Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Ce modesta e izuka noastra! In prima poza parca sunteti doua zanute pe-un tort cu frisca!!

Dorina, NU exista femeie urata!Inteles? Bine-asa! Deci, AI ce arata! Sa zica baietii daca n-am dreptate!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Zozo , merci. Eu nu am spus ca sunt urata , doar ca nu sunt nu stiu ce diva , nu am nimic iesit din comun , nimic "waw"

Deci, AI ce arata!

Mare dreptate mai ai!

Multumesc Sorina .

Dorina, chiar ai ce sa arati, esti f delicata in rochita aia alba!

Iar in poza 2, parc-o vad pe Iza cum striga dupa tine cand ai lasat-o cu tat'su la locul de joaca. Ce bine te tine!

Pai sa stii ca se agatase de mine asa pentru ca initial se pozase cu tata-su ' si tare nu-i place ...mereu se zbate langa /cu el de parca ar manac-o :rolleyes:

Izuk, incantata de cunostinta, si afirm si eu ca arati super. Brava doamna.

Multumesc Stella :rolleyes:

pai fa-ti o poza de la nas in jos si ne ocupam noi sa le lipim! aa, si mai trebuie una de la sprancene-n sus :rolleyes:

Se pune?

NUUUUU! Si nici cu 20 cm mai jos, ci cu 1.40 m mai jos, ca nu tin musai sa-ti vaz si botinele! Dar un bulanash, o tztzanaravasha...Eeee?

pai fa-ti o poza de la nas in jos si ne ocupam noi sa le lipim! aa, si mai trebuie una de la sprancene-n sus :)

Se pune?

NUUUUU! Si nici cu 20 cm mai jos, ci cu 1.40 m mai jos, ca nu tin musai sa-ti vaz si botinele! Dar un bulanash, o tztzanaravasha...Eeee?

Se pune?

io-s multumita, e-un inceput!

bine ca nu ti-ai pus ochelari de soare.

Deci face omu' ce face si tot nu sunteti multumite :) !

Pardon, multumita-i doar Moatza!

Acu', ca i-am vazut ochii, olea' de nas si o sprînceana, stiu de ce nu pune Any poza!

Sa nu ne fie ciuda! Deci eu zic ca e faina rau! :)

Maya esti prea buna :) !

Acu', ca i-am vazut ochii, olea' de nas si o sprînceana, stiu de ce nu pune Any poza!

Sa nu ne fie ciuda! Deci eu zic ca e faina rau! :)

Subscriu.. sigur e faina, n-are cum sa nu fie.. :)

Izuk esti inaltaaaa si esti speciala chiar daca tu nu te vezi asa, iar Izabela pare a fi copia ta... iar cand povestesti de reactia ei cu tatal,imi aduci aminte de o prietena si fiica-sa, o manuta de om, e tare maruntica, dar cred ca are un creier enorm. Ii zice prietena mea.. " mergi si cheama-l pe tatal tau la masa"..." tatal meu?... care tatal meu?" .. O iubeste tati de numa si se ocupa de ea, dar fata nu-l vrea si pace. Ori uneori imi povesteste.. ca se duce la maica-sa si ii zice.. "Xulescu(nume) Popescu(prenume) nu ma lasa in pace".

Sorina ai asa un aer aparte :crying: Esti distinsa :wacko:

Izuk esti o frumusica si Izabela seamana cu tine - de la tati chiar nu a luat nimic fetita ta?

Any - esti tare faina - dar nu mai ne tine atat in suspans mai arata ceva =))

Si mai actualizam si noi

Culinarese in devenire - ca eu nu am bucatarie si Annabelle asteapta sa mai creasca -= poate pana atunci am si eu bucataria gata :hug:

post-86-13309330335821_thumb.jpg

Any, eu nu te-am vazut... cum facem sa vad si eu una bucatica de Any?! :wacko:

Cristina, sunteti doua frumoase. Ce fain de tine, nici macar nu se vede ca ai fost insarcinata. Poci sa te invidiez? :hug: =)) =)) doua artiste fara bucatarie!

A, si nu-i adevarat... sunt o persoana absolut normala. :crying:

Ali , nu-s foarte inalta , am 1.67 m .

Foxyy :crying:

Cristina , esti o frumoasa si tu si piticuta ta .

Legat de Izabela mea , aproape toata lumea spune ca e rupta din tatal ei ,doar ca e blonduta ca mine ( la par si la piele )

Acu daca ma uit mai bine, si mie mi se pare ca Ioana seaman cu Daniella ! Amandoua niste frumoase!

Cristina , ce repede creste Anabelle! Si ce frumoasa se face! Deh, are cu cine semana :crying:

Izuk , eu am mai zis si alta data, tu esti prea serioasa mama! Asta iti lipseste tie ca sa devii brusc o diva, zambetul! Si se asorteaza la orice tinuta :wacko:

Mai, ce ciuda mi-e....si eu am ratat-o pe Any si nu stiu daca se apropie de ce mi-am imaginat eu. Of!

Izuk, foarte faine pozele, imi place mult cea cu rochita alba.

Cristina, sunteti doua frumoase, tare mi-e draga plimbareata ta!

Am zis eu ca a venit primavara si au iesit "florile", una si una: Lili, Izuk si Cristina! Pupici la fete si puii lor! :crying:

Any, eu nu te-am vazut... cum facem sa vad si eu una bucatica de Any?! :(

nici eu :( nu-i frumos asa, sa ne lasi cu ochi-n soare :(

izuk, eu te stiam, dar erai mai infofolita. asa iti sade mult mai bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

de Cristina ce sa mai spun... sunteti superbe amandoua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif