March 19, 201214 yr comment_137340 Iar Oana e sora ta, nu-i asa? Doua frumoase!As zice ca-i Oana Mizil, deputat ex-PSD (si iubita lui Vanghelie. ) Numai doamne una si una p-aici. Report
March 19, 201214 yr comment_137354 Gelutza, imi place tare mult de tine, te admir din tot sufletul! Poza intre maci imi place cel mai mult, mai ales ca esti asortata in culoarea macului! Sa-ti traiasca sontzul si copiii! Pup o doamna mumoasa! Stella, o frumoasa matusa de stranepot! PUPICI! Moatza, tu te-ai plimbat pe unde am fost eu vara trecuta cu Alex: Rucar, Dambovicioara, foarte frumoasa toata zona! La Dragoslavele v-ati oprit? Si acolo este frumos. Sa-ti traiasca sontzul si baiatul! PUPICI! Report
March 19, 201214 yr comment_137355 Ce de poze faine am vazut...Gela, imi place tare poza dintre maci, imi plac mult ochii tai, imi place si ce pereche frumoasa faceti tu si sotul tau.Moatzo, mi-era dor sa te mai vad, esti tot subtirica si frumoasa. E faina poza cu consortul, sotul tau pare protector si atent (banuiesc ca asa si e).Stella, o doamna eleganta si finuta, ma bucur sa te vad. Ce frumoasa vreme e si la voi! Report
March 19, 201214 yr comment_137468 E faina poza cu consortul, sotul tau pare protector si atent (banuiesc ca asa si e). da' dac-ai sti ce fata buna-s eu! asta cu atentia m-a marcat profund! e aproape cum tre sa fie edit: Gela, Oana M e deputata de Calarasi, la voi acolo. Am auzit-o ca si-a dat demisia din PSD Report
March 20, 201214 yr comment_137651 Acu', ca i-am vazut ochii, olea' de nas si o sprînceana, stiu de ce nu pune Any poza!Sa nu ne fie ciuda! Deci eu zic ca e faina rau! si eu am zis din capul locului ca de aia nu se arata! si dupa ce am vazut decupajul sunt sigura ca am dreptate! Maya Report
March 20, 201214 yr comment_137663 Edit: cum era sa o uit pe inconfundabila Dani ,mi-au placut pozele in diferite pozitii, esti o perosane zambareata si scumpa. Te avantajeaza kg in plus, eu nu vad sa-ti stea rau.Oooo sa vezi ce bine o sa-mi sada fara ele! Te pup mult de aprecieri!Mai pune si tu poze! Report
March 20, 201214 yr comment_137685 Toate fetele care ati pus poze va multumesc! M-am delectat sa vad niste doamne frumoase cu care vorbesc aproape in fiecare zi! Care mai de care este mai uimitoare! Report
March 20, 201214 yr comment_137774 Frumoase...mie astea asa instantanee imi plac cel mai mult...iacata-ma si pe moa...vineri , inainte de a pleca la marea sedinta de kko Alta Doamna ni se-arata!!! Stella, esti minunata! Cuvintele sunt prea simple, din pacate. Nu s-ar zice ca erai pe cale de-a intra in vreo sedinta, pari asa linistita si parca aduci a primavara! =)) Report
March 20, 201214 yr comment_137787 wow, dup-o zana de copila si dupa niste doamne-ntre doamne, tre sa ai curaj sa te afisezi Ce curaj, soro??? Arati fenomenal!!!!! Si domnul te secondeaza cu succes! Report
March 21, 201214 yr comment_137893 wow, dup-o zana de copila si dupa niste doamne-ntre doamne, tre sa ai curaj sa te afisezi Ce curaj, soro??? Arati fenomenal!!!!! Si domnul te secondeaza cu succes! merci, soro! Report
March 21, 201214 yr comment_137905 Sunteti niste frumoase toate!Va pup si ma bucur mult sa va revad! Report
March 21, 201214 yr comment_137920 Sunteti niste frumoase toate!Va pup si ma bucur mult sa va revad! Elenaaaa palarioaso, ce bine-ti sta!! Bine-ai revenit !!!! Report
March 21, 201214 yr comment_137955 Sunteti niste frumoase toate!Va pup si ma bucur mult sa va revad! Si noi pe tine!!!! Report
March 21, 201214 yr comment_138013 Doamne Stella, cat ai slabit! Esti splendida! Doamna Vali, te pup si eu tare de tot Elena, bine ai venit pe aici . Report
March 21, 201214 yr comment_138052 E faina poza cu consortul, sotul tau pare protector si atent (banuiesc ca asa si e). da' dac-ai sti ce fata buna-s eu! asta cu atentia m-a marcat profund! e aproape cum tre sa fie edit: Gela, Oana M e deputata de Calarasi, la voi acolo. Am auzit-o ca si-a dat demisia din PSDPovestea Oanei e una urata si nu-si are locul aici;asa cum a spus, "a fost mazilita" de un grup de presiune(fostul ministru Taracila i-a purtat sambetele).Era presedinta organizatiei PSD Calarasi, dar ea nu a fost aleasa pe liste de Calarasi, dupa alegerile din 2008 a fost trimisa aici.Si arata asa de bine de cand e indragostita...e amica mea si mie imi place asa cum e! Report
March 21, 201214 yr comment_138090 Ce gradini inflorite... topicul asta e plin de flori. Doamnelor si domnisoarelor, mai mai ca ma complexati. Gelutzaaa ce ochi patrunzatori si buni ai... tare m-as cuibari la tine-n brate, asa-mi dai un sentiment de placut. Stellina, arati ... magnifique.Moatza, intotdeauna mi-au placut femeile micute, langa barbati ca brazii, iar tu esti oricum o doamna deosebita, ai un tonus special si-mi placi de numa' numa! Report
March 22, 201214 yr comment_138318 Ce gradini inflorite... topicul asta e plin de flori. Doamnelor si domnisoarelor, mai mai ca ma complexati. Gelutzaaa ce ochi patrunzatori si buni ai... tare m-as cuibari la tine-n brate, asa-mi dai un sentiment de placut. Stellina, arati ... magnifique.Moatza, intotdeauna mi-au placut femeile micute, langa barbati ca brazii, iar tu esti oricum o doamna deosebita, ai un tonus special si-mi placi de numa' numa!Vino si cuibareste-te, eu te astept cu bratele deschise! Report
March 22, 201214 yr comment_138347 Moatza, intotdeauna mi-au placut femeile micute, langa barbati ca brazii, iar tu esti oricum o doamna deosebita, ai un tonus special si-mi placi de numa' numa! intotdeauna mi-au placut barbatii mari, de-aia am avut parte doar de unul si ca prieten, si ca sot. va dati seama ca io n-am avut decat un prieten la viata mea? si eram frumusica , de ce n-oi fi avut catare? Report
March 22, 201214 yr comment_138363 Moatza, intotdeauna mi-au placut femeile micute, langa barbati ca brazii, iar tu esti oricum o doamna deosebita, ai un tonus special si-mi placi de numa' numa! intotdeauna mi-au placut barbatii mari, de-aia am avut parte doar de unul si ca prieten, si ca sot. va dati seama ca io n-am avut decat un prieten la viata mea? si eram frumusica , de ce n-oi fi avut catare? Moatzo, ce poveste frumoasa spui tu, asta a fost calea ce ti s-a pregatit, de ce te miri... Report
March 22, 201214 yr comment_138371 Moatza, intotdeauna mi-au placut femeile micute, langa barbati ca brazii, iar tu esti oricum o doamna deosebita, ai un tonus special si-mi placi de numa' numa! [b][color=#ff0000][b][color=#ff0000]intotdeauna mi-au placut barbatii mari, de-aia am avut parte doar de unul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif si ca prieten, si ca sot. [/color][/b][/color][/b]va dati seama ca io n-am avut decat un prieten la viata mea? si eram frumusica , de ce n-oi fi avut catare? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif +1 . Deci suntem doua fraiere https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif . Report
March 22, 201214 yr comment_138379 Moatza, intotdeauna mi-au placut femeile micute, langa barbati ca brazii, iar tu esti oricum o doamna deosebita, ai un tonus special si-mi placi de numa' numa! [b][color=#ff0000][b][color=#ff0000]intotdeauna mi-au placut barbatii mari, de-aia am avut parte doar de unul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif si ca prieten, si ca sot. [/color][/b][/color][/b]va dati seama ca io n-am avut decat un prieten la viata mea? si eram frumusica , de ce n-oi fi avut catare? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif +1 . Deci suntem doua fraiere https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif . deja ma simt mai bine Report
March 22, 201214 yr comment_138381 de ce n-oi fi avut catare? = Uitandu-ma la dl Motzu' vazui c-ai cam avut catare!Cine sa mai aibe curaj sa te ia cu de-a sila de langa asa om? Ca tu, de bunavoie, oricum nu plecai!Se vede ca si-acum va iubiti! Frumosilor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif @Gellutzo, ai niste ochi, mamaaa...De eram barbat, derect in cremenal ma bagai! Si la tine idem ca la Motzulica: cum sa nu scartzaie dl Gellu scula pentru asa ochi? Pfiuuuu-pfiuuuu! (aci fluier!) Report
March 22, 201214 yr comment_138387 Subscriu la ce-a zis Zoazo... indiferent cin' te-a catat'... n-a avut curaj prea mult sa treaca de domnul Moatza:) Dar Moatza, poti sustine... unu' si bun, mai rau e de altele:)Si eu ador .. colosii:)) si-am ales pana am cules, din brazii cu care m-am falit gasii unu' pirpiriu.. nici ala de soi:)) Si eu sunt mica de statura, sau bine, cat de mare pot sa arat la 1,60 si toti fostii mei prieteni treceau bine de 1,85... marele meu amor avea dea dreptul 1.97 Report