Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oua imbujorate :)

Featured Replies

Va invit cu drag sa postati in chip de felicitare de Pasti, ouale vopsite pe care le-ati pregatit pentru Sarbatoarea Luminata a Invierii Domnului:

[center].

post-168-127029913013_thumb.jpg

.

post-168-127029925394_thumb.jpg

.

[/center]

Urarea traditionala, am sa v-o adresez maine.

OK. Ouale pe care le vopseste Dumneaei sunt mai mult fardate pe la ochii ::floare: decat imbujorate, dar noua ne sunt dragi, pentru ca le bibileste cu toata dragostea. :angryfire:

[center].

post-168-127029915984_thumb.jpg

.[/center]

[size=5][color=#ff0000][b]

[center][size=5][color=#ff0000][b]Va doresc un Paste fericit !

Lumina,pace,liniste,iubire si speranta.

[/b][/color][/size][/center]

[/b][/color][/size]

Ouale de anul trecut

post-48-127031962853_thumb.jpg

Si ouale de anul acesta

post-48-127031978812_thumb.jpg

Sefule ouali' meli' nu se compara nici pi' diparti' cu ouli' matali' :occasion14: am fost anu' asta mai lipsita de inspiratie,asa ca simple,poate la anu' or' fi mai faine....

post-405-127032696783_thumb.jpg

Paste fericit !

ma conformez si le postez in chip de felicitare:)

http://i90.photobucket.com/albums/k275/cellya/IMG_6596.jpg

ale mele sunt simple, rosii toate!

dar sunt interesata( ca n-am gasit !)daca exista topic cu tehnici de decorare pt ouale vopsite de Paste( mi-au placut ff tare ouale "bibilite" ale domnului Paparotii, ale lui Piscotel, cele 3 din mijloc ale lui Mimi ( e cumva abtibild ?!?) .....daca nu exista topic, va rog sa fiti amabili si-l deschideti !

Foarte frumoase oua! nu te mai saturi privind :)

am facut si eu cateva,simple, sa simt ca-i Paste :D

[center]post-119-127039938319_thumb.jpg[/center]

Hristos a-nviat!

Eu nu prea le am cu aranjamentele, dar cum la Braila a fost o zi splendida, va invit in curte la pasca fara aluat, oua vopsite si fursecuri cu nuci!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

post-73-127040077738_thumb.jpg

post-73-127040080476_thumb.jpg

Hristos a-nviat!

Eu nu prea le am cu aranjamentele, dar cum la Braila a fost o zi splendida, va invit in curte la pasca fara aluat, oua vopsite si fursecuri cu nuci!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

ce fain ii zarzarul ...il ai in curte? pasca fara aluat am si eu :biggrin: ,cea mai buna din lume :biggrin: cred ca-s off topic, sorry! (zoazo e di vina cu zarzaru` ei)

• Author

...sunt interesata( ca n-am gasit !)daca exista topic cu tehnici de decorare pt ouale vopsite de Paste( mi-au placut ff tare ouale "bibilite" ale domnului Paparotii, ale lui Piscotel, cele 3 din mijloc ale lui Mimi ( e cumva abtibild ?!?) .....daca nu exista topic, va rog sa fiti amabili si-l deschideti !

Si eu vreau sa stiu!Cum a-ti facut ouale?Pisco?Maestro?

Intre timp vin si eu cu ale mele:Ratusca e facuta din carton de Manu la gradi.

OK.

Voi incepe eu un topic nou la tehnici, dupa cum s-a sugerat, dar asta doar dupa ce se ridica lumina sa pot sa fac o fotografie spre exemplificare.

(daca ma apuc sa fac zgomot noaptea - tastez cu amortizor :biggrin: - si apuc sa trezesc pe cineva, sarbatoare-nesarbatoare, mi-o iau pe coaja :biggrin: si nu de ou!)

Edit:

Am deja si un link: aici

• 2 weeks later...

Nu am ce oua sa va arat, caci nu am fost acasa de paste (am bantuit prin "Stambul") si nici nu mi-a trecut prin cap sa fac poze la ouale rosii facute de mine inainte de plecare. Insa pot sa pun niste fotografii cu felicitarile facute de mine.

post-63-127117276651_thumb.jpg

post-63-127117283607_thumb.jpg

post-63-127117281827_thumb.jpg

post-63-127117315392_thumb.jpg

post-63-127117332781_thumb.jpg

post-63-127117316902_thumb.jpg

post-63-127117318264_thumb.jpg

ce fain ii zarzarul ...il ai in curte? pasca fara aluat am si eu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif ,cea mai buna din lume https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif cred ca-s off topic, sorry! (zoazo e di vina cu zarzaru` ei)

Off topic pentru Dani: Da, e si-un zarzar si-un cais!Si DA, pasca fara aluat e de departe cea mai buna din lume! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Vin si eu pe aici cu coloratele ce le-am facut anul asta.

Am spalat intai ouale, cu apa si detergent lichid, ca sa le degresez. Le-am frecat usor, ca sa nu le sparg:

post-46-127168287882_thumb.jpg

Vopselele au fost cumparate de sora-mea anul asta, dar n-au fost extraordinare alea deschise la culoare. Galbenul a fost sub orice critica, portocaliul era vai s-amar, iar rosul... m-am chinuit mult pana am obtinut ceva ce se aseamana cu ouale rosii:

post-46-1271682951_thumb.jpg

Dupa ce-au fiert ouale, le-am luat usor, cat erau inca fierbinti si le-am ametit cu cateva picaturi de vopsea:

post-46-127168297898_thumb.jpg

Ouale albastre si cele verzi au fost foarte frumoase, dar celelalte... au lasat mult de dorit. Am incercat sa fac cateva oua rosii cu verdeata, in ciorap, cu alta vopsea, dar nici asta n-a fost buna. Am pus cateva abtibilduri, sperand ca le voi da putintica viata:

post-46-127168304615_thumb.jpg

Oricum, iepurasul a fost dragut :D:

post-46-127168308463_thumb.jpg

Sunt sigur ca familia s-a bucurat si pana la urma asta e cel mai important.

Cele albastre si verzi sunt marine ~~ rau de tot :lol:

Place despre ele ^_^

Multumesc, multumesc! :headbang:

Normal ca au fost apreciate de tot familionu' - de la mic la mare:

post-46-127175855851_thumb.jpg