Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sa ma bata mamaie!!!!

Featured Replies

• Author

"Poate nu am in spatele meu o activitate profesionala foarte mare, dar cred ca prin ce am demonstrat la sectorul 5, faptul ca i-am capacitat pe cetatenii sectorului 5, batandu-ma pe de o parte cu echipa domnului primar general de atunci, Basescu, si cu o parte din

echipa PSD, care am avut unele probleme cu ei si care au vrut sa ma elimine, in ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem."

Marian Vanghelie

• 1 month later...
  • 9 months later...

Initial m-am gandit sa postez la "Zambiti va rog", insa nici de zambit nu-ti mai arde dupa ce o vezi si auzi pe Kellie Pickler (American country music artist and television personaliy).

Sa ma bata mamaie, ca prostia-i peste tot nu numai in Romania, are chip dragalas si nici nu doare!!!!

Initial m-am gandit sa postez la "Zambiti va rog", insa nici de zambit nu-ti mai arde dupa ce o vezi si auzi pe Kellie Pickler (American country music artist and television personaliy).

Sa ma bata mamaie, ca prostia-i peste tot nu numai in Romania, are chip dragalas si nici nu doare!!!!

Refuz sa cred ca-i adevarat :violent1: !

Fatuca asta a fost la American Idol si juca rolul de prostuta si atunci (ca nu stia cum sa pronunte nu stiu ce nume de mancare)

Acum sa nu credeti ca iau in brate ignoranta - DAR am fost in Romania si fara suparare dar generatia tanara si nelinistita de dupa revolutie nu e prea departe de ce se intampla si in vest...si in plus, acum ca European mereu eram oripilata la gandul ca Americanii nu stiu toate tarile si capitalele Europei -dar intrebarea mea e, locuiesc in Nord America de 13 ani, stiu eu toate statele lui United States? Nope..stiu provinciile din Canada...deci daca un american ma intreaba unde e statul nu stiu care, stiu in principiu pe unde e pe harta dar nu pot sa dau prea multe amanunte...

Repet, nu sunt pro-ignoranta, din contra, ma enervez continuu si ma dau cap in cap cu generatia mea tanara sa puna mana pe o carte, sa studieze, sa stie istorie, geografie, etc..dar realitatea e ca timpurile alea cand era o rusine sa fi bata.,trecura.

Si e si mai trist ca acesti ignoranti se simt frumosi si destepti foc :violent1:

Refuz sa cred ca-i adevarat :) !

Kellie provine dintr-o familie dezmembrata (mama a parasit-o pe cind avea numai 2 ani si tatal ei a stat mai mult prin inchisoare), iar dinsa impreuna cu fratele ei au fost crescuti de bunici intr-un orasel foarte mic. De la 16 ani a ramas si fara bunica. Prin urmare nu ma mira ca educatia si cultura ei generala lasa atit de mult de dorit. Poate ca nu s-ar fi facut de cacao la emisiune, daca ar fi avut niste profesori zbiri (!), care sa se tina de capul ei cit a fost pe bancile scolii. :)

[center] (de interviul asta ce parere aveti ? :))

http://www.youtube.com/watch?v=MlnrgT969MI[/center]

Stiti voi care e valoare lui pi?

Da limba americana o stiti? Iaca o pitzi ce "tare e ea....si din cite-mi dau seama e vedeta.....sireaca

Simona Secsoral rulz !:)

In alta emisiune dadea definitia cabanosilor: "aia care stau la cabana". A fost premiata de carcotasi si au "nemurit-o". I-au asigurat un loc in Panteonul prostiei grefata pe nesimtire si tupeu.

http://www.220.ro/funny/Hrubaru-O-Premiaza-Pe-Domnisoara-Simona-Cabanos-Sensual/GAuAb2D8X5/

De urata, nu-i frumoasa, da-i harnica putoarea ! :)

Am vazut-o si "gatind" acum cativa ani la Cireasa de pe tort. Oi vei! :) Culinara rau de tot.

Colegii mi-au spus ca a facut si un pictorial cu funduletul gol si cu talpile pline de jeg. :) Am cautat si am gasit si poza "direct de pe santier"

Colegii mi-au spus ca a facut si un pictorial cu funduletul gol si cu talpile pline de jeg. :love7: Am cautat si am gasit si poza "direct de pe santier"

Mamarotti, asta faci tu in menopauza de lucru ? :floare:

[center]Ia fa-te extraordinar si potentional :D

http://www.youtube.com/watch?v=_THrXm07cFs

si tradu-mi pe romaneste :71:, deci, ce s-a intimplat cu fata rapita (?) :love7: ... deeeeeci ... =))

http://www.youtube.com/watch?v=RIiDcbW5RA8[/center]

Colegii mi-au spus ca a facut si un pictorial cu funduletul gol si cu talpile pline de jeg. :love7: Am cautat si am gasit si poza "direct de pe santier"

Mamarotti, asta faci tu in menopauza de lucru ? :floare:

Nu faci!

Never, ever!

my , hope to live!

Imi trimit un mail scurt acasa si cercetez in ( • Y • ) familiei :love7:

Colegii mi-au spus ca a facut si un pictorial cu funduletul gol si cu talpile pline de jeg. :) Am cautat si am gasit si poza "direct de pe santier"

Mamarotti, asta faci tu in menopauza de lucru ? :headbang:

Nu faci!

Never, ever!

my , hope to live!

Imi trimit un mail scurt acasa si cercetez in ( • Y • ) familiei :D

Cercetasule :D , si nu te ia mamaroatta soacra la bataie cind deschizi astfel de mail-uri ? :105: Sau te inchizi cu laptopul in baie ? :D