September 3, 201016 yr comment_55348 Am uitat sa va arat cum dormea Puffy la munte Of, ce dulce poate fi!!! Pupic pe nasuc!!! Report
September 3, 201016 yr comment_55349 Pupic pe nasuc!!!Daca ai curaj ca imediat te linge ea pe toata fata Report
September 3, 201016 yr comment_55350 Am uitat sa va arat cum dormea Puffy la munte Mor dupa pozitia asta (si a mea doarme uneori asa). Pup si eu fata mare si dulce foc. Report
September 3, 201016 yr comment_55351 Daca ai curaj ca imediat te linge ea pe toata fata Sunt obisnuita, si Ursula mea face la fel, m-ar spala pe toata fata si daca nu o bag deloc in seama se apuca si ma linge pe picioare. Iar Cody este gelos si sare la mine in brate, se catara efectiv pe mine si incepe si el sa ma linga, dar numai ca el are limba aspra si nu imi place deloc si il dau imediat jos. Copii blanosi si rasfatati!!! Report
September 7, 201016 yr comment_55719 Si Ursula noastra la o sedinta foto: Ciulind urechile: Si cu stapan-su: Si jucandu-se sau certandu-se cu celalalt blanos al familiei: Report
September 7, 201016 yr comment_55731 Si Ursula noastra la o sedinta foto: Ciulind urechile: Si cu stapan-su: Si jucandu-se sau certandu-se cu celalalt blanos al familiei: Vaiiii, cat de mare e. A crescut mult si s a schimbat la fetisoara. E o frumoasa. imi place la nebunie ultima poza in care isi arata dintisorii )) Report
September 7, 201016 yr comment_55752 [Vaiiii, cat de mare e. A crescut mult si s a schimbat la fetisoara. E o frumoasa. imi place la nebunie ultima poza in care isi arata dintisorii )) Multumim, s-a facut o adevarata domnisoara!!!Pupici pe nasuc si blanosului tau!!!! Report
September 17, 201016 yr comment_56818 Multumim, s-a facut o adevarata domnisoara!!!Pupici pe nasuc si blanosului tau!!!! Pupam si noi blanosii tai Astazi am implinit 11 luni La multi ani!!!! Si fata mea a facut acum 2 zile 8 ani si 1 luna Report
September 17, 201016 yr comment_56848 Astazi am implinit 11 luni Sa fiti sanatoase si pupici!!!! Noi avem doar 6 luni, dar va ajungem din urma. Report
October 17, 201015 yr comment_60391 Cum doarme un ciine la un an si o zi La multi ani!!!!!!!! :hug: Sa va traiasca. E o frumoasa si e fata mare deja Se vede din poza ca e o rasfatata. O pupppppp! Report
October 17, 201015 yr comment_60392 Da, am stat un sfert de ora nemiscata ca sa n-o trezesc, apoi si-a schimbat singura pozitia.Multumesc frumos. Report
October 17, 201015 yr comment_60396 Cum doarme un ciine la un an si o zi Draga de ea, ce bine sta!Pufy cea mare! Report
October 21, 201015 yr comment_61067 Vreau sa v-o arat pe Maya mea care ieri seara a fost actrita (pentru 5 minute) intr-o piesa jucata in cadrul unui festival de teatru alternativ ). Pozele nu sunt prea grozave, facute pe intuneric si fara blitz, dar performerul meu s-a descurcat grozav https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Report
October 21, 201015 yr comment_61096 Vreau sa v-o arat pe Maya mea care ieri seara a fost actrita (pentru 5 minute) Pai deacu semneaza autografe? Report
October 21, 201015 yr comment_61105 La multi ani,Puffy!Cît e de frumoasa!Mi-o place toata,dar fata ei în mod special Maya,titza mea de nick a fost actrita!Draga mustacioasa!Un autograf va rog! Ambra,frumosul tau s-a asezat si parca te asteapta spunînd:" Ok,mai poza asta si dupa aia plecam acasa!" (banuiesc ca e acasa.dar are asa o expresie ) Report
October 21, 201015 yr comment_61108 La multi ani,Puffy!Cît e de frumoasa!Mi-o place toata,dar fata ei în mod special Multumim Report
October 21, 201015 yr comment_61110 La multi ani pentru Puffy si felicitari pentru Maya actrita!! si pentru blanoasul Ambrei multi pupici! Report