April 10, 201214 yr comment_142284 Ma enervez ca ma ia raceala . Ma doare gatul, ma doare capul, imi curge nasul si am starea aia aiurea dinaintea racelii, cand te simti de parca te-a lovit trenu'. Si nu vreau sa petrec sarbatorile in pat, inghitind medicamente.Vitamina C rapid 1000 mg pe zi ! Report
April 10, 201214 yr Author comment_142327 Ma enervez ca ma ia raceala . Ma doare gatul, ma doare capul, imi curge nasul si am starea aia aiurea dinaintea racelii, cand te simti de parca te-a lovit trenu'. Si nu vreau sa petrec sarbatorile in pat, inghitind medicamente.Vitamina C rapid 1000 mg pe zi !Sar'na. Am inceput. Ce se intampla de la overdose de vitamina C? Am luat deja 2000mg azi si planuiam sa mai una inainte de culcare, da' cred ca n-o mai iau. Report
April 10, 201214 yr comment_142341 Ma enervez ca nimic nu imi iese , fac un pas inainte si trei inapoi Si am mai dat si banii inapoi pe doua telecomenzi ca vezi doamne nu se pot obisnuii cu noile telecomenzi ca butonul de on/off e in alta parte fata de cum il avea telecomanda originala , off,off Report
April 10, 201214 yr comment_142393 Ma enervez ca ma ia raceala . Ma doare gatul, ma doare capul, imi curge nasul si am starea aia aiurea dinaintea racelii, cand te simti de parca te-a lovit trenu'. Si nu vreau sa petrec sarbatorile in pat, inghitind medicamente.Vitamina C rapid 1000 mg pe zi !Sar'na. Am inceput. Ce se intampla de la overdose de vitamina C? Am luat deja 2000mg azi si planuiam sa mai una inainte de culcare, da' cred ca n-o mai iau.In principiu nu, se elimina prin urina, dar nu e bine sa depasesti 1000 mg pe zi. Asa stiu eu, ca sa nu afectezi rinichii. Report
April 11, 201214 yr Author comment_142420 Ma enervez ca ma ia raceala . Ma doare gatul, ma doare capul, imi curge nasul si am starea aia aiurea dinaintea racelii, cand te simti de parca te-a lovit trenu'. Si nu vreau sa petrec sarbatorile in pat, inghitind medicamente.Vitamina C rapid 1000 mg pe zi !Sar'na. Am inceput. Ce se intampla de la overdose de vitamina C? Am luat deja 2000mg azi si planuiam sa mai una inainte de culcare, da' cred ca n-o mai iau.In principiu nu, se elimina prin urina, dar nu e bine sa depasesti 1000 mg pe zi. Asa stiu eu, ca sa nu afectezi rinichii.Inca traiesc, iar aseara n-am avut nimic, in afara de faptul ca am fost globie ca o vrabiuta Ma miram si eu cata energie aveam Report
May 16, 201214 yr comment_148919 Doamne fereste!Am vazut astazi la Facebook un video de m-am facut toata piele de gaina,m-am umplut de tristete,de nervi...incredibil!!!Stiu ca exista o multime de oameni ca femeia din video,dar sa vezi filmat pe viu asa ceva... E vorba de femeia aia din Malaezia care isi bate copilul de 8 luni... Report
May 17, 201214 yr comment_148977 Nu mai pot de draci: suna la noi la birou telefoanele ca la balamuc pentru inscrieri la excursii in Georgia - este o oferta speciala pantru profesori. Dintre perlele asa-zisilor profi mentionez: " ce moneda se foloseste in tara Caucaz"" am primit faxul invers ( cu fundul in sus) si nu pot sa o intorc pe calculator" - i s-a raspuns sa printeze faxul si sa-l intoarca Astia ar trebui sa ne invete copii..... Report
May 22, 201214 yr comment_149665 Eu m-am enervat pe mine insämi foarte urat duminica, de fapt nici acu nu mi-a trecut...sotul meu a vrut sa faca un lucru bun iar eu l-am facut praf ( Pe scurt: doua pasarele infime s-au busit de geam...asta e supozitia noastra si s-au lovit asa de tare ca nu au mai putut zbura. Roland le-a gasit pe terasa si le-a pus intr-o farfuriuta apa si le-a lasat sa isi revina. Cand am coborat am vazut doua pasarele nemiscate si o farfuriuta cu apa. Am ramas stupefiata ca nu stiam ce sa cred, am zis ca imi face el un fel de gluma macabra. Mi-a explicat ce e cu ele, am iesit usurel pe terasa sa vad daca nu au ceva rupt. Una a zburat, cred ca era masculul, dar femela saracuta nu se putea misca, tinea capul intr-o pozitie aiurea...deja arata rau, aproape intr-un rigor mortis. Am incercat sa ii dau ceva apa, niste miez de paine, nimic. Am lasat-o acolo linistita si am urcat la etaj. fereastra da spre terasa. Dupa aia mi-a venit o idee, sa o urc undeva, sa ii fac un culcus cu iarba, mai ales ca mi.am adus aminte ca misuna ceva motani pe aici. Zic o mai las, ca si asa s-a speriat destul cand am iesit. Si deodata aud un ciripit speriat... am sarit repede, pe mititica mea a atacat-o o cotofana si doar penele au ramas din ea. Report
May 22, 201214 yr comment_149666 Lorica , viata e cruda si nedreapt, si natura nu e mereu miloasa.... Report
May 23, 201214 yr comment_149692 Lori, eu am invatat ca nu-i bine sa te interpui in calea fireasca a lucrurilor. Cat am suferit si eu dupa un pui de vrabie pe care l-am indopat 4 zile, parea bine, si-n ziua urmatoare a murit fara vreo cauza evidenta. Eu l-am cules de pe-o zebra pe care cazuse din cuib, mi-am imaginat eu. Omu' zicea ca daca l-as fi lasat acolo, parintii ar fi gasit o modalitate sa-l ridice la loc. Ma indoiesc c-ar fi asa, dar nici eu nu l-am ajutat Report
May 23, 201214 yr comment_149719 Lorica , viata e cruda si nedreapt, si natura nu e mereu miloasa....Laponica si eu sunt de acord cu Stella...Viata e uneori nedreapta!!((((((( Report
May 23, 201214 yr comment_149736 Evident ca aveti dreptate ai eu ar trebui sa stiu asta mai bine ca oricine ca om crescut la tara...dar aia era asa de miiicaaaaa. Cel mai urat a fost tipatul ei cand a fost atacata...si faptul ca am vazut cotofana aia cum a mancat-o, brrrr. Le facusem chiar cateva pozici ca sa va intreb ce le pot face sa le ajut. Probabil ca aia mica nu supravietuia la cum arata, cred ca isi rupsese ceva vertebre ori, la cat sunt ele de mititele, isi vatama organele interne si mor de hemoragie interioara. Masculul, presupunand ca era masculul, incepuse sa se dezmorteasca si cand am iesit a si zburat. Sper sa fi scapat...da' e trist ca a ramas fara pereche Ori poate o fi fost mama cu puisorul -desi dupa penaj nu as zice- si il invata sa zboare. Report
May 23, 201214 yr comment_149779 pui mici si nefericiti, lasa, poate macar cel care zburat o sa fie bine!! imi pare rau ca ai fost martora, dar intreaba-le pe fete, cand primesc cadou soricei sau pasari....asa le e instinctul, ce putem face noi?? Report
May 23, 201214 yr comment_149782 Lapo, uneori tb sa te faci ca nu vezi, e mai bine.Mie mi-a adus motanul un pui, probabil cazut din cuib, i l-am luat si l-am dus pe balcon sa vad daca e ok, facea un scandal la cat de mic era, vioi nevoie mare.Am stat cu el pe balcon ca aveam treaba, il pusesem in ghiveci, s-a cocotat pe margine, apoi a luat la traversat balconul, pana si-a dat drumu jos, m-am uitat dupa el, era Mitzi jos, m-am dus intr-o fuga si l-am luat.Adus in balcon , imi fac de lucru, el iarasi la plimbare si tzup jos.Ma duc iara repede dupa el, dar prea tarziu Woody motanul vecinilor il infascase. Era asa de dulce,da ce sa fac.. Report
May 24, 201214 yr comment_149819 Lapo, uneori tb sa te faci ca nu vezi, e mai bine.Mie mi-a adus motanul un pui, probabil cazut din cuib, i l-am luat si l-am dus pe balcon sa vad daca e ok, facea un scandal la cat de mic era, vioi nevoie mare.Am stat cu el pe balcon ca aveam treaba, il pusesem in ghiveci, s-a cocotat pe margine, apoi a luat la traversat balconul, pana si-a dat drumu jos, m-am uitat dupa el, era Mitzi jos, m-am dus intr-o fuga si l-am luat.Adus in balcon , imi fac de lucru, el iarasi la plimbare si tzup jos.Ma duc iara repede dupa el, dar prea tarziu Woody motanul vecinilor il infascase. Era asa de dulce,da ce sa fac.. Chiar ca este tare dragalas!Ioana, am patit si eu anul trecut cu Cody ceva de genul asta cu un pui de vrabie si asa m-am enervat ca o data am reusit sa-l salvez din gura lui "musiu", care mi-l adusese mie ca pe un trofeu dar fara sa-l raneasca, l-am suit pe casa sa vina celelalte vrabii sa-l ia de acolo si intre timp a venit motanul vecinei mele si asta a fost. Report
June 21, 201214 yr comment_154419 Nu pot sa-nteleg cum unii oameni suporta (nu pot sa zic altfel) sa stea in casa cu gandaci. Io ma crizez daca-i vad. Cand eram studenta, m-am apucat sa dau cu solutie la 3 noaptea.... si-un an de zile n-am avut probleme. Da' niste oameni incuiati (ca sa nu le zic altfel) stau cu casa plina de gandaci. Colcaie, pur si simplu. Sunt cu sutele..... Mi se face rau cand ii vad cum se plimba bine-mersi prin casa. Pe masa de la bucatarie, pe la capu' patului unde dorm respectivii indivizi...... prin camara printre toate oalele si printre pungile si recipientele cu varii condimente, prin lada cu ceapa, cartofi..... si ma opresc ca iar ma apuca nervii.Maica-mea, cand vede furnici (da' de ceva timp n-a mai vazut! ) intra-n fibrilatie. Scoate linoleumul (vorbesc de bucatarie, acolo mai apareau murnicile), muta mobila, aragazu'..... spala in draci, dadea cu spray, solutie... Pana nu curata totul, nu se lasa. Si oamenii astia, mult mai tineri ca mama..... lenevesc si-i doare la cascheta. Jupanu' comenta: io cre'ca nici nu-i mai omoara..... Ea sustine ca da cu nu-s ce spray, da' io am vaga banuiala ca ala e de tantari..... Oricum, ala are efect numa' daca dai direct pe lighioana. Altfel imputi aerul si salut! Lor le trebe solutie, sa aiba ce cara in cuib si sa starpeasca tot, inclusiv ouale.Da' daca n-ai cu cine..... n-ai cu cine!!!! Prea curand nu mai calc in casa aia, asta-i clar! Report
June 21, 201214 yr comment_154430 Foxxy, nasol cu gandacii astia, nici noi nu ii suportam si cum stam la curte mai sunt gandaci, cica de la umezeala. Dar noi dam in fiecare an cu solutie, este o fiola pe care o combinam cu apa si mor. Dar apar totusi in fiecare an. Si mai trebuie sa avem si grija pe unde dam, din cauza lui Ursula si lui Cody.Saptamana trecuta am chemat pe cei cu deratizarea, umbla sobolanii pe strada fara nici o jena, cica din cauza unor case parasite de care proprietarii nu s-au mai interesat si nici nu au reusit sa le vanda. Report
June 21, 201214 yr comment_154482 Eu am avut un vecin de poveste, de altfel o sa mai povestesc despre el, ca am multe povesti legate de el. Stateam usa in usa si scurgerea de la baie fiind acelasi etaj era comuna. Ce gandaci ne-a " livrat" el, n-ati vazut in viata voastra, unii aveau 7 cm lungime! Negri si grasi! Am terminat toate solutiile imaginabile, toate sprayurile, pana la urma am pus acid boric pe capacele de borcane, asa s-au mai dus! Report
June 21, 201214 yr comment_154483 Eu am scapat cu asta, sincer nu mai am picior de nimik,in bucatarie aparusera rosii,la baie mari negri ca ''radastele'' numa noaptea ieseau vecini' nesim sunt sigura ca la ei colcaie,dar ii duoare la tenesi' cu toate astea la mine au disparut de tot,e cam scumpel dar e eficient... http://www.youtube.com/watch?v=tyJ7kk30E0A&feature=related Report
June 21, 201214 yr comment_154504 Bre, eu m-am procopsit acum cativa ani... i-am adus de la mare. Eram disperata, nu stiam ce solutie sa mai folosesc. La un moment dat eram invadati. Imi venea sa ma omor, ori eu ori ei, da' incepusem si sa ma resemnaez la un moment dat, pana cand am dat peste capcane.Nu am vazut asa ceva. Au disparut in cateva saptamani.Dupa aceasta experienta, anul acesta am avut invazie, da' invazie nu jucarie, de furnici. Cand am vazut ca iar solutiile nu fac fata, am trecut iar pe capcane. Au disparut imediat.De acum incolo, orice ganganie ma mai invadeaza voi apela direct la capcane, ca sunt sfinte. Report
June 21, 201214 yr comment_154516 Sorina, ce capcane? cum se procedeaza? nu am gandaci, furnici sau alte invadatoare, dar intreb in caz de - doamne fereste - sa stiu si, daca tot sunt pe aici, am auzit - nu am in casa asa ceva si nici nu am vazut, mi-a povestit o fata ce lucreaza intr-o cofetarie - de niste insecte sau ce-or fi, in italiana le spune "blatte", info gasesc pe net, dar as vrea sa stiu daca ati avut triste experiente de genul acesta Report
June 21, 201214 yr comment_154552 Sunt niste chestii micute don plastic cu gaurele. Inauntru au o mancarica la care nu pot rezista. O papa si o poarta si in cuibuletul de nebunii, astfel moare toata colonia. Chiar si cine nu a trecut prin capcana. Sunt speciale pt fiecare tip de insecta. Report
June 21, 201214 yr comment_154560 Sunt niste chestii micute don plastic cu gaurele. Inauntru au o mancarica la care nu pot rezista. O papa si o poarta si in cuibuletul de nebunii, astfel moare toata colonia. Chiar si cine nu a trecut prin capcana. Sunt speciale pt fiecare tip de insecta. saru'mana, deci intreb la ... ? 'abar n-am unde as putea cauta (se vede ca nu am avut niciodata pb de genu asta) Report