Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

In ziua de Paste friguroasa si mohorata , la mine-n sat

Minunat!!!Aratati foarte bine iar peisajul este superb!

Inca una tanara si frumoasa! Incantata de cunostinta, Ella-Redivivus!

Sunteti frumosi amandoi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

multumesc!Si eu ma bucur sa va cunosc si pot invata o multime de lucruri.Redivivus ce inseamna?

Inseamna ca-s io talamba!Am confundat un avatar!Scuze!Hai la han sa-ti dau o bere, sau ce vrei tu!

Stella-bella, sau, din ce in ce mai bella!

Ella, sotul tau are un frate Marian?? sau pe el il cheama Marian cumva?

nu te speria, nu am avut o relatie :rolleyes: doar ca mi se pare cunoscut

[/quote :( Nu il cheama Marian pe sotul meu:),si are numai surori.Noi suntem din Sibiu.

are o sosie in sudul tarii care de fapt e oltean de bastina :(...am crezut ca sant frati sau ca s-a recasatorit persoana pe care o stiu :(...nu i-am mai vazut de multi ani si nu mai stiu care le e viata

Eu buric nu arat ca acolo-s asezate vreo 4 kg :rolleyes: , dar pun o pozica din concediu , impreuna cu puiul meu drag

Izuk, Iza seamana leit cu mami!

Carmen aratati splendid si tu si comorile! incantata!

Stella, din ce in ce mai bine. Si secretul, secretul ? :( care e secretul tineretii si al armoniei ?

Ella, va sta bine impreuna si inainte si cu cei 3 copilasi!

Cami ai buric si silueta de aratat!

Giorgi, buric, check ! sus pe podium! :(

stella, candva ai pus o poza (pe celalalt site) cu tine. poza era facuta cu vreo 25 de ani in urma, sau, nu mai stiu exact.. voiam doar sa-ti spun ca intineresti(pe poze ce trece), arati ca si in poza aia, doar ca acolo radeai.

stella, candva ai pus o poza (pe celalalt site) cu tine. poza era facuta cu vreo 25 de ani in urma, sau, nu mai stiu exact.. voiam doar sa-ti spun ca intineresti(pe poze ce trece), arati ca si in poza aia, doar ca acolo radeai.

:rolleyes: uite una de acum...35 de ani , in vara 77 , si 10 ani mai tarziu in 87...seamana ...dar nu rasare :occasion14:

post-16-13346922486632_thumb.jpg

post-16-13346922942482_thumb.jpg

:P uite una de acum...35 de ani , in vara 77 , si 10 ani mai tarziu in 87...seamana ...dar nu rasare :rolleyes:

Ioiiiiii....... Cum faci Stella? Pe bune ca intineresti pe zi ce trece... :occasion14:

Stella, intineresti pe zi ce trece.

Izuk, Iza seamana perfect cu tine.

Ela , bine ai venit, o mamica tanara si frumoasa

Carmen, imi pare bine de cunostina, ai niste flacai tare frumusei.

Cami, Giorgi, da,da, asa da burice.

:) uite una de acum...35 de ani , in vara 77 , si 10 ani mai tarziu in 87...seamana ...dar nu rasare :)

foarte frumoasa sunteti, ati fost si veti fi, Doamna! Diferenta de 10 ani pare in minus! Si acum vad mai clar ca Vale iti seamana ...

in a doua poza zici ca esti actrita care a jucat in Charlie's Angels ala original =))

in poza nu pare deloc mohorat :D

eu ma mir de "pletele" tale :( , ca tot scurt tunsa te stiam.

Ella, sotul tau are un frate Marian?? sau pe el il cheama Marian cumva?

nu te speria, nu am avut o relatie :D doar ca mi se pare cunoscut

:D Nu il cheama Marian pe sotul meu,si are numai surori.Noi suntem din Sibiu.

atunci poate il stiu eu? :(

lasand acum gluma la o parte, mie tu imi pari cunoscuta. ne-om fi vazut pe strada :(

sa fiti fericiti mereu, ca va sade bine impreuna =))

Multumesc Lilly . si mie imi era dor , am mai fost tunsa asa scurt acum vreun an . Apoi l-am lasat sa mai creasca . Acum , aveam nevoie de o schimbare :occasion14: si-am facut-o .

Eu m-am facut "baietoi" :occasion14:

izuk, iti sta bine! ce a zis Iza?

Nu a zis nimic , ma mai vazuse asa "tunsulica" si cred ca nu a fost un soc pentru ea .

Boni :violent1:

Bueyyy!Ce ma-nervati!Di ce sunteti, bre, asa frumoase? Ha? Di ce? Cine v-o dat voie?

Iote, Stellina arata ca la 25-30 de anisori, Izuk zici ca-i minora, etc!Nu va mai enumar ca m-apuca plansul!

De fericire ca va cunosc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Bueyyy!Ce ma-nervati!Di ce sunteti, bre, asa frumoase? Ha? Di ce? Cine v-o dat voie?

Iote, Stellina arata ca la 25-30 de anisori, Izuk zici ca-i minora, etc!Nu va mai enumar ca m-apuca plansul!

De fericire ca va cunosc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Ce n-as da eu sa fiu minora , cu mintea de acum .... :floare:

Izuk , iti sade bine, m-as face si io baitoi da nu ma lasa al meu, da mi-a promis ca la vara ma pot tunde :)

ia ca n-am mai aparut de mult :floare:

post-479-1334858492939_thumb.jpg