May 17, 201214 yr comment_149018 Si eu m-am tuns. Sa va povestesc reactia Giuliei. Sorina si mie imi este dor de tine!!!!Sa ne arati si tunosarea! Report
May 17, 201214 yr comment_149022 asa ziceam si eu: da' pozele unde-s? aici suntem pe topic de "in toata splendoarea" asa ca va rog sa va aratati, nu doar sa va laudati Report
May 17, 201214 yr comment_149028 Fetelor va pupacesc apasat pe obrajori... da' poze tot nu am. Nema poze, de-abia m-am tuns. Las' ca-mi pun consortul la treaba zilele astea.Si mie mi-e dor de voi, tare tare mult. Da' nu am timp de nici-o culoare. Cand ma vedeti pe aici, astea sunt exceptii... picaturi pe care mi le fur singura. Pe care apoi le platesc cu varf si indesat.Asta-i viata! Ii dam inainte! Editez... parul meu are intre juma de cm si 1cm (maxim). Imi mai ramane cheliuta sa ma fac si le-am avut pe toate in repertoriu. Stai ca mint. In copilarie am fost si cheliuta... bine ca nu-mi aduc aminte. Report
May 17, 201214 yr comment_149034 Hai sa incepem sa taiem de pe 'lista':- nema ochi albastri- nema buze rujate- nema par negru, al meu e grizonat (asta ca sa fiu draguta)- e drept in fata.In rest sunt identica tipa din poza, zici ca avem aceeasi mama... Stai asa, ca acu' vazui. Avem aceeasi alunita. Report
May 18, 201214 yr comment_149131 Hai sa incepem sa taiem de pe 'lista':- nema ochi albastri- nema buze rujate- nema par negru, al meu e grizonat (asta ca sa fiu draguta)- e drept in fata.In rest sunt identica tipa din poza, zici ca avem aceeasi mama... Stai asa, ca acu' vazui. Avem aceeasi alunita. Si io am ....de alunita vorbesc, inseamna ca suntem gemene? Asa zice Ioana mea, daca avea aceeasi bluza sau pantofi sau mai stiu eu ce cu alta fetita, zicea ca-s gemene. Report
May 18, 201214 yr comment_149133 Si io am ....de alunita vorbesc, inseamna ca suntem gemene? Asa zice Ioana mea, daca avea aceeasi bluza sau pantofi sau mai stiu eu ce cu alta fetita, zicea ca-s gemene. Si io am alunita, iote, inseamna ca si eu sunt geamana cu voi!: Report
May 18, 201214 yr comment_149148 Giorgi, tu esti majora????? Da, dar trebuie sa arat buletinul ca sa ma creada cineva! Report
May 20, 201214 yr comment_149430 Intru si eu in categoria tunsulicilor. Si eu m-am tuns. Am fost si mai scurt, intre timp mi-a mai crescut. Poza e facuta de Stefania, asa ca daca par mai "solida" e vina fotografului Report
May 21, 201214 yr comment_149464 Chiar nu pari solida deloc, arati ca un copil. Asa am zis si eu, ca-i poza lui Stefania si a gresit Aura si a pus-o aici! Report
May 21, 201214 yr comment_149505 Chiar nu pari solida deloc, arati ca un copil. Chiar nu pari solida deloc, arati ca un copil. Asa am zis si eu, ca-i poza lui Stefania si a gresit Aura si a pus-o aici! Sunteti dragute. Report
May 21, 201214 yr comment_149508 +1 , si eu am crezut ca e o copilita. Arati superb Aura.Ma bucur sa te *vad*Giorgi, tu esti neschimbata, si minunata. Report
May 21, 201214 yr comment_149519 Intru si eu in categoria tunsulicilor. Si eu m-am tuns. Am fost si mai scurt, intre timp mi-a mai crescut. Poza e facuta de Stefania, asa ca daca par mai "solida" e vina fotografului Tu nu cumva esti sora lui Stefania, ar trebui sa te uiti in buletin?!?!?! Report
May 21, 201214 yr comment_149520 Giorgi, tu esti neschimbata, si minunata. Pupici la o doamna si mai minunata! Report
May 21, 201214 yr comment_149561 Aura, nu cred ca te-am mai vazut, ce copila esti! Cu Giorgi nu mai vorbesc ! Ce par frumos ai, sunt total invidioasa! si miniona si slaba si tanara si cu baiat mare si cu om bun de pus la rana si cu par frumos! nu-i drept! Giorgi, te pup! Report
May 21, 201214 yr comment_149570 Sigur, ca la cei 19 ani ai mei trec drept o copilita, dar va asigur ca realitatea e alta. Report
May 22, 201214 yr comment_149612 Cu Giorgi nu mai vorbesc ! Ce par frumos ai, sunt total invidioasa! si miniona si slaba si tanara si cu baiat mare si cu om bun de pus la rana si cu par frumos! nu-i drept! Giorgi, te pup! Si eu te pup! Si sa vorbesti cu mine, ca daca nu, ti-o iei! Report
May 22, 201214 yr comment_149614 Aura, esti tanara, supla si frumoasa!Giorgi, ai un aer asa de linistitor si de tineresc! Imi place mereu de tine! Report
May 22, 201214 yr comment_149628 Giorgi, ai un aer asa de linistitor si de tineresc! Imi place mereu de tine! Report
May 22, 201214 yr comment_149663 Aura, esti tanara, supla si frumoasa!Giorgi, ai un aer asa de linistitor si de tineresc! Imi place mereu de tine! Aura arati minunat ! Report