July 13, 201016 yr comment_47367 Ioana, briosa aia umpluta arata minunat! E perfecta !Are dreptate Adriana, nu zici ca le-ai fi facut pentru prima oara!Din cate am inteles inghetata ai facut-o tu, deci 100% homemade. Mai bine de atat nu se poate ! Report
July 14, 201016 yr comment_47510 Any, ce sa zic, e minunata.Da inghetata este facuta de mine.In perioada asta fac destul de des. Report
November 14, 201015 yr comment_64374 Incercat si placut foarte mult, se poate folosi si altceva inafara de cremvusti? Am vazut pe un blog culinar ca acest aluat ar fi fiarte bun si pentru pizza - usor modificat, desigur. Ce spuneti? Report
November 14, 201015 yr comment_64375 Incercat si placut foarte mult, se poate folosi si altceva inafara de cremvusti? Am vazut pe un blog culinar ca acest aluat ar fi fiarte bun si pentru pizza - usor modificat, desigur. Ce spuneti?Multumim pentru vizite si pentru ca vi se par interesante retetele postate pe aici, dar am prefera sa o lasam mai usor cu reclamele.Sedere placuta! Report
November 14, 201015 yr Author comment_64416 Incercat si placut foarte mult, se poate folosi si altceva inafara de cremvusti? Am vazut pe un blog culinar ca acest aluat ar fi fiarte bun si pentru pizza - usor modificat, desigur. Ce spuneti?Normal ca se poate umple si cu altceva, fie sarat fie dulce. Sau aluatul se poate praji in ulei. Pe blogul meu am aratat cum acest aluat se poate folosi si pentru mini pizza fara a fi modificat deloc. Gind la gind cu bucurie, aveam niste wurster pe care vroiam sa-i elimin asa ca am aluatul facut dintr-un kg de faina la crescut in fata semineului Report