April 20, 201016 yr comment_33179 Chifteaua vede un caine care ridica laba din spate langa un tufis... "Uite! Face balet!!!" http://images.zaazu.com/img/idea-idea-animated-animation-smiley-emoticon-000274-large.gif Report
April 20, 201016 yr comment_33185 trebuie logice doar de la chiftelele proprii sau merge si cu chiftelele altora(nepoti adica) belea chifteaua ta Report
April 20, 201016 yr Author comment_33187 trebuie logice doar de la chiftelele proprii sau merge si cu chiftelele altora(nepoti adica) belea chifteaua ta de la orice chiftea sau carnat Report
April 20, 201016 yr comment_33196 nepot la gradi intrebat care e activitatea preferata a parintilor?raspuns: lui mami ii place sa bea vin rosu iar lui tati ii place sa o alerge goala in baie si sa o plesneasca peste fund dar mami nu se supara ca vrea sa fie alergata mai mereu am fost sub masa cand am auzit. era scris pe panou la gradi, cum are si fii'mea scris. numai ca a mea a zis de bine ca noi inchidem usile cand ne alergam Report
April 20, 201016 yr comment_33199 HA HA HA Dragos a fost caz fericit ce te faceai daca erau 2 catei intretinandu-se cu treburile''de primavara,atunci sa te vad pe unde mai scoteai camasa,ca treaba cu baletu' nu prea cred ca mai tinea.... Report
April 20, 201016 yr comment_33202 Injer intunecat am ras de am pocnit,ce ti-i si cu copii astia zice tot dom'ne...da tot din casa'... si al meu e la fel am povestit deja la parole,parole,si nu vreau sa ma repet ca va plictisesc... Report
April 20, 201016 yr Author comment_33204 HA HA HA Dragos a fost caz fericit ce te faceai daca erau 2 catei intretinandu-se cu treburile''de primavara,atunci sa te vad pe unde mai scoteai camasa,ca treaba cu baletu' nu prea cred ca mai tinea.... Am o vaga banuiala ca ar fi zis "Uite, face pod!" Report
April 20, 201016 yr comment_33206 nepot la gradi intrebat care e activitatea preferata a parintilor?raspuns: lui mami ii place sa bea vin rosu iar lui tati ii place sa o alerge goala in baie si sa o plesneasca peste fund dar mami nu se supara ca vrea sa fie alergata mai mereu am fost sub masa cand am auzit. era scris pe panou la gradi, cum are si fii'mea scris. numai ca a mea a zis de bine ca noi inchidem usile cand ne alergam m-am spart de ras!! : Report
April 20, 201016 yr comment_33210 la ferma, nepoata 4 ani atunci, a vazut un berbec in calduri, erect pana la pamant alergand mioarele.mirata tare o cheama pe maica'sa sa vada ce buric mare are oaia aia Report
April 20, 201016 yr comment_33211 daca nu ma insel are socru poza facuta la panou unde cumnata era toata numai zambet fotografiata.inocenta e frumoasa, ei nu au vazut altceva decat o joaca.de-aia avem incuietori noi si se bate la usa daca e inchisa Report
April 26, 201016 yr comment_34379 Vineri, iesim de la gradi si mergem in parc.Dalia doarme in carucior, eu si Omar ne jucam cu mingea. Apare o tipa, imbracata cu o bluza roz, pantaloni stransi pe ea de plesneau, incaltata cu niste cizme, mai ca-i veneau pana la gat, toacele nu mai vorbesc, o ciumafaie de par blond pana la talie, ochelari de soare, rock star, ce sa mai vorbim. Dumneaei isi plimba catelul. Omar cum o vede, ia mingea si fuge la mine( ii este frica de caini, de cand unul a venit si i-a luat mingea). Eu, sa-l linistesc ii spun ca doamna are grija de caine, si n-o sa-l lase sa vina la el. La care, Omar: "Mama, nu e doamna", eu: "Da', cine e?", Omar: " Lady GAGA". Report
April 26, 201016 yr comment_34404 In curte la prietena mea, Yasmine (5 ani) si Fabi la plimbare cu bicicletele. Fata mea mergea cu viteza drept intr-un morman de moloz. Fabi disperat : Yasmine ia curba! Yasmine se opreste incurcata: Si ce sa fac cu ea?!! Report
April 27, 201016 yr comment_34771 Pai, avea dreptate fata, ce sa faca cu ea???? Mara proba o pereche de ochelari de soare. Ii placeau tare mult asa ca ma ruga de mama focului sa-i cumparam. Nu ar fi fost o problema ca doar asta era motivul pt care eram acolo, doar ca ochelarii care ii placeau ei ii erau cam mari, asa ca a urmat intre noi ceva de ac gen:- Mami imi plac astia viola...- Sunt prea mari iubire, tu nu vezi?- A, atunci cand o sa-mi cresca ochii mai mari o sa mii iei?Era sa lesin de ras... Se uita cam ciudat nenea vanzatorul la noi, nu prea intelegea saracul despre ce e vorba... Report
May 10, 201016 yr comment_36635 ada: mami cu ce te incalti?cu cei griada: atunci vreau si eu heel high's( in loc de high heels) sara vede o barca de pescuit dimineata: daddyyyyyyy uite boat fish (in loc de fishboat), copie pe soru'sa ada: abia astept sa cresc mare sa pun make up sa schimb ceva la fatza asta(vorbele mele de fapt, ca as vrea sa-mi schimb fatza) ada i-a zis lui tati: da sa pup(asa le zic eu) si tati sa lesine what poop?(credea ca a facut sara iar vreo boacana ) Report
May 10, 201016 yr comment_36759 Ce mortale sunt fetele, Dark Angel! Asa ceva a patit si o matusa de-a mea, recent mutata in America. Se duce sa-si ia copiii de la gradinita si baiatul sare de gatul ei si zice "Mami, pusi!". Educatoarea a ramas cu gura cascata A retinut-o pe matusa mea sa-i spuna sa ii invete pe copii ca nu e voie sa spui asa ceva in public Report
May 11, 201016 yr Author comment_36762 Ce mortale sunt fetele, Dark Angel! Asa ceva a patit si o matusa de-a mea, recent mutata in America. Se duce sa-si ia copiii de la gradinita si baiatul sare de gatul ei si zice "Mami, pusi!". Educatoarea a ramas cu gura cascata A retinut-o pe matusa mea sa-i spuna sa ii invete pe copii ca nu e voie sa spui asa ceva in public Tot asa, cu ochi beliti, se uitau, mai demult, la mine niste englezi cand vorbeam cu un coleg, in romaneste, si io ii trageam cu "fac in sus si fac in jos, fac aia si fac ailalta". Dar sa nu deviem de la subiectul topicului. Report
May 11, 201016 yr comment_36771 Anul trecut pe la inceputu' verii ma apuc vitejeste de un regim si cum se stie ca e mai eficient in combinatie cu sportul, o rog pe Yasmine sa vina cu mine la alergat pe dig ( malul Oltului).Buun! alearga fata mea, fara sa se opresca cam 2 km, draga de ea era foarte hotarata sa o ajute pe mami! Pana la urma obosita se opreste, se uita lung la mine:" Gata mami, io nu mai pot, pai tu nu vezi ca nu ai slabit deloc?" Report
May 18, 201016 yr Author comment_37847 Chifteaua cu suzeta in gura. - Pasa, ai spus ca pui tutu-n gura numai inainte de culcare- ...- Pasaaaa...- ...- Nu vorbesti cu mine?Chifteaua da din cap ca nu.- De ce nu vorbesti cu mine?Chifteaua bate cu degetul aratator de cateva ori in suzeta din gura http://www.messhits.com/emoticons/funny-emoticon1-(messhits.com).gif Report
June 6, 201016 yr Author comment_40931 Chifteaua a invatat cum e cu laptele si ugerul de la vaca, capra, in fine... Intr-o zi se plimba cu chifteaua senioare prin sat... - Mama, laptele de caine e bun?- https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/huh.gif DA ce-ti veni cu laptele de caine???- Uite! Tzitzi! Ceva mai incolo era un caine cu niste cojones & Co foarte babane. Report
June 9, 201016 yr comment_41379 tati schimba pampersul sarei, plin, mirositor.cand l-a deschis a gasit de cuviinta sa spuna: Jesus, Mary!!!!la care sara isi ridica tartacuta si zice: and the little lamb????? e clasica printre prietenii nostri acum Report
June 9, 201016 yr comment_41431 vai dragos ce totala e cum sta ea tolanita acolo io n-o stiu pe mamica, dar din ce te-am vazut pe tine in poze e a ta si doar a ta darki cel mai fain la fazele astea e ca tu pufnesti in ras si astia mici nu inteleg ce-i de ras. doar ei au spus ceva corect si adevarat Report
June 9, 201016 yr Author comment_41432 Sa vezi ce pufnesc eu in ras cand imi tranteste chifteaua cate una adevarata! Report
August 13, 201016 yr comment_53002 Ieri ne-am dus sa vedem niste case/blocuri (vrem sa ne mutam), la inceput cel mare (7 ani) era foarte entuziasmat. Cand ajungem la prima adresa zice:- Credeam ca o sa fie mai interesant, cand colo - same old Canada! Intr-o zi am iesit din baie numai in sutien si chiloti, cred ca a sunat telefonul (nu fac caz daca se intampla, dar de obicei nu apar dezbracata in fata copiilor). Pe aia mica (4 ani) o pufneste rasul:- Mami, ai uitat sa-ti pui... sosetele! Report