Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Geany si Zoazo va tineti de sotii, da????

=)) =))

Ni' la Zoaza' ce zambet fain are si ce par stralucitor (am vocseaua da' nu am apucat sa ma vocsasc :biggrin: ma fac iar negru,acum ma' facu zuza de Zoaza indivioasa' asa ca tre' sa pun sa o comit si pe asta :biggrin: )

In rest Zoazo' a zis bub ca nu ai lociu' in gat =)) (ca el e in continuare dr.)

Biiiine! Bine! Puzzle vreti, asta va dau! Ia sa vedem,ghiciti? Cine-i?

Zozorico, tu nu esti sanatoasa!

Poti sa dai vina pe Any, ea a inceput!

Si ce? Ori nu-i asa? Any!Any a-ncepuut!Io n-am vrut!

S-ati auzit verdictul lui Bubu: is sanatoasa, da? Adica n-am rosu-n gat= sunt sanatoasa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif La gat n-am nimic, da' Bubu-i ORL-ist, nu psihiatru, asa ca io merg pe diagnosticul copilului! Am zis! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Bubuletz!

Gianny, nu-i negru, e saten mediu.Asa se vede in poza!Negra nu m-am facut si nici n-o sa ma fac.Satenul e culoarea mea naturala!Pozele sunt de prin 2008, dar si-acum m-am vopsit.Duminica, asa ca se pune!

N-ai inceput tu? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

Da' iubita se vede ca parul tau e saten,eu ma vocsasc' negru iar,fac ce fac si ma tot intorc la negru :biggrin:

Bozele' mele sunt facute azi ezact' la ora care e afisata cand am postat (aveam ficateii ce sfaraiau in tigaie) asa ca mai proaspete deatat nu se poate :biggrin:

N-ai inceput tu? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

Eu nu recunosc nimic :biggrin: !

Am citit 30 de pagini si inca nu ma satur din citit si admirat. Sunteti toate frumoase in felul vostru ,cu ochelari sau fara =)) cu bulane sau fara...

Zoazo, ca deobicei o glumeaza , imi place prea mult de personalitatea ta :biggrin:

Geany, prietena mea indianca nici nu a crezut ca nu esti din India :biggrin:

Geanina, finuta, finuta!

Lili, o cocheta.

Izuca, modesta.

Alina, ochioasa si un copil ce-i seamana.

Ioana, o scumpa.

ma mai uit sa vad cine mai era, ca eu sunt f uituca..

Any, astept sa te vad..

Edit: cum era sa o uit pe inconfundabila Dani ,mi-au placut pozele in diferite pozitii, esti o perosane zambareata si scumpa. Te avantajeaza kg in plus, eu nu vad sa-ti stea rau.

Da' iubita se vede ca parul tau e saten,eu ma vocsasc' negru iar,fac ce fac si ma tot intorc la negru =))

Bozele' mele sunt facute azi ezact' la ora care e afisata cand am postat (aveam ficateii ce sfaraiau in tigaie) asa ca mai proaspete deatat nu se poate =))

mda, stiu cum e :biggrin: si eu tot la negru am ajuns, nu chiar negru, un saten inchis..Mi-atrebuit 1 an sau chiar 2 ca sa scap de negru si tot m-am tuns scurt, si nu mam mai vopsit vreo 6 ani, doar imi faceam suvite blonde, culoare mea fiind un blond murdar, cadea bine..si acum tot neagra sunt :biggrin:

Da' iubita se vede ca parul tau e saten,eu ma vocsasc' negru iar,fac ce fac si ma tot intorc la negru =))

Bozele' mele sunt facute azi ezact' la ora care e afisata cand am postat (aveam ficateii ce sfaraiau in tigaie) asa ca mai proaspete deatat nu se poate =))

mda, stiu cum e :biggrin: si eu tot la negru am ajuns, nu chiar negru, un saten inchis..Mi-atrebuit 1 an sau chiar 2 ca sa scap de negru si tot m-am tuns scurt, si nu mam mai vopsit vreo 6 ani, doar imi faceam suvite blonde, culoare mea fiind un blond murdar, cadea bine..si acum tot neagra sunt :biggrin:

Ha ha! Povestea vetzii' mele ,mereu incerc sa-l mai roscatesc,inmovesc',ma blictisesc' si iar ma intorc la negru si o iau de la capat =))

Zoazo, fata, haioasa ca intotdeauna, dar cred ca acum ti se trage de la prea multa invatatura, de cand te-ai apucat de cursuri! :love7: :love3:

Nicoleta esti mega originala!

Any tine la sfera ei privata si respectam. Ce pot sa va spun este ca e o tanara si frumoasa femeie!

2ut iti multumesc!

Big brother is watching you :hug:

Noah, de la "tzatzenaravase" ati ajuns la ochi. Nu-mi place deloc incotro se indreapta topicul asta. :hug:

Noah, de la "tzatzenaravase" ati ajuns la ochi. Nu-mi place deloc incotro se indreapta topicul asta. :hug:

Ha ha ha! :-*

Nu fi shiupi'!ca am luat-o de la ochi in jos (inceputul e promitator) :-*

post-405-13312089038771_thumb.jpg

post-405-13312089143049_thumb.gif

Chiar daca nu am scris pe topicul asta de mult, eu va urmaresc :floare: Toate sunteti frumoase :)

Sa mai actualizez si eu :D Poze noi nu am, doar pe cele de azi-vara din America. La marele canion:

[center]post-593-13312380357355_thumb.jpg[/center]

In Vegas:

[center]post-593-13312380939608_thumb.jpg[/center]

Si ca tot am vazut ca se poarta puzzle-urile :D Ia ghiciti, unde oare sunt? :D

[center]post-593-1331238149948_thumb.jpg[/center]

Cosmina esti o papusa :D

Iar puzzel-ul e super :floare: M-am chiolbit serios sa te vad :) :D

:D :D

Te pup fata frumoasa! :D

Predau legatura :D

Super, Cosmina! Te-am invidiat 5 secunde pentru Grand Canyon. Intr-o zi cu soare, o sa ma plimb si eu pe-acolo. Maica, dar nu ma cocotam acolo, bani sa-mi fi dat, brrrrrr.

Super, Cosmina! Te-am invidiat 5 secunde pentru Grand Canyon. Intr-o zi cu soare, o sa ma plimb si eu pe-acolo. Maica, dar nu ma cocotam acolo, bani sa-mi fi dat, brrrrrr.

Si eu... = +1 vreau sa zic numa cat vad poza si mi se face pielea de gaina :floare: am rau de inaltime,cele mai negre cosmaruri ale mele sunt ca sunt pe marginea unei prapastii si cad in gol ...bbrrr!!! :)

Geany, te pup si eu cu cel mai mare drag :P Tare as vrea sa ne intalnim o data :headbang:

Lapona, iti doresc din suflet sa ajungi acolo ca e superb :love7: Sa stii ca si mie mi-a fost frica, dar am zis ce...o data in viata ma duc la canion, si atunci sa nu profit? :P Am avut eu tehnica mea, m-am pus in fund la vreo 2 m de prapastie si m-am tarat pana acolo :P

... vezi sa nu fie operatiunea ochiul scos...

Cui si de catre cine? :love7:

Sorina iesi la interval si lamureste-ne ca pe asta n-am inteles-o nici eu :headbang: .

Geany, te pup si eu cu cel mai mare drag :P Tare as vrea sa ne intalnim o data :headbang:

Si eu mi-asi dori sa va intalnesc pe toate! :P :P

Cel putin momentan bub' e la pachet :love7: ca nu am voie nici pan' la tauleta' fara mnealui' :P