Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ma enervez!

Featured Replies

ARCADIA si MAYA sanatate multa si sa auzim numai de bine!!! Imi pare nespus de rau pentru voi ca trebuie sa suferiti!

Arcadia, am facut si eu acum vreo doi ani Moldamin, aveam un streptococ si altfel nu scapam de el si stiu ce inseamna sa te doara popoul.Asa ca: :-* :floare:

Maya, eu am avut glezna (ouletul) fisurat si tare rau a mai fost, bine ca la mine mi-a pus piciorul in ghips, daca este doar luxat trebuie sa treaca mai repede si sa dea Dumnezeu sa nu te mai doara! Mie mama mi-a facut bai calde cu tarate, de alea de pui la bors + foi de varza zdrobite, insa baile cu tarate imi faceau tare bine. Poti sa incerci! :-* :-* :-*

Maya, Arcadia- sanatate multa; profitati si va relaxati, o carte buna, un film, etc.
M-am infuriat de-a dreptul! :love7: . Am cautat azi reteta mea de snitel cu verdeturi si de curiozitate am deschis link-ul unde e publicata reteta pe site-ul culinar.ro. Ce-am gasit? Acolo unde la mine erau trecute 2-3 linguri de lapte la ei e scris ingrosat lapte UHT si se da link publicitar :D . De ce nu m-am trezit eu mai repede? fir-e-ar laptele UHT sa le fie :P

Dap...no comment la asta Kiken!

Eu ma'niervez ca nu se mai termina treaba asta :?: . Imi vine sa imi iau lumea-n cap.

Viata mea se desfasoara-ntr-un calculator :?:

63_741313e7dcf5a593ba5533a8f1789761_thumb.jpg

Lola,du-te si alearga un pic sa-ti oxigenezi creierasul,cand o sa vii inapoi in loc de carti o sa zici ca-s flori si-ti trece :?: .Hai, te pup sa-ti treaca de urat,fa o baitza inspumata,relaxeaza-te,scutura-te de ganduri pesimiste :?:
Exact asa arata si camera mea de multe ori :?: ...numai carti si hartii peste tot :ugeek: . O pauza nu stica niciodata, asa ca evadeaza :?:
Dap...no comment la asta Kiken!

Eu ma'niervez ca nu se mai termina treaba asta :D . Imi vine sa imi iau lumea-n cap.

Viata mea se desfasoara-ntr-un calculator :floare:

Lori, da tu stai intr-o mansarda??? :D

• Author

Laponici, ce-mi place camera de la mansarda :)

On topic: ma enervez ca vineri mi-am pierdut / mi-a fost furat telefonul :floare: :lol: :lol:

Otti , chiar ma gandeam cand te vad p-aici. :floare:

Acum suntem complete :lol:

EDIT: acumam vazut ce tu esti de multa vreme p-aci , numai ca io nu te-am zarit :lol:

%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" />

:) Sunteti niste dragi! :D :D :D Va invit cu mare drag in mansarda mea, o cafea la gura semineului si o poveste, un raset, cam asta pot sa va ofer. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> Si acum ma introc la :pupic: .
:D Sunteti niste dragi! :occasion14: =)) :D Va invit cu mare drag in mansarda mea, o cafea la gura semineului si o poveste, un raset, cam asta pot sa va ofer. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> Si acum ma introc la :D .

Eu vin ca-mi place ce vad in camera ta! Imi este dor de carti insirate peste tot :D.

• Author
:D Sunteti niste dragi! :D :D :D Va invit cu mare drag in mansarda mea, o cafea la gura semineului si o poveste, un raset, cam asta pot sa va ofer. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> Si acum ma introc la :D .

Eu iubesc mansardele :D . Mereu imi zic ca daca om avea vreodata norocul sa ne facem casa, imi voi face o camera la mansarda, pe care sa o umplu cu carti. Visez si io.................

A fost o zi de cacao...... S-a busit display-ul de la camera foto si digiaba mai cat io certefecatu' de garantie, ca aparatu' e luat din iunie 2007, deci canci reparatii moca...... :cheers: Bani n-am..... asa ca o sa trebuiasca sa ma chinui cu vizoru'! :evil: :D

Iaca alta si mai si.... tocmai mi-a zis jupanu' ca onor computeru' de bord afiseara Check Injection..... si noi tre' sa plecam de aici sambata dimineata.... :(( Spera sa-l bage-n seama (nu altundeva) maine dimineata vreun mecanic la service si sa mestereasca la bucse, ca daca iara zic aia ceva de programare..... le-o zice si jupanu' ceva de dulce!!!!!!! :D

Aceeasi problema am avut-o si iarna trecuta.... cum da frigu' cum se face ceva praf!!!!! :cheers: :cheers:

Ce zi de cacao.......... :blob8:

A fost o zi de cacao...... S-a busit display-ul de la camera foto si digiaba mai cat io certefecatu' de garantie, ca aparatu' e luat din iunie 2007, deci canci reparatii moca...... :D Bani n-am..... asa ca o sa trebuiasca sa ma chinui cu vizoru'! :evil: :cheers:

Io nu pot altfel,numai prin vizor.Asa am procedat cu toate camerele,si cu,si fara display :cheers:

A fost o zi de cacao...... S-a busit display-ul de la camera foto si digiaba mai cat io certefecatu' de garantie, ca aparatu' e luat din iunie 2007, deci canci reparatii moca...... :D Bani n-am..... asa ca o sa trebuiasca sa ma chinui cu vizoru'! :evil: :D

Io nu pot altfel,numai prin vizor.Asa am procedat cu toate camerele,si cu,si fara display :cheers:

...asa ca o sa trebuiasca sa ma chinui cu vizoru'! :evil: :cheers:

Asa se învata poaztul de-adevaratelea :blob8:

Apai daca voi ziceti ca-i mai bine asa (pentru viitorul pozelor mele), atunci mi s-a mai dus din enervare.... :((