Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Pusa, deci veniti cu noi in Bulgaria? Yeesss!:hungry:

Ce fain ar fi!

deocamdata doar o tura prin tara. dar ma voi gandi la tine!

S-a dat drumul la vacante, carevasazica!

Frumos va sta doamnelor!Sa va fie de bine!

Si noi am fost sa incercam marea cu degetul! :71:

Ia, stelinno, picioare la apa si de la mine.

post-1400-1340017753867_thumb.jpg

Da' dupa picioare m-am inmuiat cu totu'...recunosc!

post-1400-1340017666618_thumb.jpg

post-1400-13400183270542_thumb.jpg

Iaaaa, ce fain! D-aia disparusesi, mandruto! Sa-ti fie de bine!

Unde-ati fost? Ca-i tare frumos pe-acolo!

Numa gagicute faine pe aici.

Iote ca fusei si eu ieri la mare, da' nu ma duse neuronul sa-mi pozez unghiutele, fara oja asta sa fie clar.

Imi rugai consortul sa-mi faca si mie o poza, la care mi-a raspuns NU. Prea mare lenea. Asa ca nu mi-a ramas decat sa fac in continuare pe fotograful familiei.

Data aviatoare promit sa va fac si eu cunostinta cu gherutele mele.

Pup fetele frumoase!

Si, Moatza, m-ai dat gata cu pozele din Dragaica. Nu am mai fost de 12 ani. Mi-ar place sa ma dau in cotomedii, sa mananc niste mici... si cel mai mult mi-ar place sa-mi duc fetele in nebuneala si aglomeratia aia.

Sunt si aici, aproape identice, da' parca le lipseste ceva.

Ptiiii, ce doamne bine pe aici :thumleft:

Stella, îmi place de numa' plaja lu' matale, că e pustie :rolleyes:

Puşa, îmi plac încălţările cele noi "în acţiune". Bine, îmi place şi de tine cu totul, dar asta ştii deja ;)

Gelutza, să-ţi fie de bine "înmuiatul". La Costineşti aţi fost? Aşa îmi pare după privelişte :)

Iaaaa, ce fain! D-aia disparusesi, mandruto! Sa-ti fie de bine!

Unde-ati fost? Ca-i tare frumos pe-acolo!

Multumesc, zozorico!

A fost o plecare absolut neprevazuta;la noi asa se-ntampla fiindca suntem aproape.Legitimu'a tinut-o intruna vineri seara ca vrea sa se bage cu picioarele in mare;am facut bagaju' si sambata in zori am demarat, la opt eram aici, la Costinesti.

post-1400-13400268671289_thumb.jpg

A fost f.f.f.f frumos wek-ul!

Ptiiii, ce doamne bine pe aici :thumleft:

Stella, îmi place de numa' plaja lu' matale, că e pustie :rolleyes:

Puşa, îmi plac încălţările cele noi "în acţiune". Bine, îmi place şi de tine cu totul, dar asta ştii deja ;)

Gelutza, să-ţi fie de bine "înmuiatul". La Costineşti aţi fost? Aşa îmi pare după privelişte :)

Da, ai recunoscut bine.Macar o data pe an ajung si la Costinesti, sa retraiesc amintirile tineretii.Ia si una cu epava in departare.

post-1400-13400276140138_thumb.jpg

Numa gagicute faine pe aici.

Iote ca fusei si eu ieri la mare, da' nu ma duse neuronul sa-mi pozez unghiutele, fara oja asta sa fie clar.

Imi rugai consortul sa-mi faca si mie o poza, la care mi-a raspuns NU. Prea mare lenea. Asa ca nu mi-a ramas decat sa fac in continuare pe fotograful familiei.

Data aviatoare promit sa va fac si eu cunostinta cu gherutele mele.

Pup fetele frumoase!

Si, Moatza, m-ai dat gata cu pozele din Dragaica. Nu am mai fost de 12 ani. Mi-ar place sa ma dau in cotomedii, sa mananc niste mici... si cel mai mult mi-ar place sa-mi duc fetele in nebuneala si aglomeratia aia.

Sa stii ca eu am ramas masca atunci cand am descarcat si am vazut poza cu picioarele; nu am facut-o intentionat, vroiam un filmuletz cu valurile si pana am indreptat aparatul catre mare, s-au bagat in seama si picioarele, unghiile chiar ca nu erau pe gustul meu de data asta,de poza nici atat!

Te pup si eu!

Haha Gela, ce tare ma bucur sa te vad ...moama la Costinesti n-am mai fost din...1973 sfarsit de august...

acusa-s 40 de ani , cand or fi trecut Doamne ???

aveam chiar si o serie de poze acolo...

Haha Gela, ce tare ma bucur sa te vad ...moama la Costinesti n-am mai fost din...1973 sfarsit de august...

acusa-s 40 de ani , cand or fi trecut Doamne ???

aveam chiar si o serie de poze acolo...

Cate serii de poze am si eu...de-aia revin mereu cu drag acolo, precum un criminal la locul faptei.Pe atunci Costinestiul era un satuc...acum e tare inflorit de vile, care mai de care si aglomerat, dar tot imi place!

post-1400-1340080454299_thumb.jpg

unghiutele, fara oja asta sa fie clar.

da' di ci?

da, tzigania si furnalul de la mici.

Gela, bravo ptr prima iesire la mare! cum era apa?

Mama, mama, ce de gagici pe aici, care mai de care mai mumoasa si ochioasa! :rolleyes:

Stella, pup dulce o doamna care se prajeste la soare, of, ce mi-ar place sa fiu langa tine acum!

Moatza, "Dama bine, Joitica!", ce mi-ar fi placut sa colind si eu cu tine toate tarabele si sa cascam gura!

Gelutza, te-ai balacit deja pe anul asta in marea inspumata, bravos madame, bine iti sade! Pupici! Nici eu nu am mai fost in Costinesti de 20 si ceva de ani, eeee!!!

unghiutele, fara oja asta sa fie clar.

da' di ci?

da, tzigania si furnalul de la mici.

Gela, bravo ptr prima iesire la mare! cum era apa?

Apa era super buna de baie! Sambata au fost si valuri, duminica nu se clintea nimic.

Noi asa plecam la mare, o fuga de doua-trei zile ca suntem aproape.Am o sora plecata in Germania si avem apartamentul ei in Constanta, putem sta acolo lejer, dar noi nu ne ducem in acelasi loc;ba la Eforie, ba la Costinesti, ba la Mangalia.Ce mai stateam cu corturile cand eram mai tineri, wowww,acum numar stelele! :(

Mama, mama, ce de gagici pe aici, care mai de care mai mumoasa si ochioasa! :(

Stella, pup dulce o doamna care se prajeste la soare, of, ce mi-ar place sa fiu langa tine acum!

Moatza, "Dama bine, Joitica!", ce mi-ar fi placut sa colind si eu cu tine toate tarabele si sa cascam gura!

Gelutza, te-ai balacit deja pe anul asta in marea inspumata, bravos madame, bine iti sade! Pupici! Nici eu nu am mai fost in Costinesti de 20 si ceva de ani, eeee!!!

Pai hai sa o facem o data lata acolo, ce zici?

Si sa stii ca m-am bronzat putin; in week-ul urmator ma duc pe Dunare si mai pun oleaca de culoare si uit-asa se-aduna!

Si sa stii ca m-am bronzat putin; in week-ul urmator ma duc pe Dunare si mai pun oleaca de culoare si uit-asa se-aduna!

Mi-ar face o deosebita placere! :(

Sa-l vad pe cupil intrat la liceu si dupa aceea ma gandesc la vacanta. Oricum el este norocos, in august merge o saptamana in tabara la Costinesti.

Mi-ar face o deosebita placere! :(

Sa-l vad pe cupil intrat la liceu si dupa aceea ma gandesc la vacanta. Oricum el este norocos, in august merge o saptamana in tabara la Costinesti.

Tin pumnii la cupil, dar sunt sigura ca intra, se vede dupa ochi ca e cupil inteligent! Bafta! Chiar langa vila in care am stat noi era un banchet, ce s-au mai distrat, ce s-au mai pupat, :( nebunaticii!

Ia asa arata o "oama" cu trei zile inainte de concediu!

Va pup!

post-73-13401047772069_thumb.jpg

Pup oama si-i doresc de pe acum concediu placut! :pupic:

Va pup!

Si eu pup o "oama" inainte de concediu! :pupic: Drum bun, vreme superba si zile minunate!

Ce este si la voi in birou, ce de hartii, cutii.... :P

Va pup!

post-73-13401047772069_thumb.jpg

Arati super!!!

Parca nu ai pleca ci ai revenii!

pupicei si bronzare faina!!

asteptam poze si dupa!

Va multumesc!Am prins si toti pupicii vostri! Iar am net "pe bucati", acum e "de la ei".Resetare parola.De ieri!

Oricum am multa treaba, asa ca...

Va pup pe toate! Mai intru cand mai pot!:P :pupic: :P :P