Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Mama, dezmat lingvistic pe aici. :)

Alina, bravos, mamica tinerica si frumusica.

Daniela, tu vrei prea multe de la tine,ia-o si tu usurel.Si mie mi-ar placea sa imi arate cantarul 50,dar sunt constienta ca as fi prea slaba la kg alea.Si eu sunt pitica tare 1,58 si grasunica mai ales.

Si daca tot suntem la capitolul bulane

:)

post-479-13305491899999_thumb.jpg

Pentru ca eu artista culinara nu sunt de una singura... ci cu ,comoara mea, am ales doua dintre pozele cele mai dragi mie cu piticosul si vi le arat si voua. Plus bonus, o poza pe care cand am facut-o m-a dus cu gandul la Geany, instant. La poza ei , indianca:) Eu insa, araboaica:)

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/295968_287256824626691_100000271275915_1118106_1924800104_n.jpg

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/261800_2087819926869_1586313980_32091492_7990468_n.jpg

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_4044.jpg

Alinaaa!!! :) Am ezitat asa de mult sa-ti scriu....Wooaauu!! Cu ochii aia si cu atitudinea potrivita poti topi si polul nord :)
Doamnelor, ma topiti.. si eu ca fiecare femeie, primesc cu placere complimente si ma simt magulita mai ales cand vin de la femei. Ochii aia, sunt un fel de punct de referinta al meu:) tradeza tot:)) bucurii, nervi, tristeti, durere... Cand ma supara Darius cu cate ceva si ma enervez, imi zice... maaammii nu mai fac ochii aia la mine asa:)) iar cand ne dragalim noi... imi pupa amandoi ochii. Va multumesc tare de tot. Geany.. de ce-ai ezitat sa-mi scrii? :) :P :)

Doamnelor, ma topiti.. si eu ca fiecare femeie, primesc cu placere complimente si ma simt magulita mai ales cand vin de la femei. Ochii aia, sunt un fel de punct de referinta al meu:) tradeza tot:)) bucurii, nervi, tristeti, durere... Cand ma supara Darius cu cate ceva si ma enervez, imi zice... maaammii nu mai fac ochii aia la mine asa:)) iar cand ne dragalim noi... imi pupa amandoi ochii. Va multumesc tare de tot. Geany.. de ce-ai ezitat sa-mi scrii? :floare: :-* :love7:

Iti spun pe pm. ;)

Ali... ne-ai luat maul! cu fiecare poza! :love7: Sa-ti traiasca si comoara :floare: Gandesti suficient de matur - meriti si trebuie sa fii fericita! esti asa de tanara, inteligenta si frumoasa!

Ioana :-*

Stellina, avem din nou broascuta la apa ;)

Domne', dar trebe sa dau eu tonul la bulane si tot scot bulanul cu clestele de la voi. Eataly, Any ... ;)

Zozo, daca eu as reusi sa-mi insusesc afirmatia care te conduce pe tine in viata: "Eu sunt fericita asa cum sunt!", as deveni asa de menefreghista/jeomanfishista ca nu as mai sti ce e ala stres, temeri, planuri etc..., as fi plina de optimism si voie buna! Nu pot inca .. ., dar lucrez la asta ...! parol! Dar la 47 kg tot vreau sa ajung ;) hai, 51 kg, treaca de la mine ;)

Ioana ma bucr sa te vad :floare: ! Dar parca te mai vazusem pe undeva!

S-a mai aratat la han, cand vorbeam de culoarea parului. Numai pe dumneata nu te-am vazut nicaieri :love7:

S-a mai aratat la han, cand vorbeam de culoarea parului. Numai pe dumneata nu te-am vazut nicaieri :love7:

Va las pe voi ca sunteti mai curajoase :-* !

Va las pe voi ca sunteti mai curajoase :-* !

Any, hai curaj, chiar asa noi pe tine nu te stim.

Alina, ai niste ochi super.

si grasunica mai ales.

Unde esti grasunica? Ia vezi ca ne suparam. Suntem trecute prin viata, nu e normal? Ca doar nu avm 15 ani.

Arati foarte bine!

Pentru ca eu artista culinara nu sunt de una singura... ci cu ,comoara mea, am ales doua dintre pozele cele mai dragi mie cu piticosul si vi le arat si voua.

La poza ei , indianca:) Eu insa, araboaica:)

Doi copii frumosi... da' ochii aia sunt de milioane...Waw!

Mama, ce de fete faine! A venit primavara, au iesit "florile"!

Mie imi place ca suntem multe minione (Daniella, Ioana).

Alina, m-ai zapacit cu ochii tai mari, frumosi si albastri!

Si un pupic si pentru Stella! :floare:

Mama, ce de fete faine! A venit primavara, au iesit "florile"!

Alina, m-ai zapacit cu ochii tai mari, frumosi si albastri!

+1!!!

Doamnelor, jos palaria! Toate sunteti tinere, vesele, frumoase si pline de viata! Asa sa ramaneti intotdeauna! :floare: :love7:

Deci observ ca ati trecut de la bulane la tzatze :love7: !

Rares, actualizeaza te rog :-*

Numai fete una si una aici dom'le :floare:

...Nu stiu care e cel mai tanar membru al forumului, eu am 25 de ani, ma simt iremediabil de tanara si ar fi culmea sa nu fie asa, eu-s o copila cu ceva experiente.. care mai bune care mai.. ne-bune:)

Pentru ca eu artista culinara nu sunt de una singura... ci cu ,comoara mea, am ales doua dintre pozele cele mai dragi mie cu piticosul si vi le arat si voua. Plus bonus, o poza pe care cand am facut-o m-a dus cu gandul la Geany, instant. La poza ei , indianca:) Eu insa, araboaica:)

wwwooowwww ce ochi!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gif

cand m-am angajat la firma la care lucrez acum (aveam 24 de ani) doamna secretara mi-a spus o vorba care atunci m-a amuzat, dar de atunci (mai ales in ultima vreme, de cand am copil, si simt cum trece timpul) am ajuns sa o folosesc si eu :( Alina, esti indecent de tanara :) se si vede in poze.

iti doresc sa ai parte in viata de o gramada de lucruri bune, iar din cele mai putin bune sa inveti si sa capeti experienta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

... dar lucrez la asta ...! parol! Dar la 47 kg tot vreau sa ajung :) hai, 51 kg, treaca de la mine :(

Dani, esti totala https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif . [color=#333333][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=2]

[left]You made my day :)[/left]

[/size][/font][/color]

Va las pe voi ca sunteti mai curajoase :) !

Any, tare mi-ar placea sa te vad. mi te inchipui intr-un fel anume si sunt curioasa daca se potriveste :)

daca si eu am prins curaj sa ma arat (doar aici ma simt destul de "bine") atunci oricine ar trebui sa aiba acest curaj ;)

steluta, ioana, ma bucur sa va revad https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

wwwooowwww ce ochi!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gif

cand m-am angajat la firma la care lucrez acum (aveam 24 de ani) doamna secretara mi-a spus o vorba care atunci m-a amuzat, dar de atunci (mai ales in ultima vreme, de cand am copil, si simt cum trece timpul) am ajuns sa o folosesc si eu :) Alina, esti indecent de tanara :( se si vede in poze.

iti doresc sa ai parte in viata de o gramada de lucruri bune, iar din cele mai putin bune sa inveti si sa capeti experienta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Eu mai folosesc expresia.. ilegal de tanara:)) sincer imi da un tonus special.. sa gandesc asta despre mine insami:) Multumesc Boni!

Oau, am lasat ieri topicul la bulanelul lui Rares (m-au fascinat si pe mine, ca pe Moatza "degetelele lui") si l-am gasit azi plin de poze faine cu fete minunate.

Alina, esti tanara si frumoasa si ai niste ochi ce te baga in boala. Sa fii fericita!

Ioana, ma bucur sa te revad, imi place cum arati in poza aia, iti sta bine in verde.

Deci observ ca ati trecut de la bulane la tzatze :( !

UNDE???

Un pic mai in spate!

Cand va zicea baba sa ne mutam...(imi venea sa zic altcumva, dar... Hai sa ne mutaaam!)

Alina, ai niste ochi fantastici!Si comoara ta e chiar o comoara!

Ioana, bine ca te mai vede omu' si pe tine!Cam de departe, dar merge!

Eataly, Any, haideti cu egalarea!

Si primavara abia a-nceput!sa vedem ce flori vor mai inflori p-aici!

... dar lucrez la asta ...! parol! Dar la 47 kg tot vreau sa ajung :) hai, 51 kg, treaca de la mine :(

Dani, esti totala . [left]You made my day left]

Va las pe voi ca sunteti mai curajoase !

Any, tare mi-ar placea sa te vad. mi te inchipui intr-un fel anume si sunt curioasa daca se potriveste daca si eu am prins curaj sa ma arat (doar aici ma simt destul de "bine") atunci oricine ar trebui sa aiba acest curaj

steluta, ioana, ma bucur sa va revad

sunt taur capos, nah ce sa fac! :( macar sper sa ajung la 51 - 47 kg! ca daca nici nu as mai spera si m.as lasa in voia sortii as ajunge iute la 80 la cat as paap io, Doamne fereste! Hai tu 47 kg PE CANTARUL MEU! :) Abia astept! Vizualizez acul cum coboara, grasimile cum se topesc, celulitele cum dispar ... :)

sa stii ca nu prea ni s-a potrivit inchipuirea cu poza reala! nici la tine, nici la Sorina, nici la Kiva, nici la Ioana ... Asa ca mai mult ca sigur nici la Any. Eu am un feeling ca o bunaciune si d-aia nu se arata, din modestie ... si k sa nu li se sparga baietilor dioptriile! :) Si mai sunt sigura ca are bulanele de bulanele ... :) Io zic sa incepem sa facem pariuri :)