March 22, 201016 yr comment_28831 Aceasta e o paine delicioasa si pufoasa.Are intr-adevar gustul painii de casa. Ingrediente: ~ 35o g faina tip 650 ~100 g faina graham ~ 2 linguri ulei de masline ~ 270 ml apa calduta ~ o lingurita sare ~ o lingurita zahar ~ un plic drojdie 7 g Mod de preparare: Eu am pus ingredientele la masina de paine in ordinea aceasta: intai lichidele apoi punem faina amestecata cu zaharul si sarea si deasupra drojdia.Setam programul de framantare si dospire.Dupa ce e gata programul scoatem aluatul, il intindem putin cu sucitorul pe masa de lucru si rulam apoi punem aluatul in vas de lut , crestam cu ajutorul unui cutit suprafata aluatului si lasam sa mai creasca.Introducem vasul in cuptor la 200 grade timp de 20 minute-30 minute...pana cand painica prinde culoare aurie.Pofta buna! Report
March 22, 201016 yr comment_28867 Parca l-am vazut odata pe sir Jamie (Oliver) facand paine intr-un ghiveci de flori. Report
March 22, 201016 yr comment_28871 Parca l-am vazut odata pe sir Jamie (Oliver) facand paine intr-un ghiveci de flori. Si pe Kiken! Report
March 22, 201016 yr Author comment_28905 Am zis sa incerc asa stiind ca tot ce e facut in vas de lut iese foarte gustos Report
April 10, 201016 yr comment_31934 Am facut si eu painica ta,si tot in masina de paine,doar ca am facut cu faina normala,nu graham,si am copt si eu in vas de lut.Confirm ca iese mai buna. Report