April 17, 201214 yr comment_143619 In ziua de Paste friguroasa si mohorata , la mine-n satMinunat!!!Aratati foarte bine iar peisajul este superb! Report
April 17, 201214 yr comment_143667 Inca una tanara si frumoasa! Incantata de cunostinta, Ella-Redivivus!Sunteti frumosi amandoi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifmultumesc!Si eu ma bucur sa va cunosc si pot invata o multime de lucruri.Redivivus ce inseamna? Inseamna ca-s io talamba!Am confundat un avatar!Scuze!Hai la han sa-ti dau o bere, sau ce vrei tu! Stella-bella, sau, din ce in ce mai bella! Report
April 17, 201214 yr comment_143747 Ella, sotul tau are un frate Marian?? sau pe el il cheama Marian cumva?nu te speria, nu am avut o relatie doar ca mi se pare cunoscut[/quote Nu il cheama Marian pe sotul meu:),si are numai surori.Noi suntem din Sibiu. are o sosie in sudul tarii care de fapt e oltean de bastina ...am crezut ca sant frati sau ca s-a recasatorit persoana pe care o stiu ...nu i-am mai vazut de multi ani si nu mai stiu care le e viata Report
April 17, 201214 yr comment_143766 Eu buric nu arat ca acolo-s asezate vreo 4 kg , dar pun o pozica din concediu , impreuna cu puiul meu drag Izuk, Iza seamana leit cu mami!Carmen aratati splendid si tu si comorile! incantata!Stella, din ce in ce mai bine. Si secretul, secretul ? care e secretul tineretii si al armoniei ? Ella, va sta bine impreuna si inainte si cu cei 3 copilasi! Cami ai buric si silueta de aratat! Giorgi, buric, check ! sus pe podium! Report
April 17, 201214 yr comment_143844 In ziua de Paste friguroasa si mohorata , la mine-n sat stella, candva ai pus o poza (pe celalalt site) cu tine. poza era facuta cu vreo 25 de ani in urma, sau, nu mai stiu exact.. voiam doar sa-ti spun ca intineresti(pe poze ce trece), arati ca si in poza aia, doar ca acolo radeai. Report
April 17, 201214 yr comment_143847 stella, candva ai pus o poza (pe celalalt site) cu tine. poza era facuta cu vreo 25 de ani in urma, sau, nu mai stiu exact.. voiam doar sa-ti spun ca intineresti(pe poze ce trece), arati ca si in poza aia, doar ca acolo radeai. uite una de acum...35 de ani , in vara 77 , si 10 ani mai tarziu in 87...seamana ...dar nu rasare Report
April 17, 201214 yr comment_143849 stella, candva ai pus o poza (pe celalalt site) cu tine. poza era facuta cu vreo 25 de ani in urma, sau, nu mai stiu exact.. voiam doar sa-ti spun ca intineresti(pe poze ce trece), arati ca si in poza aia, doar ca acolo radeai. uite una de acum...35 de ani , in vara 77 , si 10 ani mai tarziu in 87...seamana ...dar nu rasare Ioiiiiii....... Cum faci Stella? Pe bune ca intineresti pe zi ce trece... Report
April 17, 201214 yr comment_143870 Stella, intineresti pe zi ce trece. Izuk, Iza seamana perfect cu tine. Ela , bine ai venit, o mamica tanara si frumoasa Carmen, imi pare bine de cunostina, ai niste flacai tare frumusei. Cami, Giorgi, da,da, asa da burice. Report
April 17, 201214 yr comment_143875 stella, candva ai pus o poza (pe celalalt site) cu tine. poza era facuta cu vreo 25 de ani in urma, sau, nu mai stiu exact.. voiam doar sa-ti spun ca intineresti(pe poze ce trece), arati ca si in poza aia, doar ca acolo radeai. uite una de acum...35 de ani , in vara 77 , si 10 ani mai tarziu in 87...seamana ...dar nu rasare foarte frumoasa sunteti, ati fost si veti fi, Doamna! Diferenta de 10 ani pare in minus! Si acum vad mai clar ca Vale iti seamana ... Report
April 18, 201214 yr comment_143909 Stella, nu te-ai schimbat aproape deloc in toti anii astia, pup dulce! Report
April 18, 201214 yr comment_143936 in a doua poza zici ca esti actrita care a jucat in Charlie's Angels ala original Report
April 18, 201214 yr comment_143945 In ziua de Paste friguroasa si mohorata , la mine-n satin poza nu pare deloc mohorat eu ma mir de "pletele" tale , ca tot scurt tunsa te stiam. Ella, sotul tau are un frate Marian?? sau pe el il cheama Marian cumva?nu te speria, nu am avut o relatie doar ca mi se pare cunoscut Nu il cheama Marian pe sotul meu,si are numai surori.Noi suntem din Sibiu.atunci poate il stiu eu? lasand acum gluma la o parte, mie tu imi pari cunoscuta. ne-om fi vazut pe strada sa fiti fericiti mereu, ca va sade bine impreuna Report
April 19, 201214 yr comment_144342 Dorina vreu si eu baietoi. Ma faci sa ma tund iar.Iti sade bine. Report
April 19, 201214 yr comment_144343 Multumesc Lilly . si mie imi era dor , am mai fost tunsa asa scurt acum vreun an . Apoi l-am lasat sa mai creasca . Acum , aveam nevoie de o schimbare si-am facut-o . Report
April 19, 201214 yr comment_144362 Eu m-am facut "baietoi" neee, nu esti "baietoi". esti foarte chic Report
April 19, 201214 yr comment_144367 Eu m-am facut "baietoi" izuk, iti sta bine! ce a zis Iza? Nu a zis nimic , ma mai vazuse asa "tunsulica" si cred ca nu a fost un soc pentru ea . Boni Report
April 19, 201214 yr comment_144386 Bueyyy!Ce ma-nervati!Di ce sunteti, bre, asa frumoase? Ha? Di ce? Cine v-o dat voie?Iote, Stellina arata ca la 25-30 de anisori, Izuk zici ca-i minora, etc!Nu va mai enumar ca m-apuca plansul!De fericire ca va cunosc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
April 19, 201214 yr comment_144388 Bueyyy!Ce ma-nervati!Di ce sunteti, bre, asa frumoase? Ha? Di ce? Cine v-o dat voie?Iote, Stellina arata ca la 25-30 de anisori, Izuk zici ca-i minora, etc!Nu va mai enumar ca m-apuca plansul!De fericire ca va cunosc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Ce n-as da eu sa fiu minora , cu mintea de acum .... Report
April 19, 201214 yr comment_144391 Izuk , iti sade bine, m-as face si io baitoi da nu ma lasa al meu, da mi-a promis ca la vara ma pot tunde ia ca n-am mai aparut de mult Report