May 17, 201115 yr comment_89203 ...Calvados-ul este o descoperire recenta.Cam greu de gasit si aici... Pai de ce nu spui? Stii vorba aia, copilul care nu plînge... Report
May 17, 201115 yr Author comment_89222 Pai de ce nu spui? Stii vorba aia, copilul care nu plînge... Eu pana acum doua saptamani nu gustasem Calvados.De atunci il caut, si nu-l gasesc.E pe lista mea de prioritati(culinare).El si Lagavulin.Lagavulin l-am gasit, ma duc saptamana viitoare si-l "ridic". Report
May 17, 201115 yr comment_89225 Lili azi dupa-masa ma uit la pretenul meu in Bottiglieria daca-l are, daca nu noi simbata vroiam sa tragem o fuguta la Briancon da acolo banuiesc ca il gasesti si tu cind mergi Report
May 17, 201115 yr Author comment_89232 Lili azi dupa-masa ma uit la pretenul meu in Bottiglieria daca-l are, daca nu noi simbata vroiam sa tragem o fuguta la Briancon da acolo banuiesc ca il gasesti si tu cind mergi Asa m-am gandit si eu.Un motiv in plus sa merg. Report
May 17, 201115 yr comment_89255 ...Calvados-ul este o descoperire recenta.Cam greu de gasit si aici... Pai de ce nu spui? Stii vorba aia, copilul care nu plînge... [center](priveste la sticlele astea de alcooale ) sint aproape goaaaaleeee ... http://i214.photobucket.com/albums/cc319/Gallstones/Smilies/crying-baby-1.gif http://img560.imageshack.us/img560/4228/alcooluri.jpg [/center] Report
May 17, 201115 yr Author comment_89260 [center](priveste la sticlele astea de alcooale ) sint aproape goaaaaleeee ... http://i214.photobucket.com/albums/cc319/Gallstones/Smilies/crying-baby-1.gif [/center] Da, si eu vreau o Lexus.Ma auziti cum plang?! Report
May 18, 201115 yr comment_89453 Père Magloire, bof, bof!Lagavulin cît de înaintat în vîrsta? Sper ca va plac whiskyurile astea, cu parfum de traverse de cale ferata. (Adica "turbate") Report
May 18, 201115 yr comment_89466 Père Magloire, bof, bof! De acord cu Alex. eu una doar din asta consum, asa cum spusei ps, si mie tot astea "turbate" imi plac la scotienele bauturi Report
May 18, 201115 yr comment_89469 Ce inseamna bof fratilor, e de rau? Sper sa intre Lili si sa zica daca i-a placut, eu asta am gasit, asta am luat. Report
May 18, 201115 yr comment_89473 Adriana, este ceea ce se gaseste in orice supermarket , si in general lumea din afara zonei pe asta il stie;e ca si cum iei ulei de masline oarecare fara sa fie doc, sau sa vrei dintr-o anumita zona.in sensul asta am zis bof.ca si armagnac, sau cognac si calva-ul are top ten-ul sau Report
May 18, 201115 yr Author comment_89483 Père Magloire, bof, bof!Lagavulin cît de înaintat în vîrsta? Sper ca va plac whiskyurile astea, cu parfum de traverse de cale ferata. (Adica "turbate") Am inteles ca-i major, 18. Mi l-a prescris doctorul, cica am carenza de fier. Report
May 19, 201115 yr comment_89494 Père Magloire, bof, bof!Lagavulin cît de înaintat în vîrsta? Sper ca va plac whiskyurile astea, cu parfum de traverse de cale ferata. (Adica "turbate") Am inteles ca-i major, 18. Mi l-a prescris doctorul, cica am carenza de fier. Daca e major, tot respectul. Deja de la 16 anisori nu e rau de loc. Astea "turbate" provin cu precadere din insula Islay (Ardbeg si Bruichladdich sînt preferatele mele). Report
May 22, 201115 yr comment_89852 Ieri am fost la Briançon si ne-am cumparat ce ne place si aici nu gasim piept de rata cirnati savoiarzi afumati, excelenti, n-am gasit marca de data trecuta dar si astia erau foarte buni salamuri care-s mereu bune brinzeturile le-am pus la topicul cu acelasi lume adorata mea creme fraiche usturoi violet proaspat castravete foi brick adoratele mele cirese care din fericire erau superbuneastea in compot creme de cassis pentru aperitivele kyr royal faina "fluida" pentru ingrosat creme, sosuri gaufres madeleines pour moi speculoos ulei de nuci ceai, cel cu gust de caramel ma innebuneste, 4 cutii mi-am luat e mai bun mustarul vecinului si zahar, nu stiu la ce o sa-l folosesc dar stiu ca am intilnit denumirile astea in retete asa ca nu se putea sa nu le am daca tot le-am vazut Gata. Report
October 28, 201213 yr Author comment_167732 Doamnelor si Domnilor, dar pot partecipa si domnisoarele , va invit la Sarbatoarea Tomei.Nu foarte departe de Torino, de data asta la Condove. Sculpturi in cascaval ati mai vazut? Eu nu! Desi adevaratele protagoniste erau Vacile(doamnele Vaci), ele nu erau prezente.Doar clopotele!Adevarate opere de arta! Testate de maini experte: Si iar branza: Dar si salam de strut: Artizani: Si alte "chestii" : Adriana dupa cum vezi Porro di Cervere ma persecuta: Report
October 28, 201213 yr comment_167749 Lili, te invidiez tare de tot! Acu' hai zi c-ai fost si la "Salone del gusto". Zi ca n-ai fost ca nu te cred! Manu e superba si e tare fashion. Report
October 28, 201213 yr comment_167754 Adriana dupa cum vezi Porro di Cervere ma persecuta:L-ai cumparat? ca e asa de bun...Superbe sculpturile. Report
October 28, 201213 yr Author comment_167757 Lili, te invidiez tare de tot! Acu' hai zi c-ai fost si la "Salone del gusto". Zi ca n-ai fost ca nu te cred! Manu e superba si e tare fashion. Any, n-am fost ca nu reusesc nici cum.Poate la anul.Sper! Multumim! Report
October 28, 201213 yr comment_167760 Lili, te invidiez tare de tot! Acu' hai zi c-ai fost si la "Salone del gusto". Zi ca n-ai fost ca nu te cred! Manu e superba si e tare fashion. Any, n-am fost ca nu reusesc nici cum.Poate la anul.Sper! Multumim! La anu' nu, c-am inteles ca e o data la doi ani. Poate data viitoare ajung si eu pe-acolo, tare-as vrea...dar cu masina, nu cu avionul ca altfel n-am cum sa iau nimic ! Report
October 28, 201213 yr Author comment_167769 L-ai cumparat? ca e asa de bun... Nu l-am cumparat ca-mi ajungea mirosul de branza din masina.Daca mai puneam si prazul... Any, ai dreptate se tine o data la doi ani.Si eu tot aman.Probabil ca pe tine te asteptam... Report
October 29, 201213 yr comment_167846 deci e un targ traditional, inteleg!peste tot se organizeaza astfel de targuri in perioada asta.ce vreme frumoasa ati avut! cel mai tare mi-ar fi placut salamul ala neobisnuit, de strut. si forma, si compozitia! ai gustat? Report