May 28, 201016 yr Author comment_39365 Ma bucur ca v-au placut pozele, locurile sint intr-adevar de vis! Report
May 28, 201016 yr comment_39394 Si cireasa de pe tort, respectiv poza cu Yandira unde e? Ma bucur ca te-ai simtit bine. De Caraibe imi e un dor crunt. Tare imi doresc sa reajung pe acolo. Cu toate astea cred ca urmatoarea mea vacanta exotica va fi undeva in Triunghiul Polineziei. Stiu, sunt o egoista, dar: ce bine ca te-ai intors! Flori, din nefericire...subscriu la ce ai spus despre "vacanta" in Romania...sora-mea ma tot bate la cap ca sa mergem la mare acolo cand vin, eu una ma gandesc efectiv cu groaza. Oricat mi-ar parea rau de afirmatia asta...pe litoral la noi nu se poate face o vacanta. Report
May 28, 201016 yr comment_39403 Ce imagini superbe si locuri atat de frumoase ca par ireale Multumim ca le-ai impartasit cu noi Report
May 31, 201016 yr comment_39716 Ma bucur ca ai impartasit cu noi clipe minunate de vacanta!Un Mexic plin de culoare si soare. Report
June 3, 201016 yr Author comment_40593 Ma bucur ca v-au placut pozele!Adevarul e ca am pus multe, dar mi-a fost tare greu sa triez printre ele... Report
June 4, 201016 yr comment_40597 Oh, ce surpriza ; abea azi am reusit sa intru pe aici (si asta doar de la computerul de acasa). Nu stiu ce se intampla, de la serviciu nu pot intra de vreo trei saptamani. Mi-ar pare rau sa fie ceva definitiv, caci ar insemna sa nu mai coioncidem in orarii si deci....sa raman necomunicata Eu sant fraiera rau in alde astea si am speranta ca poate mesterii de aici ma ajuta -daca o fi remediu Raluca, ce placere mi-a facut sa vad pozele si mai ales emotia ta. Ma bucur grozav ca te-a entuziasmat Mexicul si ca ai venit aici cu bunavointa de a-ti place tot (of, am avut si multe persoane care au venit predispuse la contrariu !) Cand mi-ai scris am stiut ca esti de-a mea: o fire hoinara si curioasa is chiar ar fi fost o crima sa lancezesti in all inclusive cu bronzeador langa chaise-longue !! Dar dupa ce am vorbit cu tine si mi-ai povestit impresiile, mi-am dat seama ca pe langa faptul ca ai o fire atat de placuta, ai si educatia, cultura si sensibilitate necesara pentru a prinde exact esenta locului vizitat. Ma bucur ca te-ai simtit bine si sper sa repeti calatoria mexicana si prin alte regiuni la fel de interesante si magice. Si regret mult ca nu am putut sa te cunosc si sa petrecem cu mariacis Report