Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

La mama!

Arati super! Si-mi place teribil si poza, culorile, compozitia, pose-ul!

Si mie, si mieeeee! Culori expresive, faine, pline de viata , ca tine! 11.gif

La mama!

Ai întinerit vreo 20 de ani :D :D

Sper sa nu mai pun kilogramele alea înapoi ca ma simt bine tare fără ele!

La mama!

Arati super! Si-mi place teribil si poza, culorile, compozitia, pose-ul!

Si mie, si mieeeee! Culori expresive, faine, pline de viata , ca tine! 11.gif

:D -_-

In concordanta cu timpurile pe care le traim... (nu stiu daca sa pun emoticonul care rade sau ala care plange...)

post-314-0-98380300-1595099860_thumb.jpg

In concordanta cu timpurile pe care le traim... (nu stiu daca sa pun emoticonul care rade sau ala care plange...)

atita timp cit ne putem vedea, chiar si aici, care ride evident =))

ma bucur mult ca ai reaparut ca ma gindeam la tine intens zilele astea

atita timp cit ne putem vedea, chiar si aici, care ride evident =))

ma bucur mult ca ai reaparut ca ma gindeam la tine intens zilele astea

??

Multumesc! Asa este, acum cel mai important e ca suntem. Aici situatia a inceput sa se inrautateasca din nou, suntem la nivel de sfarsit de mai =)) . EU inca lucrez de acasa...nu stiu cand si cum a trecut anul asta. Ultima data cand am fost la birou "normal" m-am imbracat cu geaca de iarna...

Am decis sa nu mergem un vacanta anul asta...ne este frica. Oricum, sunt convinsa ca in curand ne vor inchide din nou in casa.

Asta este...vor veni si timpuri mai bune. Sa speram...

Si cu masca se vede ca esti tanara si frumoasa, Titi =)) !

Ma gandeam si eu ca era frig cand am luat ultima data autobuzul spre serviciu...

Si cu masca se vede ca esti tanara si frumoasa, Titi =)) !

Ma gandeam si eu ca era frig cand am luat ultima data autobuzul spre serviciu...

? Speram sa implinesc 40 in París...Dat fiind ca nu se poate am decis sa nu ii mai implinesc si sa o las pe anul viitor ?

Mino felicitari din nou, arati foarte bine!

Titi te pup, sa stii ca gandesc ca tine, nu stiu de ce am si eu aceeasi impresie, cat de curand vom fi iar inchisi in casa.

Woman, those eyes!!!

Va rog friemos sa lasati cobitu ca va bag inghetata in chiloti, ei hai! sm.gif

Si, ca sa fiu in concordanta...de plictiseala la frizer ph34r.gif

vampire.jpg

Urasc sa ma lase cu draciile alea in cap si eu stau si ma uit la tavan, numar becurile, din astea.

Urasc sa ma lase cu draciile alea in cap si eu stau si ma uit la tavan, numar becurile, din astea.

eu profit si ma relaxez cu ochii inchisi in momentele alea daca nu profita ele de mine sa ma tortureze facindu-mi sprincenele :blob8:

misto de tot masca

??

Multumesc! Asa este, acum cel mai important e ca suntem. Aici situatia a inceput sa se inrautateasca din nou, suntem la nivel de sfarsit de mai :lol: . EU inca lucrez de acasa...nu stiu cand si cum a trecut anul asta. Ultima data cand am fost la birou "normal" m-am imbracat cu geaca de iarna...

Am decis sa nu mergem un vacanta anul asta...ne este frica. Oricum, sunt convinsa ca in curand ne vor inchide din nou in casa.

Asta este...vor veni si timpuri mai bune. Sa speram...

trebuie sa speram

Numai fete frumoase avem pe forum.

Toate aveți ochi frumosi, nu degeaba se zice ca ochii sunt oglinda sufletului.

Aveți grija de voi. Trebuie sa o scoatem la capăt cumva.

eu profit si ma relaxez cu ochii inchisi in momentele alea daca nu profita ele de mine sa ma tortureze facindu-mi sprincenele :blob8:

misto de tot masca

Mersic! Si mie imi place maxim. Acum, nu stiu cat protejeaza, dar merge perfect cu

38297825_1917779654947672_3946360949660712960_n.jpg

Demon08.gif

Drace, pensatul este unul din lucrurile pe care nu le sufar neam laugh.gif Am facut de-a lungul timpului injectii nasoale, de am zis ca il spanzur pe doctorul ala de unghii si ii iau beregata instantaneu. Am supravietuit, a supravietuit si el. Dar pensatul - noooooo way!

Wowy pupic.gif - macar atata mi-au dat si mie ursitele, sprancene perfecte 71.gif

Deacord cu tine! Trebuie sa fim optimiste si sa avem grija de noi, trebuie sa o scoatem cumva la capăt!

Lori, ce mișto esti, si imi place și masca :blob8: ....dar te rog sa ai grija cu înghețata aia că mi-ai dat fiori! :lol:

Edited by mino

Mersic! Si mie imi place maxim. Acum, nu stiu cat protejeaza, dar merge perfect cu

post-12-0-75610800-1595220647_thumb.jpg

Demon08.gif

Drace, pensatul este unul din lucrurile pe care nu le sufar neam laugh.gif Am facut de-a lungul timpului injectii nasoale, de am zis ca il spanzur pe doctorul ala de unghii si ii iau beregata instantaneu. Am supravietuit, a supravietuit si el. Dar pensatul - noooooo way!

Wowy pupic.gif - macar atata mi-au dat si mie ursitele, sprancene perfecte 71.gif

:lol: E bine ca poti sa glumesti; dupa cum zici, a fost horror...

Esti faina oricum :P .

Spui ca nu stii daca masca te protejeaza? Pai nu fuge lumea de tine cand te vede cu ea :blob8: ? mai ales daca porti si tricoul...

Mă bucur să vă văd, și cu mască și fără. 6.gif

Mi-e dor și de moatza...

38297825_1917779654947672_3946360949660712960_n.jpg

Demon08.gif

=)) E bine ca poti sa glumesti; dupa cum zici, a fost horror...

Esti faina oricum :) .

Spui ca nu stii daca masca te protejeaza? Pai nu fuge lumea de tine cand te vede cu ea :lol: ? mai ales daca porti si tricoul...

Bai, de belea! La toti li se face brusc traiectoria semicerc cand ma zaresc. Daca merg pe trotuar si imi vine unul in cale, tzac trece pe trotuarul celalalt. M-am dus la rusi ultima oara si ma vede un nene si face o-oooo.

Dar azi a fost cel mai de belea. Ma duc la un cabinet unde aveam treaba, pe la 8. Intru, o doamna in varsta astepta in picioare. Se uita , face: "Se-ngroasa gluma!" Zic, stati lejer, e luni dimineata, sunt inofensiva inainte de 8. Da' ea, sugubeata: "Da, da' ceva nu-i cum trebuie, lipseste ceva. " Nu era greu sa descifrezi intrebarea din ochii mei, care asteptam cu doua sprancene perrfecte, din care una ridicata. Si ea: "Nu vad nici o picatura, de aia ma impacientam, asadar sunteti flamanda." Zic: "Ah, relaxati-va, ma spal pe dinti temeninic inainte sa ies in public." Am ras amandoua maxim. Dar am retinut. Ma voi conforma...

Multumesc mult pentru ca imi ridicati moralul! 6.gif

Iaaaa puneti si voi una cu masca. Facem si noi haz de necaz cat putem.

Deacord cu tine! Trebuie sa fim optimiste si sa avem grija de noi, trebuie sa o scoatem cumva la capăt!

Lori, ce mișto esti, si imi place și masca :violent6: ....dar te rog sa ai grija cu înghețata aia că mi-ai dat fiori! =))

Hai cu optimismul, hai cu optimismul neamuleee! laugh.gif

post-12-0-75610800-1595220647_thumb.jpg

Demon08.gif

=)) E bine ca poti sa glumesti; dupa cum zici, a fost horror...

Esti faina oricum :) .

Spui ca nu stii daca masca te protejeaza? Pai nu fuge lumea de tine cand te vede cu ea :lol: ? mai ales daca porti si tricoul...

Bai, de belea! La toti li se face brusc traiectoria semicerc cand ma zaresc. Daca merg pe trotuar si imi vine unul in cale, tzac trece pe trotuarul celalalt. M-am dus la rusi ultima oara si ma vede un nene si face o-oooo.

Dar azi a fost cel mai de belea. Ma duc la un cabinet unde aveam treaba, pe la 8. Intru, o doamna in varsta astepta in picioare. Se uita , face: "Se-ngroasa gluma!" Zic, stati lejer, e luni dimineata, sunt inofensiva inainte de 8. Da' ea, sugubeata: "Da, da' ceva nu-i cum trebuie, lipseste ceva. " Nu era greu sa descifrezi intrebarea din ochii mei, care asteptam cu doua sprancene perrfecte, din care una ridicata. Si ea: "Nu vad nici o picatura, de aia ma impacientam, asadar sunteti flamanda." Zic: "Ah, relaxati-va, ma spal pe dinti temeninic inainte sa ies in public." Am ras amandoua maxim. Dar am retinut. Ma voi conforma...

Multumesc mult pentru ca imi ridicati moralul! 6.gif

Iaaaa puneti si voi una cu masca. Facem si noi haz de necaz cat putem.

Lori, ce mișto esti, si imi place și masca :violent6: ....dar te rog sa ai grija cu înghețata aia că mi-ai dat fiori! =))

Hai cu optimismul, hai cu optimismul neamuleee! laugh.gif

Cu pisici, cum altfel ?

post-178-0-61380300-1595322180_thumb.jpg

Fete frumoase! floare.gif

Mi-am luat si eu masti "altfel", verde, neagra, cu imprimeu de leopard si alta cu imprimeu tropical :violent6:. Au buzunarel pentru filtru, sper sa fie OK...oricum nu prea ies.

Ce măști frumoase aveți! De voi nu mai spun. Interesante alea cu filtru de care zici, Titi! Eu am cateva facute de mine de panza si din astea de unică folosință pe care recunosc ca le spăl si apoi le bag in lampa cu uv la dezinfectat.