April 12, 201214 yr comment_142799 ... dar pun o pozica din concediu , impreuna cu puiul meu drag imi place! imi place tare! oare te-am mai vazut zambind in vre-o poza? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif tare bine-ti sta, sa stii Report
April 12, 201214 yr comment_142801 Fox , Zerda , sa stiti ca multi spun ca seamana cu sotul , ca eu nu am fost prezenta Boni , multumesc , e adevarat ca in ultima perioada mi-a lipsit total zambetul de pe buze , tre' sa invat sa o fac din nou pentru ca am cam uitat. Dar , cu ani in urma , radeam cu gura pana la urechi . Report
April 12, 201214 yr comment_142802 Eu buric nu arat ca acolo-s asezate vreo 4 kg , dar pun o pozica din concediu , impreuna cu puiul meu drag Inca o poza frumoasa pe ziua de azi! Ce dulci sunteti amandoua si zambaretze! Pupici! Report
April 12, 201214 yr comment_142803 Fetelor, multumesc pentru aprecieri de ombelic, mai ales aia cu "belly dance"! Report
April 12, 201214 yr comment_142808 Ce poze frumoase au aparut....Carmen, sa-ti traiasca baietii, sunteti frumosi toti trei.Izuk, imi place si mie poza cu voi doua vesele, astept multe alte poze cu zambete.Georgi,pai io sa am kilele tale surplus cica, m-as considera...manechin. Report
April 12, 201214 yr comment_142815 Fox , Zerda , sa stiti ca multi spun ca seamana cu sotul , ca eu nu am fost prezenta Boni , multumesc , e adevarat ca in ultima perioada mi-a lipsit total zambetul de pe buze , tre' sa invat sa o fac din nou pentru ca am cam uitat. Dar , cu ani in urma , radeam cu gura pana la urechi .Acuma pe sot nu l-am vazut dar ar putea fi ce am zis eu mai sus, sa se modifice in timp fizionomia. Report
April 12, 201214 yr comment_142818 Va multumesc tuturor pt. complimente!!!!! :crying: :crying: :floare: Report
April 12, 201214 yr comment_142824 Georgi,pai io sa am kilele tale surplus cica, m-as considera...manechin. Daca iti arat si ombelicul de acum vreo 4 ani ai sa intelegi de ce tin sa dau jos kilele surplus cica! Report
April 12, 201214 yr comment_142826 Dorina, seamana Iza f bine cu tine! Sunteti frumoase si tie iti sta bine asa, senina! Report
April 12, 201214 yr comment_142908 Asa, deci Giorgi ombelic check, Izuk frumoasa ca Iza check, Carmen mamma grachilor , superbi dupa cum imi aminteam check...cine urmeaza ??? Report
April 12, 201214 yr comment_142910 Carmen mamma grachilor , superbi dupa cum imi aminteam =)) Tare!!!! Report
April 12, 201214 yr comment_142918 Carmen mamma grachilor , superbi dupa cum imi aminteam =)):DB) Tare!!!! Pardon , rectific, te botezam "cornelia" ca aia era mamma gracchilor...si le spunea astea-s comorile mele http://www.astercenter.net/ricerca/matrone/cornelia.html Report
April 12, 201214 yr comment_142974 In sfarsit!Acum ca am terminat topicul de la cap la coada sunt happy,ca de cate ori ma uitam la o reteta sau un tort stateam si ma gandeam oare cum arata persoana din ale carei maini a iesit minunatia.Si acum ma prezint si eu,am mai pus doua poze in care apar si eu acolo la bubuletii nostrii dar mai pun si aici cateva. astea doua sunt mai vechi,de vreo patru ani,atunci nu aveam copii. aici aveam doar baietelul aici insarcinata cu gemenele in luna a5a.Si cam atat ca deja cred ca v-am ametit cu atatea poze. Report
April 13, 201214 yr comment_143019 Incantata de cunostiinta Foarte tanara si frumoasa ( si sotul tau la fel) Report
April 16, 201214 yr comment_143523 Inca una tanara si frumoasa! Incantata de cunostinta, Ella-Redivivus!Sunteti frumosi amandoi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
April 17, 201214 yr comment_143569 Ella, sotul tau are un frate Marian?? sau pe el il cheama Marian cumva?nu te speria, nu am avut o relatie doar ca mi se pare cunoscut Report
April 17, 201214 yr comment_143584 In sfarsit!Acum ca am terminat topicul de la cap la coada sunt happy,ca de cate ori ma uitam la o reteta sau un tort stateam si ma gandeam oare cum arata persoana din ale carei maini a iesit minunatia.Si acum ma prezint si eu,am mai pus doua poze in care apar si eu acolo la bubuletii nostrii dar mai pun si aici cateva astea doua sunt mai vechi,de vreo patru ani,atunci nu aveam copii. aici aveam doar baietelul aici insarcinata cu gemenele in luna a5a.Si cam atat ca deja cred ca v-am ametit cu atatea poze. Imi pare bine sa te cunosc!!!Sa-ti traiasca familia cea numeroasa si frumoasa! Report
April 17, 201214 yr comment_143585 In ziua de Paste friguroasa si mohorata , la mine-n sat Pupici! Si ce frumos este acolo la tine-n sat! Report
April 17, 201214 yr comment_143593 Inca una tanara si frumoasa! Incantata de cunostinta, Ella-Redivivus!Sunteti frumosi amandoi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifSigur nu faci vreo confuzie? Ella e cineva, Redivivus e altcineva.... Report
April 17, 201214 yr comment_143594 In ziua de Paste friguroasa si mohorata , la mine-n satArati din ce in ce mai bine, pe zi ce trece! Parol! Report
April 17, 201214 yr comment_143612 Incantata de cunostiinta Foarte tanara si frumoasa ( si sotul tau la fel)multumesc frumos!Si eu ma bucur sa va cunosc,chiar si asa virtual. Report
April 17, 201214 yr comment_143613 Inca una tanara si frumoasa! Incantata de cunostinta, Ella-Redivivus!Sunteti frumosi amandoi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifmultumesc!Si eu ma bucur sa va cunosc si pot invata o multime de lucruri.Redivivus ce inseamna? Report
April 17, 201214 yr comment_143615 Ella, sotul tau are un frate Marian?? sau pe el il cheama Marian cumva?nu te speria, nu am avut o relatie doar ca mi se pare cunoscut[/quote Nu il cheama Marian pe sotul meu:),si are numai surori.Noi suntem din Sibiu. Report
April 17, 201214 yr comment_143616 In sfarsit!Acum ca am terminat topicul de la cap la coada sunt happy,ca de cate ori ma uitam la o reteta sau un tort stateam si ma gandeam oare cum arata persoana din ale carei maini a iesit minunatia.Si acum ma prezint si eu,am mai pus doua poze in care apar si eu acolo la bubuletii nostrii dar mai pun si aici cateva astea doua sunt mai vechi,de vreo patru ani,atunci nu aveam copii. aici aveam doar baietelul aici insarcinata cu gemenele in luna a5a.Si cam atat ca deja cred ca v-am ametit cu atatea poze. Imi pare bine sa te cunosc!!!Sa-ti traiasca familia cea numeroasa si frumoasa! multumesc! Report