June 19, 201214 yr comment_154117 Si eu am vrut sa intreb ca Alexandru, de planer si echometrist. De Alexandru nu zic, dar de mine e clar ca sunt patologica,in loc sa ma uit la fete...ma uit la cuvinte... Nu e bine, sunt stresata! Frumoase , tinere si suple toate, propun sa schimbam titlul site-ului in " Clubul manechinelor care beau doar apa plata cu lamaie"... Recentele mele fotografii, ca iar am constatat ca absentez nemotivat de mult... Report
June 19, 201214 yr comment_154130 Recentele mele fotografii, ca iar am constatat ca absentez nemotivat de mult... la balul bobocilor? pup Koralina tanara, frumoasa, silfida (si nu spun in gluma, ci cu admiratie) Report
June 20, 201214 yr comment_154146 Zoazo, ce e aia "planer" si "echometrist"? ce ochi de vultur... Report
June 20, 201214 yr comment_154149 Zoazo, ce e aia "planer" si "echometrist"? Ce stie romanu' cel mai bine sa faca? Sa-si dea cu parerea..... Asa si io. Echometristu' foloseste aparatu' numit echometru - o dihanie ce foloseste ultrasunetele pentru a face diferite masuratori si analize.Planer ar putea fi planificator, cel putin eu asa am auzit ca-si descriu unii omuleti activitatea la locul de munca. Report
June 20, 201214 yr comment_154150 Recentele mele fotografii, ca iar am constatat ca absentez nemotivat de mult...la balul bobocilor? Asa zic si eu! Report
June 20, 201214 yr comment_154151 Recentele mele fotografii, ca iar am constatat ca absentez nemotivat de mult...la balul bobocilor? Asa zic si eu! Da, la balul "bobocilor" de clasa a 8-a! Si evident Koral intra prima in randul "manechinelor" care beau doar apa plata cu lamaie.Pupici lui "doamna" profesoara! Report
June 20, 201214 yr comment_154194 Recentele mele fotografii, ca iar am constatat ca absentez nemotivat de mult...la balul bobocilor? Asa zic si eu! propun sa puna suplimentare , ca sa recupereze! Report
June 20, 201214 yr comment_154199 Mi-e si rusine sa pun poza cu mine cand vad ce frumuseti apar pe aici,dar asta-s eu,ce sa fac? Bineinteles ca nu pot sta linistita la o poza,cu toate ca rar sunt eu cea fotografiata Report
June 20, 201214 yr comment_154217 Zoazo, ce e aia "planer" si "echometrist"? Planner= planificator.Planifica diversele activitati ale unui departament.Io-s Planner, p.e.Echometrist=masurator de parametri, cu o scula numita echometru.Nu vreau sa intru in detalii tehnice.Da' ce ochi de soim ai, metra! Vazusi pe hartiile de pe cealalta parte a biroului numerele de telefon, asa-i? Report
June 20, 201214 yr comment_154220 Zoazo, ce e aia "planer" si "echometrist"? Ce stie romanu' cel mai bine sa faca? Sa-si dea cu parerea..... Asa si io. Echometristu' foloseste aparatu' numit echometru - o dihanie ce foloseste ultrasunetele pentru a face diferite masuratori si analize.Planer ar putea fi planificator, cel putin eu asa am auzit ca-si descriu unii omuleti activitatea la locul de munca. Multumesc, Foxulino!Da, exact asa e!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
June 20, 201214 yr comment_154223 Mi-e si rusine sa pun poza cu mine cand vad ce frumuseti apar pe aici,dar asta-s eu,ce sa fac? Bineinteles ca nu pot sta linistita la o poza,cu toate ca rar sunt eu cea fotografiata Diana, esti f frumoasa si te prinde bine neastamparul!Eu astept sa cotizezi si la bubuletzi Edit: ti-am vazut cotizatia, bravo! Report
June 20, 201214 yr comment_154224 Mi-e si rusine sa pun poza cu mine cand vad ce frumuseti apar pe aici,dar asta-s eu,ce sa fac? Bineinteles ca nu pot sta linistita la o poza,cu toate ca rar sunt eu cea fotografiata Diana, esti f frumoasa si te prinde bine neastamparul!Eu astept sa cotizezi si la bubuletzi A cotizat deja!!!!!Petu, arati minunat! La fel de tanara si frumoasa ca intotdeauna! Report
June 20, 201214 yr comment_154235 Mi-e si rusine sa pun poza cu mine cand vad ce frumuseti apar pe aici,dar asta-s eu,ce sa fac? Bineinteles ca nu pot sta linistita la o poza,cu toate ca rar sunt eu cea fotografiata Petu, sa-ti fie rusine ca spui ca ti-e rusine, se poate! Toate femeile sunt frumoase, fiecare are frumusetea ei aparte si deosebita, clar, am spus!Pup dulce o fata neastamparata! Report
June 20, 201214 yr comment_154257 Giorgi, Petu, Koral, am lasat jos clopu'! Sunt o fericita sa cunosc asa niste doamne bine! Report
June 20, 201214 yr comment_154271 Petu, arati proaspata si tanara ca o...petunica! Si, DA, ESTI frumoasa! Pana si eu sunt frumoasa, dara tu... Report
June 23, 201214 yr comment_154818 Mersi,fetelor!Urata,frumoasa,cum sunt,asta sunt.Iaca ieri am avut si eu Dirndl la serbarea de la gradinita,si am baut chiar si Radler la halba: -Prost: Report
June 23, 201214 yr comment_154820 Petu' esti splendida . Imi place cum esti imbracata , ador costumele astea . Noi la zoo , in bratele unui "urs" Report
June 23, 201214 yr comment_154831 Petu' esti splendida . Imi place cum esti imbracata , ador costumele astea . Noi la zoo , in bratele unui "urs" hehe,nu v-a fost "frica" de urs? Mersi,e prima data cand imbrac/cumpar asa ceva cu toate ca stam in Bavaria si astia pe aici imbraca la diverse(destul de multe) ocazii asa ceva. Mai trebuie sa-si cumpere si sotul si anul asta poate ajungem si la Oktoberfest,daca tot avem costumatia Report
June 23, 201214 yr comment_154848 Chiar deloc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Iza ar fi in stare sa mearga si la cel real https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifhihi,asa-s si ai mei;nu au frica de nimic Report
June 23, 201214 yr comment_154853 Petu, esti chiar hot@sexi in costumatia asta! Dorina, se vede ca Iza-i mai curajoasa, i-a dat una peste bot ursului. ptr de-aia reali veniti acasa, la Predeal, Sinaia. s-au domesticit de tot Report
June 23, 201214 yr comment_154857 Diana iti sta foarte bine costumul si astept poze de la Oktoberfest!! Report