Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aluat Palermo

Featured Replies

Ioana, briosa aia umpluta arata minunat! E perfecta :D !

Are dreptate Adriana, nu zici ca le-ai fi facut pentru prima oara!

Din cate am inteles inghetata ai facut-o tu, deci 100% homemade. Mai bine de atat nu se poate :D !

Any, ce sa zic, e minunata.Da inghetata este facuta de mine.In perioada asta fac destul de des.
  • 3 months later...
Incercat si placut foarte mult, se poate folosi si altceva inafara de cremvusti? Am vazut pe un blog culinar ca acest aluat ar fi fiarte bun si pentru pizza - usor modificat, desigur. Ce spuneti?

Incercat si placut foarte mult, se poate folosi si altceva inafara de cremvusti? Am vazut pe un blog culinar ca acest aluat ar fi fiarte bun si pentru pizza - usor modificat, desigur. Ce spuneti?

Multumim pentru vizite si pentru ca vi se par interesante retetele postate pe aici, dar am prefera sa o lasam mai usor cu reclamele.

Sedere placuta!

• Author

Normal ca se poate umple si cu altceva, fie sarat fie dulce. Sau aluatul se poate praji in ulei. Pe blogul meu am aratat cum acest aluat se poate folosi si pentru mini pizza fara a fi modificat deloc.

Gind la gind cu bucurie, aveam niste wurster pe care vroiam sa-i elimin asa ca am aluatul facut dintr-un kg de faina la crescut in fata semineului :love7: