March 29, 201016 yr Author comment_30331 Foxy, drum bun si Sarbatori fericite alaturi de ai tai. Boni, chiar ma uitam azi prin Bucuresti dupa tine, ca am avut ceva drumuri pe la Piata Unirii. Daca nu ma-nseala rau memoriile, povesteai tu ceva de niste magazine pe langa care treci des si ma tot holbam poate-poate te-oi zari, da' n-am reusit! Nu era nimeni camuflat pe-acolo, cu pleata peste fata si cu ochelari de soare asa faini, ca ai tai! Probabil erai cu treburi prin alte parti! Report
March 29, 201016 yr Author comment_30332 Foxule, vacanta faina sa ai, cu bucate bune, vreme calda si companie buna Pisoi, iti multumesc din suflet pentru urari! Sa ai si tu parte de Sarbatori linistite si fericite alaturi de cei dragi! Report
March 29, 201016 yr comment_30375 Foxylica, cat mai stai prin Bucuresti,ca de saptamana viitoare sunt si eu acolo Report
March 30, 201016 yr Author comment_30498 Foxylica, cat mai stai prin Bucuresti,ca de saptamana viitoare sunt si eu acolo Maine (miercuri) la pranz plec si ma intorc vinerea viitoare, pe 9 aprilie. Daca mai esti prin zona, poate ne vedem! Report
April 2, 201016 yr Author comment_30910 eu am sa fiu de pe 8 cam pana pe 17 Poate ne vedem vineri, pe 9, depinde cand ajung si eu in Bucuresti. Pastram legatura, oricum! Report
August 5, 201214 yr Author comment_159462 Vad ca n-a mai cotizat nimeni pe aici. Nu-i nica. Cotizez io. Intr-un final (dupa ani si ani de zile) facem si noi un concediu de 2 saptamani fara griji si probleme (sper). De maine ne luam catrafusele-n spinare si-i dam bine mai spre nord, spre locuri mai racoroase (da' nu cu foarte mult). Calcularet nu luam, ca suntem in conted. Da' golim cardul de la aparat si sper sa ne ajunga cei 4 gigi... Va salut! Report
August 5, 201214 yr Author comment_159471 concediu placut, drum bun, vreme suportabila!Sar'na! Asa sa fie! Report
August 6, 201214 yr comment_159490 Foxulino, drum bun, contzed placut si poze fara numar.vremea sa fie asa cum ti-o doresti. Report
August 31, 201214 yr comment_161711 A venit si randul meu sa ma bucur ca plecamhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif Va doresc saptamana frumoasa si ne vedem...candva Report
August 31, 201214 yr comment_161714 petu, să aveţi drum bun şi zile frumoase https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif Report
September 4, 201214 yr comment_162050 Doamna Foxyy? V-ati intors cu tot cu cei 4 gigi teferi? dovezi? dovezi? Report
November 6, 201213 yr Author comment_169074 Doamna Foxyy? V-ati intors cu tot cu cei 4 gigi teferi? dovezi? dovezi?Ne-am intors de ceva timp (cateva luni bune), da' gigii au ramas cam neatinsi. Ca niciodata, nici unul din noi n-a avut chef de pozat! Am savurat pur si simplu muntele, apa si padurea si aparatul s-a hodinit bine-mersi. Report