Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

... dar pun o pozica din concediu , impreuna cu puiul meu drag

imi place! imi place tare! oare te-am mai vazut zambind in vre-o poza? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif tare bine-ti sta, sa stii

Fox , Zerda , sa stiti ca multi spun ca seamana cu sotul , ca eu nu am fost prezenta :headbang:

Boni , multumesc , e adevarat ca in ultima perioada mi-a lipsit total zambetul de pe buze , tre' sa invat sa o fac din nou pentru ca am cam uitat. Dar , cu ani in urma , radeam cu gura pana la urechi .

Eu buric nu arat ca acolo-s asezate vreo 4 kg :headbang: , dar pun o pozica din concediu , impreuna cu puiul meu drag

Inca o poza frumoasa pe ziua de azi! :toothy9;

Ce dulci sunteti amandoua si zambaretze! Pupici! :scratch:

Ce poze frumoase au aparut....

Carmen, sa-ti traiasca baietii, sunteti frumosi toti trei.

Izuk, imi place si mie poza cu voi doua vesele, astept multe alte poze cu zambete.

Georgi,pai io sa am kilele tale surplus cica, m-as considera...manechin.

Fox , Zerda , sa stiti ca multi spun ca seamana cu sotul , ca eu nu am fost prezenta :headbang:

Boni , multumesc , e adevarat ca in ultima perioada mi-a lipsit total zambetul de pe buze , tre' sa invat sa o fac din nou pentru ca am cam uitat. Dar , cu ani in urma , radeam cu gura pana la urechi .

Acuma pe sot nu l-am vazut dar ar putea fi ce am zis eu mai sus, sa se modifice in timp fizionomia.

Georgi,pai io sa am kilele tale surplus cica, m-as considera...manechin.

Daca iti arat si ombelicul de acum vreo 4 ani ai sa intelegi de ce tin sa dau jos kilele surplus cica! :crying:

Dorina, seamana Iza f bine cu tine! Sunteti frumoase si tie iti sta bine asa, senina!
Asa, deci Giorgi ombelic check, Izuk frumoasa ca Iza check, Carmen mamma grachilor , superbi dupa cum imi aminteam check...cine urmeaza ???
In sfarsit!Acum ca am terminat topicul de la cap la coada sunt happy,ca de cate ori ma uitam la o reteta sau un tort stateam si ma gandeam oare cum arata persoana din ale carei maini a iesit minunatia.Si acum ma prezint si eu,am mai pus doua poze in care apar si eu acolo la bubuletii nostrii dar mai pun si aici cateva.post-1369-13342624461236_thumb.jpgpost-1369-13342624621738_thumb.jpg astea doua sunt mai vechi,de vreo patru ani,atunci nu aveam copii. post-1369-13342625687372_thumb.jpg aici aveam doar baietelul post-1369-13342629570524_thumb.jpg aici insarcinata cu gemenele in luna a5a.Si cam atat ca deja cred ca v-am ametit cu atatea poze.

Incantata de cunostiinta :lol:

Foarte tanara si frumoasa :blush: ( si sotul tau la fel)

Inca una tanara si frumoasa! Incantata de cunostinta, Ella-Redivivus!

Sunteti frumosi amandoi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Ella, sotul tau are un frate Marian?? sau pe el il cheama Marian cumva?

nu te speria, nu am avut o relatie :D doar ca mi se pare cunoscut

In sfarsit!Acum ca am terminat topicul de la cap la coada sunt happy,ca de cate ori ma uitam la o reteta sau un tort stateam si ma gandeam oare cum arata persoana din ale carei maini a iesit minunatia.Si acum ma prezint si eu,am mai pus doua poze in care apar si eu acolo la bubuletii nostrii dar mai pun si aici cateva astea doua sunt mai vechi,de vreo patru ani,atunci nu aveam copii. aici aveam doar baietelul aici insarcinata cu gemenele in luna a5a.Si cam atat ca deja cred ca v-am ametit cu atatea poze.

Imi pare bine sa te cunosc!!!

Sa-ti traiasca familia cea numeroasa si frumoasa! :D

Sunteti frumosi amandoi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Sigur nu faci vreo confuzie? Ella e cineva, Redivivus e altcineva....

Incantata de cunostiinta :D

Foarte tanara si frumoasa :D ( si sotul tau la fel)

multumesc frumos!Si eu ma bucur sa va cunosc,chiar si asa virtual.

multumesc!Si eu ma bucur sa va cunosc si pot invata o multime de lucruri.Redivivus ce inseamna?

Ella, sotul tau are un frate Marian?? sau pe el il cheama Marian cumva?

nu te speria, nu am avut o relatie :D doar ca mi se pare cunoscut

[/quote :D Nu il cheama Marian pe sotul meu:),si are numai surori.Noi suntem din Sibiu.

In sfarsit!Acum ca am terminat topicul de la cap la coada sunt happy,ca de cate ori ma uitam la o reteta sau un tort stateam si ma gandeam oare cum arata persoana din ale carei maini a iesit minunatia.Si acum ma prezint si eu,am mai pus doua poze in care apar si eu acolo la bubuletii nostrii dar mai pun si aici cateva astea doua sunt mai vechi,de vreo patru ani,atunci nu aveam copii. aici aveam doar baietelul aici insarcinata cu gemenele in luna a5a.Si cam atat ca deja cred ca v-am ametit cu atatea poze.

Imi pare bine sa te cunosc!!!

Sa-ti traiasca familia cea numeroasa si frumoasa! :D

multumesc!