March 12, 20215 yr comment_265939 Adriana, zici ca esti euFix la fel, si eu merg de mai bine de 20 de ani in acelasi loc, sunt 2 surori si ne intelegem foarte bine. Am incredere deplina in ele, si le spun tot ce am pe sufelt (legat de par si, cateodata, si mai mult ) In august inchid si ele, dar, de obicei, suntem si noi plecati in vacanta in luna august. Edited March 12, 20215 yr by boni Report
March 12, 20215 yr comment_265940 Adriana, zici ca esti eu ale mele surori s-au despartit asa ca acu una are salon in orasul meu si cealalta in orasul vecin, eu fiind pe frontiera dintre elesi cum eu sint fedela zisei si impartiala ma duc o saptamina la una si alta la cealalta in fundul inimii o prefer pe una dar cum ziceam mi se pare corect sa impart banii mei cu amindoua si mai ales acuma cu zonele astea colorate si restrictiile care sint, daca merg la cea din orasul meu e ok, daca merg la cea di orasul vecin zic ca e mai aproape de locuinta si ies curata oricum Gata, azi mi-am facut permanent pentru ca de luni inchid, nu se stie pentru cit timp Report
March 30, 20215 yr comment_266102 Combinatie de maro cenusa si negru. Incerc sa ma fac ceva mai inchis. Asta a iesit. Acolo unde firele au fost albe, e ceva mai maro, pe vospeaua veche, vad ca s-a fixat bine pigmentul mai inchis la culoare. Sper sa scap de roscat, dar e greu, ca mai toate au henna in compozitie. Report
June 29, 20215 yr comment_266521 Anul ăsta m-am tot jucat cu nuanțele de culori la păr, înainte de Paște eram puțin mov: Acum am revenit la un roșu mai inchis: Report
June 29, 20215 yr comment_266526 Cred ca iti sta bine cu amandoua, dar cea rosie imi place mie mai mult. Imi place si tunsoarea, as vrea eu sa-mi stea si mie asa, dar al meu e... bleg , trebuie sa-l ajut sa aiba volum. Abia astept sa merg si eu la tuns! Report
June 29, 20215 yr comment_266529 Pe mine ma avantajează parul scurt si imi este extrem de comod cu asa. Coafeza se joacă cu plăcere in parul meu, de cate ori ma duc la tuns. Soțul e in extaz tot timpul cand ajung acasă. Iar eu ma bucur cand îi văd fericiți. Report
June 30, 20215 yr comment_266535 Soțul e in extaz tot timpul cand ajung acasă. Deci, tu ai gasit un barbat, care nu se plange ca n-ai parul lung?E cam rar, sa-ti traiasca! Report
June 30, 20215 yr comment_266536 Soțul e in extaz tot timpul cand ajung acasă. Deci, tu ai gasit un barbat, care nu se plange ca n-ai parul lung?E cam rar, sa-ti traiasca! Serios sunt bărbați care se plâng de așa ceva? Atunci să imi trăiască! Report
July 23, 20215 yr comment_266649 In sfarsit, mi-am facut buclele pe care mi le doream dintotdeauna. Pacat ca nu-mi sta bine cu ele la varsta asta. . M-am gandit ca daca tot nu ma duc la coafor deocamdata, macar sa-mi bibilesc parul ce mi-a mai ramas pe cap . Imi cumparasem acum vreo 2 luni o jucarie pe care n-am incercat-o pana acum, ma gandeam ca poate mai bine imi cumparam ciocolata de banii aia . Poate daca m-as machia, sau mi-as vopsi parul... Hmmm... ma mai gandesc...Asta-i jucaria (in realitate e roz), imi place dar nu stiu cat ma tine. Report
July 23, 20215 yr comment_266652 Am mai spus si repet: ador culoarea parului dumitale! Si ce repede ti-a crescut! Parca nu demult era scurt Edited July 23, 20215 yr by alpha Report
July 23, 20215 yr comment_266653 adi_edi, da' dice zici ca nu-ti stau bine buclele "la varsta asta"?!?!?! Adica?!?!?! Eeeeeeeeeee!!! Si mie imi place culoarea ta, tare de tot. Ma tot gandeam si eu (la un moment dat) ca mi-ar fi mai simplu sa nu ma mai vopsesc. Dar am primit proteste vehemente, din mai multe directii, asa ca mi-a pierit si picul de curaj pe care il aveam P.S. Daca nu ziceai ce e jucaria, nici prin cap nu-mi trecea ca e ptr. facut bucle. Report
July 23, 20215 yr comment_266655 Adi, ce bucle faine ai! Si ce culoare frumoasa, uniforma, ai la par! Iar jucaria pune-o la treaba ca buna treaba face Report
July 31, 20215 yr comment_266662 Multumesc de aprecieri, dar sa stiti ca in poze parul apare mai uniform decat e in realitate, in spate dedesubt e mai inchis. Mi-am facut bucle "in direct" vorbind cu maica-mea pe whatsapp si m-a convins ca nu-mi sta asa rau (vorba lu' fiica-mea, "I don't hate it" ). Nu m-am mai tuns de un an, nici nu-mi vine sa cred. Cred ca revin curand la varianta scurta ca e muuuuult mai practica. Dar atunci tunci tre' sa arunc jucaria ca nu-i buna pentru par scurt...offf in ce dilema m-am bagat . Report
July 31, 20215 yr comment_266666 Buclele ți-au ieșit foarte bine. Lasă-ți-l măcar așa de lung, nu îți văd fața, dar din ce văd stă foarte bine. Parcă îmi amintesc vag despre o discuție despre păr lung - păr scurt de aici. Știu că se zice că părul scurt "întinerește", eu nu cred asta, cred că părul mediu spre lung e cel mai potrivit la vîrstele maturității Report
August 2, 20215 yr comment_266672 Eu nu mai stiu discutia, dar cred ca depinde de fiecare persoana, pe unii ii intinereste parul scurt, pe altii nu. Pe mine ma intinereste... parul vopsit . Sa stii ca mi-am pus jucaria de par in functiune dupa ce am vazut filmul "I'll see you in my dreams", mi-a placut mult de Blythe Danner (mai mult decat de fiica-sa, care oricum nu joaca in filmul asta ); e totusi mult mai in varsta decat mine . Mno, eu nici nu am atata par si nici trasaturile ei, asa ca deocamdata stau cu buclele dar ma tund cat de curand. Report
October 19, 20214 yr comment_266943 Ce fain, Mino! in ton cu toamna ...Mai ca imi vine si mie sa reincep sa ma vopsesc. Cred ca la cat par alb am prinde orice culoare, m-as juca si eu cu niste culori mai... turbate . Report
October 19, 20214 yr comment_266946 Adi, daca toata vara nu am putut pune culori turbate, acum mi-a venit randul. Si da, pe parul alb se vad fain culorile, cu conditia sa fie gel sau vopsea de colorare, nu masca sau nuantator. Report
February 27, 20242 yr comment_269082 Vine, vine primăvara!? La mine a venit cu o schimbare de culoare ? Report
February 27, 20242 yr comment_269085 Wow, ce schimbare!E frumoasa si iese din tipare.Ai avut curaj sa incerci, dar ti-a iesit! Report
February 27, 20242 yr comment_269087 Ideea e ca nu voiam albastru dar in final mi-a placut ce a iesit si cum se aseaza la fața mea! Iar nepoata se uita cu ochii mari lamine sicu gura pana la urechi, iar cand ne-am intalnit imi mangaia parul si spunea …bunica ale păl bleo Report