Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Geluta ,

Imi pare tare bine de cunostiinta .

Si ma bucur enorm sa vad ca fetele pun poze de cuplu.

Fete frumoase,barbati pe masura .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Asta-i valabil si pentru Moatza.Acu am vazut unde tine ea "scortisoara" .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Stellina,

Esti tot mai zvelta .Ca frumoasa erai si inainte .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Pupa-m-as da dashteapta ce-s!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Gelutzu si Gelutza: doi tineri frumosi, dunareni ca si mine, care, odata intrati in sufletul meu, nu vor mai iesi! Va pup, dragilor, ca mandri sunteti!

Stellina, chiar, cat mai ai de gand sa slabesti? Si, felicitari pentru "familia largita"! Vale cred ca-i in extaz!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif si tie de mandrulica!Si da-le railor sedinte!Noi sa fim sanatosi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

Si noi te pupam, tzoc, tzoc, :pupic: s-a auzit pana la Bucuresti?

Gelutza,toate pozele sunt minunate dar mie mi-a placut cel mai mult cea printre maci (esti si tu ca un mac printre ei) si cea din vf. barcii :71:

Stelino' arati fenomenal! =)) =))

:pupic:

Daca stii ca in momentul in care am vazut campul cu maci, am oprit fara sa semnalizez si unul din spate era sa ma pupe...iesea o tamponare de toata frumusetea; a fost frumos ca a coborat din masina sa ma certe/injure, avea dreptate...si pana la urma l-am rugat frumos si mi-a facut si poze...sunt innebunita dupa maci, mercic!

Gelutza, arati tare bine, o doamna bine care habar n-am cum se mentine asa in forma la cate bunatati gateste.

Stella :pupic: , arati fenomenal.Parca ai mai slabit, sau mi se pare?

Multumesc, ar fi un dezastru sa fiu nevoita sa tin vreo dieta, vreodata...

Geluta ,

Imi pare tare bine de cunostiinta .

Si ma bucur enorm sa vad ca fetele pun poze de cuplu.

Fete frumoase,barbati pe masura .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Asta-i valabil si pentru Moatza.Acu am vazut unde tine ea "scortisoara" .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Stellina,

Esti tot mai zvelta .Ca frumoasa erai si inainte .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Si eu ma bucur mult sa va cunosc pe toate.

Cat despre sot, eu cel mai mult ma bucur pentru ca e bun, ca painea calda!

wow, dup-o zana de copila si dupa niste doamne-ntre doamne, tre sa ai curaj sa te afisezi :pupic:

saptamana trecuta am dat o fuga in munti, la Rucar de Arges, da'n drum am facut niste opriri

la Brasov

in telegondola, la Sinaia. Carmen, n-am putut profita de vouchere.

in rezervatia Mtii Piatra Craiului, in pestera Dambovicioara

iote-ma langa om!

Bine-ti sade langa el!

Sunteti de 10+!

M am regalat in seara asta:)

Maestre culinarese dar si niste doamne chique!!

Adica harnicia ,talentul si frumusetea impreuna!

Ma bucur de aceste noi foto Stella,Moatza (incintata de cunostinta domnule Motz!) dar si de cuplul Gelutza Gelutzu!

Frumoase perechi iar tu Gelutza cu instantaneele tale....o adevarata incintare!

Sa ne traiti!

:pupic: :71: =))

Buna seara consatene(adica domnu Gelutz!)

M am cufundat in amintirile cele mai adinci dar tot nu mi amintesc sa ne fi cunoscut in perioada jucatului in tarina.:pupic:

Gelutza pe tine se vede bucuria de a trai in acel colt paradisiac!

Moatza...sper ca a fost f placut la munte!

Gelutza,toate pozele sunt minunate dar mie mi-a placut cel mai mult cea printre maci (esti si tu ca un mac printre ei) si cea din vf. barcii =))

Stelino' arati fenomenal! =)) :-*

Daca stii ca in momentul in care am vazut campul cu maci, am oprit fara sa semnalizez si unul din spate era sa ma pupe...iesea o tamponare de toata frumusetea; a fost frumos ca a coborat din masina sa ma certe/injure, avea dreptate...si pana la urma l-am rugat frumos si mi-a facut si poze...sunt innebunita dupa maci, mercic!

Ha ha! =)) Ce amintire frumoasa ai atunci =)) culmea ca erai imbracata si in rosu chiar ca ''esti deacolo'' =)) Minunata poza!!!! :71:

Moatzo' frumoaso :-*

Stelino a vazut bub' boza cu tanti Stelutza :pupic: asa ca linge monitorul =))

post-405-13320966119017_thumb.jpg

Muoasa' tanti' Stellaaa :71:

Gelutza, va sta grozav de bine impreuna, sa traiti fericiti impreuna multi multi ani!

Stella, pentru tine notiunea de timp nu are sens, tu esti mereu tanara si infloritoate!

Multumim mult, speram sa facem si nunta de aur, ca pe cea de argint am facut-o!

Ps.

off, ti-am raspuns imediat dar cred ca nu am dat"trimite", acum am vazut ca nu e postul...

Gianinoooo, ma facusi sa rad. Pupa bubul mumos din partea mea, si *zmotoceste-l* oleac'

nu mai are-n ce!

Ce cuplu frumos!Felicitări , Geluţa, eşti frumoasă şi talentată, o femeie adevărată !!!!

Multumim frumos, ne-am inrosit!

Gianinoooo, ma facusi sa rad. Pupa bubul mumos din partea mea, si *zmotoceste-l* oleac'

Ai sa razi si mai tare ...Am facut azi curat pe balcon (ca incepe sezonul''de balcon'' :pupic: )si bub' pastreaza cutia de la cadoul pe care ni l-ai trimis ,pe balcon si orice dulciuri are sau primeste le depoziteaza acolo,asa ca azi am vrut sa o desfiintez =)) nu a fost chip ,face ca trenu-n gara daca ma ating de cutia lui de la tanti Stelutza :71:

Gela, imi place, mereu esti in miscare, cu pofta de viata!

Stellino draga arati wow! Cat mai ai de gand sa slabesti???

Cu fiecare zi care trece, pofta e mai mare, any, am semicentenaru' la purtator, asa ca nu ratez nimic! :pupic:

Gelutza,toate pozele sunt minunate dar mie mi-a placut cel mai mult cea printre maci (esti si tu ca un mac printre ei) si cea din vf. barcii =))

Stelino' arati fenomenal! =)) :-*

Ha ha! =)) Ce amintire frumoasa ai atunci =)) culmea ca erai imbracata si in rosu chiar ca ''esti deacolo'' =)) Minunata poza!!!! :71:

Moatzo' frumoaso :-*

Imbracatul in rosu a fost o coincidenta...uite ca am botezat acum o poza exact asa cum ai zis"asortata"

post-1400-13320976600853_thumb.jpg

Stelino a vazut bub' boza cu tanti Stelutza :pupic: asa ca linge monitorul =))

Muoasa' tanti' Stellaaa :71:

E de coma, Bubuletzul!

Sa-i faci catalog cu pozele!

Superba poza! :pupic:

Sa fi vrut si nu se brodea asa! :71:

Si mai am poze frumoase-n lanul de rasarita, dar sunt pe Cd-uri deja, nu am gasit niciuna pe aici...

Ma bucur de aceste noi foto Stella,Moatza (incintata de cunostinta domnule Motz!) dar si de cuplul Gelutza Gelutzu!

Sa ne traiti!

Eu iti multumesc frumos acum, ramane sa-l pregatesc sufleteste si pe domnul sa-ti citeasca postul...si maine sa umple o barcuta de flori si sa ti le trimita!

Uite, bonus o poza facuta langa padurea dinspre Iezeru, sunt cu Oana, mergeam la un canton in balta, baietii erau acolo la pescuit si ne-am impotmolit pe drum, venea nenea sa ne remorcheze, ...

post-1400-13320989144093_thumb.jpg

Sa ne traiti!

Eu iti multumesc frumos acum, ramane sa-l pregatesc sufleteste si pe domnul sa-ti citeasca postul...si maine sa umple o barcuta de flori si sa ti le trimita!

Uite, bonus o poza facuta langa padurea dinspre Iezeru, sunt cu Oana, mergeam la un canton in balta, baietii erau acolo la pescuit si ne-am impotmolit pe drum, venea nenea sa ne remorcheze, ...

post-1400-13320989144093_thumb.jpg

In plina natura doua flori ni se deschid!

Imi fug ochii pe atatea poze frumoase!

Gela eu am zis ca ai ceva magic, cum altfel sa-l fi convins pe nenea care era sa te tamponeze, sa-ti faca poze? :blush:

PS Si eu ador macii!

Iar Oana e sora ta, nu-i asa? Doua frumoase!

Moatza frumoasa ca de obicei, sa-ti traiasca domnul Motz, va sta bine tare impreuna!