December 11, 200916 yr comment_8035 ARCADIA si MAYA sanatate multa si sa auzim numai de bine!!! Imi pare nespus de rau pentru voi ca trebuie sa suferiti!Arcadia, am facut si eu acum vreo doi ani Moldamin, aveam un streptococ si altfel nu scapam de el si stiu ce inseamna sa te doara popoul.Asa ca: Maya, eu am avut glezna (ouletul) fisurat si tare rau a mai fost, bine ca la mine mi-a pus piciorul in ghips, daca este doar luxat trebuie sa treaca mai repede si sa dea Dumnezeu sa nu te mai doara! Mie mama mi-a facut bai calde cu tarate, de alea de pui la bors + foi de varza zdrobite, insa baile cu tarate imi faceau tare bine. Poti sa incerci! Report
December 11, 200916 yr comment_8300 Maya, Arcadia- sanatate multa; profitati si va relaxati, o carte buna, un film, etc. Report
December 12, 200916 yr comment_8358 M-am infuriat de-a dreptul! . Am cautat azi reteta mea de snitel cu verdeturi si de curiozitate am deschis link-ul unde e publicata reteta pe site-ul culinar.ro. Ce-am gasit? Acolo unde la mine erau trecute 2-3 linguri de lapte la ei e scris ingrosat lapte UHT si se da link publicitar . De ce nu m-am trezit eu mai repede? fir-e-ar laptele UHT sa le fie Report
December 12, 200916 yr comment_8364 Dap...no comment la asta Kiken! Eu ma'niervez ca nu se mai termina treaba asta . Imi vine sa imi iau lumea-n cap. Viata mea se desfasoara-ntr-un calculator Report
December 12, 200916 yr comment_8372 Lola,du-te si alearga un pic sa-ti oxigenezi creierasul,cand o sa vii inapoi in loc de carti o sa zici ca-s flori si-ti trece .Hai, te pup sa-ti treaca de urat,fa o baitza inspumata,relaxeaza-te,scutura-te de ganduri pesimiste Report
December 12, 200916 yr comment_8374 Asa o sa fac Oti scumpa, azi trebuie sa plec de aici ca altfel maine ma duc catinel la Notaufnahme! Te pup scumpa! Report
December 12, 200916 yr comment_8393 Exact asa arata si camera mea de multe ori ...numai carti si hartii peste tot :ugeek: . O pauza nu stica niciodata, asa ca evadeaza Report
December 12, 200916 yr comment_8407 Pii da da' io facusem ordine nu puteam sa pun poza asa...eee. O sterg gagici. O seara frumoasa la toata lumea doresc! Report
December 12, 200916 yr comment_8437 Dap...no comment la asta Kiken! Eu ma'niervez ca nu se mai termina treaba asta . Imi vine sa imi iau lumea-n cap. Viata mea se desfasoara-ntr-un calculator Lori, da tu stai intr-o mansarda??? Report
December 13, 200916 yr Author comment_8564 Laponici, ce-mi place camera de la mansarda On topic: ma enervez ca vineri mi-am pierdut / mi-a fost furat telefonul Report
December 13, 200916 yr comment_8604 Otti , chiar ma gandeam cand te vad p-aici. Acum suntem complete EDIT: acumam vazut ce tu esti de multa vreme p-aci , numai ca io nu te-am zarit %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 13, 200916 yr comment_8764 Sunteti niste dragi! Va invit cu mare drag in mansarda mea, o cafea la gura semineului si o poveste, un raset, cam asta pot sa va ofer. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Si acum ma introc la . Report
December 14, 200916 yr comment_8855 Sunteti niste dragi! Va invit cu mare drag in mansarda mea, o cafea la gura semineului si o poveste, un raset, cam asta pot sa va ofer. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Si acum ma introc la .Eu vin ca-mi place ce vad in camera ta! Imi este dor de carti insirate peste tot . Report
December 14, 200916 yr Author comment_8878 Sunteti niste dragi! Va invit cu mare drag in mansarda mea, o cafea la gura semineului si o poveste, un raset, cam asta pot sa va ofer. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Si acum ma introc la .Eu iubesc mansardele . Mereu imi zic ca daca om avea vreodata norocul sa ne facem casa, imi voi face o camera la mansarda, pe care sa o umplu cu carti. Visez si io................. Report
December 15, 200916 yr comment_9464 A fost o zi de cacao...... S-a busit display-ul de la camera foto si digiaba mai cat io certefecatu' de garantie, ca aparatu' e luat din iunie 2007, deci canci reparatii moca...... Bani n-am..... asa ca o sa trebuiasca sa ma chinui cu vizoru'! :evil: Report
December 15, 200916 yr comment_9468 ...asa ca o sa trebuiasca sa ma chinui cu vizoru'! :evil: Asa se învata poaztul de-adevaratelea Report
December 15, 200916 yr comment_9488 Iaca alta si mai si.... tocmai mi-a zis jupanu' ca onor computeru' de bord afiseara Check Injection..... si noi tre' sa plecam de aici sambata dimineata.... Spera sa-l bage-n seama (nu altundeva) maine dimineata vreun mecanic la service si sa mestereasca la bucse, ca daca iara zic aia ceva de programare..... le-o zice si jupanu' ceva de dulce!!!!!!! Aceeasi problema am avut-o si iarna trecuta.... cum da frigu' cum se face ceva praf!!!!! Ce zi de cacao.......... Report
December 15, 200916 yr comment_9489 A fost o zi de cacao...... S-a busit display-ul de la camera foto si digiaba mai cat io certefecatu' de garantie, ca aparatu' e luat din iunie 2007, deci canci reparatii moca...... Bani n-am..... asa ca o sa trebuiasca sa ma chinui cu vizoru'! :evil: Io nu pot altfel,numai prin vizor.Asa am procedat cu toate camerele,si cu,si fara display Report
December 15, 200916 yr comment_9506 A fost o zi de cacao...... S-a busit display-ul de la camera foto si digiaba mai cat io certefecatu' de garantie, ca aparatu' e luat din iunie 2007, deci canci reparatii moca...... Bani n-am..... asa ca o sa trebuiasca sa ma chinui cu vizoru'! :evil: Io nu pot altfel,numai prin vizor.Asa am procedat cu toate camerele,si cu,si fara display ...asa ca o sa trebuiasca sa ma chinui cu vizoru'! :evil: Asa se învata poaztul de-adevaratelea Apai daca voi ziceti ca-i mai bine asa (pentru viitorul pozelor mele), atunci mi s-a mai dus din enervare.... Report
December 15, 200916 yr comment_9541 Are cineva o pusca? Daca spui la ce trebe, poate o rezolvam Acuma serios, Ralu, cine te-a suparat? Report
December 15, 200916 yr comment_9543 Una bucata de vecinus nesimtitus... vroiam sa ii iegzplic ceva Report
December 15, 200916 yr comment_9545 Una bucata de vecinus nesimtitus... vroiam sa ii iegzplic ceva Daca eram eu acolo,sa vezi ce iesplicatii primea vecinu'...dupa cum te stiu,tu esti fata cuminte si i-ai spus cu politete Report