Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Am plecat in vacanta!

Featured Replies

• Author

Foxy, drum bun si Sarbatori fericite alaturi de ai tai. :lol:

Boni, chiar ma uitam azi prin Bucuresti dupa tine, ca am avut ceva drumuri pe la Piata Unirii. Daca nu ma-nseala rau memoriile, povesteai tu ceva de niste magazine pe langa care treci des si ma tot holbam poate-poate te-oi zari, da' n-am reusit! :(( Nu era nimeni camuflat pe-acolo, cu pleata peste fata si cu ochelari de soare asa faini, ca ai tai! =)) Probabil erai cu treburi prin alte parti! =))

• Author

Foxule, vacanta faina sa ai, cu bucate bune, vreme calda si companie buna =))

Pisoi, iti multumesc din suflet pentru urari! :lol:

Sa ai si tu parte de Sarbatori linistite si fericite alaturi de cei dragi! =))

• Author

Foxylica, cat mai stai prin Bucuresti,ca de saptamana viitoare sunt si eu acolo :toothy9;

Maine (miercuri) la pranz plec si ma intorc vinerea viitoare, pe 9 aprilie. Daca mai esti prin zona, poate ne vedem! ;)

• 2 years later...
  • Author

Vad ca n-a mai cotizat nimeni pe aici. Nu-i nica. Cotizez io. Intr-un final (dupa ani si ani de zile) facem si noi un concediu de 2 saptamani fara griji si probleme (sper). De maine ne luam catrafusele-n spinare si-i dam bine mai spre nord, spre locuri mai racoroase (da' nu cu foarte mult). Calcularet nu luam, ca suntem in conted. Da' golim cardul de la aparat si sper sa ne ajunga cei 4 gigi... :floare:

Va salut! :biggrin:

• 4 weeks later...

A venit si randul meu sa ma bucur ca plecamhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif

Va doresc saptamana frumoasa si ne vedem...candva :-*

petu, să aveţi drum bun şi zile frumoase https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif
  • 2 months later...
  • Author

Doamna Foxyy? V-ati intors cu tot cu cei 4 gigi teferi? dovezi? dovezi?

Ne-am intors de ceva timp (cateva luni bune), da' gigii au ramas cam neatinsi. Ca niciodata, nici unul din noi n-a avut chef de pozat! Am savurat pur si simplu muntele, apa si padurea si aparatul s-a hodinit bine-mersi. :)