July 3, 201313 yr comment_201993 Da, asa ma gandesc si eu ca poate e de competenta celor de la agentia de mediu. La tine e si mai nasol, ca nici n-ai cu cine vorbi, daca nu mai traieste vecinul. Report
July 3, 201313 yr comment_202000 Astia de la Agentia de Mediu sunt cum erau inainte SANEPID-ul?????Politia zice ca este proprietate privata, nu se baga.Primaria zice ca ei deratizeaza doar dand proprietarului insecticide si ce pun ei in canale.Deci, in consecinta cine aduna mizeria?!Cei care l-au mostenit pe vecin sunt doua babe, doua surori, pana acum au mai raspuns la telefon, de ceva vreme nici la telefon nu au mai raspuns, nici pe la proprietatea nu au mai dat si de fiecare data au zis ca ele ce sa faca, ca sunt batrane, si noi le-am zis ca ce sa le facem, sa ne apucam sa le facem noi curat in curte, sa le smulgem buruienile, sa le curatam copacii, vita de vie care a crescut ca nebuna de s-a intins pe stalpii de telegraf din afara curtii, curat in ce a mai ramas din casa care s-a paraginit, este treaba mea sau a lor ca au mostenit locul?! vor sa-l vanda, au venit multi sa intrebe, cred ca cere enorm, ca o vindeau pana acum si noi stam sa inhalam mizeria care se afla in acea curte + animalele care circula pe acolo si au inceput sa ajunga si in curtea noastra.Asta este situatia cu curtea vecinului!Si na, ca iar m-am enervat! Report
July 3, 201313 yr comment_202019 deci si la casa te deranjeaza vecinii?daca nu poti indrepta nimic, io-tzi propun sa fii zen. e cea mai buna solutie, cand ai de-a face cu vecini pe care ma abtin sa ii calific, tot din dorinta de a fi zen. Stiu ce inseamna specimenele ca si noi avem casa la calcan cu unii, pentru care eu am intervenit la d-l Dani sa ii lase sa-si tencuiasca si zugraveasca peretele din curtea noastra pe care il lasasera dupa "constructie/extindere" ca dupa bombardament .... Nu s-au multumit cu tencuirea, au pus si polistiren de 10, desi deja intrasera in unele locuri de 20 cm in curtea noastra cu noua constructie. Bun, pentru ca sunt un anumit gen de oameni nu si-au finalizat nici lucrarea de finisaj perete, si au dat bir cu fugitii! Apoi, ne-au facut 20 de reclamatii ca le-am distrus noi polistirenul la temelie, cand asa au lasat muncitorii lor, care au fugit la sugestia vecinului de la noi din curte in ultima zi, fara sa termine, doar pt a zugravi in lipsa noastra peretele in ciclamen, cand noi le daduseram acordul sa intre sa finiseze, doar cu conditia de a zugravi cu o culoare care sa respecte principiile de urbanism, adica sa se incadreze in peisagistica proprietatii noastre. Astel i.am rugat sa aleaga o culoare in nuantele existente deja pe proprietatea noastra, vizibil de pe strada: ceva gen ocru, galben, bej, maro, brun sau variatii ... Au acceptat. Buuun! Am venit acasa intr-o zi, peretele din curtea noastra era ciclamen si ultimii 20-50 cm de la temelie neterminati. Apoi tot ei ne-au reclamat de 100 de ori, pe la toate autoritatile posibile ... nici acum nu s-a terminat balciul ... moatzo, e incredibil ce ai patit cu aia de la Focsani! asa specimen de oameni doamne fereste! nu-mi vine a crede pur si simplu ca exista astfel de specimene! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/ohmy.gif Fereasca Dumnezeu! 2ut, Giorgiana, moatzahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Sorina, cum mai e cu gradina? dar cu canicula ? fetele cu muncile lungi: Ioana, Petunie, Sorina ? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
July 11, 201313 yr comment_202526 Enervarea ata a mea e mai "veche", adica de cu o zi inainte de plecarea in vacanta. Primesc pe FB o cerere de prietenie de la o anume Violeta Musat din Targoviste.N-o cunosc si dau IGNORE. Vad ca ar fi 4 prieteni comuni si pun intrebari.Nimeni n-o cunoaste, deci, las-asa, zic.N-o cunosc, n-o bag in seama. Si iaca mesaje primite de la asta: · Prajescu Elena Ce Nicoleta ti-e frica sa accepti prietenia mea? · 18:36 NicoletaCecilia Cojocaru Nu, nu mi-e frica.Doar ca nu stiu cine esti.De obicei, eu, cand cer asa ceva, zic intr-un mesaj cine sunt, ca poate a uitat lumea. Da un refresh sa-mi amintesc! · Azi · 00:45 Prajescu Elena Invata-ma tu cum sa fac.Vad ca te pricepi. De exemplu cind ceri prietenia barbatilor insurati cum faci.Cind le trimiti mesaje ce nu tin de servici cum faci. Ai sot? Copii ai? Tu ce ai zice de o femeie sa-i trimita sotului tau mesaje?Eu zic ca aia este o femeie depravata. Sper ca ai inteles mesajul. A 2 oara vin personal si ti-l aduc. Ca stiu unde sa te gasesc.Si apropo te cunosc din faculate Robitu . 09:26[b]Nicoleta Cecilia CojocaruTot nu stiu cine esti.eu NU trimit mesaje,RASPUND la mesaje. Si nici sotul tau nu stiu cine este.Mai devreme te numeai Musat, acum Prajescu.Cui ii e frica?Nu, nu am sot, nu am copii si zi-mi cine-i sotul tau, ca sa ma feresc sa-i mai raspund la salut.Astept sa ne vedem, daca tot stii unde sa ma gasesti.[/b] [b]· <a href="https://www.facebook.com/messages/musat.violeta.9">17:53[/b] Prajescu Elena Am sa vin , si am sa te fac de ris la tot assetul, sa stie toti colegii cine esti, o mincinoasa, sti numai sa strici casniciile altora.Nu ai alta treaba? Nu ai sot, ce crezi ca o sa il ai pe al meu, Crezi ca isi lasa familia si copii pentru tine? Uita-te in oglina savezi cum arati inaite sa umbli dupa barbati. Ultimul mesaj e pe 21.06, inainte de plecare.Intre timp, si-a schimbat numele in Prajescu Elena si orasul natal-Braila. Am blocat-o si-am si raportat-o! Si, mvaaai, ce frica mi s-a facut! Asa ca, dragele mele, ascundeti-va soti, prieteni, fii, ca vine "cuceritoarea"=eu! ereu ma minunez cat de mare e gradina lui Dumnezeu! Totusi, daca cineva o cunoaste, sa-mi zica si mie cine-isi ce vrea! Report
July 11, 201313 yr comment_202527 Mama mama ce telenovela! Zozo, scuza-ma ca rad de necazul tau, dar na... Report
July 11, 201313 yr comment_202529 Breeeeeeeeee , nu stiam ca salutarile virtuale ar duce la divort . Report
July 11, 201313 yr comment_202531 Doamne, ZoazoNico, asta nu am mai auzit pana acum, deci mare este gradina.... Report
July 11, 201313 yr comment_202533 Si, mvaaai, ce frica mi s-a facut! Asa ca, dragele mele, ascundeti-va soti, prieteni, fii, ca vine "cuceritoarea"=eu! Zoazo ai grija ca-s cu ochii in patru vezi ce ti-o iei daca-i mai dai vre-un like' lui domnu' Geany Glumesc fata,chiar si eu sunt curioasa cine o fi ca i-a cerut si lui prietenie persoana asta si cand am auzit a sters-o din lista Report
July 11, 201313 yr comment_202539 De-ale facebook-ului si-ale paranoiei m-ar fi amuzat s-o tin p-aia vreo saptamina in damblaua ei, sa vad cum e-n stare sa-si strice singura casnicia numai pentru ca e proasta din nastere Report
July 11, 201313 yr comment_202541 Vezi de ce nu vreau eu cont FB??? Si io ce sa mai zic ca omul meu deja te simpatizeaza riao care ejti tu ria si vrei sa-mi distrugi relatia!! Report
July 11, 201313 yr comment_202553 Mama mama ce telenovela! Zozo, scuza-ma ca rad de necazul tau, dar na... Razi, Lili, ca si eu am ras initial! Dar si-acum... Report
July 11, 201313 yr comment_202554 Breeeeeeeeee , nu stiam ca salutarile virtuale ar duce la divort . Cica duc, Stellina! Dl tau are cont FB? Sa trec sa-l salut! Report
July 11, 201313 yr comment_202555 Doamne, ZoazoNico, asta nu am mai auzit pana acum, deci mare este gradina.... Asa ca si tu ai grija, ca dl Giorgi e sexy! Report
July 11, 201313 yr comment_202556 Si, mvaaai, ce frica mi s-a facut! Asa ca, dragele mele, ascundeti-va soti, prieteni, fii, ca vine "cuceritoarea"=eu! Zoazo ai grija ca-s cu ochii in patru vezi ce ti-o iei daca-i mai dai vre-un like' lui domnu' Geany Glumesc fata,chiar si eu sunt curioasa cine o fi ca i-a cerut si lui prietenie persoana asta si cand am auzit a sters-o din lista Tarziu, fata! Deja i-am dat un LIKE! I-am dadut intalneala la noapte pa sub brazi, la o "bele"! Te bagi? Report
July 11, 201313 yr comment_202557 De-ale facebook-ului si-ale paranoiei m-ar fi amuzat s-o tin p-aia vreo saptamina in damblaua ei, sa vad cum e-n stare sa-si strice singura casnicia numai pentru ca e proasta din nastere Fata, prea m-a enervat si si-asa i-am dat prea multa atentie.Dar mai faceu sapaturi, printre IPG-istii mei (absolventii de la Institut) Cineva trebuie s-o stie! Daca exista.Cine stie ce nume e real!Ca eu, la prieteni, am ff multe fete, la baietei mai...subtire! Report
July 11, 201313 yr comment_202561 Tarziu, fata! Deja i-am dat un LIKE! I-am dadut intalneala la noapte pa sub brazi, la o "bele"! Te bagi?Daca tot esti devoratoare, o vrei si pe ea? O gramada de nebuni se manifesta si pe FB. Report
July 11, 201313 yr comment_202562 Vezi de ce nu vreau eu cont FB??? Si io ce sa mai zic ca omul meu deja te simpatizeaza riao care ejti tu ria si vrei sa-mi distrugi relatia!! ...te-ai prins? Cam tarziu! Da'te mai las putin, sa te mai bucuri! Si, nu te-ai prins:DOAR barbati casatoriti, ca sa stric cashi! Report
July 11, 201313 yr comment_202563 Tarziu, fata! Deja i-am dat un LIKE! I-am dadut intalneala la noapte pa sub brazi, la o "bele"! Te bagi?Daca tot esti devoratoare, o vrei si pe ea? O gramada de nebuni se manifesta si pe FB.Buueeyy!! stai ca treaba-i nasoala,mie domnu' Geany mi-a spus ca azi e de serviciu 24 de ore,si el are intalneala cu Zoaza pe sub brazi ?! Diivvoorrttzzzeezzz!!!!! Report
July 11, 201313 yr comment_202564 Tarziu, fata! Deja i-am dat un LIKE! I-am dadut intalneala la noapte pa sub brazi, la o "bele"! Te bagi?Daca tot esti devoratoare, o vrei si pe ea? O gramada de nebuni se manifesta si pe FB.Buueeyy!! stai ca treaba-i nasoala,mie domnu' Geany mi-a spus ca azi e de serviciu 24 de ore,si el are intalneala cu Zoaza pe sub brazi ?! Diivvoorrttzzzeezzz!!!!! Carmen, as incepe cu Bubu'national, ca mi-e tare drag, dar merge si Gianny! Gianny, mama, ce brodeala! Lasa, nu divortza, mai bine fa gogosi! Ca stii ca-mi plac! :) Report
July 11, 201313 yr comment_202569 Mamaa Zozo daca stiam eu ca merg in piata cu Seducatoarea, ma echipam si eu mai corespunzator!!! Report
July 11, 201313 yr comment_202570 Mamaa Zozo daca stiam eu ca merg in piata cu Seducatoarea, ma echipam si eu mai corespunzator!!! Ai ocazia maine pe la 10.Ce zici? Da'sa te uiti la barbati, cum reactioneaza cand trec eu, da? Report
July 11, 201313 yr comment_202571 Gianny, mama, ce brodeala! Lasa, nu divortza, mai bine fa gogosi! Ca stii ca-mi plac! Ai dreptate ca si asa nu aveam chef azi,am o lene de ma duoare' ,da nici gogoase nu fac ,sunt singura cu bub asa ca parttyyy!!! ,bub vrea cipsuri de creveti si inghetata,eu porumb Report
July 11, 201313 yr comment_202572 Mamaa Zozo daca stiam eu ca merg in piata cu Seducatoarea, ma echipam si eu mai corespunzator!!! Ai ocazia maine pe la 10.Ce zici? Da'sa te uiti la barbati, cum reactioneaza cand trec eu, da? Report
July 11, 201313 yr comment_202573 Acum, fara gluma, mai bine verificati cine va cere prietenie pe FB, ca-i doldora de nebuni. Fetele cu cont stiu, ca-ntreb cine-i, si, daca eu cer prietenie, dau mesaj si zic cine-s! Si, daca cineva stie ceva despre duda aia, va astept! Report
July 11, 201313 yr comment_202590 Eu verific, normal, m-am trezit si eu cu cereri ciudate, unele de tatonare, altele mergeau la sigur in anumite directii... pe unele le-am acceptat din amuzament si curiozitate, pe altele nu le-am acceptat desi cunosteam personal oamenii. Nu cred ca cine actioneaza intr-un fel in realitate, actioneaza altfel pe facebook, deci nu cred ca din cauza facebook-ului exclusiv divorteaza cineva. Pun pariu ca prajitureasca aia e la fel de geloasa pe oricare femeie vorbeste cu barba-su, pe oricine ii da buna ziua. Oameni de genul asta sint o pacoste si e la fel de jenant sa faci lucruri de-astea si pe facebook ca si in realitate. Report