March 6, 201016 yr comment_24813 Desi e frumos afara,ma enerveaza vremea asta!S-a pus pe un frig si o ninsoare...de...vai de mine! Ce viscoleste în gradina mea! Ieri era soare,si NU aveam pic de zapada...iar azi... Report
March 6, 201016 yr comment_24817 Azi e soare, cica miine, adica de la 4 la noapte vine si la noi zapada. Report
March 6, 201016 yr comment_24841 Maya- asa iarna am avut anul trecut.Acum insa... complet diferit. Astazi la 11 dimineata sint +10, in citeva ore vor fi + 15.Pomii au inflorit si totul arata cam asa:http://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/P1010245-1.jpg Liliacul are si el floricele mici, micihttp://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/P1010242-1.jpg Si inca una cu pomiihttp://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/P1010244.jpg Report
March 6, 201016 yr comment_24881 Moama, Cassia "...au inebunit salcimii si tu vrei sa fiu cuminte???..." Report
March 6, 201016 yr comment_24883 Moama, Cassia "...au inebunit salcimii si tu vrei sa fiu cuminte???..." Ei, vezi de ce iti scriam sa vii in Vancouver? Report
March 7, 201016 yr comment_24908 Cassia , m-ai enervat cu pozele tale! Aici e o frigoaica....dupa o saptamana de primavara a venit iar gerul , cu zapada si cu toate alea.... Report
March 7, 201016 yr comment_24911 Cum spuneam, Maya, a venit, nu la 4 ci la 7 dimineata Sper in cursul zilei de azi sa termine Report
March 7, 201016 yr comment_24931 Asa , de ce sa nu fie si la tine? La noi a dat soarele , dar e dintzat rau.... Report
March 7, 201016 yr comment_24939 Asa , de ce sa nu fie si la tine? La noi a dat soarele , dar e dintzat rau....Da maaaaai! Cînd am vazut soarele ala azi dimineata,ca m-am trezit tîrziu azi ,am deschis larg usa terasei,si eram în tricou....era sa înghet pe loc! Report
March 7, 201016 yr comment_25065 Da!Daca mon cher nu era deja în tarile calde,îti spuneam mai repede cum sta vremea.Ca eu ma iau dupa Paris Report
March 7, 201016 yr comment_25111 M-am enervat, dar mi-a trecut. Acum ma bucur ca sunt acasa si atat. Nu imi mai trebuie mini-vacante spontane cat oi trai. Am zis! PS. Asta dupa ce: am schimbat hotelul recomandat calduros de agentie, ca era vai de steaua lui - bani in plus; am schimbat biletul de avion - ca avea alta ora de intoarcere decat cea pe care o cerusem in mod expres - alti bani, bineinteles (aici e o adevarata poveste, era sa ajungem in aeroport la ore aiurea, noroc ca ne-am uitat totusi pe bilet, intr-un tarziu); era sa nu mai ajung in oras de la aeroport ca m-am ratacit; vremea a fost naspa; era sa pierd avionul de intoarcere acasa. Si mai sunt, dar am uitat. Da' m-am simtit bine cu toate astea si m-am facut cu plita chinezeasca din aceea de fonta Report
March 8, 201016 yr comment_25158 Da undi-ai fost? Am fost pana la Viena. Da' m-am lecuit, nu imi mai trebe Report
March 8, 201016 yr comment_25160 Chiar asa Bunny, unde ai fost asa spontan, ca sa te enervezi Sotul era cu treaba pe acolo, am zis sa isi prelungeasca sederea si in weekend, sa vin si eu si sa ne facem un cadou de 8 martie. Ideea buna, punerea in aplicare mai putin buna. Alta data imi rezerv singura biletele de avion, iar hotelul mi-l caut singura, ca asa nu am avut surprize niciodata. Report
March 8, 201016 yr comment_25161 Alta data imi rezerv singura biletele de avion, iar hotelul mi-l caut singura, ca asa nu am avut surprize niciodata. Exact asa sa faci Report
March 13, 201016 yr comment_26489 M-am pus sa ma culc si de jumatate de ora aspira vecinii de sus...si muta mobila...si hodoronc...si poc! Report
March 15, 201016 yr comment_26910 Sa va iecsplic: aci prin satele noastre , daca vrei sa potzi da pruncu' la cresa tre sa-l inscrii cu cel putzin un an inainte. Io vreau sa dau gogoasa de la 10 luni , sa se obisnuiasca pana incep io serviciul......Bunnnnnn , sun la crese , ma trec pe lista de asteptare...si pac acu' o saptamana gasesc una la 300 de m de casa noua! A dat norocu' peste mine! Sun si ce mi se spune? ca tre sa se nasca gogoasa inainte...Pai bine tanti , da' io vreau sa o dau de la 10 luni , daca tre' sa astept un an si jumate aproape , pai , cum mai e posibil?Ca nu , ca tre' sa aiba nume...Pai , are , atnti , ca stiu cum o sa o cheme...Ca nu se poate , sa asteptam....sa asteptam ca poate se schimba calendarul , si din august 2010 pana in iunie 2011 trece un an jumate.... Report
March 15, 201016 yr comment_26911 Sa va iecsplic: aci prin satele noastre , daca vrei sa potzi da pruncu' la cresa tre sa-l inscrii cu cel putzin un an inainte. Io vreau sa dau gogoasa de la 10 luni , sa se obisnuiasca pana incep io serviciul......Bunnnnnn , sun la crese , ma trec pe lista de asteptare...si pac acu' o saptamana gasesc una la 300 de m de casa noua! A dat norocu' peste mine! Sun si ce mi se spune? ca tre sa se nasca gogoasa inainte...Pai bine tanti , da' io vreau sa o dau de la 10 luni , daca tre' sa astept un an si jumate aproape , pai , cum mai e posibil?Ca nu , ca tre' sa aiba nume...Pai , are , atnti , ca stiu cum o sa o cheme...Ca nu se poate , sa asteptam....sa asteptam ca poate se schimba calendarul , si din august 2010 pana in iunie 2011 trece un an jumate....mai peste tot este asa, o prietena stii cum a facut? a rugat o prietena de-a ei si a inscris aceea fiul ei si ei spun daca renunta cineva si sunt locuri te poti inscrie,zis si facut iar cand prietena mea avea nevoie aceea a renuntat ca nu avea de gand sa duca acolo copilul si jap ca se facuse un loc automat, pai daca altfel nu se poate! Report
March 15, 201016 yr comment_26923 pai , io n-am pretene cu copii..... la alea particulare nu-i asa.... Report
March 15, 201016 yr comment_26924 Simo...stim foarte bine ce jale e aici cu cresele si gradinitele. Eu zic ca insisti la aia, mai suna, mai trateaza. Report
March 15, 201016 yr comment_26945 Cica tre sa sun din nou joi , sa fac Termin cu directoarea....vreau sa vb neaparat cu ea sa-i propun ceva...poate am noroc. Problema cu astea de stat e ca am barbat , de n-aveam , primeam loc. Cu alea particulare , problema e ca sunt deschise pana la 14.00-14.30. Ar fi perfect daca n-ar fi GK , Notenkonferenzen....Dienstbesprechungen...si cate si mai cate...Asta e , in zilele astea isi ia al meu juma de zi libera , ca altceva nu putem face... Report
March 15, 201016 yr comment_26966 Simona, stiu ce inseamna... si eu am trecut prin ceva asemanator cand am inscris-o pe Mara le camin... oricum am inscris-o cand avea 2 ani pt cand va implini 3 ani... Bine ca au primit-o...Problema mai mare apare pt copiii sub 3 ani... prin zona in care stau eu nu exista crese de stat ci doar particulara... cu alte cuvinte fara 500 de euro nu se discuta. Nu stiu cum e situatia in cele de stat, dar nu am auzit pe nimeni zicand ca nu i-ar primi copilul la cele particulare, atunci cand ai nevoie...Bafta multa! Sorina Report