July 16, 201214 yr comment_157487 Deci castigator la puncte.... Petunieeeee! Deci prin urmare nici nu e motiv de enervat Report
July 21, 201214 yr comment_157907 George Cosh Book: "In graba mare am spart la geam" Deschis azi noapte, neasigurat (mea maxima culpa) si izbit acum, la pranz, de perete de vantul saharian, mai ceva ca Volkswagen-ul din banc* In timp ce curatam cioburile din rama, pese drum am auzit un zgomot similar... ------------------------* Volkswagen ist Bitdesid Report
November 7, 201213 yr comment_169163 Primul semn de imbatranire "precoca" Mi-am cumparat punga de apa calda electrica(poza de pe net): Ma duc sa-mi mai iau vro trei, ca ne-am batut pe ea aseara.Nu, nu-i frig in casa dar e buna de pus la "shale".Iar m-a tras curentul in discoteca. Report
November 7, 201213 yr comment_169166 adica are si apa in ea si o pui si in priza?pe mine ma intereseaza daca poate incalzi picioarele ca Marco ma mosteneste din pacate si le are si el ca si mine, reci ca gheata cu tot cu plaidul infasurat de 2 ori da' de ce te-ai enervat? ca n-ai luat 3? Report
November 7, 201213 yr comment_169167 Primul semn de imbatranire "precoca" Mi-am cumparat punga de apa calda electrica(poza de pe net): Ma duc sa-mi mai iau vro trei, ca ne-am batut pe ea aseara.Nu, nu-i frig in casa dar e buna de pus la "shale".Iar m-a tras curentul in discoteca. Tu vorbesti de imbatranire ,poate vrei sa-ti imprumute baba aparatul ei de electro- shocuri .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif http://www.ebeautyproducts.co.uk/images/products/digital-tens-plus293.jpg Cu asta ma masez eu dimineata si seara . No ai grija de tine si sanatate multa , multa !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
November 7, 201213 yr comment_169170 adica are si apa in ea si o pui si in priza?pe mine ma intereseaza daca poate incalzi picioarele ca Marco ma mosteneste din pacate si le are si el ca si mine, reci ca gheata cu tot cu plaidul infasurat de 2 ori da' de ce te-ai enervat? ca n-ai luat 3? Da,da.Se incalzeste repede si se raceste lent.Dupa 3 ore e inca calda.M-am enervat ca daca-mi spuneai de ea acu vro cativa ani, iti radeam in fata.Deci, imbatranesc si eu. Cu asta ma masez eu dimineata si seara . Aoleu, ce arsenal serios ai tu.Eu am zis sa fie in casa, "paza buna trece primejdia rea".Aoleu, vorbesc cu proverbe, alt semn de imbatranire "precoaca". Report
November 7, 201213 yr comment_169172 Aoleu, ce arsenal serios ai tu.Eu am zis sa fie in casa, "paza buna trece primejdia rea".Aoleu, vorbesc cu proverbe, alt semn de imbatranire "precoaca". stai sa vezi cand ti-o mirosi in dormitor a revulsin Report
November 7, 201213 yr comment_169173 Aoleu, ce arsenal serios ai tu.Eu am zis sa fie in casa, "paza buna trece primejdia rea".Aoleu, vorbesc cu proverbe, alt semn de imbatranire "precoaca". stai sa vezi cand ti-o mirosi in dormitor a revulsin tare!!sau a alcool de menta(ca la mine) Report
November 7, 201213 yr comment_169178 stai sa vezi cand ti-o mirosi in dormitor a revulsin Aoleu, ce-i maica revulsinu' e de rau?Ma duc sa serchuiesc. "dureri articulare reumatice cronice, mialgii, nevralgii, dureri traumatice articulare si musculare, hematoame, furuncule si panaritii in stadiul initial; afectiuni vasculospastice periferice; bronsite cronice, pleurezii (in perioada de resorbtie); tendinta la alopecie." Adica in loc sa-mi pun ca Marlin Monroe doua picaturi de parfum inainte de culcare, ma imbasamez cu revulsin. Report
November 7, 201213 yr comment_169180 Aoleu, ce arsenal serios ai tu.Eu am zis sa fie in casa, "paza buna trece primejdia rea".Aoleu, vorbesc cu proverbe, alt semn de imbatranire "precoaca". stai sa vezi cand ti-o mirosi in dormitor a revulsin tare!!sau a alcool de menta(ca la mine) la mine miroase a voltaren, a crema din aia chinezeasca(cutiutza mica rosie), plus ca detin una bucata perna de incalzit tot spate si gat.Cam asa ceva Sa ma enervez?sunt baba? Report
November 7, 201213 yr comment_169181 Mama are o alifie imposibila, eu zic ca e de origine martiana, nu seamana a nimic omenesc, dar ea zice ca-i face bine!Are si revulsin si-o dracovenie cu venin de vipera, cica pentru circulatie!Eu numai cu diclofenacul inca, dar perna aia electrica e buna, eu o foloseam deseori si cand eram mica, ca faceam crize de colita si e buna pe burta, calmeaza spasmele! Report
November 7, 201213 yr comment_169184 Sa ma enervez?sunt baba? Asa ca mine, un sfert de nanosecunda.Dupa care mi-am facut o impachetare interna cu alcool( a se citi "horinca maramuresana", cu salutari Producatorului care mi-a inmanat-o personal ). Report
November 7, 201213 yr comment_169187 valeu, da' ce ne mai laudam.la revulsin inca n-am ajuns, avem altele, una se cheama puterea ursului si alta eqvagel si-i de la farmacia veterinara nu glumesc, e beeeeton! de revulsin stiu de la o prietena care sta langa piata de varza din Focsani. peste noapte, vanzatorii isi fac dormitor in scara lor si dimineata, cand pleaca ea la serviciu, toata scara pute a revulsin de la chiriasii vanzatori de varza de peste noapte. poti sa crezi ce-i la noi? ce-am ajuns!!! Report
November 7, 201213 yr comment_169191 valeu, da' ce ne mai laudam. Eu cred ca folosesc revulsinul la muratul verzei. Report
November 7, 201213 yr comment_169237 Aoleu, ce arsenal serios ai tu.Eu am zis sa fie in casa, "paza buna trece primejdia rea".Aoleu, vorbesc cu proverbe, alt semn de imbatranire "precoaca". stai sa vezi cand ti-o mirosi in dormitor a revulsin tare!!sau a alcool de menta(ca la mine) la mine miroase a voltaren, a crema din aia chinezeasca(cutiutza mica rosie), plus ca detin una bucata perna de incalzit tot spate si gat.Cam asa ceva Sa ma enervez?sunt baba? v am 'luat' pe toate acus ma uit la voltaren si la cele enspe creme chinezesti....sa va mai spun de diana si alcoolul de menta??? =)) Report
November 7, 201213 yr comment_169239 Ai ai ai! eu din ciclul ''mosule ce baba iesti' ''sunt prima si acum simt mirosul de carmol de la bunica,astea am si acum in casa.. Mai era pe vremuri o crema intr-un borcanel de sticla verde ,vai ce mentolat mai mirosea !Acum sotosenia i s-a intepenit bratul drept,nu stiu cu ce sa-l masez ca nu suporta nimik,ca si miros nici mentolat nici spirtos ,otet nici atat,imi trimite mama o crema dar daca miroase a ceva nu ma lasa sa-l dau Report
November 7, 201213 yr comment_169268 Ai ai ai! eu din ciclul ''mosule ce baba iesti' ''sunt prima si acum simt mirosul de carmol de la bunica,astea am si acum in casa.. Mai era pe vremuri o crema intr-un borcanel de sticla verde ,vai ce mentolat mai mirosea !Acum sotosenia i s-a intepenit bratul drept,nu stiu cu ce sa-l masez ca nu suporta nimik,ca si miros nici mentolat nici spirtos ,otet nici atat,imi trimite mama o crema dar daca miroase a ceva nu ma lasa sa-l dau Miroase, pute..... da' daca-i musai, cu placere! Ori suporta "duhorile", ori isi tine pliscu'! Scurt si la obect! Radem, glumim, dar din pacate e nasoala treaba cu durerile astea. Mai cunoaste si je, fie personal, fie de la giupan... Incepem sa ne babutim, carevasazica. Report
November 8, 201213 yr comment_169301 Pai suntem sexy sau nu???? Cu ce naiba sa i ademenim in' BUDOAR'???? ps Geanino maica pastilele nu se pun ....ca nu s 'puturoase' Report
November 8, 201213 yr comment_169319 Sunt mentolate, asa ca la sotosenia mea alintata se pun si alea! Aseara mi-a trimis mama sa-l dau cu asta.. Fastum gel ,bineinteles ca sotul nici sa nu auda,am tinut munca de lamurire cu el spunandu-i ca nu miroase(nu miroase aiurea miroase de numa')asa ca atunci cand s-a vazut pacalit a zis (in gluma bineinteles )ca vreau sa-l otravesc,i-am zis ca-i de la mama,a zis ca :''cu atat mai rau '' ,totusi nu l-am pacalit de tot ca eu i-am zis ca nu miroase mentolat ,daca el a inteles ca = nu miroase a nimik asta-i partea 2 ,adevarul ca miroase parca a ceva mirodenii in opinia mea parca a coriandru sau ienibahar seamana mirosul,chestia e ca azi nu mai are nimic la brat si acum e pus pe treaba in bucatarie,a scos dintr-un raft de la un dulap tip soldat toate prostiile ce tin eu acolo ca a cazut un raft din boltul ala care il tinea ,era usor de pus inapoi,mnee,el ca sa fie sigur trebuie sa le ranforteze pe toate de la toate rafturile ca cine stie daca sunt si alea proaste?!asa ca a scos tot! si eu am treaba la bucatarie,vreau sa spal si rufe (masina mea de spalat e in bucatarie) asa ca acum stau dupa ''harnicia'' lui,dupa cum il cunosc eu dureaza toata ziua..nu-i nimic ma dau si eu pe net, mna! Report
November 8, 201213 yr comment_169320 Mie fastum gel chiar nu mi se pare ca miroase!! Fata de alifia aia a mamei care te muta cu tot cu scaun din loc! Report
November 8, 201213 yr comment_169326 Asa ca mine, un sfert de nanosecunda.Dupa care mi-am facut o impachetare interna cu alcool( a se citi "horinca maramuresana", cu salutari Producatorului care mi-a inmanat-o personal ). Da sa vezi ce bine merg plasturii cu poprika pe dinafara si o gura de palinca pe dinauntru .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Io cu astia ma tratez de dureri de shale . No , care mai zice ca nu-s io baba suprema ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif http://www.sanafarm.ro/images/plasture-antireumatic-12x18-minut.jpg Report
November 8, 201213 yr comment_169367 Mie de la jeleurile alea mentolate mi s-a facut rau.C-am mancat singura o cutie si-acu' nu mai suport nimic mentolat, mai putin ceaiul de menta.Da' la dureri si eu tot cu "Puterea Ursului" si ce daca pute? Vorba lui Verber: suntem sexy, nu? Report
November 8, 201213 yr comment_169402 Io cu astia ma tratez de dureri de shale . No , care mai zice ca nu-s io baba suprema ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifMa asez si io pe bancuta langa tine, ca si io am folosit o chestie asemanatoare, dar adusa de prin tari straine. Acum au aparut si la noi. Ale naibii dureri! Report
November 9, 201213 yr comment_169554 Da sa vezi ce bine merg plasturii cu poprika pe dinafara si o gura de palinca pe dinauntru .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif No' ca amu' am trecut la zama de poprici. La babe supreme, leacuri supreme! O data pe zi, inainte, dupa sau intre mese! Report