February 26, 20206 yr comment_259949 Lore, azi era un vant rece de ma mir ca mai am par in cap! Report
February 26, 20206 yr comment_259950 Eu si Eataly am vrut sa va spunem ca in ciuda coronavirusului noi ne-am vazut, ne-am pupat si Eataly m-a si cadorisit cu o unealta Va pup si va imbratisez cu drag! Report
February 26, 20206 yr comment_259952 Nu e frig. Eu stau cu geamul deschis in birou de la 7.30 cînd ajung pînă cînd plec, dar azi era un vînt teribil.Cică aici la munte au trecut de la peste 10° de ieri la minus atîtea azi, se vad nori urîți peste munți Report
February 26, 20206 yr comment_259955 Va pup si va imbratisez cu drag! as dori sa zic in apararea mea ca sunt grasa da' nu asa de tare cum par in poza de vina e bluza de deasupra si soferu care ne-a facut poza Sînteți bine de tot! Mă bucur să vă văd! am postat-o taman ca sa reduc ingrijorarea asta Report
February 26, 20206 yr comment_259959 Eeeee, ia sa plusam si noi, zic! Sor-mea (asa zice lumea, acu', nah, nici una din noi nu stie ce-or fi facut ai nostri in tinerete...) si cu mua la un kir royal , sa spuna Blackie unde, ca eu cu amnezia azi...Am baut in sanatoatea voastra a tuturor! Report
February 26, 20206 yr comment_259960 Eu si Eataly am vrut sa va spunem ca in ciuda coronavirusului noi ne-am vazut, ne-am pupat si Eataly m-a si cadorisit cu o unealta Bune! Report
February 27, 20206 yr comment_259972 Bune!la tine toate-s bune auzi, da' cine esti tu sa-l contrazici?zi, Dragos, da-i 'nainte! si doua cretzofoline, bravo! Report
February 27, 20206 yr comment_259980 Eeeee, ia sa plusam si noi, zic! Sor-mea (asa zice lumea, acu', nah, nici una din noi nu stie ce-or fi facut ai nostri in tinerete...) si cu mua la un kir royal , sa spuna Blackie unde, ca eu cu amnezia azi...Am baut in sanatoatea voastra a tuturor! Frumoase si vesele! Așa sa fiti tot timpul girls! =)) Bune!la tine toate-s bune Daca zicea ...rele..era mai nasol.... Dragos Report
February 27, 20206 yr comment_259985 Eeeee, ia sa plusam si noi, zic! Sor-mea (asa zice lumea, acu', nah, nici una din noi nu stie ce-or fi facut ai nostri in tinerete...) si cu mua la un kir royal , sa spuna Blackie unde, ca eu cu amnezia azi...Am baut in sanatoatea voastra a tuturor! Bune! Report
February 27, 20206 yr comment_259992 Eeeee, ia sa plusam si noi, zic! Sor-mea (asa zice lumea, acu', nah, nici una din noi nu stie ce-or fi facut ai nostri in tinerete...) si cu mua la un kir royal , sa spuna Blackie unde, ca eu cu amnezia azi...Am baut in sanatoatea voastra a tuturor! Cin cin fetele! Mai vrem fete, stiu ca sunt in asentimentul lui Dragos aici! Report
February 27, 20206 yr comment_259994 Eeeee, ia sa plusam si noi, zic! Sor-mea (asa zice lumea, acu', nah, nici una din noi nu stie ce-or fi facut ai nostri in tinerete...) si cu mua la un kir royal , sa spuna Blackie unde, ca eu cu amnezia azi...Am baut in sanatoatea voastra a tuturor! La castel te-am dus printeso, cum nu mai stii unde ? La Clervaux.Jur pe rosu ca nu am baut decat cate un pahar, nu stiu de ce Lapona nu-si mai aminteste unde a fost . Dar pe bune ca ne-am gandit la voi, si ne-am gandit la Adriana pentru ca nu stiam daca planta din spatele meu e leandru. Report
February 27, 20206 yr comment_260000 Eeeee, ia sa plusam si noi, zic! Sor-mea (asa zice lumea, acu', nah, nici una din noi nu stie ce-or fi facut ai nostri in tinerete...) si cu mua la un kir royal , sa spuna Blackie unde, ca eu cu amnezia azi...Am baut in sanatoatea voastra a tuturor! La castel te-am dus printeso, cum nu mai stii unde ? La Clervaux. Tuaaaamneeee, m-am facut de ras. Tre' sa imi iau revansa. Jur pe rosu ca nu am baut decat cate un pahar, nu stiu de ce Lapona nu-si mai aminteste unde a fost .Dom'ne... nush, oare era vreun broscoi fermecat a.k.a. print pe-acolo si mi-a luat mintile? Dar pe bune ca ne-am gandit la voi, si ne-am gandit la Adriana pentru ca nu stiam daca planta din spatele meu e leandru. Jur pe rosu ca m-am strofocat aseara sa imi aduc aminte de ce ciocneam pentru Adriana Adriana, pe bune ca acolo ciocneam pentru tine, dar uitasem complet faza cu leandrul si nu imi explicam deloc care e legatura dintre tine si kir-ul din pahar Blackie, eu cred ca ala era castelu ala cu zane din Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, ala in care uiti tot Report
February 27, 20206 yr comment_260004 ma bucur enorm si va multumesc nu-mi dau cu seama daca e leandru din cit se vede Report
March 29, 20206 yr comment_260883 Mino arati grozav! As vrea sa am si eu curaj sa incerc culori mai bold Report
March 29, 20206 yr comment_260885 Mino arati grozav! As vrea sa am si eu curaj sa incerc culori mai bold Aici nu se vede culoarea clar, dar la Podoaba noastra capilara, e mai aproape de realitate. Report
March 30, 20206 yr comment_260923 Sa mai scutură praful pe aici...Ce faina esti, mino, printre flori!!! Report