March 17, 201016 yr comment_27572 Nici nu stiu daca sa ma enervez sau sa ma revolt, sau sa...... Da e normal un majorat cu 40 de persoane, cadou 1000euro?Asa de rau am ramas in urma de cand am plecat din tara? Si poate sa intre mama ei de exa sa ma gaseasca si pe forumul asta ca ma doare fix in basca.Sa faca misto de mine ca nu am copii si-s stearpa si sa zica ca-s cat casa poporului ca iarasi nu ma intereseaza, da ca sa fiu on topic, e ca ma enervez ca toti care au ramas in tara( cu mici exceptii) au impresia ca aici circula cainii cu covrigi in coada, ca ma duc la la toaleta si ma kk bani , muncesc pt banii astia si nu-mi da nimeni de pomana sau nu ma intreaba nimeni daca am nevoie de ceva. na ca m-am descarcat(cat de cat) Report
March 17, 201016 yr comment_27576 Nici nu stiu daca sa ma enervez sau sa ma revolt, sau sa...... Da e normal un majorat cu 40 de persoane, cadou 1000euro?Asa de rau am ramas in urma de cand am plecat din tara? Si poate sa intre mama ei de exa sa ma gaseasca si pe forumul asta ca ma doare fix in basca.Sa faca misto de mine ca nu am copii si-s stearpa si sa zica ca-s cat casa poporului ca iarasi nu ma intereseaza, da ca sa fiu on topic, e ca ma enervez ca toti care au ramas in tara( cu mici exceptii) au impresia ca aici circula cainii cu covrigi in coada, ca ma duc la la toaleta si ma kk bani , muncesc pt banii astia si nu-mi da nimeni de pomana sau nu ma intreaba nimeni daca am nevoie de ceva. na ca m-am descarcat(cat de cat) Ioana,daca astea-s valorile din ziua de azi...1000 de euro le-o fi prea putin!Ma mir ca nu vrea un x6!..Doar are 18 ani! Report
March 17, 201016 yr comment_27582 Unde asta, in tara?!?!!???! 1000 euro? Banuiesc ca e vorba de Bucuresti nu? Report
March 17, 201016 yr comment_27584 Bai , si fiimea face 18 ani anul asta.. si o tot descos ce i-ar face placere, ce si-ar dori ale alea...si fata zice nu -mi trebuie nik, si azi am avut inspiratia divina, i-am luat anticipat cadoul...aka un abonament la mobil pe 2 ani, pe care eu il platesc , dar tot ce e peste 25 fr/ luna ea plateste...si asta acompaniat de un tel...asta http://images.google.ch/images?hl=fr&source=hp&q=htc%20hd2&aql=&oq=htc&gs_rfai=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi si fiimea este hiperincantata. Report
March 17, 201016 yr comment_27585 Nu uita Ioana ca grandomania este invers propotionala cu scara lor de valori in acest caz Iar daca vrei sa nu mai ai nervi ofera-i sarbatoritului un sejur all inclusiv ( job cu masa si casa tot acolo ) si atunci va pretui si o felicitare Report
March 17, 201016 yr comment_27605 Nici nu stiu daca sa ma enervez sau sa ma revolt, sau sa...... Da e normal un majorat cu 40 de persoane, cadou 1000euro?Asa de rau am ramas in urma de cand am plecat din tara? Si poate sa intre mama ei de exa sa ma gaseasca si pe forumul asta ca ma doare fix in basca.Sa faca misto de mine ca nu am copii si-s stearpa si sa zica ca-s cat casa poporului ca iarasi nu ma intereseaza, da ca sa fiu on topic, e ca ma enervez ca toti care au ramas in tara( cu mici exceptii) au impresia ca aici circula cainii cu covrigi in coada, ca ma duc la la toaleta si ma kk bani , muncesc pt banii astia si nu-mi da nimeni de pomana sau nu ma intreaba nimeni daca am nevoie de ceva. na ca m-am descarcat(cat de cat) Ba pardon ca matza mea kk fisicuri de $$ si in fata geamului am si un artar care in loc de frunze are bacnote de $100! Nu stiu de ce voi nu aveti, dar va rog sa va revizuiti atitudinea!! Si ce, ti s-a spus de la obraz ca vrea cadou de 1,000 de Euro? Ca eu nu m-as duce nici de mi-ar fi draga. Cadoul se face dupa cat il duce pe om buzunarul si cat are chef sa dea...Si mie mi s-a cerut si mi s-a batut obrazul si scuza mea a fost ca matza mea e constipata si nu a mai putut sa kk bani -dar ca promit ca e pe lista ii voi trimite cum se rezolva problema.. Magarii! Report
March 17, 201016 yr comment_27606 Nu uita Ioana ca grandomania este invers propotionala cu scara lor de valori in acest caz Asta e problema! Dar ce ma dispera pe mine e ca se considera cu totii abonati la salariile noastre -mon cher, de muncesc si castig bani e ca ma intretin pe mine, nu muncesc pentru altii sa le fac cadouri mari! Dupa primii ani in care nu aveam destule maini pentru geamantane si vedem figurile dezamagite, ca era doar un parfum cadou (care aici ma costa peste $100) am invatat ca florile sunt cele mai bune cadouri. Si atat. Primesc acum cadouri doar copilasii -ai mari sunt stersi de pe lista (zise cea care tocmai a cheltuit $300 pe o geaca de piele pentru fratele personal ). Report
March 17, 201016 yr comment_27609 Mai, eu cred ca aia 40 pun toti mana de la mana si-i iau un cadou de 1000 de euro. Eu asa am inteles. Report
March 17, 201016 yr comment_27610 Mai, eu cred ca aia 40 pun toti mana de la mana si-i iau un cadou de 1000 de euro. Eu asa am inteles. Report
March 17, 201016 yr comment_27615 Unde asta, in tara?!?!!???! 1000 euro? Banuiesc ca e vorba de Bucuresti nu? mda, unde e grandomania cea mai mare?Si mi-s Bucuresteanca get beget, dar...... Bai , si fiimea face 18 ani anul asta.. si o tot descos ce i-ar face placere, ce si-ar dori ale alea...si fata zice nu -mi trebuie nik, si azi am avut inspiratia divina, i-am luat anticipat cadoul...aka un abonament la mobil pe 2 ani, pe care eu il platesc , dar tot ce e peste 25 fr/ luna ea plateste...si asta acompaniat de un tel...asta http://images.google.ch/images?hl=fr&source=hp&q=htc%20hd2&aql=&oq=htc&gs_rfai=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi si fiimea este hiperincantata. Da Stela, asa ar fi normal sa aiba un bun simt.Noi am luat deja cadou ,fiinca ceruse la un mom dat ceva si nu am avut atunci. Nu uita Ioana ca grandomania este invers propotionala cu scara lor de valori in acest caz Iar daca vrei sa nu mai ai nervi ofera-i sarbatoritului un sejur all inclusiv ( job cu masa si casa tot acolo ) si atunci va pretui si o felicitare Ba pardon ca matza mea kk fisicuri de $$ si in fata geamului am si un artar care in loc de frunze are bacnote de $100! Nu stiu de ce voi nu aveti, dar va rog sa va revizuiti atitudinea!! Si ce, ti s-a spus de la obraz ca vrea cadou de 1,000 de Euro? Ca eu nu m-as duce nici de mi-ar fi draga. Cadoul se face dupa cat il duce pe om buzunarul si cat are chef sa dea...Si mie mi s-a cerut si mi s-a batut obrazul si scuza mea a fost ca matza mea e constipata si nu a mai putut sa kk bani -dar ca promit ca e pe lista ii voi trimite cum se rezolva problema.. Magarii! nu mi-o imprumuti si mie pe Maya? Bine ar fi un mic detaliu, sarbatoritul este defapt fata sotului,dar chiar si asa mi se pare extrem de mult.Nu zic cum era pe vremea noastra, chemai acasa 10-15-20 de prieteni, dar pana la 40 de persoane, cu inchirieri de localuri care cica costa 500e, plus consumatie.Cand poti f bine sa mergi intr.un club, rezervi cateva mese, dai ceva de baut si un mic aperitv si dai pe distractie.Da NU nene, hai sa ne dam mari. Si ma oftic ca multi nu stiu ce-i aia munca.Si recunosc ca n-am plecat din tara ca nu-mi mergea bine, aveam un job stabil, munca de birou,eram o doamna, aveam o casa, aici stau cu chirie,da stiu si am invatat sa pretuiesc banul.Si sa nu mai zic ca domne ii tb masina ca sa nu se mai roage de unu si altu sa o ajute cu masina, pai unde pana mea merge cu masina cand liceul e la doi pasi, nu tb a faca piata, nu tb sa duca copii la sc, etc, etc. Report
March 17, 201016 yr comment_27648 Simona, stiu ce inseamna... si eu am trecut prin ceva asemanator cand am inscris-o pe Mara le camin... oricum am inscris-o cand avea 2 ani pt cand va implini 3 ani... Bine ca au primit-o...Problema mai mare apare pt copiii sub 3 ani... prin zona in care stau eu nu exista crese de stat ci doar particulara... cu alte cuvinte fara 500 de euro nu se discuta. Nu stiu cum e situatia in cele de stat, dar nu am auzit pe nimeni zicand ca nu i-ar primi copilul la cele particulare, atunci cand ai nevoie...Bafta multa! Sorinaaici la noi e 300-350....Numai ca la alea particulare programul e pana la 14.00. Asta e , ne descurcam noi , eu o sa lucrez maxin pana la 13.00 dar mai am si sedintze , si d-aia ar fi fost bine. O sa-si ia al meu cate juma de zi de concediu de cate ori am sedintze.... Report
March 17, 201016 yr comment_27667 Aha, am priceput acum Am auzit ca mai nou asa se fac petrecerile - io ce sa zic, sunt "expriata", pe vremea mea strangeam ai mai buni prieteni si o puneam de chefuiala acasa -amu' vad ca se da lumea in barci..Dar eu zic ca pretentiile sunt prea mari pentru o pustoaica de 18 ani si daca o inveti sa ceara la mami si la tati luna, s-ar putea sa nu fie capabila sa se ridice nici macar pana la stele pe propriile picioare.. Dar sincer, eu sunt rupta de 12 ani de realitatea romanesca, si deobicei cand vad cate o chestie din astea de snobism, epatare si gaunela, ma apuca dracii Maya nu ii da $$ decat mamei ei (si put....de-ti muta nasul din loc ) Report
March 17, 201016 yr comment_27685 Ce sa zic eu,care sînt rupta de realitatea de acolo de aproape 20 de ani!Merg rar în tara,si merg la sat la parinti...si cînd aud de fite din astea,nici macar nu ma apuca dracii,ci mi se par absurditati! Report
March 17, 201016 yr comment_27691 Pe vremea mea,mergeam la majorate si ne faceam cadouri:biberoane sau suzete,cutii de pantofi pline cu hartie igienica(dar ambalate frumos)...si alte glume de-astea,ascultam Sandra si scriam poiezioare in caietul de amintiri....Daca acu' vrea 1000 de euro la nunta cat mai cere??!!! Report
March 17, 201016 yr comment_27697 Pe vremea mea,mergeam la majorate si ne faceam cadouri:biberoane sau suzete,cutii de pantofi pline cu hartie igienica(dar ambalate frumos)...si alte glume de-astea,ascultam Sandra si scriam poiezioare in caitul de amintiri....Daca acu' vrea 1000 de euro la nunta cat mai cere??!!! Pai, putin: casa, masina, cont in banca! Report
March 17, 201016 yr comment_27706 Bai , si fiimea face 18 ani anul asta.. si o tot descos ce i-ar face placere, ce si-ar dori ale alea...si fata zice nu -mi trebuie nik, si azi am avut inspiratia divina, i-am luat anticipat cadoul...aka un abonament la mobil pe 2 ani, pe care eu il platesc , dar tot ce e peste 25 fr/ luna ea plateste...si asta acompaniat de un tel...asta http://images.google.ch/images?hl=fr&source=hp&q=htc%20hd2&aql=&oq=htc&gs_rfai=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi si fiimea este hiperincantata. Sa spun sau nu 'La multi ani' anticipat? nu, ca nu se face. Dar tu stii ca ii doresc fiicei tale o viata lunga si imbelsugata, si tie la fel sa te bucuri de ea cit mai mult.Eu sint la fel; de regula nu imi doresc nimic; si daca vreau ceva merg si imi cumpar. Report
March 17, 201016 yr comment_27708 Stati linistite, Oamenii de bun simt nu au murit in tara asta,nici copiii lor.Ca peste tot sunt oameni si oameni. E acum un curent cu tinutul majoratelor la "local".Isi iau parintii de la gura numai sa le fie "domnisoarele "in rand cu lumea "buna " !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul ! Nu ma refer la majorate tinute la o pitzzerie,sau la un local cu meniu de 10 lei/persoana ci la genul de majorat - "Nunta cu dar ".https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/ohmy.gif [center] [/center] Report
March 17, 201016 yr comment_27712 Ma simt penibil dar marturisesc: nu am avut nici o petrecere de majorat.Si al naibii sa fie ala de se simte lipsit de jocurile specifice virstei din cauza asta. Aici este moftul si mai cretin: se cheama 'sweet 16'. De ce ar fi asta o virsta de sarbatorit cu tam-tam nu stiu.Ca majorat nu este, sex se incepe de pe la 12 ani. Este genul de petrecere care sa lasa cu chemat politia pentru ca se da dezlegare la comportament animalic, juniorii sunt beti pulbere si urla ca animalele in jungla. Daca au singe'n pix dau si cu picioarele in masinile de politie si ii scuipa pe politistii care stau ca niste cirpe si nu ii duc la arest peste noapte, ca sa le bage mintile'n cap. Report
March 17, 201016 yr comment_27719 Geany, da, cadouri din astea simbolice, era frumos, da acum tineretul nu stie sa se mai bucure de chestii din astea, asta este pb. Si pb e ca pe naiba criza ca eu nu o vad la unii Pana cum nici eu n-am simtit-o fiinca aveam un job care acum nu-l mai am, dar credeti ca-i pasa domsoarei , nuuuuuuu, ii pasa ca taica-su e bolnav, nuuuuuuuuuuu, cand il cauta nu intreaba:tati cum te mai simti, ce mai faci, mi-ar place sa fi cu mine de ziua mea, asa doar ca sa fi cu mine, nuuuu ea primul lucru il zice:bani cand imi trimit. Stiu e normal e fata lui, tb sa-i trimita, nu i-am interzis nicodata asta, cat am fost in tara i-am facut toate poftele(bine aici eu am gresit ca i-am cam cantat in struna) si apoi mi-am luat-o in freza si tot eu am fost zgrupturoaica. Maya sti care e culmea, copilul este nascut aici, maica-sa stie cum era acum 20 de ani aici,greutai, alea, alea, mai ales cand esti ausländer,da sti ce zice, in De e lapte si miere Si daia ma oftic, nu ca nu i-as da,da cand vad ca asa cu usurinta cer niste bani ,care daca stau sa ma gandesc nici macar nu i se cuvin.E fata lui, ok,da tb sa te comporti ca atare. NU stiu poate nu-s coerenta,da atat ma da peste cap chestia asta si ma doare cand ma uit la al meu ca sufera ca nu-i este aproape,ca fata lui a ajuns unde a ajuns si multe alte chestii Report
March 17, 201016 yr comment_27721 Pe mie ma minuneaza si cadorile care si le fac copiii(între ei,la zile de nastere) în tara.Aici,nu se fac cadori de valoare materiala asa mare.În cercul de fete în care circula fiica-mea,se fac cadouri de cîtiva euro.Exemple: o rama pentru o fotografie,un tricou,un Gutschein de cinema (intrarea la film + popcorn si o limonada),o cutie de praline..deci chestii de astea la 5-10 euro maxim.Si asta fac toate,egal ca e fata de avocat,sau vînzator la brutarie... Report
March 17, 201016 yr comment_27728 mda, asa e normal,cadouri micute, simbolice dar..............in tara si mai ales la bucuresti grandomania e in floare. bine nu generalizez,mai sunt si persoane cu bun simt. Report
March 17, 201016 yr comment_27729 Pestele de la cap se-nmpute.Scuzati expresia.Nu tineretul e problema ci cei care ii cresc si ii educa.Valorile se invata in familie. Ajungem iar la discuta cu cati bani le dam pe saptamana.Pai daca ii dai un milion jumate pe saptamana,cum sa nu-i faci Majorat _ Nunta,ca doar asa l-ai crescut.Unde vin banii usor,asa se si duc.Easy come easy go!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Si daca astepti mersi la sfarsit,te inseli amarnic.Nu esti altceva decat o vaca de muls. Report
March 18, 201016 yr comment_27754 Pe vremea mea,mergeam la majorate si ne faceam cadouri:biberoane sau suzete,cutii de pantofi pline cu hartie igienica(dar ambalate frumos)...si alte glume de-astea,ascultam Sandra si scriam poiezioare in caitul de amintiri....Daca acu' vrea 1000 de euro la nunta cat mai cere??!!! Pai, putin: casa, masina, cont in banca! Pai daca-i vb. deasa eu o mai pun de-o nunta in momentu unu'(cat ii sa ma mai fac iar mireasa?) Ci draga spun ca ne reinoim juramintele....da ci'n dreaq'imi da mie 1000 de euro?! Report