April 12, 201016 yr comment_32109 Cina cu Enrica, care e o prietena Am decis totul simbata dimineata asa ca m-am rezumat la lucrurile simple pe care le aveam in casa.Masa aranjataUn locSi meniulFiind simbata o zi spendida aperitivul analcolic, pentru ca pretenii nostri nu prea beau, l-am servit pe terasa uitindu-ne la Superga insotit de:- taralli- salam- speck- masline umplute cu carne macinata si prajite, eu le iau gata facute congelate si le coc doar in cuptor, o data le-am facut de la A la Z, astea sunt bune si foarte rapide se numesc "olive all'ascolana" pentru ca sunt tipice din Ascoli Piceno regiunea MarcheAperitive:- omleta cu sparanghel- drobFelul I:- mafalde cu fonduta si sparanghelFelul al II-lea:- pachetele din piept de pui ale lui Nico simplificate,adica dupa ce le-am copt in staniol in cuptor le-am pus doar putin parmigiano deasupra si le-am trecut un moment sub grill ca sa le incalzesc cu sotè de morcovi si andive cu gorgonzola (am taiat andivele fisii, le-am pus gorgonzola deasupra si apoi le-am pus la cuptor la 200°C pina ce s-a topit brinza)- pulpe de pui cu bereDesertul l-a adus prietena mea, o tarta din aluat fraged cu crema de vanilie Report
April 12, 201016 yr comment_32114 Oare de ce nu ma cheama si pe mine Enrica? Mi-ar fi placut sa ma cheme asa, doar ca sa ma invite Adriana la o masa "simpla", asa. Daca asta-i simpla, nu-mi vine sa ma gandesc cum e aia "complicata". Report
April 12, 201016 yr comment_32115 Foarte frumoasa masa,si meniul,felicitari draga Adriana,totul e pregatit cu dragoste si aranjat cu ''gust''si asta se vede... Report
April 12, 201016 yr Author comment_32116 Oare de ce nu ma cheama si pe mine Enrica? Mi-ar fi placut sa ma cheme asa, doar ca sa ma invite Adriana la o masa "simpla", asa. Daca asta-i simpla, nu-mi vine sa ma gandesc cum e aia "complicata". Pai numele poate varia asa ca...da-i bataie si hai By the way, azi mi-am pus margele turcoaz ca ma-ntilnesc c-o pretena de-a ta Report
April 12, 201016 yr Author comment_32117 Foarte frumoasa masa,si meniul,felicitari draga Adriana,totul e pregatit cu dragoste si aranjat cu ''gust''si asta se vede...Mersi Report
April 12, 201016 yr comment_32132 Adriana, inca o data ne demonstrezi ca esti o gazda desavarsita si o bucatareasa de nota 10! Felicitari pentru meniul ales si multumiri pentru poze! Report
April 12, 201016 yr comment_32147 Pai numele poate varia asa ca...da-i bataie si hai By the way, azi mi-am pus margele turcoaz ca ma-ntilnesc c-o pretena de-a ta Ma, tu te-ntalnesti cu Stella mea. Ca ea are drum prin cele parti zilele astea.Ce margele ti-ai pus? Zi si mie. Report
April 12, 201016 yr comment_32210 Ma gindeam asa: margele turcoaz - se gaseste, papa a la ADRIANA - se face, numele nu are importanta, pe Stelluta oi vedea-o, dar la masa cu Menu de ala tiparit special pentru mine cind oi apuca sa stau.... Report
April 12, 201016 yr Author comment_32240 Ati ghicit O sa-mi fac poza gitului sa vezi margelele Din pacate Stella nici nu mi le-a vazut pentru ca a fost destul de frig azi, vint, a plouat, o vreme nasoala de tot. Dar eu sunt foarte fericita pentru ca am reusit sa stau citeva ore cu Stella. La capitolul poze mai mult de atit sa nu-mi cereti ca Stefano atita a fost in stare sa faca Report
April 12, 201016 yr comment_32270 Adriana, Eu admir minutiozitatea cu care asezi mesele.Rabdarea cu care faci etichetele cu meniul.De fiecarec data inspirat si familiar. E imposibil ca musafirii sa nu se simta bine la tine dupa asa intampinare.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
April 13, 201016 yr Author comment_32307 E imposibil ca musafirii sa nu se simta bine la tine dupa asa intampinare.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifE exact ceea ce-mi doresc Report
April 13, 201016 yr Author comment_32373 E prezenta virtual, de faptar fi trebuit sa fie prezenta, vroiam sa-i "coacem" o surpriza Stellei dar Manu a facut varicela (varsat de vint?) si ne-a dat planurile peste cap Report
April 13, 201016 yr comment_32393 Ooo ce rau imi pare! Insanatosire grabnica lui Manu! Lasa ca mai vine Stella pe la voi prin Torino, sunteti aproape. Report
April 13, 201016 yr Author comment_32398 Lasa ca mai vine Stella pe la voi prin Torino, sunteti aproape. Da, abia astept, mi-a promis ca vine cu Valentina, sa speram ca va reusi, doar ca o sa trebuiasc iar sa o "impart" cu alti prieteni pe care ii are aici Report
April 13, 201016 yr comment_32408 Ce cina gustoasa! si totul aranjat tare frumos...Adriana pregatesc si eu o cina informala pentru marti, nu fac multe ca e in tipmul saptamanii si lucrez pana seara, asa ca nu pot sa pregatesc mare lucru, o sa fac gustari, un fel principal si desert, dar as vrea sa printez si eu meniul...sper sa-mi iasa bine. poti sa-mi spui te rog daca al tau e o foaie a4 impaturita in 3? Report
April 13, 201016 yr Author comment_32412 poti sa-mi spui te rog daca al tau e o foaie a4 impaturita in 3? exact! succes Report
April 13, 201016 yr comment_32419 Adriana la cum pui tu masa nici la restaurant nu reusesc sa fie atat cum sa zic meticulosi si atenti cu orice detaliu.Toata stima si respectul pentru ce poti face la o masa! La cate feluri de mancare ai facut si cate diversitati ma gandesc cum de ai energie inca sa mai stai la pc ca eu dupa 3 feluri uzuale nu mai is buna de nimic 3 zile si tre sa iau energizante si pilule sa pot sta din incheieturi. Am uitat sa scriu ca sunteti frumoase foc si imi place ca va intretineti prietenia si va bucurati de putinele momente in care sunteti impreuna. Report
April 14, 201016 yr comment_32529 Esti deosebita!Cum ai atata rabdare sa mai faci si meniu!Mie sa-mi dai un cartof copt si tot m-as simti bine acolo langa semineul tau,povestind cate-n luna si-n stele!Ce-i al tau e pus deoparte, ce mai!Si intalnirea cu Stella!...,ce placere!Momente din acestea din viata, nu au egal, sunt unice!Adriana te Report
April 14, 201016 yr Author comment_32547 Mie sa-mi dai un cartof copt si tot m-as simti bine acolo langa semineul tau,povestind cate-n luna si-n stele!Pai daca vii la vara nu pot sa-ti dau cartof copt in semineu, schimbam meniul, mincam rosii cu ulei si sare pe terasa Report
April 14, 201016 yr comment_32555 poti sa-mi spui te rog daca al tau e o foaie a4 impaturita in 3? exact! succes Multumesc frumos! Report