August 4, 201016 yr comment_51813 Simo,pina la 36 SSW am mers la doctorita mea , apoi la 2 saptamini de la ultimul control la dr mea tre sa merg sa ma anmelden la spitalul unde nasc si acolo face iar control, singe, urina, tensiune eco parca da nu mai sunt sigura, controleaza colul, apoi merg in alta camera pt monitorizarea lui bebe, parca 20 de minute.Ufff ca nu imi mai amintesc zici ca am nascut acu 100 de ani Oricum am termin lunea viitoare, abia astept.Prietena mea de care spuneam in postul de mai sus,are azi programare da ea e la alt spital , o sun mai tirziu sa vad cum a fost la ea.PT Fetele din germania, ce folositi impotriva tintarilor, ne-au invadat tintarii si mi-au ciupit copilul si sarcul se scarpina pina iese singele, degeaba ii dau cu fenistil si alte creme, a cumparat sotul de la farmcie ulei eteric bio pt tintari pui o picatura pe ceva si cica gata mor tintarii da de unde azi dimineata aveam vreo 3 in camera. sissi , la noi n-au ajutat decat plasele!!! In gradina nu putem sta cateodata pt ca ATACA pur si simplu. Eu ma dau cu otzet si se mai linistesc. Report
August 5, 201016 yr comment_52101 Luni merg pana la servici sa vb cu directorul , sa vad cand ma intorc la scoala. M-a sunat azi si pt ca azi nu mai puteam merge ( astept dulapurile ca pe pita calda) am amanat pe luni. Report
August 5, 201016 yr comment_52113 ce dulapuri?ti-a venit mobila de bb? aparatul de tantari la priza cu pastila nu va place? mai e unul de ii curenteaza cu o lampa albastra care e pt aer liber si noi avem plase la toate geamurile, nu se poate altfel. Report
August 5, 201016 yr comment_52115 tu Sissi ai termen luni acum pe 9 august? deci tu esti cu o luna mai mare decat minenu stiam ca esti asa de fuga ... fata draga, nu ti-i frika? Report
August 5, 201016 yr comment_52116 Mobila de BB e deja montata , Daniella, cand aranjez camera va fac poze. Rafturile/dulapurile pt walk-in closet au venit. Report
August 5, 201016 yr comment_52118 Sissi are programare la doctor pe 9 august , Daniella , nu dpn. Report
August 5, 201016 yr comment_52121 ce-i walk-in closet asta? dressing cum se spune pe la noi? noua ne.au montat ieri mana curenta la scara ... a iesit faina! abia astept sa-mi vina mobela bebelinei, marti .. .sa incep si eu sa aranjez lucrusoarele inc amera fetii. trebuie sa.i pun si galerie, perdeleah ca mi.am adus aminte, barbatu nu mi-a zugravit peretii cum i-am indicat si acusi vin aia cu mobila! ia sa-l mai iau la cicaleala Report
August 5, 201016 yr comment_52122 pai atunci retinusem bine voi unteti amandoua in jur de 24-26 august Report
August 5, 201016 yr comment_52124 Dressing sa fie ! io-i zic Ankleide , pe nemtzeste Al meu a zugravit EXACT asa cum au fost indicatziile. Tu cred ca nu esti destul de stresanta = convingatoare Report
August 5, 201016 yr comment_52125 pai atunci retinusem bine voi unteti amandoua in jur de 24-26 august io-s pe 16 august. Report
August 5, 201016 yr comment_52161 draga mea ... pentru scara m-am rugat mai bine de un an sa puna mana curentasi acum ii pare rau ca a pus-o: ii placea mai mult livingul fara incarcatura aia ...ii dau dreptate scara era fff frumoasa si mana curenta ii ia si camerei din largime ...am cazut si pe scari ... degeaba ... acu trebuia de fiecare data sa ma coboare scarile , ca nu mai puteam cobori singura ... Report
August 6, 201016 yr comment_52210 eh, lasa ca nastetz voi ... sh-o sa mai datz p-aici cu aceeasi frecventa cu care dadea vanghelie pe la shcuala Report
August 6, 201016 yr Author comment_52223 eh, lasa ca nastetz voi ... sh-o sa mai datz p-aici cu aceeasi frecventa cu care dadea vanghelie pe la shcuala Ne facem de cap acum cit mai putem Report
August 9, 201016 yr comment_52595 Vaxileeee, tu ai plecat in vacanta cred ... ca tare esti absent dintre noi ... Report
September 13, 201016 yr Author comment_56388 Sunt super fericita , azi ii face externarea sotului, sau uscat toate bubitele, ufff ca nesuferita e varicela la adulti, a stat izolat in salon, 11 zile. Report
September 13, 201016 yr comment_56396 Sunt super fericita , azi ii face externarea sotului, sau uscat toate bubitele, ufff ca nesuferita e varicela la adulti, a stat izolat in salon, 11 zile. Bravo, uite ca a trecut si asta! Numai bine in continuare va doresc, cred si eu ca sunteti super fericiti! Report
September 13, 201016 yr comment_56441 daaaaaa, varicela sau bolile copilariei la adulti sunt f nashpa!stiu ca a facut si o prietena de-a mea pe la 30 ani si a suferit ca naiba! bine ca a scapat si v-ati reunit familia. Cred ca i.a fost tar egreu singurel si fara voi, fara sa-si vada flacaul mic si flacaul mare, fara sa fie alaturi de tine la nastere ... a suferit cred ...dar totul e bine cand se termina cu bine! azi puteti serba! Report
September 15, 201016 yr comment_56567 Sissi , al tau a facut varicela? Mi-a scapat....cred ca am citit pe sarite. Ma bucur ca suntetzi bine. E groaznica boala asta la adultzi ! Eu am facut-o la 25 de ani si credeam ca MORRR! Report
September 15, 201016 yr Author comment_56577 Multumesc de urari fetelor Da simona, a facut varicela la 43de ani da a scapat cu bine fara complicatii,desi a fost groaznic si pt el, a stat in spital si i-au pus perfuzii mereu.Azi merg cu Patrick la control, abia astept sa vedem ce zice si dr lui. Report
September 15, 201016 yr comment_56592 Mah , fii-mea iar doarme de 2 ore...imi fac griji , e dimineatza si e cuminte.....poate face balamuc dupa-masa cand vine tat-su acasa. Si el saracul e la un Schulung zilele astea si are de invatzat seara...cred ca se pastreaza pe cand vine el Report
September 15, 201016 yr comment_56612 Printesa mea e deja cu ochii numai dupa tati (de unde vine vocea sau cand sta aproape de el). Seara cand o ia el si o pune pe burtica lui sau alaturi de el si o mangaie pe talpi se cuminteste foarte bine....cea ce la mine nu functioneaza decat rar. Report
September 15, 201016 yr comment_56642 inca nu vad bine bebeii la varsta aia, doar umbre disting...simt mirosul insa al parintilor si asa isi dau seama care cum e si ale mele l-a preferat pe el, de, fete si acum, amandoua, adora sa adoarma cu capul pe pieptul lui(sau al meu), le linistesc bataile inimii....incercati...si cand sant mici tot asa.... Report
September 16, 201016 yr Author comment_56661 Ieri am fost cu Patrick la control, cintarit si masurat,are 4700gr mare voinicul si aproape 57cm, adevartul control il facem pe 14octombrie cind ii face si eco la solduri.Dr mi-a sugerat sa ii scot suplimentul de lapte praf pt ca ia foarte bine in greutate, oricum ii dadeam numa o data sau maxim de 2ori lp in 24 de ore, el maninca la 2ore, deja cind se fac 2ore incepe scandalul, il mai pacalesc da nu tine intodeauna si seara pe la 22 ii dau totusi 90ml de lp pe care il bea pe nerasuflate, daca nu molfaie la titi pina imi vine rau.Dennis e foarte atasat de sotul meu, cind e el acasa eu nu mai contez, sotul tre sa ii dea sa manince, sa se joace, baie si tot ce trebuie, acum el il duce si il aduce de la gradinita, eu is foarte multumita ca dennis tine asa mult la taicasu, sunt copii care nu sunt atasati deloc de tata, nu stiu cum va fi cu patrick, dar cred ca si el va fi inebunit dupa papa lui Report
September 16, 201016 yr comment_56668 Sissi, ce bine ca e atasat de el, ai si tu timp sa respiri Report