June 10, 201412 yr comment_218031 La multi ani! Sa ai parte numai de lucruri bune, sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Report
June 10, 201412 yr comment_218056 La multi ani, Dana!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif Report
June 21, 201412 yr comment_218519 Doamnelor dragi, îmi cer iertare, cum postez rar sau mai deloc, nu mă gândeam că cineva ştie de mine. Vă mulţumesc din suflet şi vă doresc la rândul meu tot binele din lume. Vă trimit câteva poze de pe cărări de munte unde-mi place să "petrec", am fost două zile pe Valea Blaznei. Mi-am făcut şi eu un selfie dacă tot e moda În zare Ineu, Ineuţ şi Roşu, ne-am uitat doar cu binoclul la ei, n-avem condiţie fizică să mergem mai sus. E încă zăpadă şi roşu de la rodhodendroni. Pentru ei am urcat, mi-am propus demult să-i văd... şi aşa mi s-a părut potrivit să marchez al 52-lea an din viaţă. A fost superb, n-aş mai fi venit de acolo, pentru mine nu există loc mai frumos ca munţii! Report