Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

Featured Replies

Si eu, si eu, LA MULTI ANI! Pufy; succes si aplauze pt."actrita" Maya si pupic frumosului cu o expresie intr-adevar dulcica a lui Ambra (se intelege bine cu motanul?).

Si zapacita mea de Ursula, ieri stateam concentrata, pe vine, sa curat ghivecele de pe terasa, ea a venit tip-til si-a pus labutele pe spatele meu si asa de delicat a inceput sa ma spele pe gat, m-am intors si avea asa o privire, pe care greu poti sa o explici in cuvinte. Tare dulci mai pot fi blanoasele astea si stiu sa-ti arate dragostea lor neconditionata!

Si eu, si eu, LA MULTI ANI! Pufy; succes si aplauze pt."actrita" Maya si pupic frumosului cu o expresie intr-adevar dulcica a lui Ambra (se intelege bine cu motanul?).

Multam frumos. Acum, intre noi fie vorba, desi am 3 animalute, 2 pisici si un caine(toate 3 sunt fete) si mie personal imi plac mai mult pisicile decat cainii, e foarte adevarata vorba aia cu "privirea de caine". Oricate prostii ar face si face destule, cand ma uit la ea imi trece orice chef s-o mai cert. Iar de inteles, din pacate "noi" nu reprezentam exceptia, adica cainele se intelege cu pisicile ... deloc.

La multi ani,Puffy!Cît e de frumoasa!Mi-o place toata,dar fata ei în mod special :((

Maya,titza mea de nick a fost actrita!Draga mustacioasa!Un autograf va rog! :P

Ambra,frumosul tau s-a asezat si parca te asteapta spunînd:" Ok,mai poza asta si dupa aia plecam acasa!" :P

(banuiesc ca e acasa.dar are asa o expresie :P )

Da, suntem acasa, dar ieri era toropita de caldura si de munca ... eu am adunat frunzele din curte si ea a dormit. Atunci se trezise si cum aveam camera aproape i-am tras o poza.

• 4 weeks later...

Am luat-o acu pe Puffy de la veterinara, a sterilizat-o. E mooooaaaalleeee :-* cum n-a fost niciodata in cele 13 luni si 2 zile pe care le are.

Las-o sa fie moale azi si sa se odihneasca.Ai grija sa bea destula apa.De mîine-poimîine sa vezi ce sare din nou ca o caprioara :floare:

Pai in seara asta dormim impreuna, eu pe divan si ea pe patul ei :floare: si miine stau acasa eu cu ea. Marco a intrebat daca nu poate sta si el :-* numa sa scape de scoala.

Deocamdata nu vrea nimic, nici apa nici mincare, numai mingiieri.

Numa ca obisnuita cu ea sa fie mereu activa si agitata mi se rupe inima s-o vad asa.

Pai in seara asta dormim impreuna, eu pe divan si ea pe patul ei ;) si miine stau acasa eu cu ea. Marco a intrebat daca nu poate sta si el :P numa sa scape de scoala.

Deocamdata nu vrea nimic, nici apa nici mincare, numai mingiieri.

Numa ca obisnuita cu ea sa fie mereu activa si agitata mi se rupe inima s-o vad asa.

Offf ;) pup o din partea mea ;) ;) ;)

Multumim. Aseara a vomat tot ce a mincat alaltasera, apoi a baut spre miezul noptii si iar a vomat toata apa, de dormit am dormit asa si asa, in reprize mici, pentru ca stau atenta sa n-o las sa-si linga rana, i-am luat gulerul dar mi se pare o tortura enorma sa i-l pun. E inca extrem de linistita si probabil din cauza ca a vomat nu vrea sa manince si sa bea nimic si in felul asta nu reusesc sa ii dau medicamentele, daca merge asa toata ziulica diseara tre sa o duc la veterinara sa ii faca vreo injectie/perfuzie.
Of...sper ca puiul mic si iubit sa-si revina...Pupam botic umed

Multumim :scratch:

Am reusit sa-i dau si antibioticul, o parte din gelul care nu mai tin minte la ce foloseste si chiar si un integrator. Dar i-am dat citeva crochete din mina ascunzind pastila de antibiotic sub crocheta, a si baut, n-a mai vomat din fericire si a stat la soare pe terasa, am facut si o incursiune pina in curte. Si-a mai revenit, are din nou privirea ei normala doar ca e inca moale de tot. ;)

Multumim :scratch:

Am reusit sa-i dau si antibioticul, o parte din gelul care nu mai tin minte la ce foloseste si chiar si un integrator. Dar i-am dat citeva crochete din mina ascunzind pastila de antibiotic sub crocheta, a si baut, n-a mai vomat din fericire si a stat la soare pe terasa, am facut si o incursiune pina in curte. Si-a mai revenit, are din nou privirea ei normala doar ca e inca moale de tot. ;)

Asa da! Vesti din astea imi place mie sa citesc. Sa tot auzim din astea.

Multumim, in seara asta a mincat, l-a intimpinat pe Stefano bucuroasa ca intotdeauna, aseara nici nu se uitase la el (dimineata el a dus-o si a lasat-o la veterinar). S-a jucat dar putin de tot, important e ca am reusit sa ii dau medicamentele ca tare nu-mi venea s-o duc iar la veterinara.

Multumim, in seara asta a mincat, l-a intimpinat pe Stefano bucuroasa ca intotdeauna, aseara nici nu se uitase la el (dimineata el a dus-o si a lasat-o la veterinar). S-a jucat dar putin de tot, important e ca am reusit sa ii dau medicamentele ca tare nu-mi venea s-o duc iar la veterinara.

Ma bucur ca se simte mai bine. Recuperare rapida si pup pufoasa frumoasa :hug:

Vai Adriana,te intelg perfect.

Cand l-am castrat pe Luca,am dormit langa el pe cerga,in hol pe jos.Si era in noiembrie.

Cu o mana pe zgarda lui,ca sa nu se poata linge.

Dormit in ghilimele,ca noaptea aia a fost un chin.De fapt l-am pazit.

El are aproape 1,80 m cand e culcat si vreo 65 de kilograme.Asa ca nici nu i-am gasit "guler"din ala pe masura.

A fosT tare greu vreo doua zile.

Apoi a fost ca nou.

Va pupam.

:hug: Mamma mia!

Gulerul ala mi se pare o tortura, prefer sa o supraveghem non stop si sa nu i-l pun, am vazut pisica unor prieteni cit era de dezorientata cu el. azi noapte a dormit si Stefano cu noi :) el era de partea ei, eu o auzeam cind se lingea, ii dadeam un ghiont, el se trezea si ii dadea capul de o parte :hug:

Soacra-mea a cautat ieri prin poze si a gasit una de acu vreo 77 de ani in urma, eu zic ca o fi avut vreo 3 ani socru meu, ca n-are nici o data pe ea, cu ciinele de atunci :hug:

post-4-129026293667_thumb.jpg

• 1 month later...

Pupam pe toti Ham-Ham + stapanii din dotare!!!

Si poza noua cu Ursula, care nu are stare sa-i facem poza si atunci i-am facut si un filmulet.

post-88-12934466929962_thumb.jpg

Filmuletul nu stiu sa-l atasez, poate ma indruma cineva si pe mine.