October 29, 201213 yr comment_167932 Mie imi plac mult lucrurile astea! Iar Manu este absolut superba si minunata! Report
October 30, 201213 yr Author comment_168024 deci e un targ traditional, inteleg!peste tot se organizeaza astfel de targuri in perioada asta.ce vreme frumoasa ati avut! cel mai tare mi-ar fi placut salamul ala neobisnuit, de strut. si forma, si compozitia! ai gustat? Motzulina, l-am gustat ca altfel nu ma opream sa-i fac poza.Era bun dar prea piperat, eventual daca dadeai crusta de piper jos. Era ok. Mie imi plac mult lucrurile astea! Iar Manu este absolut superba si minunata! Multumesc Zerda! Eu ador targurile, sarbatorile cu tema culinara in general si in functie de timp si dispozitie le vanez mereu. Report
May 17, 20179 yr Author comment_241970 Ok, am fost si la Sarbatoarea Sparanghelului Poze putine, dar vroiam sa va arat cum se pregatesc "buchetele" Report
May 17, 20179 yr comment_241978 Frumos.Mie mi-a aratat Peter o multime de cimpuri cultivate cu sparanghel alb. Report
May 18, 20179 yr Author comment_241986 Frumos.Mie mi-a aratat Peter o multime de cimpuri cultivate cu sparanghel alb. Si noua de ce nu ne arata? Report
May 18, 20179 yr comment_241991 Frumos.Mie mi-a aratat Peter o multime de cimpuri cultivate cu sparanghel alb. Si noua de ce nu ne arata? E mai "rusinos" Peter Report
May 18, 20179 yr Author comment_241992 Frumos.Mie mi-a aratat Peter o multime de cimpuri cultivate cu sparanghel alb. Si noua de ce nu ne arata? E mai "rusinos" Peter Sparanghelu'? Report
May 19, 20179 yr Author comment_242033 Pai ti le arata numai cind esti in masina cu el O poza din masina data aviiatoare! Report