuanta mea de henna la magazin, si de atunci parca am problema.Deocamdata mi-am comandat henna, trebuie sa vina zilele astea. Nu, e prima oara si sunt curioasa cum va fi. Mi-a recomandat-o coafeza care m-a tuns, era incantata de masca asta. Report
April 23, 20206 yr comment_261571 Pare super practica! Eu - noua descoperire pentru 100% vegana. La supermarketul rusesc, am dat peste asta. Ramane sa vad ce poate. Raportez. Report
April 23, 20206 yr comment_261581 Ok, vin cu rezultatele. Sunt pe cloud no. 9, gagici...oare putem scapa de gainat? Trebuie sa astept sa vad cat tine vopseaua. Daca tine si nu se duce , am dat lovitura!Consistenta este super cremoasa, lejer de aplicat, are un miros mai special, dar nici pe departe asa puternic ca cealalta. Am tinut-o 50 minute. Am spalat-o usor. Parul ramane fantastic de lucios. Acolo unde am avut fire albe, s-a facut o nuanta blond-roscata. Data viitoate o voi lasa mai mult. Asa e consistenta: Report
April 23, 20206 yr comment_261582 Ok, vin cu rezultatele. Sunt pe cloud no. 9, gagici...oare putem scapa de gainat? Trebuie sa astept sa vad cat tine vopseaua. Daca tine si nu se duce , am dat lovitura!Consistenta este super cremoasa, lejer de aplicat, are un miros mai special, dar nici pe departe asa puternic ca cealalta. Am tinut-o 50 minute. Am spalat-o usor. Parul ramane fantastic de lucios. Acolo unde am avut fire albe, s-a facut o nuanta blond-roscata. Data viitoate o voi lasa mai mult. Asa e consistenta: Si eu vreaaau!! Rezultatul cred ca e precum la henna pura, fara adaosuri - super!Mi-a venit comanda de henna pudra pe care o foloseam de obicei, dar sta in cutie de ceva vreme, n-am chef de ea... Fiica-mea ma tot bate la cap sa ma las "natur", inca nu m-am hotarat.Nu stiu daca v-am mai spus, imi cumparasem de pe Amazon un borcan de henna crema, cica... ha! parca era mortar, asa "cremoasa" era. Si nici macar nu s-a prins culoare pe par, nimic-nimic! macar daca vedeam ceva schimbare in bine la par, chiar fara culoare, ziceam ca n-am aruncat banii... nope! ma duc sa-i fac o poza sa vedeti ce sa nu cumparati... Report
April 24, 20206 yr comment_261589 Ok, vin cu rezultatele. Sunt pe cloud no. 9, gagici...oare putem scapa de gainat? Trebuie sa astept sa vad cat tine vopseaua. Daca tine si nu se duce , am dat lovitura!Consistenta este super cremoasa, lejer de aplicat, are un miros mai special, dar nici pe departe asa puternic ca cealalta. Am tinut-o 50 minute. Am spalat-o usor. Parul ramane fantastic de lucios. Acolo unde am avut fire albe, s-a facut o nuanta blond-roscata. Data viitoate o voi lasa mai mult. Asa e consistenta: Lori, mie imi place nuanta! Daca acopera firele albe e super! Masca mea rosie, nu acopera firele albe, dar pe par decolorat e super ca nuanta! Report
June 18, 20206 yr comment_262702 Vreau sa va arat noua mea descoperire de care sint (deocamdata) superincantata.Asta este vopseaua in nuanta pe care am comandat-o eu Si asa arata pe par.Cum am zis, eu sint foarte incantata imi pare foarte intensa culoarea si in plus a acoperit perfect firele albe care nu erau putine dupa aproape 3 luni de lockdown Edited June 18, 20206 yr by black_cat Report
June 18, 20206 yr comment_262706 Arată super pe numele tale, Blackie! Cand o sa ajung intr-un magazin mai mare o sa ma uit si eu dupa vopselele henna! Report
June 18, 20206 yr comment_262711 Arată super pe numele tale, Blackie! Cand o sa ajung intr-un magazin mai mare o sa ma uit si eu dupa vopselele henna!Pe numele mele . Asta imi aminteste de baiatul meu cand era mic si spunea in loc de prietenul meu "pe meritul meu".Eu am comandat pe amazon vopseaua. Nu am gasit-o decat in loturi de 3 cutii, imi era in pic teama sa iau ca poate nu imi place si raman cu 2 cutii nefolosite. Acum insa ma pup singura ca le-am comandat. Edited June 18, 20206 yr by black_cat Report
June 18, 20206 yr comment_262712 Arată super pe numele tale, Blackie! Cand o sa ajung intr-un magazin mai mare o sa ma uit si eu dupa vopselele henna!Pe numele mele . Asta imi aminteste de baiatul meu cand era mic si spunea in loc de prietenul meu "pe meritul meu".Eu am comandat pe amazon vopseaua. Nu am gasit-o decat in loturi de 3 cutii, imi era in pic teama sa iau ca poate nu imi place si raman cu 2 cutii nefolosite. Acum insa ma pup singura ca le-am comandat. Pe buclele tale era... Report
June 19, 20206 yr comment_262713 M-am amuzat aseara cand am citit. Mino, lasa corectorul ca e haios rau cand se mai intampla din astea Asadar: eu astept cu sufletul la gura sa vad cat tine vopseluta. Daca tine, am "chishtigat" ( asa zicea sor cand era mica ) , am scapat de gainat?Aveam senzatia ca am dat tot raportul despre cea iraniana postata ceva mai inainte de mine. Marele dezavantaj: Se decoloreaza...cam dupa 4-5 spalari.Marele avantaj: Daca folositi naturiele din prafuri si vine un tzurai ceva si nu aveti timp/chef sa stati cu maglavaisul in cap ori nu aveti prafurile la dispozitie, crema aia iraniana este ideala! Super simplu de aplicat, are si rol de masca, face parul foarte fain, ii da o culoare si o stralucire aparte, sunteti perfecte pentru eveniment fara prea mari batai de cap. Mai mai ca imi vine sa dau comanda si eu la Garnier. Blackie, cand te speli iese? Ce ai observat? Si: cat ai tinut-o pe par? Report
June 19, 20206 yr comment_262714 M-am amuzat aseara cand am citit. Mino, lasa corectorul ca e haios rau cand se mai intampla din astea Asadar: eu astept cu sufletul la gura sa vad cat tine vopseluta. Daca tine, am "chishtigat" ( asa zicea sor cand era mica ) , am scapat de gainat?Aveam senzatia ca am dat tot raportul despre cea iraniana postata ceva mai inainte de mine. Marele dezavantaj: Se decoloreaza...cam dupa 4-5 spalari.Marele avantaj: Daca folositi naturiele din prafuri si vine un tzurai ceva si nu aveti timp/chef sa stati cu maglavaisul in cap ori nu aveti prafurile la dispozitie, crema aia iraniana este ideala! Super simplu de aplicat, are si rol de masca, face parul foarte fain, ii da o culoare si o stralucire aparte, sunteti perfecte pentru eveniment fara prea mari batai de cap. Mai mai ca imi vine sa dau comanda si eu la Garnier. Blackie, cand te speli iese? Ce ai observat? Si: cat ai tinut-o pe par?Lori Garnier am folosit mai demult, asta este Schwartzkopf. Am tinut 60 de min. In instructiuni zice 30 min pt o nuanta mai usoara sau 60 mai intensa. Intentia mea a fost sa stau 2 ore dar a trebuit sa plec undeva. A fost destul si 60 de min dypa parerea mea. La spalat nu iese culoare in spuma de la sampon, daca la asta te referi? Report
June 19, 20206 yr comment_262721 Schwarzkopf am vrut sa spun dar nush de ce am scris Garnier...de foame, probabil.Da, daca se vede la spuma de la sampon ori in apa, cum se vede asta iraniana. Abia astept sa o cumpar si eu!!! Report
July 1, 20206 yr comment_262983 Am vorbit destul despre cum ne vopsim - dar despre scos vopseaua din par ce stiti? ati folosit vreun produs? am tot gugalit si nu m-am lamurit care ar fi mai bun, sa nu produca prea mari stricaciuni. Report
July 2, 20206 yr comment_262984 Am vorbit destul despre cum ne vopsim - dar despre scos vopseaua din par ce stiti? ati folosit vreun produs? sa nu produca prea mari stricaciuni.foarfeca? Report
July 2, 20206 yr comment_262985 Am vorbit destul despre cum ne vopsim - dar despre scos vopseaua din par ce stiti? ati folosit vreun produs? sa nu produca prea mari stricaciuni.foarfeca? Ce brand ?Acuma, partial am scos-o cu produsul de care zici, dar mai trebuie un pic de ajustare si cu alte metode mai putin drastice... Report
July 2, 20206 yr comment_262987 Există decapant, cred că în funcție de culoarea pe care o ai deja. Nu ajungi la culoarea ta naturală, dar scoate unii pigmenți din păr. Dar ce-ai făcut? Report
July 2, 20206 yr comment_262990 Daca e din aia natiurela, doar cu foarfeca...Si eu as vrea sa vad cate fire argintii am. De fapt, as vrea sa ma fac gri metal, dar...pauza. Report
July 2, 20206 yr comment_262991 Eu am o prietena care la inceputul lockdownului in martie s-a tuns cu masina de tuns, scurt de tot, nu chiar ras dar aproape. Atunci faceam misto ca pana se termina criza ii creste parul. Well guess what, chiar asta s-a intamplat. Acum imi pare rau ca nu am facut acelasi lucru, sa fi dat un reset la par. Poate la valul 2? Report
July 2, 20206 yr comment_262995 Eu am o prietena care la inceputul lockdownului in martie s-a tuns cu masina de tuns, scurt de tot, nu chiar ras dar aproape. Atunci faceam misto ca pana se termina criza ii creste parul. Well guess what, chiar asta s-a intamplat. Acum imi pare rau ca nu am facut acelasi lucru, sa fi dat un reset la par. Poate la valul 2? Notat: proiect pentru eventualele valuri viitoare... Report
July 2, 20206 yr comment_262997 Există decapant, cred că în funcție de culoarea pe care o ai deja. Nu ajungi la culoarea ta naturală, dar scoate unii pigmenți din păr. Dar ce-ai făcut? Pai...m-am vopsit ! Am hotarat sa las argintiul sa-si faca... de cap .Tunsa scurt-scurt n-am mai fost demult, dar daca stiam ca dureaza atat poate faceam ca prietena lui Blackie. Report