January 21, 201016 yr comment_16668 Mai suratelor mai!Eu nu stiu în care Germanie traiti voi,ca eu de-astea nu întîlnesc.Ma'c la ce service vreau eu,ala de acolo cata boala si-mi zice cît ma costa.Nu gaseste,nu trebuie sa platesc nica.Nu-mi convine ma duc la urmatoru!Daca îmi trebe ceva,de care stiu din start,pun mîna pe paginile galbene,iau la rînd service-urile din oras sau chiar si împrejurimi,si spun care e buba,si ei îmi spun cît ma costa înca de la telefon.Întelegerea este întelegere,niciodata nu am platit mai mult de cît oferta de la telefon.Daca îi spun ca x service mi-a oferit ceva mai bun,la pret mai mic,coboara si ala..si tot asa.Oare sa fie în zona unde locuiesc eu altfel?Ca acu' Bayernul e mare,nu pot vorbi în numele lui Problema nu e musai la pret, cat la lene....... De ce pana mea nu verifici firele si contactele sa vezi de ce nu merge lampa? De ce trebuie sa schimbi toata instalatia de acolo? La asta ma refeream eu. Plus ca noi avem un reno, iar in Ingolstadt e un singur service de-al renului.... iar la alte service-uri cam stramba din nas cand vine vorba sa umble la masina asta, pentru ca nu au habar ce si cum se face, iar daca, pana la urma accepta sa lucreze la masina le ia mult mai mult timp ca la service-ul oficial, pentru ca tre' sa studieze si hartogariile, ca nu-s identice mertanurile cu masina noastra..... Mie de lene mi-e ciuda, in principal. Ca si de bani..... asta-i efectul lenei mecanicilor alora! Report
January 21, 201016 yr comment_16669 Mai suratelor mai!Eu nu stiu în care Germanie traiti voi,ca eu de-astea nu întîlnesc.Ma'c la ce service vreau eu,ala de acolo cata boala si-mi zice cît ma costa.Nu gaseste,nu trebuie sa platesc nica.Nu-mi convine ma duc la urmatoru!Daca îmi trebe ceva,de care stiu din start,pun mîna pe paginile galbene,iau la rînd service-urile din oras sau chiar si împrejurimi,si spun care e buba,si ei îmi spun cît ma costa înca de la telefon.Întelegerea este întelegere,niciodata nu am platit mai mult de cît oferta de la telefon.Daca îi spun ca x service mi-a oferit ceva mai bun,la pret mai mic,coboara si ala..si tot asa.Oare sa fie în zona unde locuiesc eu altfel?Ca acu' Bayernul e mare,nu pot vorbi în numele lui Problema nu e musai la pret, cat la lene....... De ce pana mea nu verifici firele si contactele sa vezi de ce nu merge lampa? De ce trebuie sa schimbi toata instalatia de acolo? La asta ma refeream eu. Plus ca noi avem un reno, iar in Ingolstadt e un singur service de-al renului.... iar la alte service-uri cam stramba din nas cand vine vorba sa umble la masina asta, pentru ca nu au habar ce si cum se face, iar daca, pana la urma accepta sa lucreze la masina le ia mult mai mult timp ca la service-ul oficial, pentru ca tre' sa studieze si hartogariile, ca nu-s identice mertanurile cu masina noastra..... Mie de lene mi-e ciuda, in principal. Ca si de bani..... asta-i efectul lenei mecanicilor alora! foxxyy , service-urile bune au preturi mari , dar se renteaza , ca fac munca de calitate , ca-ti scriu frumos in Heft ce au facut si nu scade pretzul la masina daca nu-tzi umbla nenea de la coltz in masina Noi merem cu masina la service , pune calc-ul pe ea , ceteste ce are , unii iti iau 20 de Euro , altzii nu , depinde ce contracte au cu VW....itzi spune cat costa treaba si daca nu-ti convine mergi mai departe.......e plin de ele. Nu exista ca nu stiu ce are , ca doar ei citesc ce spune calc-ul. Si intr-adevar , cateoadata , pt o chichitza mica ai de platit o groaza de bani ca , pana cand sa o schimbe , tre sa demonteze juma de masina. Report
January 21, 201016 yr comment_16670 Vezi daca nu-ti iei masina autohtona? Gaseai garaj la orice pas Report
January 21, 201016 yr comment_16679 Indivizii de la service-uri pot fi niste handicapati nenorociti cateodata!!!!! Acu' o saptamana, taman in prima lui zi de munca, jupanu' a avut "bafta" sa alunece cu masina si s-a oprit intr-o masina parcata neregulamentar (daca nu era masina aia, nu s-ar fi intamplat nica, se oprea in bordura, in cel mai rau caz) si s-a crapat usor bumper-ul. De era numa' asta, nu era mare branza, da' nu mai mergea faru' pe partea dreapta, asa ca azi s-a dus la service si...... ciurprize, ciurprize: nu reusim sa ne dam seama daca-i bun becu' ori nu, da' nici nu stim unde-i problema, nu gasim contactu' stricat! Asa ca, schimbam toate dracoveniile de la lumina de pe partea dreapta......... Waaaaaaaaaaaaassssssssss?Aaaaaa si va costa vreo 5-600 de euro!!!!!! Adicatelea, daca am un perete scorojit in casa sa pun mana si sa daram casa, da? Suntem noi dusi cu pluta???? ori ceva nu-i in regula pe aici. Am priceput ca baietii au niste tarife de-ti pica paru' de pe spinare cand iti arata factura, da' chestia cu lenea n-o pot pricepe neam! De ce palaria calului nu ai vreme si nici chef sa scurmi prin cablarii? Doar esti platit la ora...... Am inteles ca sistemu' functioneaza astfel: service-urile au niste preturi de lesini, asigurarea plateste si nu comenteaza, iar soferu' plateste asigurarea. Da' totusi...... ceva e putred pe la service-urile astea (zic io). Bine ai venit pe bancuta mea . Mecanici ageamii sunt peste tot se pare. Mie imi explodeaza capul de vreo 2 saptamani. S-a stricat masina inainte de Craciun si am dus-o la mecanic. A spus ca se ocupa de ea din 4 ianuarie ca nu stie ce are atunci pe moment si nu se apuca de ea cu o zi inainte de Craciun. Buuun. Incepe in 4 ian sa se ocupe de ea si dupa o saptamana tot nu are idee ce are, desface motorul si o ia la inlocuit piesa cu piesa. Luni trebuia sa fie gata. Normal ca nu e. De data asta nu stiu ce "pahare" sau ce or fi (cumparate de el pt masina) nu sunt etanse si nu stie daca poate sa le faca sa fie etanse :? . Piese noi! Si tot nu stie ce are dupa ce am bagat cam 1200-1300 de euro in piese care poate nici nu erau de vina. Ieri spune ca ii trebuie cheia de la alarma ca sigur aia o fi. Nici aia nu a fost :roll: .Aseara suna ca benzina miroase ciudat, scoate fum urat, masina nu trage - ca el nu stie ce are. Deci scoate benzina din ea si sa ducem alta sa o inlocuiasca.Acu sunt calma, impacata cu gandul ca poate o sa trebuiasca sa inlocuim pielea neagra de pe scaune ca nu or fi zen cu restul masinii si de aia nu o merge Deci se poate si mai rau :D Da, se poate si mai rau, bag sama...... Aseara imi zicea jupanu' o chestie, da' nu l-am mai descusut daca chiar a zis-o careva din service ori a zis-o el la nervi: cica sa schimbam masina, sa scapam de problema cu lampa...... :twisted: Cum ziceam si mai sus: pentru un perete scorojit darami toata casa! Report
January 21, 201016 yr comment_16682 Mai suratelor mai!Eu nu stiu în care Germanie traiti voi,ca eu de-astea nu întîlnesc.Ma'c la ce service vreau eu,ala de acolo cata boala si-mi zice cît ma costa.Nu gaseste,nu trebuie sa platesc nica.Nu-mi convine ma duc la urmatoru!Daca îmi trebe ceva,de care stiu din start,pun mîna pe paginile galbene,iau la rînd service-urile din oras sau chiar si împrejurimi,si spun care e buba,si ei îmi spun cît ma costa înca de la telefon.Întelegerea este întelegere,niciodata nu am platit mai mult de cît oferta de la telefon.Daca îi spun ca x service mi-a oferit ceva mai bun,la pret mai mic,coboara si ala..si tot asa.Oare sa fie în zona unde locuiesc eu altfel?Ca acu' Bayernul e mare,nu pot vorbi în numele lui Problema nu e musai la pret, cat la lene....... De ce pana mea nu verifici firele si contactele sa vezi de ce nu merge lampa? De ce trebuie sa schimbi toata instalatia de acolo? La asta ma refeream eu. Plus ca noi avem un reno, iar in Ingolstadt e un singur service de-al renului.... iar la alte service-uri cam stramba din nas cand vine vorba sa umble la masina asta, pentru ca nu au habar ce si cum se face, iar daca, pana la urma accepta sa lucreze la masina le ia mult mai mult timp ca la service-ul oficial, pentru ca tre' sa studieze si hartogariile, ca nu-s identice mertanurile cu masina noastra..... Mie de lene mi-e ciuda, in principal. Ca si de bani..... asta-i efectul lenei mecanicilor alora! foxxyy , service-urile bune au preturi mari , dar se renteaza , ca fac munca de calitate , ca-ti scriu frumos in Heft ce au facut si nu scade pretzul la masina daca nu-tzi umbla nenea de la coltz in masina Noi merem cu masina la service , pune calc-ul pe ea , ceteste ce are , unii iti iau 20 de Euro , altzii nu , depinde ce contracte au cu VW....itzi spune cat costa treaba si daca nu-ti convine mergi mai departe.......e plin de ele. Nu exista ca nu stiu ce are , ca doar ei citesc ce spune calc-ul. Si intr-adevar , cateoadata , pt o chichitza mica ai de platit o groaza de bani ca , pana cand sa o schimbe , tre sa demonteze juma de masina. Nu-i problema de service bun ori ba, cat de netinut de cuvant. Au zis ca dezmembreaza masina si verifica unde-i problema: la bec ori pe traseu. Dupa n-spe ore il suna pe jupan sa-i zica: nu stim daca-i becu' de vina ori ba, da' va recomandam sa schimbati toata sandramaua de pe partea dreapta! Da' capu' tau nu vrei sa-l schimb????? A-ncercat omu' meu sa afle de ce nu verifica aia becu' direct, da'-n afara de niste teie si curmeie (si-un morman de nervi) n-a reusit sa capete altceva, asa ca...... a lasat-o balta! (la faza asta eu m-am cam suparat pe el, da' deh...... el munceste, el plateste. ). Report
January 21, 201016 yr comment_16685 Vezi daca nu-ti iei masina autohtona? Gaseai garaj la orice pas Sunt sigura de asta, numa' ca noi am luat masina acu' doi ani..... Si ca sa luam acu' alta, nu prea mere! Report
January 25, 201016 yr comment_17050 Uf , noi am luat-o de 2 ani si ceva si al meu nu mai tace ca vrea s-o schimbe si gata! Ma enerveaza ca i-am pus cui , am dat o groaza de bani ca sa o folosim si la mutat si el e cu vandutul! ca cica vrea sa-si cumpere o Insignia! Cumpere-si , dar din toamna , dupa ce terminam cu Baustelle-le.Uf , barbatzii si masinile! Io am bicicleta Report
January 25, 201016 yr comment_17088 Uf , noi am luat-o de 2 ani si ceva si al meu nu mai tace ca vrea s-o schimbe si gata! Ma enerveaza ca i-am pus cui , am dat o groaza de bani ca sa o folosim si la mutat si el e cu vandutul! ca cica vrea sa-si cumpere o Insignia! Cumpere-si , dar din toamna , dupa ce terminam cu Baustelle-le.Uf , barbatzii si masinile! Io am bicicleta Noi nu vrem o alta masina, ca n-are rost. Asta-i incapatoare, buna, la ce sa ne mai batem capul?Pan' la urma si-au bagat aia ghearele-n fire si-au gasit problema: era vorba de un senzor. Au bagat alta piesa si salut (in loc sa schimbe juma' de masina, cum ziceau ei initial! ). Patit fiind, de-anu' trecut cand a schimbat acolo uleiul (ori vreo alta smecherie), iar baietii au montat totul la loc, numa' scutu' nu l-au mai pus...... si-a descoperit lipsa lui omu' de la un service din romanica (trebuia facut itp-ul), jupanu' s-a uitat ceva mai atent la masinuta si, parandu-i-se ceva suspect, a ridicat capota si-a vazut ca lipseau numa' 6 suruburi la apel!!! Prindeau nu stiu ce plastice acele suruburi.... Si-au cerut aia scuze, au pus suruburile, da' chiar tre' sa verificam de fiecare data ce si cum??? Si noi avem biciclete!!!! Si le mai si folosim, din cand in gand! Chiar saptamana trecuta am iesit (numai eu) la o tura pe aici - sa ma plimb prin zapada! :laughing7: Report
January 27, 201016 yr comment_17308 Ce ma 'nerveaza cînd cineva are un caracter plin de cacat!JK,daca citesti pe aici,sa stii ca esti o cacacioasa!Sînt sigura ca în adîncul tau o stii si fara sa ti-o spun eu...na,acum e oficial Report
January 27, 201016 yr comment_17320 KJ...eu ma abtin.....Iti trimit flori si te rog sa nu treci pe aici ! Crizantemele albe iti plac ?Sau preferi crini ? Report
January 27, 201016 yr comment_17326 Maya ,cred ca e prima oara cand citesc asemenea cuvinte scrise de tine :shock: :shock: banuiesc ca ai motivele tale Report
January 27, 201016 yr comment_17334 Maya ,cred ca e prima oara cand citesc asemenea cuvinte scrise de tine :shock: :shock: banuiesc ca ai motivele tale Nico,cîteodata mai trebuie sa spunem asa cum simtim Report
January 27, 201016 yr comment_17335 Maya ,cred ca e prima oara cand citesc asemenea cuvinte scrise de tine :shock: :shock: banuiesc ca ai motivele tale Nico,cîteodata mai trebuie sa spunem asa cum simtim Da e adevarat doar credeam ca tu nu te enervezi deloc Report
January 27, 201016 yr comment_17337 KJ...eu ma abtin.....Iti trimit flori si te rog sa nu treci pe aici ! Crizantemele albe iti plac ?Sau preferi crini ? Trimite-le cu tot cu radacini,ca destinatarul e mare detinator de îngrasamînt Report
January 27, 201016 yr comment_17342 Maya ,cred ca e prima oara cand citesc asemenea cuvinte scrise de tine :shock: :shock: banuiesc ca ai motivele tale Nico,cîteodata mai trebuie sa spunem asa cum simtim Da e adevarat doar credeam ca tu nu te enervezi deloc De fapt nici nu vine de la nervi,e doar o constatare care-mi statea în degete,demult ... acum ,am simtit doar nevoia s-o scriu Report
January 27, 201016 yr comment_17343 Nu merita atentia....poate niste http://s17.rimg.info/a595496c8e590a5515fb25aa5d7373e6.gifsa se stearga la gura. Report
January 27, 201016 yr comment_17345 Maya imi pare tare rau ca iesti suparata,mie mi-ati lipsit f. mult,voiam sa-ti multumesc pt. sfaturile pe care mi le-ai dat in legatura cu schimbarea avatarului ,chiar reusisem eram tare mandra si chiar cand am vrut sa-ti multumesc,nu mi-a mai mers calculatorul (sau forumul).Daca vrei un sfat:1 nu mai fi suparata ca nu merita(chiar daca habar n-am despre ce e vb. dar banuiesc o persoana cu nikul j...y k..p) si 2 poti fi o minunata profesoara(vb. serios,putini dascali au darul pe care il ai tu acela de a explica pe intelesul tuturor cu rabdare,imi pare tare rau ca s-au pierdut informatiile poate mai erau de folos si altcuiva,pana si soricelul meu de 3 ani ar fi reusit sa-si schimbe avatarul) Report
January 27, 201016 yr comment_17351 Hehehe! Fetele,eu nu-s suparata pe nimeni Am citit si eu ceva undeva,ce nici macar nu are de a face cu mine(din contra,se scuipa în supa altcuiva!)...dar daca tot ma mîncau si pe mine degetele,am spus ce am gîndit pe moment Geany,forumul ala vine si el.Nu a fost munca degeaba,si nu e nimic pierdut.Rabdarica Report
January 28, 201016 yr comment_17419 Oh , Maya , da-o naibii de proasta! fata , ieri am disperat! Mi-s acasa ,scrisa bolnava si forumul n-a mers! Asta enervare , nu pt ingalata aia! Report
January 28, 201016 yr comment_17433 Oh , Maya , da-o naibii de proasta! fata , ieri am disperat! Mi-s acasa ,scrisa bolnava si forumul n-a mers! Asta enervare , nu pt ingalata aia! Simonica , nu te enerva ca face rau bebe-ului. Stai calama! Pun-te in pat si fa zapping!Sau iesi la plimbare a face bine! Report
January 28, 201016 yr comment_17450 Oh , Maya , da-o naibii de proasta! fata , ieri am disperat! Mi-s acasa ,scrisa bolnava si forumul n-a mers! Asta enervare , nu pt ingalata aia! Simonica , nu te enerva ca face rau bebe-ului. Stai calama! Pun-te in pat si fa zapping!Sau iesi la plimbare a face bine! puiule , am iesit azi la plimbare si deja m-am si infundat toata si a inceput sa ma doara capul. Sper sa nu fie mai mult de o raceala....maine tre' sa merg la servici juma de ora , neaparat! Report
January 28, 201016 yr comment_17451 Oh, Maya... m-ai speriat! Ai dreptate, dar tot m-ai speriat... Nu pune, bre, la inima toate prostiile... Mai exista, pe lumea asta, si lume care 'vorbeste' fara sa gandeasca... Faina ideea cu florile...Pup Maya! Sorina Report
January 28, 201016 yr comment_17453 Oh , Maya , da-o naibii de proasta! fata , ieri am disperat! Mi-s acasa ,scrisa bolnava si forumul n-a mers! Asta enervare , nu pt ingalata aia! Da,ne-a kikat servaru,mama lui!dar se întîmpla si la case mai mari Mai fetelor,eu serios nu m-am enervat.Va jur!Am citit doar ceva,ce pe moment nu mi-a picat la fiere.Cum spuneam,nu este nimic personal,ci din contra era vorba de o alta persoana pe care încerca cineva s-o ....traga pe la spate.Oricum,n-are importanta cine,ce,cînd si unde.Sa ne întoarcem la ale noastre...Mie îmi place zapada,dar nu stiu daca sa ma bucur sau nu...ca a nins pîna pe presul din fata usii de la terasa,si în cizmele Denisei!Ca si le-a lasat ieri afara!!! http://i492.photobucket.com/albums/rr285/croatoan5376/Emoticons/smiley_emoticons_confusednew.gif Report
January 28, 201016 yr comment_17464 Oh , Maya , da-o naibii de proasta! fata , ieri am disperat! Mi-s acasa ,scrisa bolnava si forumul n-a mers! Asta enervare , nu pt ingalata aia! Da,ne-a kikat servaru,mama lui!dar se întîmpla si la case mai mari Mai fetelor,eu serios nu m-am enervat.Va jur!Am citit doar ceva,ce pe moment nu mi-a picat la fiere.Cum spuneam,nu este nimic personal,ci din contra era vorba de o alta persoana pe care încerca cineva s-o ....traga pe la spate.Oricum,n-are importanta cine,ce,cînd si unde.Sa ne întoarcem la ale noastre...Mie îmi place zapada,dar nu stiu daca sa ma bucur sau nu...ca a nins pîna pe presul din fata usii de la terasa,si în cizmele Denisei!Ca si le-a lasat ieri afara!!! Si la mine e terasa alba, plina cu urme de labute.... (proprietara are 2 pisici). Da' cizmele nu ni-s inzapezite, ca noi le tinem in casa, dupa usa - pe un pres, sa nu umplu parchetu' de apa. Report
January 28, 201016 yr comment_17492 Am citit doar ceva,ce pe moment nu mi-a picat la fiere..Oricum,n-are importanta cine,ce,cînd si unde.[color=#800080]Of,ce pacat ca n-avem emoticon cu pisica moarta de curiozitate In orice caz,sunt total de acord cu tine :laughing7: [/color] Report