Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podoaba noastra capilara

Featured Replies

M-am tuns si am fost nevoita sa ma vopsesc dar nu sunt mulțumită de vopsea. Asta e cu asta defilez dar a doua oara nu mai cumpăr in schimb am luat henna pentru sprancene, care este super! Astea sunt produsele:

Iar asta este rezultatul:

Iti statea mai bine cu cealalta nuanta de rosu, parerea mea

M-am tuns si am fost nevoita sa ma vopsesc dar nu sunt mulțumită de vopsea. Asta e cu asta defilez dar a doua oara nu mai cumpăr in schimb am luat henna pentru sprancene, care este super! Astea sunt produsele:

Stiu, si mie imi placea maxim cealalta dar nah...

Stiu, si mie imi placea maxim cealalta dar nah...

Data viitoare, nu.i tarziu, se poate remedia, succes

E tot cu henna cea de pe păr? Mie-mi place, și-o să vezi c-o să-ți placă și ție, trebuie doar să te obișnuiești cu ceva nou. Mie culorile nefirești ca roșu aprins, verde, mov, albastru etc. nu-mi plac, dar asta cum a ieșit acum, da.
Nu Carmella,henna nu este decat cea de sprancene. Asta e vopsea permanenta, am pus poza cutiei mai sus.
Mino nu-ti sta rau deloc nici asa dar culoarea dinainte era mai "tu". Desi eu aleg pentru mine culori cat mai naturale, admir pe cele care au curajul sa mearga pe culori tari si in plus sa le mai stea si bine. Si eu m-am tuns si m-am vopsit cu jumatatea din cutia de Khadi care-mi ramasese, de data asta a acoperit chiar bine firele albe, sint mai deschise decat cele ne-albe :violent1: dar sint un maro auriu-cum zice si numele vopselei. Data viitoare - probabil in 3 saptamani- incerc Garnierul.
  • 4 weeks later...
Pentru ca doua sapramani imi este coafeza in concediu si nu imi placea culoarea pe care o aveam, am luat un nuantator asa ca...tanaaaa.

post-343-0-41900000-1564915969_thumb.jpg

Edited by mino

e faina

si eu am problema asta teribila in august =))

asa ca vineri am refacut permanentul ca sa ma pot spala singura si il las sa se usuce asa cit sint ele in concediu

post-4-0-82499100-1564920854_thumb.jpg

Cine.i tinerica? Ce draga mi.e !

Pentru ca doua sapramani imi este coafeza in concediu si nu imi placea culoarea pe care o aveam, am luat un nuantator asa ca...tanaaaa.

Se apropie de nuanta ce o aveai inainte sau e chiar aceea? Iti sta bine culoarea

:-*

da sa stii ca e iluzie ca am bagat toate filtrele care erau in telefon =))

:-*

sa va fie de bine amandurora!

e faina

si eu am problema asta teribila in august :-*

asa ca vineri am refacut permanentul ca sa ma pot spala singura si il las sa se usuce asa cit sint ele in concediu

Se apropie de nuanta ce o aveai inainte sau e chiar aceea? Iti sta bine culoarea

Nu e nuanta aia, e mai inchisa, dar e faina si asta! Azi am gasit-o pe aia care imi place asa ca peste vreo trei saptamani cand incep fetele munca o sa ma fac din nou culoarea aia frumoasa!

Adriana =))

=))

da sa stii ca e iluzie ca am bagat toate filtrele care erau in telefon :-*

Lasa modestia, iti sta foarte bine, sincer

e faina

si eu am problema asta teribila in august :-*

Nu e nuanta aia, e mai inchisa, dar e faina si asta! Azi am gasit-o pe aia care imi place asa ca peste vreo trei saptamani cand incep fetele munca o sa ma fac din nou culoarea aia frumoasa!

Adriana :-*

Deci astept , ?

Succes

e faina

si eu am problema asta teribila in august :P

Sa va fie de bine doamnelor, imi place ce vad.

Cum ziceam, a venit vremea sa incerc Garnier Herbalia . Eu sint foarte multumita de rezultat, mi-a acoperit foarte bine firele albe. Eu am folosit chatain ambre si spre surprinderea mea chiar a deschis in pic nuanta parului. Va arat doua poze, una in casa si alta in plin soare

post-178-0-96573200-1565607928_thumb.jpeg

post-178-0-67279400-1565607953_thumb.jpeg

Cum va mai ziceam ei se jura ca pudra coloranta este 100% vegetala, doar balsamul de dupa vopsire este 98% vegetal, mai avand si niste cocomarle prin el. Una peste alta eu sint foarte multumita si raman la el pentru ca asta il gasesc in magazine aici si nu trebuie sa am grija sa imi comand online.

Edited by black_cat

Adriana arati intr-un mare fel! Cu siguranta se datoreaza ADN-ului bun pe care il ai si daca folosesti si o crema miraculoasa, plus ca ai schimbat si culoarea ramei ochelarilor cat si forma lor care iti schimba complect aspectul in bine.
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mama, dar ce active ati fost , pline de culoare in vara asta! Bravo!

Eu sambata m-am vopsit cu fix aceeasi nuanta ca ultima pe care am pus-o aici, dar m-a uitat Dumnezeu cu balega in cap. Cred ca am stat cel putin doua ore ceea ce a dus la o nuanta mult mai inchisa ca prima data. Azi m-au intrebat 3 persoane daca m-am vopsit si cu ce ca arata f bine. Prea inchisa pentru gustul meu. Pana acum amestecam cu Terra red de la Khadi, acum am pus doar nut brown si am facut-o cu ceai negru. Banuiesc ca faciliteaza mult mai repede patrunderea pigmentului in firul de par decat cafeaua. In orice caz, cam inchis pentru gustul meu...prima data am zis ca e negru...La lumina artificiala se vede totusi castaniu inchis.

Aaah, whattcha gonna do?

69686684_777326682721741_8673330306993881088_n.jpg

Nu știu cînd voi mai trece pe la subiectul acesta, pentru că am decis să nu mă mai vopsesc deloc :71: la ultima vopsire cu henna mi s-a părut că mirosul ăla nu mi-a ieșit din păr o lună, de cîte ori mă spălam, parcă era ca atunci cînd îl vopsea. Între timp doar m-am mai tuns, iar acum părul meu arată așa ca mai jos.

Poza din față, cu toate că am tăiat toate filtrele, am bănuiala că face singur o ajustare de culoare a părului, în ideea că vrea să te "înfrumusețeze" cu orice preț :rolleyes: mi se pare prea blond în poză față de cum e în realitate.

20190905_211957-452x804.jpg

Așa că mi-am făcut o poză doar la păr, ca să nu mai detecteze fețe și să îmi vopsească singur părul :toothy6:

20190905_211910-452x804.jpg

Mama, dar ce active ati fost , pline de culoare in vara asta! Bravo!

Eu sambata m-am vopsit cu fix aceeasi nuanta ca ultima pe care am pus-o aici, dar m-a uitat Dumnezeu cu balega in cap. Cred ca am stat cel putin doua ore ceea ce a dus la o nuanta mult mai inchisa ca prima data. Azi m-au intrebat 3 persoane daca m-am vopsit si cu ce ca arata f bine. Prea inchisa pentru gustul meu. Pana acum amestecam cu Terra red de la Khadi, acum am pus doar nut brown si am facut-o cu ceai negru. Banuiesc ca faciliteaza mult mai repede patrunderea pigmentului in firul de par decat cafeaua. In orice caz, cam inchis pentru gustul meu...prima data am zis ca e negru...La lumina artificiala se vede totusi castaniu inchis.

Aaah, whattcha gonna do?

post-12-0-22884600-1568048049_thumb.jpg

Mie asa in poza imi place nuanta ta! :rolleyes:

Nu știu cînd voi mai trece pe la subiectul acesta, pentru că am decis să nu mă mai vopsesc deloc :71: la ultima vopsire cu henna mi s-a părut că mirosul ăla nu mi-a ieșit din păr o lună, de cîte ori mă spălam, parcă era ca atunci cînd îl vopsea. Între timp doar m-am mai tuns, iar acum părul meu arată așa ca mai jos.

Poza din față, cu toate că am tăiat toate filtrele, am bănuiala că face singur o ajustare de culoare a părului, în ideea că vrea să te "înfrumusețeze" cu orice preț :toothy6: mi se pare prea blond în poză față de cum e în realitate.

post-233-0-40495300-1568058435_thumb.jpg

Așa că mi-am făcut o poză doar la păr, ca să nu mai detecteze fețe și să îmi vopsească singur părul :71:

post-233-0-18978900-1568058557_thumb.jpg

Sa ma bata mama, Carmella, dar eu nu vad diferenta mare intre poze, adica se vede parul alb in ambele, iar faptul ca esti blonda te avantajeaza in sensul ca se vede frumos. Eu daca l-as lasa as fi tarcata pentru ca nu este alb uniform, asa ca pana se albeste mai mult il colorez.

• 1 month later...

Because gainat! Da? toothy6.gif

Chiar e faina nuanta! Imi place.

Coincidenta sau nu- ma gandeam zilele astea ca ar cam fi timpul sa fac si eu o revizie la cap par.