Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ma enervez!

Featured Replies

Daca ar fi fost prima , a doua ...a 10-a tzeapa nu ma enervam ca ziceam ca e o scapare , ca e fara intentii ascunse , eee dar cand devine laitmotiv... . Oricum cea mai buna rezolvare e sa trag aer in plamani si sa numar pana la 10 :thumleft: , si gata nu ma mai transform in tzunami . Pana data viitoare :tongue3:

Nane, asta se cheama rodaj :) La un moment dat vei ajunge sa cunosti binecuvantata indiferenta, ca soacrele tot nu se schimba. Si fii tu linistita, vei gasi la un moment dat o modalitate sa o faci sa plateasca din plin, e in ADN-ul oricarei nurori :D

Nane, da' borcanele nu trebuie sa le trimiti inapoi?? :D

Si ciolofanu si shparga si punga in care erau inpachetate si cativa bolovani,

sa traga la cantar si un biletel micutz cu multumiri ...cu plata la destinatar. :P

Sunt mai mult decat nervoasa, sunt furioasa. :P Am probleme cu netul destul de des, dar ultima data mi-au programat cei de la UPC echipa dupa doua zile. Au refacut ce era de refacut ieri si azi vad ca merge iar aiurea. Peste vreo doua luni voi avea nevoie de internet acasa non-stop si imi e groaza sa nu patesc inca o chestie de genul asta. Cand am sunat la relatii cu clientii, i-am intrebat daca voi fi despagubita pt zilele in care nu am internet si mi-au spus ca imi vor scadea din abonament doar ce e peste 48 de ore.

Vin cu o rugaminte la voi. Aveti cumva un contract standard de internet pt UPC? eu nu-l gasesc pe al meu si vreau sa vad ce clauze au acolo. Imi e ciuda pentru ca in zona nu am o alternativa convenabila.

Sunt mai mult decat nervoasa, sunt furioasa. :D Am probleme cu netul destul de des, dar ultima data mi-au programat cei de la UPC echipa dupa doua zile. Au refacut ce era de refacut ieri si azi vad ca merge iar aiurea. Peste vreo doua luni voi avea nevoie de internet acasa non-stop si imi e groaza sa nu patesc inca o chestie de genul asta. Cand am sunat la relatii cu clientii, i-am intrebat daca voi fi despagubita pt zilele in care nu am internet si mi-au spus ca imi vor scadea din abonament doar ce e peste 48 de ore.

Vin cu o rugaminte la voi. Aveti cumva un contract standard de internet pt UPC? eu nu-l gasesc pe al meu si vreau sa vad ce clauze au acolo. Imi e ciuda pentru ca in zona nu am o alternativa convenabila.

UPC la noi nu mai exista de mult, m-am si mirat cînd am vazut. :P

Oricum, nici un provider nu ofera vreo garantie privitoare la calitatea serviciului.

Daca ar face-o i-ar ustura la buzunar de fiecare data cînd o dau cu tractorul prin namol.

Asta e la fel de valabil si în Occident.

Vezi daca nu au vreun serviciu cu QoS garantat pentru utilizare profesionala. Desigur, la un cost diferit de ce platesti acum.

Sunt mai mult decat nervoasa, sunt furioasa. :floare: Am probleme cu netul destul de des, dar ultima data mi-au programat cei de la UPC echipa dupa doua zile. Au refacut ce era de refacut ieri si azi vad ca merge iar aiurea. Peste vreo doua luni voi avea nevoie de internet acasa non-stop si imi e groaza sa nu patesc inca o chestie de genul asta. Cand am sunat la relatii cu clientii, i-am intrebat daca voi fi despagubita pt zilele in care nu am internet si mi-au spus ca imi vor scadea din abonament doar ce e peste 48 de ore.

UPC la noi nu mai exista de mult, m-am si mirat cînd am vazut. :pupic:

Oricum, nici un provider nu ofera vreo garantie privitoare la calitatea serviciului.

Daca ar face-o i-ar ustura la buzunar de fiecare data cînd o dau cu tractorul prin namol.

Vezi daca nu au vreun serviciu cu QoS garantat pentru utilizare profesionala. Desigur, la un cost diferit de ce platesti acum.

Da, nu am nevoie de servicii profesionale totusi. Doar ca magarii astia iis baga picioarele. In mod neoficial si-au impartit Bucurestiul in doua zone, una ei,una RDS-ul. Stiu ca si la ceilalti mai sunt probleme, dar in nici un caz cum avem noi in zona. Ieri cand au venit sa-l repare au descoperit si ca viteza era restrictionata pentru un abonament Small, dar eu platesc Medium.

Simo, eu am abonament la romtelecom, deja de 3 ani si sint foarte multumita. Nu am viteza de download, desi garanteaza, insa nu cade frate netu'...hai sa zicem ca mai face speedtouchul figuri, dar e ceva de citeva minute. Am si un router wifi, tot de la ei, insa nu sint asa multumita. La un contract de 2 ani primesti 6 luni extra cadou. Nu mai stiu sa spun ce tip de abonament am, insa stiu ca nu e nici cel mai bun nici cel mai prost...

La firma am contract cu ei deja de 7 ani, si tot multumiti sintem.

Iar la relatii cu clientii sint de o promptitudine si de o politete cu care noi pe aici nu sintem foarte obisnuiti :floare:

Sunt mai mult decat nervoasa, sunt furioasa. :floare: Am probleme cu netul destul de des, dar ultima data mi-au programat cei de la UPC echipa dupa doua zile. Au refacut ce era de refacut ieri si azi vad ca merge iar aiurea. Peste vreo doua luni voi avea nevoie de internet acasa non-stop si imi e groaza sa nu patesc inca o chestie de genul asta. Cand am sunat la relatii cu clientii, i-am intrebat daca voi fi despagubita pt zilele in care nu am internet si mi-au spus ca imi vor scadea din abonament doar ce e peste 48 de ore.

UPC la noi nu mai exista de mult, m-am si mirat cînd am vazut. :pupic:

Da, nu am nevoie de servicii profesionale totusi. Doar ca magarii astia iis baga picioarele. In mod neoficial si-au impartit Bucurestiul in doua zone, una ei,una RDS-ul. Stiu ca si la ceilalti mai sunt probleme, in nici un caz cum avem noi in zona. Ieri cand au venit sa-l repare au descoperit si ca viteza era restrictionata pentru un abonament Small, dar eu platesc Medium.

Simona, si eu am tot Romtelecom si nu am avut probleme aproape deloc (ma rog, o data sau de doua ori, dar s-a remediat rapid, nici nu am apucat sa sun la relatii clienti). E o optiune chiar ok, si eu am avut nevoie sa lucrez de acasa si cu Romtel a fost in regula. Nu iti mai face sange rau, nu merita, nu poti decat sa ii arzi la buzunar renuntand la ei.

Despre despagubiri, imi aduc aminte ca aveam o clauza similara cand aveam contract cu RDS-ul, contract la care am renuntat cu cea mai mare bucurie, caci in zona in care stateam pe atunci pica netul din 2 in 2 si nici nu se omorau cu remedierea problemei (stateam cu orele la telefon incercand sa ne preia cineva de la relatii clienti). Deci tot o apa si-un pamant.

Fetelor, va multumesc pentru sugestii. Acum ma duc sa-mi bucur sufletul( si stomacul) cu mancare comandata de la sirianul Naser. Vin cu impresii mai pe seara. App, avem topic de restaurante?
Nu stiu daca sunt nervoasa sau mahnita sau... Azi au venit cei de la ISU pentru controlul anual pe linie de PSI si mi-au inmanat un "premiu". L-am platit la urgenta, ca in 48 de ore se face cat elefantul. Mai rau e ca am platit oalele sparte de altii. Mi-a trecut oarecum, dar dezgustul/dezamagirea a ramas.

:director: tragedia e ca inca mai e multa zapada pe casa, nu am cum s-o dau jos, apa s-a infiltrat deja si sub parchet,tocul unei usi e complet compromis, picura pina si in pat...si vremea e data proasta pina in martie...

Si sa ma bata mamaie daca inteleg! Am ales sa invelesc casa in termoplast compozit, un material modern, solid, rezistent, care se distruge in 200 ani...dupa 6 ani vad ca cedeaza nervos!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif tragedia e ca inca mai e multa zapada pe casa, nu am cum s-o dau jos, apa s-a infiltrat deja si sub parchet,tocul unei usi e complet compromis, picura pina si in pat...si vremea e data proasta pina in martie...

Si sa ma bata mamaie daca inteleg! Am ales sa invelesc casa in termoplast compozit, un material modern, solid, rezistent, care se distruge in 200 ani...dupa 6 ani vad ca cedeaza nervos!

Mi-e rau cand vad ce e la tine.

Cheama firma care ti-a facut lucrarea sa remedieze cumva temporar pana se poate lucra.

Cere-le depagubiri.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/violent1.gif

La primavara o sa vezi ce se poate face.

Dar ceva ceva ,trebuie facut ca se distruge frumusete de casa.

:unsure: tragedia e ca inca mai e multa zapada pe casa, nu am cum s-o dau jos, apa s-a infiltrat deja si sub parchet,tocul unei usi e complet compromis, picura pina si in pat...si vremea e data proasta pina in martie...

Raluca, :scratch: Altceva nu stiu ce as putea zice :albino:

PS. Te inteleg atat de bine...

Pune o poza cu acoperisul daca ai.

Undeva e o gresala de executie sau proiectare sau poate ai infundate scurgerile? Ii spusesem unui prieten arhitect ce ai patit si asta banuia el. Ai casa cu terasa? Intreba daca ai pus scudofine?

Raluca , offffffffffff .

Cred ca snej are dreptate. cheama firma sa remedieze, ce 200 ani garantie nenica :albino: :scratch:

Deocamdata nu se poate urca nimeni pe casa, ca e prea multa zapada, nu e safe deloc. Singurul mod accesibil pe acoperis e pe la exterior, trebuiesc montate schele pe fatada, ca nu merge cu scara, si deocamdata e imposibil.

Acoperisul a fost facut cu simt de raspundere, adica toate izolatiile sint bine facute, banuiala mea este ca probabil undeva nu e o imbinare perfecta intre olane sau tigle, ca altfel nu imi explic. Scurgerile nu sint infundate, aud apa cum curge la extrior, ideea e ca nici acolo nu sint 100% convinsa ca asa e, pentru ca am conceput un plan de colectare a apei de pe acoperis, cumva pe sub aleile casei, si burlanele mele sint prinse in gresia aleii, asa ca ...Ar mai fi posibilitatea ca birnele care sustin acoperisul sa nu fie prinse bine in izolatie, si pe acolo sa se infiltreze...

Uff... om vedea!

dar recunosc ca ma seaca la ficati!

Raluca daca ai horn pot aparea probleme si de acolo, la imbinari, in jurul lui,noi am patit-o la 2 luni dupa schimbare de acoperis,doar ca aici este garantat 10 ani manopera deci au venit,facut,rezolvat .